Cum să urmărești Wimbledon 2019 live online gratuit

Cum să urmărești Wimbledon live online oriunde


Wimbledon a revenit pentru 2019! Întregul program, inclusiv calificatorii, curge de la 24 iunie - 14 iulie, în timp ce principalele evenimente sunt de la 1 iulie - 14 iulie. Popularitatea acestui eveniment internațional de tenis înseamnă o acoperire largă de televiziune de la numeroase emisiuni. Unele țări oferă chiar fluxuri de televiziune în direct prin intermediul rețelelor gratuite. Ca atare, puteți viziona Wimbledon în direct online oriunde în lume și, în unele cazuri, complet gratuit.

Notă importantă: Acest ghid recomandă doar surse de streaming oficiale. Wimbledon este disponibil pe scară largă prin stream-uri live online, dar asta include și o serie de site-uri de streaming nelegitime. Opțiunile de streaming neoficiale sunt adesea livrate cu o calitate slabă și pe site-uri web care pot găzdui reclame dăunătoare. Aceste site-uri sunt, de asemenea, predispuse la eliminare din cauza încălcării drepturilor de autor. Datorită mai multor radiodifuzoare internaționale care oferă evenimentul gratuit, nu este necesar să apelați la site-uri web schițate pentru fluxurile live ale Wimbledon 2019.

Majoritatea serviciilor de difuzare a Wimbledon 2019 sunt blocate în regiune. Veți avea nevoie de un VPN pentru deblocarea fluxurilor live în unele locații.

Cel mai bun VPN pentru Wimbledon 2019: ExpressVPN

Când vă conectați la un VPN, traficul dvs. de internet este dirijat printr-un tunel criptat către serverele din diferite locații. Această metodă de conexiune securizată vă permite să răsfoiți și să transmiteți conținut online în mod privat și sigur și să ocoliți blocarea în regiune a unor site-uri web puse la punct pentru a împiedica accesul din anumite locații.

Vă recomandăm ExpressVPN: oferă peste 3.000 de servere în 94 de țări, cu conexiuni rapide și atenție specială pentru securitatea utilizatorului și anonimatul.

ExpressVPN oferă o configurare rapidă a contului, mai multe durate de abonament (o lună, șase luni sau un an) și acceptă mai multe metode de plată, inclusiv Bitcoin și PayPal. Serviciul nu păstrează jurnalele clientului identificabile, astfel încât niciuna dintre activitățile dvs. sau informațiile dvs. de plată nu vă pot fi identificate.

În plus,, ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile, care permite utilizatorilor să încerce VPN-ul fără riscuri și să solicite o rambursare completă (chiar dacă ai nevoie doar de serviciul pentru a urmări Wimbledon 2019 în străinătate).

Cea mai bună VPN PENTRU WIMBLEDON 2019: ExpressVPN este cea mai bună alegere a noastră ExpressVPN oferă funcții de securitate și confidențialitate puternice, viteze rapide și capacitatea de a debloca platforme de streaming precum BBC iPlayer și Eurosport în străinătate.

Cum să urmăriți Wimbledon 2019 cu un VPN

Dacă intenționați să urmăriți gratuit Wimbledon, poate fi necesar să vă conectați la o VPN pentru a debloca conținutul. Iată cum să începeți:

 1. În primul rând, creați un cont VPN. În timp ce vă recomandăm ExpressVPN pentru fanii sportului, alte opțiuni cum ar fi NordVPN și CyberGhost sunt, de asemenea, alternative de înaltă calitate.
 2. Apoi, instalați-vă software-ul VPN. Puteți instala software VPN pe mai multe dispozitive diferite, inclusiv pe computerul Firestick Amazon, Windows și Mac și pe dispozitivele iOS și Android. Unele dispozitive de streaming, cum ar fi Roku, nu vor funcționa direct cu VPN-urile.
 3. Alegeți o sursă de difuzare pentru fluxul dvs. Wimbledon 2019.
 4. Conectați-vă la aplicația VPN și conectați-vă la țara în care se află fluxul dvs. live. De exemplu, dacă intenționați să utilizați cele șapte rețele din Australia, este necesar un server cu sediul în Australia.
 5. Încercați să transmiteți fluxul din sursa selectată când ați conectat la un VPN. Dacă totul funcționează corect, fluxul dvs. ar trebui să se încarce rapid și să rămână conectat. Dacă aveți erori, încercați să reporniți browserul sau dispozitivul web, ștergând datele de navigare sau utilizând o fereastră de browser privat sau incognito.

Poate veți putea urmări evenimentele de la Wimbledon la cerere mai târziu, dar acest eveniment va fi transmis în direct. Ca atare, vă recomandăm să testați sursele de streaming cu mult timp înainte de meciurile pe care doriți să le vedeți pentru a vă asigura că ați localizat una care funcționează..

Cum să vizionezi Wimbledon 2019 live online gratuit

Există mai multe opțiuni disponibile pentru a viziona Wimbledon în direct online și gratuit. Întrucât acesta este unul dintre cele mai populare evenimente internaționale, un număr mare de țări au emisiuni cu drepturi de streaming la jocuri. Și, din fericire, unele dintre aceste fluxuri provin din rețele de televiziune publice sau gratuite, care au și fluxuri online gratuite.

Cele mai bune opțiuni gratuite pentru a vizualiza Wimbledon 2019 oriunde în lume includ:

 • Marea Britanie: BBC (prin BBC iPlayer sau TVplayer.com)
 • Elveția: SGR SSR (prin RSI, RTS sau SRF)
 • SUA: ABC (numai în final, prin intermediul contului gratuit USTVNow)
 • Australia: Șapte (prin 7plus.com.au)
 • Alte locații ale UE: Eurosport (disponibil prin Zattoo Box)

Aceste opțiuni sunt cele pe care le-am considerat a fi cele mai bune, deoarece oferă fluxurile online gratuit. În plus, aceste fluxuri pot fi accesate de oriunde în străinătate cu un VPN.

Pentru opțiunile de vizualizare live a Elveției, va trebui să vă satisfaceți urmărind în alte limbi decât engleza. Emisiuni RSI în italiană, RTS în franceză și SRF în germană.

Pentru fluxurile americane de ABC, puteți utiliza USTVNow oriunde în lume fără VPN. ABC vine cu versiunea gratuită a serviciului, dar veți primi doar finalele bărbaților și femeilor la sfârșitul evenimentului de 2 săptămâni..

Pentru fluxurile din Marea Britanie prin BBC iPlayer, veți avea nevoie de o licență TV pentru a viziona legal online. BBC nu necesită verificarea unei Licențe TV, dar nu recomandăm opțiunea de streaming pentru nimeni, cu excepția rezidenților din Marea Britanie care locuiesc în străinătate.

Pentru cele șapte fluxuri de rețele din Australia, o conexiune VPN la un server din Australia este necesară pentru a accesa fluxurile gratuite în străinătate.

Zattoo Box poate fi folosit și de oricine pentru a accesa fluxuri live gratuite de la BBC, rețelele elvețiene și Eurosport. O conexiune VPN cu o țară UE, precum Elveția sau Germania, este necesară pentru a crea un cont Zattoo gratuit și pentru a transmite conținut.

Opțiuni suplimentare de difuzare online Wimbledon 2019

Dacă opțiunile gratuite de mai sus nu funcționează doar pentru dvs., există alternative. În special pentru cele din alte țări de limbă engleză, precum SUA și Canada, un serviciu plătit poate oferi anumite avantaje.

SUA Wimbledon 2019 fluxuri live

Steagul SUA

În SUA, s-ar putea să doriți să luați în considerare un serviciu de tip „TV măcinat” pe internet. Acestea sunt servicii de tăiere a cablurilor care oferă o alternativă la abonamentele de cablu scumpe. Cele mai bune opțiuni dvs. aici sunt:

 • YouTube TV
 • Sling TV
 • PlayStation Vue
 • Hulu cu TV live
 • DirecTV Acum

Fiecare dintre aceste servicii oferă un pachet de abonamente care vă va oferi ESPN, principalul titular al drepturilor de difuzare din SUA. De asemenea, este posibil să accesați Tennis Channel prin aceste servicii, care vor transmite și unele meciuri.

Canada

Canada flag wimbledon live online

Rezidenții canadieni se pot bucura de fluxuri live prin CTV și TSN. Ambele servicii au aplicații disponibile și puteți transmite conținut pentru fiecare serviciu online pe web. Cu toate acestea, va trebui să plătiți pentru acces pentru CTV și TSN, așa că veți dori să luați în considerare ce serviciu este mai potrivit pentru nevoile dvs. înainte de a cumpăra.

Programul Wimbledon 2019

Nu lăsați ca programul de anul acesta de la Wimbledon să se desprindă de tine! Iată o defalcare completă a evenimentelor, inclusiv atunci când ar trebui să luați în considerare acordarea.

DateSessionStart Times (EST)
Lun 1 iul Prima runda 7:00 - 16:30
Mar 2 iul Prima runda 7:00 - 16:30
Miercuri, 3 iul Runda a doua 7:00 - 16:00
Joi, 4 iul Runda a doua 7:00 - 16:30
Vineri 5 iul Runda a treia 7:00 - 16:30
Sat 6 iul Runda a treia 8:00 - 17:00
Luni 8 iul Runda de 16 7:00 - 16:00
Mar 9 iul Sferturile de final pentru femei 8:00 - 16:00
Miercuri, 10 iul Sferturile de finală pentru bărbați 8:00 - 16:00
Joi, 11 iul Semifinale pentru femei 8:00 - 13:00
Vineri 12 iul Semifinale pentru bărbați 8:00 - 14:00
Sat 13 iul Finala pentru femei 9:00 - 15:00
Duminică 14 iulie Finale pentru bărbați 9:00 - 15:00

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1