Cum să urmărești Melbourne Cup 2019 live online gratis

Cum să vizionezi Melbourne Cup 2019 în direct online

Cupa Melbourne 2019 va începe la 15:00 AEDT (13:30 ACDT / 12:00 AWDT) pe 5 noiembrie. Acesta este un eveniment pentru care veți dori să acordați mai devreme, însă, deoarece cursa Melbourne Cup în sine durează pentru cateva minute. Din fericire, cu alte nouă curse pe carte, va fi o mulțime pentru a vă menține ocupat. Mai jos, vă vom explica cum puteți viziona în direct Melbourne Cup (și orice altă cursă din Flemington).

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar emisiuni oficiale ale Melbourne Cup. Evenimentele sportive majore au aproape întotdeauna fluxuri neoficiale, dar sunt adesea retrase și disponibile numai în rezoluție scăzută; nu exact ceea ce îți dorești atunci când urmărești o cursă de mare viteză, cu posibilitatea unui finisaj foto. Puteți viziona Cupa Melbourne din acest an în mod gratuit, astfel încât nu este necesar să folosiți fluxuri nesigure și fără licență. 

Acest eveniment va fi afișat doar pe platformele blocate în regiune, astfel încât să aveți nevoie de un VPN pentru a viziona din străinătate.

Cum să transmiteți Melbourne Cup 2019 cu un VPN

Nou pentru VPN-uri și nu sunteți sigur cum să folosiți unul? Este destul de ușor să ocoliți restricțiile regionale și să accesați conținut geo-blocat în străinătate.

Iată cum puteți viziona cupa Melbourne 2019 live online de oriunde:

 1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN adecvat. Recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative puternice, ieftine.
 2. Instalați software-ul VPN. Majoritatea serviciilor oferă aplicații pentru Windows, Android, MacOS și iOS, deci asigurați-vă că veți obține versiunea potrivită.
 3. Apoi, conectați-vă la unul dintre serverele australiene ale VPN-ului dvs. Acest lucru va face ca site-urile blocate geo să creadă că sunteți în Australia, astfel încât să le puteți folosi în străinătate. 
 4. Încercați să vizitați unul dintre site-urile oficiale de mai jos. Ar trebui să descoperiți că se încarcă aproape instantaneu, dar, dacă nu, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi actualizați pagina.

Unele dintre cele mai rapide rase din lume concurează în Cupa Melbourne și, întrucât pista este sub doi mile, vă puteți aștepta ca totul să se termine în doar câteva minute. Din acest motiv, vă recomandăm să efectuați pașii de mai sus înainte de a începe efectiv cursa. În acest fel, dacă VPN-ul dvs. nu funcționează așa cum a fost prevăzut, veți mai avea timp să contactați asistența pentru clienți pentru ajutor.

Unde pot urmări online Melbourne Cup 2019?

Cupa Melbourne este cunoscută sub numele de „cursa care oprește o națiune”, deci, în mod natural, este foarte mediatizată. Vestea bună este că acest lucru face ușor de urmărit online; mai jos, vom explica cum:

10play

Cum să urmărești Melbourne Cup 2019 live online gratis

Canalul 10 va prezenta întregul carnaval al Melbourne Cup, și cel mai bine, puteți viziona gratuit pe 10play. Această acoperire va rula de la 10 AEDT și va arăta toate cele zece curse ale Cupei Melbourne din acest an.

Deși 10play vă permite să vă înregistrați, nu este necesar să urmăriți conținutul acestuia. Cu toate acestea, merită menționat că nici videoclipurile la cerere și nici transmisiile TV în direct nu se vor încărca dacă nu aveți o adresă IP australiană. Dacă încercați să vizionați Melbourne Cup din străinătate, asigurați-vă că vă conectați mai întâi la unul dintre serverele australiene ale VPN-ului dvs..

Racing.com

Cum să urmărești Melbourne Cup 2019 live online gratis

Racing.com va oferi o acoperire cuprinzătoare a acestui eveniment și mai bine, puteți viziona totul gratuit online. Va trebui să vă creați mai întâi un cont, dar acesta este rapid și ușor de făcut.

Odată înregistrat, veți putea viziona Melbourne Cup în direct, fie pe site-ul Racing.com, fie în aplicația Foxtel Go (canalul 529). Rețineți că acest serviciu este disponibil doar în Australia; dacă sunteți în străinătate, va trebui să vă conectați la un VPN înainte de a putea urmări ceva.

Sky Racing

Captură de ecran Sky Racing

Sky Racing va arăta, de asemenea, cursa Cupei Melbourne cu o ușoară întârziere. Cu toate acestea, acoperirea sa va fi împărțită între mai multe curse de curse diferite și va trebui să vă conectați cu un cont TAB sau Sky pentru a putea urmări (dacă nu sunteți abonat la Foxtel TV, caz în care puteți viziona prin Foxtel Go app). 

Având în vedere că 10play oferă o acoperire gratuită pentru toată ziua, nu există niciun motiv să vizionați Cupa Melbourne din 2019 pe Sky Racing.

Ce cai concurează?

În prezent, 37 dintre cele mai bune, probate și testate rase din lume sunt programate în cursa în Cupa Melbourne din 2019. Cu un premiu de 8.000.000 de dolari împărțit între primii doisprezece câștigători, există tot ce trebuie să joci. Mai jos, veți găsi o listă cu fiecare cal concurent în acest an:

 1. Mer de Glace
 2. Surpriza Copilului
 3. Prințul de oțel
 4. Contrascruce
 5. Dansatorul Mirage
 6. Sudul Franței
 7. Constantinopol
 8. Maestru al Realității
 9. Il Paradiso
 10. Latrobe
 11. Mustajeer
 12. Corn de vânătoare
 13. Rostropovich
 14. Bagheta magica
 15. Plata Amurg
 16. Prințul de Arran
 17. Finche
 18. Raymond Tusk
 19. Vocal și declarare
 20. Youngstar
 21. Neufbosc
 22. Sunet
 23. Alesul
 24. downdraft
 25. Patrick Erin
 26. Adevăratul sine
 27. Drumul Charles Charles
 28. Căpitanul galic
 29. Dal Harraild
 30. Leul gri
 31. Haky
 32. Brimham Rocks
 33. Azuro
 34. Hush Writer
 35. Valac
 36. Mânji
 37. Zidul focului
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

Adblock
detector