Cum să urmărești turneul Memorial 2023 în direct online

Cum să urmărești turneul Memorial 2023 în direct online

Turneul Memorial din acest an va începe pe 30 mai. În următoarele patru zile, unii dintre cei mai talentați jucători de golf din lume vor merge cu capul la Muirfield Village Golf Club din Ohio pentru a avea șansa de a lua acasă partea câștigătorului din premiu. bani: 1.530.000 USD. Cu siguranță va fi un concurs incredibil de strâns, iar mai jos, vă vom anunța cum puteți viziona Turneul Memorial din 2023, indiferent de locul în care vă aflați.

Ar trebui să rețineți că acest post va recomanda doar surse oficiale. Deși evenimentele sportive majore sunt adesea disponibile pe site-urile de streaming ale unor terțe părți, acestea oferă, de regulă, doar videoclipuri cu rezoluție scăzută și sunt predispuse la eliminarea fluxurilor lor pentru încălcarea drepturilor de autor. Cu atât de multe moduri legitime de vizionat, multe dintre ele gratuite, nu există niciun motiv să recurgem la surse neautorizate și nesigure.

Platformele care prezintă Turneul Memorial din 2023 sunt blocate în regiune. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa din străinătate.

Cum să urmăriți gratuit Turneul Memorial din 2023 gratuit online cu un VPN

Evitarea restricțiilor regionale este simplă, chiar dacă nu ați folosit niciodată o VPN înainte. Mai jos, vă vom explica cum să deblocați și să transmiteți în direct Turneul Memorial în străinătate:

  1. Primul pas este alegerea unui VPN adecvat. Vă recomandăm ExpressVPN dar dacă căutați o alternativă low-cost, NordVPN și CyberGhost sunt ambele alegeri excelente.
  2. Apoi, instalați software-ul VPN. Majoritatea oferă aplicații desktop și mobile, așa că asigurați-vă că veți obține versiunea corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
  3. Decideți care dintre serviciile de streaming de mai jos doriți să le utilizați.
  4. Conectați-vă la un server VPN din țara dorită. De exemplu, ați folosi un server american pentru a debloca CBS sau unul britanic pentru Now TV.
  5. Încercați să transmiteți conținut pe serviciul ales. Ar trebui să se joace imediat, dar, dacă nu, puteți remedia majoritatea problemelor ștergând cookie-urile și memoria cache, apoi reîncărcând pagina.
  Cum urmăriți online cursa Indy 500 online

Acest eveniment va fi transmis în direct, motiv pentru care vă recomandăm să vă testați VPN cu pașii de mai sus cu mult timp în avans. În acest fel, dacă întâmpinați dificultăți, veți avea totuși timp să obțineți ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN și este posibil să nu pierdeți începutul a ceea ce este sigur că va fi un turneu foarte interesant..

Cum să vizionezi turneul Memorial gratuit pe televizorul american

Steagul SUA

În SUA, acoperirea este împărțită între canalul de golf și CBS. Primele două zile vor fi afișate pe canalul de golf de la 14:30 PM EST (11:30 PM PST), în timp ce CBS va afișa evenimentele din a treia zi de la 15:00. Puteți urmări acoperirea din dimineața rundei finale pe canalul de golf și după-amiaza pe CBS.

Dacă aveți TV prin cablu, vă puteți conecta pe oricare site web și puteți începe să faceți streaming imediat, fără costuri suplimentare. Chiar dacă nu aveți cablu, puteți transmite în continuare acest eveniment, totuși, deoarece ambele vă permit să vă conectați cu un fuboTV, Hulu cu Live TV, PlayStation Vue sau un cont YouTube TV. Fiecare dintre aceste servicii are și o perioadă de încercare, ceea ce înseamnă că veți putea transmite gratuit întregul Turneu Memorial gratuit. Nu uitați decât să vă anulați contul înainte de expirarea procesului, pentru a nu fi taxat. Rețineți că aceste servicii necesită o adresă de facturare din SUA, astfel încât poate fi dificil să se înscrie străinii.

Canalul de golf și CBS sunt disponibile numai în SUA. Cu toate acestea, dacă sunteți în afara Americii, puteți utiliza în continuare aceste servicii conectându-vă la un server VPN din SUA. Nu aveți încă un VPN? ExpressVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să puteți urmări Turneul Memorial din 2023 fără riscuri. Dacă nu sunteți impresionat, anulați apoi pentru a primi o rambursare completă.

Unde altundeva pot trăi în direct Turneul Memorial din 2023?

Deși acest turneu se desfășoară în SUA, acesta va fi transmis în peste o duzină de țări din întreaga lume. Citiți mai departe pentru a afla ce rețele afișează Turneul Memorial unde vă aflați.

Canada

Steagul canadian

Vestea proastă este că emisiile canadiene arată doar ultimele două runde ale Turneului Memorial din 2023. Vestea bună este că poți transmite-le pe ambele gratuit, cu condiția să ai TV prin cablu. Dacă da, pur și simplu conectați-vă la CTV sau TSN la 3 PM EST (12 PM PST) pe 1 iunie sau 2 iunie pentru a urma toată acțiunea în direct.

  Cum să urmăriți online Campionatele Mondiale de Badminton 2023

Din fericire, există un alt mod de a urmări, chiar dacă nu aveți cablu. TSN oferă un abonament online doar pentru 4,99 USD CAD pe zi sau 19,99 USD pe lună. Din păcate, nu există nicio perioadă de încercare și veți avea nevoie de o metodă de plată legată de o adresă canadiană, dar fără cablu, aceasta este singura modalitate de a urmări evenimentul în Canada.

TSN și CTV sunt ambele blocate în regiune, ceea ce înseamnă că va trebui să fiți în Canada sau să utilizați un VPN pentru a le accesa.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Toate cele patru runde ale acestui turneu vor fi transmise în direct pe Sky Sports Golf. Acoperirea începe la 19:30 BST pentru primele două zile și 17:30 pentru zilele trei și patru. Dacă vă abonați deja la Sky Sports, îl puteți urmări live online folosind aplicația Sky Go.

Nu este necesar să schimbați furnizorul de televiziune dacă nu aveți deja acces la Sky Sports. În schimb, poți cumpărați pur și simplu un permis Sky Sports Acum TV. Trecerile zilnice sunt de 8,99 lire sterline fiecare, dar acest eveniment este de patru zile, așa că vă recomandăm să optați pentru pachetul săptămânal de 14,99 lire sterline. Este demn de remarcat faptul că nu aveți nevoie de un cont Now TV pentru a cumpăra un permis Sky Sports, deci nu există taxe suplimentare pentru care să vă faceți griji.

Serviciile de mai sus pot fi accesate numai din Regatul Unit. Dacă sunteți în prezent în străinătate, va trebui să vă conectați la un server VPN britanic înainte de a putea urmări orice.

Australia

steagul australiei

Fox Sports este radiodifuzorul exclusiv al acestui eveniment in Australia. Dacă sunteți client Foxtel sau Fetch și abonamentul dvs. include Fox Sports, nu puteți transmite online Memorial Tournament cu aplicațiile Foxtel GO sau Fetch TV. Cu toate acestea, va trebui să vă treziți mai devreme, deoarece difuzarea va începe la 4:30 AM AEST (4 AM în ziua a treia și 2:30 AM în a patra zi) și nu vor fi reîncărcate mai târziu în ziua următoare.

  Soluție simplă pentru a ocoli restricțiile de întrerupere a ESPN în direct

Cu un alt furnizor de televiziune? Nicio problemă: tot ce trebuie să faci este să te înscrii la Foxtel Now. Această platformă costă de obicei 25 de dolari AUD pe lună, dar vine cu o probă de zece zile, în timpul căreia veți putea urmări orice canal doriți. Atâta timp cât anulați după terminarea turneului, nu veți fi taxat.

Foxtel și Fetch sunt disponibile doar în Australia. În plus, Foxtel necesită un număr de telefon australian pentru înregistrare, ceea ce face dificilă înregistrarea, cu excepția cazului în care locuiți de obicei în Australia. Abonații existenți pot accesa serviciul în mod normal din străinătate folosind un VPN.

Africa Sub-Sahariana

Africa de Sud sub saharan

Dacă locuiți într-o țară africană subsahariană, cum ar fi Africa de Sud, Kenya, Nigeria sau Republica Centrafricană, puteți trăi în direct Turneul Memorial pe SuperSport. Acoperirea va începe la 7:30 PM SAST în zilele unu și doi, 18:30 în a treia zi și 19:00 în a patra zi. Reperele din evenimentul din noaptea precedentă vor fi afișate la fiecare câteva ore în dimineața următoare.

Utilizatorii se conectează la SuperSport cu contul lor DStv, dar DStv își instalează serviciile doar pe adresele din Africa Sub-Sahariană, astfel încât SuperSport este efectiv imposibil de accesat decât dacă locuiești într-una dintre țările suportate de DStv. Dacă sunteți un client DStv și călătoriți în prezent în străinătate, puteți utiliza SuperSport normal ca conectându-vă la un server VPN din țara dvs. de origine.

Cum diferă acest eveniment de celelalte turnee?

Jucătorii nu trebuie să se califice pentru Turneul Memorial, deoarece este unul dintre cele cinci evenimente cu invitație PGA Tour. Există 120 de jucători în total, incluzând primii 50 de jucători cu cea mai bună notă din lume, campioni din ultimii ani și 70 de jucători cu cea mai mare notă din FedEx Cup. Pe scurt, trebuie să fii cel mai bun dintre cei mai buni pentru a putea juca chiar și o singură gaură.

În plus, Muirfield Village Golf Club este spre deosebire de orice alt curs. Acesta a fost proiectat de la sol de legenda golfului Jack Nicklaus, iar el îl reglează în fiecare an. De exemplu, el a mărit recent distanța mai multor găuri, a adăugat buncăruri suplimentare și a schimbat poziția unui flux pe gaura 18. Jucătorii nu știu niciodată exact la ce să se aștepte, ceea ce face parte din ceea ce face Turul Memorial atât de interesant de urmărit.

About the author

Comments

  1. Great news for golf fans! The Memorial Tournament this year will start on May 30th. For the next four days, some of the most talented golf players in the world will head to Muirfield Village Golf Club in Ohio for a chance to take home the winners share of the prize money: $1,530,000 USD. It will definitely be an incredibly tight competition, and below, we will announce how you can watch the Memorial Tournament in 2023, no matter where you are. You should note that this post will only recommend official sources. Although major sporting events are often available on third-party streaming sites, they usually only offer low-resolution videos and are prone to having their streams removed for copyright infringement. With so many legitimate ways to watch, many of them free, there is no reason to resort to unauthorized and unsafe sources. Platforms featuring the 2023 Memorial Tournament are blocked in the region. This means you will need a VPN to access them from abroad.

Comments are closed.