Cum să urmăriți finalele NBA din 2019 în direct online de oriunde

Cum să urmăriți finalele NBA din 2019 în direct online de oriunde

Puteți urmări finalele NBA din 2019 în direct online de oriunde. Jocul 6 va avea loc 13 iunie la 21:00. EST și puteți viziona Golden State Warriors vs Toronto Raptors prin mai multe site-uri de streaming de pe tot globul. Majoritatea surselor de streaming legale pentru finala NBA din 2019 vor fi blocate în regiune. Asta înseamnă că pentru a urmări Finalele NBA din 2019 din străinătate, veți avea nevoie de un VPN.

Un VPN criptează conexiunea dvs. de internet și o direcționează printr-un server intermediar într-o locație pe care o alegeți. Deci, pentru a urmări un flux care permite doar spectatorilor din SUA să se uite, de exemplu, vă puteți conecta la un server VPN din SUA.

Raptors duc seria la 3-2. După un deficit de două jocuri, Golden State abia a evitat înfrângerea câștigând jocul anterior 106-105. Raptors, odată underdog, trebuie să câștige unul dintre următoarele două meciuri pentru a duce acasă campionatul.

Cum să urmăriți gratuit finala NBA din 2019 online cu un VPN

Iată cum să utilizați un VPN pentru a urmări Finalele NBA:

 1. Înscrieți-vă la un VPN. Vă recomandăm ExpressVPN pentru un serviciu rapid, sigur, simplu, care excelează la deblocarea conținutului blocat de regiune. Alte alternative viabile includ NordVPN și CyberGhost.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pentru dispozitivul dvs. dintr-un magazin de aplicații de încredere sau de pe site-ul furnizorului.
 3. Deschideți aplicația și selectați un server din țara în care este restricționat fluxul.
 4. Apăsați butonul de conectare
 5. Odată stabilită conexiunea, deschideți fluxul și începeți să urmăriți Războinicii vs. Raptors

Vă recomandăm să vă testați VPN-ul pe un alt videoclip live din aceeași sursă pe care intenționați să o transmiteți în avans din Finala NBA. Dacă ceva nu merge bine, încercați să ștergeți cookie-urile și cache-ul browserului sau dispozitivului sau contactați serviciul de asistență al furnizorului VPN.

CELE MAI BUNE VPN PENTRU FINALELE NBA: ExpressVPN vă permite să transmiteți Finala NBA de oriunde în HD. Este livrat cu suport 24/7 și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Cum să urmăriți finala NBA din 2019 gratuit pe USTV Now

Nivelul gratuit al USTV Now include ABC și este disponibil din orice parte a lumii, ceea ce îl face o opțiune gratuită excelentă pentru a transmite live Warriors vs. Raptors online de oriunde. Aveți nevoie doar de un cont gratuit pentru a începe.

Având în vedere că aceasta este o opțiune ușoară gratuită pentru telespectatorii internaționali, așteptați-vă la multe congestionări ale serverului. Asta înseamnă buffering și video de calitate scăzută. Poate doriți să consultați celelalte opțiuni din această listă ca o copie de rezervă.

Deși un VPN nu este strict necesar, poate ajuta la ocolirea accelerației de bandă pe fluxurile video puse la dispoziție de furnizorul de servicii de internet..

Unde altundeva să transmiteți finalele NBA din 2019

Aveți câteva alte opțiuni pentru a transmite online finalele NBA din 2019 în direct online:

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Rețeaua americană de televiziune ABC are drepturi exclusive de a transmite și transmite în final finala NBA din 2019 în SUA. Dacă ABC face parte din pachetul dvs. existent de cablu, vă puteți conecta și urmări fluxul online sau prin intermediul aplicației mobile ABC Go. De asemenea, puteți obține ABC ca parte a multor servicii TV TV, inclusiv:

 • YouTube TV - Serviciul TV TV plătit pe YouTube include canale locale ABC în majoritatea codurilor zip, dar verificați lista de canale pentru zona dvs. doar în caz (sau utilizați doar un VPN). O probă gratuită de 5 zile este disponibilă și este de 49,99 USD pe lună după aceea.
 • Hulu + TV live - Filialele locale ABC sunt disponibile în majoritatea codurilor zip pentru abonații la Hulu + Live TV, care încorporează atât transmisiuni live, cât și conținut la cerere de la Hulu. O ofertă gratuită de 7 zile este oferită, iar costul este de 44,99 USD pe lună ulterior.
 • DirecTV Acum - Pachetul Plus (50 USD pe lună) include ABC. În momentul scrierii, nu este disponibilă nici o probă gratuită, dar puteți beneficia de 15 $ reducere la primele două luni.

Rețineți că toate aceste servicii sunt blocate în regiune, așa că dacă călătoriți în afara SUA, utilizați un VPN pentru a le debloca.

Canada

Steagul canadian

Fanii canadieni ai NBA s-au blocat cu una dintre cele mai proaste oferte atunci când vine vorba despre finalul anului 2019 online. Pentru a urmări toate jocurile, va trebui să vă abonați la două servicii diferite.

Sportsnet Acum va arăta jocurile unu, trei, cinci și șapte. Nu este disponibilă o probă gratuită, dar un permis de 7 zile costă 9,99 USD. În caz contrar, prețul lunar începe de la 19,99 USD pe lună.

TSN Direct va transmite jocuri aeriene două, patru și șase. Din nou, nu există niciun proces gratuit. Puteți cumpăra o singură zi pentru 4,99 USD sau puteți obține o lună pentru 19,99 USD.

Recomandarea noastră? Încercați primul nivel gratuit al televiziunii USTV Now și, dacă este necesar, obțineți trecerile pe termen scurt pentru acestea.

Dacă vă abonați deja la aceste servicii și călătoriți în afara Canada în timpul finalelor NBA, vă puteți conecta la un server VPN canadian și puteți accesa conturile dvs. în mod normal.

Europa

steagul european - european

DAZN va prezenta finala NBA în Austria, Germania și Elveția. În aceste țări este disponibilă o probă gratuită de o lună, ceea ce o face o opțiune solidă pentru streaming GSW vs Raptors în HD.

DAZN este disponibil în alte câteva țări, dar va afișa Finala NBA doar în cele menționate. Abonații DAZN din alte țări pot încerca să utilizeze un VPN pentru a viziona Finala NBA printr-un server din Austria, Germania sau Elveția, dar nu putem garanta că vreun VPN va funcționa cu DAZN în aceste țări..

Programul finalelor NBA 2019

Iată căile de joacă pentru Golden State Warriors și Toronto Raptors:

 • GSW vs. Toronto Raptors: 30 mai la 21 p.m. (Scor final: 109-118)
 • GSW vs. Toronto Raptors: 2 iunie la 20 p.m. (Scor final: 109-104)
 • Toronto Raptors vs GSW: 5 iunie la 21 p.m. (Scor final: 123-109)
 • Toronto Raptors vs GSW: 7 iunie la 21 p.m. (Scor final: 105-92)
 • GSW vs. Toronto Raptors: 10 iunie la 21 p.m. (Scor final: 106-105)
 • Toronto Raptors vs GSW: 13 iunie la 21 p.m. (Scor final: 114-110)
 • GSW vs. Toronto Raptors: 16 iunie la 20 p.m. (n / A)

Tot timpul Ora estică a estului (UTC -4).

Ferește-te de fluxurile umbroase

Acest articol recomandă doar surse de transmisie legală. Deși mai multe site-uri web vor oferi fluxuri neautorizate, aceste site-uri prezintă adesea un risc ridicat de infecție cu malware. De asemenea, ar putea fi scoase offline în orice moment, iar calitatea videoclipului este obligată să sufere. Este posibil să urmăriți finalele NBA din 2019 în direct în totalitate prin mijloace gratuite și legale, astfel încât nu este necesar să utilizați surse nelicențiate.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5

Adblock
detector