Cum să urmărești NBA Draft 2019 în direct online de oriunde

Cum să urmărești NBA Draft 2019 în direct online de oriunde

Proiectul NBA 2019 va intra în direct la 19:00. EST (UTC -4) joi, 20 iunie. ESPN deține drepturi exclusive de difuzare atât la televizor, cât și la internet. Vă vom arăta mai multe moduri în care puteți viziona fluxul live ESPN NBA Draft de oriunde gratuit.

Rețineți că toate fluxurile oficiale ESPN sunt blocate în regiune în Statele Unite. Dacă nu sunteți în SUA, puteți accesa în continuare fluxul cu o VPN. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează conexiunea dvs. de internet și o rută printr-un server într-o altă locație. În acest caz, ați seta aplicația dvs. VPN în SUA pentru a debloca ESPN și a urmări Schița. Acest lucru vă va permite să urmăriți proiectul NBA din Canada, Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Cum să transmiteți fluxul NBA cu un VPN

Dacă locuiți în afara SUA, veți avea nevoie de un VPN pentru a accesa fluxurile live ESPN și urmăriți online draftul NBA din 2019.

Recomandarea noastră de top este ExpressVPN. Oferă lățime de bandă abundentă pentru streaming live, o mulțime de servere din care să alegeți și 24/7 suport pentru chat live. Chiar dacă sunteți deja în SUA, ExpressVPN vă va îmbunătăți confidențialitatea și vă poate împiedica furnizorul de internet să încânte fluxurile video.

Dacă doriți o alternativă bugetară, NordVPN și CyberGhost sunt alternative solide.

După ce v-ați înscris pentru o VPN, urmați acești pași:

 1. Descărcați și instalați aplicația VPN pentru dispozitivul dvs..
 2. Deschide aplicația și alege un server din SUA
 3. Loveste Conectați buton
 4. Deschideți fluxul și începeți să urmăriți proiectul NBA!

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU PROIECTUL NBA: ExpressVPN este o VPN rapidă și sigură, care poate debloca transmisiile transmise ESPN. Vine cu o garanție de returnare a banilor fără riscuri.

Unde puteți viziona online Draft-ul NBA 2019 în direct online

Puteți viziona ESPN online în câteva locuri diferite. Toate acestea sunt disponibile numai în SUA sau prin intermediul unui VPN. Rețineți că majoritatea necesită o metodă de plată bazată în SUA, dar o ofertă încercări gratuite, permițându-vă să vizionați întregul draft NBA gratuit online și apoi anulați ulterior:

 • ESPN+: Serviciul oficial de streaming independent de ESPN costă 4,99 USD pe lună sau 49,99 USD pe an. Vine cu un 1 luna de garantie. Rețineți că probabil un VPN nu funcționează dacă utilizați un smartphone Android sau iOS pentru a urmări.
 • Urmăriți ESPN: Principalul site web și aplicația ESPN unde puteți urmări fluxuri live conectându-vă la furnizorul de cablu din SUA.
 • Sling TV: Serviciu de difuzare a televiziunii pentru tăietori de cabluri care nu doresc cablu sau satelit. Sling Orange, pachetul care include ESPN, este de 25 USD pe lună. În momentul scrierii, o reducere de 40% reduce prețul la 15 dolari pe lună. A Proces gratuit de 7 zile este în ofertă.
 • YouTube TV: Serviciul plătit YouTube afișează canale live cu 40 USD pe lună, inclusiv ESPN și ESPN2. Puteți înregistra fluxuri live pentru vizualizare ulterioară fără limite de stocare. Până la șase conturi sunt permise pentru fiecare gospodărie și este livrat cu un Garanție de returnare de 30 de zile.
 • Hulu + TV live: Serviciul de transmisie în direct a televizorului Hulu din SUA oferă un Proces gratuit de 7 zile care include ESPN. Puteți viziona într-un browser web sau puteți obține aplicația pentru Android, Apple TV, Chromecast, Fire TV, console de jocuri, Roku și smart TV.
 • PlayStation Vue: Vine cu un Proces gratuit de 5 zile. 45 USD pe lună vă oferă canale terestre standard, inclusiv ESPN și ESPN2. Ca și în cazul celorlalte, PS Vue este disponibil numai în Statele Unite, dar nu aveți nevoie de o consolă PlayStation pentru a o folosi. Aplicațiile sunt disponibile pentru iOS, Android, Chromecast, Apple TV, Fire TV și Roku sau un browser web. Puteți urmări PS Vue pe până la cinci dispozitive simultan.
 • DirecTV Acum: Acest serviciu de transmisie TV autonom de la furnizorul de cablu DirecTV nu necesită abonament prin cablu pentru ao utiliza. La 50 de dolari pe lună, pachetul de bază include ESPN și ESPN2.

Feriți-vă de fluxurile schițate

Toate fluxurile enumerate aici sunt autorizate de ESPN. Deoarece proiectul NBA este un eveniment important, cu toate acestea, nu va fi prezentat, fără îndoială, pe o serie de site-uri de streaming nesanționate. Aceste site-uri conțin adesea anunțuri intruzive sau dăunătoare, videoclipuri de calitate scăzută și fluxuri nesigure, care ar putea fi închise în orice moment..

Nu riscați să pierdeți în Schiță sau să primiți un virus din cauza unui flux incomplet!

Pot viziona proiectul NBA online în Canada sau în străinătate?

Deși există o cerere foarte mare pentru a urmări proiectul NBA în Canada, acoperirea este blocată în regiune în SUA. Telespectatorii canadieni și alți spectatori internaționali pot transmite transmisiunea în direct cu un VPN și unul dintre emițătorii oficiali enumerați mai sus. NBA are un apel internațional, în special în privința spectatorilor din Filipine, Marea Britanie, Australia, Spania, Germania și alte părți din Europa. Dacă vă aflați în orice locație din afara SUA, va trebui să utilizați un VPN.

Cine ar trebui să fie în NBA Mock Draft-ul dvs. din 2019?

Primele 10 perspective care urmează să fie examinate în proiectul din acest an sunt:

 • Zion Williamson, duc
 • Ja Morant, stat Murray
 • RJ Barrett, Duke
 • Darius Garland, Vanderbilt
 • De’Andre Hunter, Virginia
 • Jarrett Culver, Texas Tech
 • Cam Roșcată, Ducele
 • Coby White, Carolina de Nord
 • Sekou Doumbouya, Guineea
 • Nassir Little, Carolina de Nord
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6

Adblock
detector