Cum să urmărești March Madness 2019 în direct online în afara SUA

Cum să urmăriți online NCAA March Madness online

Turneul NCAA March Madness din acest an începe pe 19 martie și se va desfășura până pe 8 aprilie. Primul joc va fi Prairie View vs. Fairleigh Dickinson și va începe la 15:30 PST (18:30 EST / 22:30 PM GMT). Cu toate acestea, mai mult de așteptat, și, mai jos, vă vom explica cum să urmăriți toate jocurile din 59 martie Madness în direct online, indiferent dacă sunteți acasă sau în străinătate (în afara SUA).

Vom recomanda doar radiodifuzorilor oficiale din martie nebunie. Deși există aproape întotdeauna fluxuri neautorizate pentru evenimente ca acesta, vă sfătuim cu fermitate să le utilizăm. Pentru început, videoclipul este deseori cu rezoluție scăzută și cu întârziere. În plus, fluxurile fără licență sunt predispuse să fie scoase offline pentru încălcarea dreptului de autor. Ca atare, nu există nicio garanție că veți vedea chiar sfârșitul unui joc dat. Cu atât de multe moduri legitime de vizionat, nu există niciun motiv să folosiți fluxuri neautorizate.

Serviciile de streaming majore sunt de obicei geore-restricționate și sunt disponibile numai pentru utilizatorii din anumite țări. Dacă doriți să utilizați aceste platforme din străinătate, veți avea nevoie de un VPN.

Cel mai bun VPN pentru NCAA March Madness: ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VPN-urile criptează traficul dvs., împiedicând Furnizorul de servicii Internet (ISP), angajatorul sau guvernul să vă monitorizeze activitățile. Cu toate acestea, sunt de asemenea grozave pentru cei care doresc să facă flux. Conectându-vă la o VPN, vi se oferă o adresă IP temporară, specifică țării și puteți accesa servicii geo-blocate precum ESPN +, fuboTV și TSN din străinătate. Iti recomandam ExpressVPN: este un serviciu sigur și de mare viteză, cu o capacitate excelentă de deblocare și o rețea de peste 3.000 de servere în 94 de țări.

Noțiuni introductive cu ExpressVPN durează doar un minut; alege doar durata dorită a abonamentului (una, șase sau douăsprezece luni) și plătește. Serviciul include un     Garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce este suficient de lung pentru ca tu să urmărești întregul turneu de martie nebunie. Nu există niciun risc; dacă nu sunteți mulțumit, puteți anula în orice moment să solicitați o rambursare completă.

MAI BUN VPN PENTRU BASKETBALL: ExpressVPN este rapid, conștient de confidențialitate și este capabil să deblocheze în mod fiabil o gamă largă de platforme de streaming geo-restricționate în străinătate.

Cum să urmărești March Madness în străinătate cu un VPN

VPN-urile pot părea confuze la început, dar este foarte ușor să accesați platforme geo-restricționate din străinătate. Urmați pașii de mai jos:

  1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Am menționat deja ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative alternative puternice, cu costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați software-ul, asigurându-vă că veți obține versiunea corespunzătoare pentru sistemul dvs. de operare.
  3. Decideți ce serviciu de streaming doriți să utilizați.
  4. Conectați-vă la un server din țara relevantă. De exemplu, va trebui să utilizați un server american pentru a accesa Sling TV sau un server canadian pentru TSN.
  5. Încercați să redați un videoclip pe platforma aleasă. Ar trebui să înceapă imediat, dar, dacă nu, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. înainte de a reîncărca pagina.

Vă recomandăm să testați VPN cu pașii de mai sus înainte de a începe jocul pe care doriți să îl urmăriți. În acest fel, dacă ceva nu funcționează așa cum era de așteptat, ar trebui să mai existe timp pentru a primi ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN și este posibil să nu fiți nevoit să ratați începutul.

Cum să transmiteți NCAA March Madness în direct online

Turneul NCAA March Madness va fi afișat în mai multe regiuni din întreaga lume. Aruncați o privire mai jos pentru a afla cum să transmiteți fluxul martie nebunie 2019 în țara dvs.:

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Fiecare joc al evenimentului din acest an va fi disponibil pe martie Madness Live. Cu toate acestea, există o captură: puteți transmite gratuit trei ore de conținut, dar după aceea, va trebui să vă conectați la detaliile furnizorului de televiziune prin cablu..

Există patru rețele care arată live Madness în direct: CBS, TruTV, TNT și TBS. CBS și TruTV au fluxuri live gratuite, cu toate acestea, aveți nevoie de TV prin cablu pentru a le accesa. Din fericire, există alte modalități de a urmări, chiar dacă nu aveți cablu.

Puteți viziona toate aceste canale pe YouTube TV, DirecTV Now, Hulu cu Live TV sau PlayStation Vue, dar aceste servicii sunt relativ scumpe, în general costă în jur de 50 USD USD pe lună. Cu toate acestea, toate includ o probă gratuită, astfel încât este posibil din punct de vedere tehnic să vizionăm întreg turneul gratuit, deși într-un mod destul de giratoriu.

Există o modalitate mult mai ușoară, mult mai puțin costisitoare, de a urmări March Madness fără cablu. Puteți transmite în direct fiecare joc în direct folosind o combinație de CBS All Access (5,99 USD pe lună) și pachetul albastru al lui Sling TV (15 USD pe lună).

Merită menționat faptul că toate serviciile de mai sus sunt blocate geo. Ca atare, veți putea să le utilizați numai dacă sunteți în SUA sau sunteți conectat la unul dintre serverele americane ale VPN-ului dvs..

Canada

Steagul canadian

TSN este radiodifuzorul exclusiv al NCAA March Madness în Canada. Dacă pachetul dvs. de cablu include deja TSN, vă puteți conecta și urmări toate jocurile fără costuri suplimentare. Nu aveți TV prin cablu? Nicio problemă - vă puteți înscrie doar pentru un permis online; acestea costă 4,99 USD CAD pe zi sau 19,99 USD pe lună.

Trebuie să rețineți că TSN este geore restricționat, iar pentru a achiziționa un permis online, veți avea nevoie de un card de credit legat la o adresă canadiană. Dacă locuiești de obicei în Canada, ar trebui să poți să te înregistrezi și să te uiți din străinătate la un VPN, dar în caz contrar, va fi foarte dificil să utilizați acest serviciu.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

În Marea Britanie, martie nebunie 2019 va fi transmisă exclusiv pe BT Sport. Dacă sunteți deja abonat la BT Sport, vă puteți conecta și transmite gratuit fiecare joc. Cu toate acestea, BT Sport nu oferă un pachet doar online, deci abilitatea dvs. de a urmări aceste jocuri depinde în totalitate de ce furnizor de servicii vă aflați.

Dacă aveți un telefon BT sau un pachet de bandă largă, puteți adăuga BT Sport pentru 9 GBP pe lună. Dacă aveți Virgin TV, puteți adăuga pachetul BT Sport pentru 18 GBP pe lună, iar cu Sky sau TalkTalk, costă 29,99 GBP pe lună. Odată înregistrat, puteți transmite transmisia March Madness folosind aplicațiile Sky Go, TalkTalk TV sau Virgin TV Go.

Toate serviciile de mai sus sunt restricționate din punct de vedere geologic și sunt disponibile numai pentru utilizatorii din Marea Britanie. Aceasta înseamnă că va trebui să utilizați un VPN pentru a le accesa din străinătate.

Australia

steagul australiei

Fanii australieni de baschet pot urma toată acțiunea în direct pe ESPN sau Kayo. Dacă sunteți un client Foxtel sau Fetch, este posibil să fiți în stare să transmiteți în mod gratuit turneul din martie nebunie din acest an cu ajutorul aplicațiilor Foxtel Go sau, respectiv, WatchESPN. De asemenea, vă puteți înscrie la Foxtel Acum, dacă nu aveți cablu, dar pachetele necesare vă vor costa 54 USD AUD pe lună.

In schimb, dacă nu aveți cablu, ar fi bine să vă uitați la Kayo. Acest serviciu costă 25 de dolari AUD pe lună și va afișa în fiecare anuntură NCAA March Madness 2019 în direct. Există, de asemenea, o probă gratuită de două săptămâni, astfel încât dacă nu sunteți interesat decât de etapele ulterioare ale competiției, veți putea urmări gratuit cele 16 finale de jocuri.

Foxtel, Fetch și Kayo sunt disponibile doar în Australia. Pentru a le accesa din străinătate, va trebui să vă conectați la un server VPN australian.

Alte locații

ESPN deține drepturile de difuzare internațională pentru martie nebunie. Cu peste o duzină de canale regionale, este foarte probabil să fiți în continuare în stare să urmăriți, chiar dacă nu am menționat țara dvs. în mod specific mai sus. Nu uitați, ESPN este uneori disponibil numai prin alte servicii (Foxtel, în Australia, de exemplu), și nu fiecare emițător vă va permite să urmăriți conținutul lor online.

Programul NCAA March Madness

Aruncați o privire mai jos pentru un ghid complet pentru toate cele 59 de jocuri NCAA March Madness:

DataarmăturăOra de pornire (PST / EST)
19 martie Prairie View vs. Fairleigh Dickinson 15:30 / 18:30
Templul vs. Belmont 18:00 / 9PM
20 martie Carolina de Nord Centrală vs. statul Dakota de Nord 15:30 / 18:30
St John's vs. Arizona State 18:00 / 9PM
21 martie Minnesota vs. Louisville 9:00 / 12PM
Yale vs. LSU 9:30 AM / 12:30 PM
New Mexico State vs. Auburn 10:20 AM / 1:20 PM
Vermont vs. Florida State 10:50 AM / 1:50 PM
Bradley vs. Michigan State 11:30 / 14:30
Belmont sau Temple vs. Maryland 12:00 / 15:00
Nord-Est vs. Kansas 12:50 PM / 15:50
Murray State vs. Marquette 1:20 PM / 16:20
Florida vs. Nevada 15:45 / 18:45
Abilene Christian vs. Kentucky 16:00 / 7PM
Saint Mary’s vs. Villanova 16:15 / 19:15
Fairleigh Dickinson sau Prairie View vs. Gonzaga 16:15 / 19:15
Montana vs. Michigan 18:15 / 21:15
Seton Hall vs. Wofford 18:30 / 21:30
Old Dominion vs. Purdue 18:45 / 21:45
Baylor vs. Syracuse 18:55 / 21:55
22 martie Iowa vs. Cincinnati 9:00 / 12PM
Oklahoma vs. Mississippi 9:30 AM / 12:30 PM
Northern Kentucky vs. Texas Tech 10:30 AM / 13:30
UC Irvine vs. Kansas State 10:50 AM / 1:50 PM
Colgate vs. Tennessee 11:30 / 14:30
Gardner-Webb vs. Virginia 12:00 / 15:00
Arizona State sau St. John's Buffalo 12:50 PM / 15:50
Oregon vs. Wisconsin 1:20 PM / 16:20
Washington vs. statul Utah 15:45 / 18:45
Carolina de Nord Central sau North Dakota State vs. Duke 16:00 / 7PM
Georgia State vs. Houston 16:15 / 19:15
Libertatea vs. statul Mississippi 16:15 / 19:15
Iona vs. Carolina de Nord 18:15 / 21:15
UCF vs. VCU 18:30 / 21:30
Statul Ohio vs. statul Iowa 18:45 / 21:45
Saint Louis vs. Virginia Tech
23 martie TBD 9:00 / 12PM
TBD 9:30 AM / 14:30
TBD 14:00 / 17:00
TBD 15:00 / 18:00
TBD 16:00 / 7PM
TBD 16:30 / 19:30
TBD 17:30 / 20:30
TBD 18:30 / 21:30
24 martie TBD 9:00 / 12PM
TBD 9:30 AM / 14:30
TBD 14:00 / 17:00
TBD 15:00 / 18:00
TBD 16:00 / 7PM
TBD 16:30 / 19:30
TBD 17:30 / 20:30
TBD 18:30 / 21:30
28-31 martie Regională de Sud 15:00 / 18:00
Regiunea de Vest 15:00 / 18:00
Regiunea estică 15:00 / 18:00
Regiunea Midwest 15:00 / 18:00
6 aprilie Final Four 15:00 / 18:00
Final Four 17:30 / 20:30
8 aprilie Campionatul Național 18:00 / 9PM

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 89

Adblock
detector