Cum să urmăriți AFCON 2019 online de oriunde

Cum să urmărești AFCON 2019 online

Cupa Națiunilor din 2019 s-a încheiat aproape și se va încheia cu finala pe 19 iulie. Anul acesta, Senegal vs. Algeria, două echipe destul de echitabile. Există un interes internațional masiv pentru acest eveniment și, în consecință, acesta va fi acoperit puternic pe canalele sportive din întreaga lume. Mai jos, vă vom explica cum puteți viziona finala Cupei Africii Națiunilor online de oriunde.

Rețineți că acest post va recomanda doar surse oficiale. Evenimentele sportive majore sunt aproape întotdeauna disponibile pe site-urile de streaming umbrit, dar nu recomandăm utilizarea acestora. De obicei, aceste site-uri oferă doar fluxuri de rezoluție scăzute, iar videoclipurile lor pot fi scoase offline în orice moment pentru încălcarea dreptului de autor. Ca atare, este posibil să nu ajungeți nici măcar să vedeți ce echipă câștigă un anumit meci. Cu atât de multe radiodifuzoare internaționale, nu există niciun motiv să recurgem la fluxuri nesigure și terțe.

Toate serviciile care arată finala AFCON din 2019 sunt blocate în regiune. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa din afara țărilor respective.

Cel mai bun VPN pentru AFCON 2019: ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VPN-urile îți orientează traficul de rețea printr-un tunel criptat către serverele din alte țări. Acest lucru pare complicat, dar simplu spus, înseamnă că vă puteți păstra activitățile online private și accesa site-urile web care, de obicei, nu sunt disponibile în țara dvs.. Iti recomandam ExpressVPN: este un serviciu rapid, conștient de securitate, cu o capacitate excelentă de deblocare și peste 3.000 de servere din 94 de țări.

Puteți începe cu ExpressVPN în câteva minute: trebuie doar să alegeți durata abonamentului preferat (o lună, șase luni sau un an) și să plătiți. Puteți chiar plăti cu Bitcoin dacă doriți, dar ExpressVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală, astfel încât activitățile dvs. nu vă pot fi identificate în niciun fel. ExpressVPN include o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, ceea ce înseamnă că îl puteți încerca fără riscuri și, pur și simplu, să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit (sau dacă aveți nevoie doar de un VPN pentru a viziona finala AFCON din 2019 în străinătate).

MAI BUN VPN PENTRU AFCON: ExpressVPN oferă funcții de securitate și confidențialitate puternice, viteze rapide și posibilitatea de a debloca platforme de streaming precum beIN Sports și Eurosport în străinătate.

Cum să urmărești finala Cupei Africilor din 2019 din 2019 cu un VPN

Nou pentru VPN-uri și nu sunteți sigur cum să începeți? Urmați pașii de mai jos pentru a ocoli restricțiile regionale și a transmite fluxul dorit, oriunde v-ați afla în lume:

  1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Am menționat succint ExpressVPN mai sus, dar NordVPN și CyberGhost sunt ambele alternative excepționale, cu costuri reduse.
  2. Apoi, descărcați și instalați software-ul VPN. Furnizorii oferă o aplicație diferită pentru fiecare sistem de operare, așa că asigurați-vă că veți obține versiunea corectă.
  3. Decideți ce radiodifuzor AFCON doriți să utilizați în străinătate.
  4. Conectați-vă la aplicație și conectați-vă la unul dintre serverele VPN-ului dvs. în locația dorită. De exemplu, ați utiliza un server din Marea Britanie pentru a debloca Eurosport sau unul sud-african pentru SABC.
  5. Încercați să transmiteți videoclipuri pe site-ul ales. Ar trebui să se încarce instantaneu, dar, dacă nu, puteți rezolva majoritatea problemelor ștergând cookie-urile și memoria cache a browserului, apoi reîncărcând pagina..

Ar trebui să rețineți că Senegal vs. Algeria vor fi transmise în direct. Din acest motiv, este important să vă testați VPN-ul și să vă asigurați că funcționează bine înainte de timpul de pornire. În acest sens, vă asigurați că, dacă ceva nu merge bine, veți avea totuși timp să obțineți ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN și este posibil să nu fie nevoiți să pierdeți începutul meciului..

Cum să transmiteți online Cupa Africii Națiunilor 2019 online din străinătate

Acest turneu va fi afișat în peste o duzină de țări, dar fiecare are propriile sale emisiuni oficiale. Aruncați o privire mai jos pentru a afla cum puteți urmări online Cupa Africii Națiunilor 2019 în țara dvs.:

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

beIN Sports este emițătorul oficial AFCON din SUA. Vă va arăta în direct finala Cupei Națiunilor din 2019 online, în engleză și spaniolă. Dacă beIN Sports este deja inclus în pachetul dvs. de cablu TV, puteți pur și simplu să vă conectați și să începeți să faceți streaming imediat, fără costuri suplimentare.

Din fericire, există modalități de a urmări, chiar dacă nu aveți cablu. beIN Sports vă permite să vă conectați cu contul dvs. fuboTV sau Sling TV. Ambele servicii includ o probă gratuită de o săptămână, prin urmare, indiferent de cea pe care o alegeți, veți putea transmite gratuit online finalul AFCON online.

beIN Sports, fuboTV și Sling TV sunt disponibile doar în SUA. Ca atare, va trebui să fiți fie în America, fie să vă conectați la un server VPN din SUA pentru a putea urmări.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Fanii britanici de fotbal vor putea urmări în direct meciul final al turneului AFCON din 2019 pe Eurosport. Dacă vă abonați deja la Eurosport, puteți viziona online fără costuri suplimentare, dar, în caz contrar, va trebui să plătiți 6,99 GBP pe lună. De asemenea, puteți adăuga suplimentul Eurosport în contul dvs. Amazon Prime Video: aceasta costă aceeași sumă, dar vine cu un proces de o săptămână.

Pachetul Premium TVPlayer vă permite să urmăriți Eurosport 1 și 2. Acest lucru costă 6,99 £ pe lună, dar vă oferă gratuit prima lună. Acest lucru înseamnă că puteți transmite gratuit Senegal vs. Algeria în direct, atât timp cât vă amintiți să anulați înainte de încheierea procesului. Cu toate acestea, deoarece aceste jocuri vor fi transmise în direct, veți avea nevoie de o licență TV pentru a putea urmări. Nici Eurosport, nici TVPlayer nu verifică dacă aveți unul, în schimb, bazându-se pe utilizatori pentru a fi polițiștii înșiși.

Eurosport și TVPlayer sunt ambele blocate. Drept urmare, va trebui să utilizați un VPN pentru a le accesa din afara Regatului Unit.

Africa Sub-Sahariana

Africa de Sud sub saharan

Ar trebui să rețineți că unele țări africane sub-sahariene au propria lor radiodifuziune. De exemplu, SABC va arăta acest turneu în Africa de Sud. Cu toate acestea, SuperSport și TV5Monde Afrique sunt singurele emisiuni din multe țări africane sub-sahariene, inclusiv Kenya, Uganda și Tanzania.

TV5Monde este complet liber de urmărit dar va avea doar acoperire în limba franceză. În schimb, SuperSport va oferi comentarii atât în ​​engleză cât și în portugheză. Problema este că pentru a transmite fluxul SuperSport, aveți nevoie de un cont DStv. Din păcate, înregistrarea pentru DStv presupune instalarea serviciilor la domiciliu, iar compania operează doar în Africa Sub-Sahariană. Acest lucru face imposibil de accesat SuperSport decât dacă trăiești de obicei într-o țară africană sub-sahariană susținută.

Atât TV5Monde Afrique, cât și SuperSport sunt blocate în regiune. Cu toate acestea, puteți accesa în continuare aceste platforme din străinătate conectându-vă la un server VPN din țara dvs. de origine.

Alte locații

Nu vă faceți griji dacă nu v-am menționat mai sus țara. Finala AFCON din 2019 va fi afișată în toată lumea; sunt doar prea multe țări pentru a se adresa individual. Cu toate acestea, Wikipedia are o listă actualizată a emisiilor internaționale AFCON, ceea ce face ușor de aflat ce rețele arată turneul din țara dvs..

Cum funcționează turneul Africa Cup of Nations?

Formatul AFCON din 2019 este destul de simplu. În total, sunt 24 de echipe: țara gazdă (anul acesta, Egiptul) și alte 23 de echipe care și-au câștigat locul într-un turneu de calificare la începutul anului. Aceste echipe sunt împărțite în șase grupuri de patru și fiecare echipă dintr-un grup se joacă reciproc o dată. După aceea, cele șaisprezece echipe cu cele mai multe puncte avansează în etapa eliminatorie.

De aici, o singură pierdere precizează sfârșitul călătoriei AFCON a unei echipe. Singura excepție este după semifinale, în care cele două echipe eliminate vor concura pe locul trei. În cazul în care un joc se termină într-o remiză, se va juca un timp suplimentar, iar în final, câștigătorul va fi decis prin lovitură de departajare.

Cupa Africii Națiunilor 2019: program complet

DataPrograme
5 iulie Uganda vs. Senegal
Maroc vs. Benin
6 iulie Egipt vs. Africa de Sud
Nigeria vs. Camerun
7 iulie Madagascar vs. DR Congo
Algeria vs. Guinea
8 iulie Mali vs. Coasta de Fildeș
Ghana vs. Tunisia
10 iulie Sferturile de finală prima zi
11 iulie Sferturile de finală a doua zi
14 iulie Semifinale
17 iulie Playoff pe locul trei
19 iulie Final

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =

Adblock
detector