Cum să urmăriți gratuit jocul Campionatului NFC online

Cum să urmărești jocul Campionatului NFC online

Este programat jocul Campionatului NFC dintre Green Bay Packers și San Francisco 49ers 12:05 PM PST (3:05 PM EST / 8:05 PM GMT) pe 20 ianuarie. Nu este tot ce se întâmplă, totuși: Campionatul AFC (Kansas City Chiefs și Houston Texans) începe la scurt timp după ora 18:40 PST. Vrei să surprinzi toată acțiunea din confortul propriei tale case? Continuați să citiți: mai jos, vă vom anunța cum puteți urmări jocul NFC Championship online, de oriunde în lume.

Notă: acest articol va recomanda doar surse oficiale. Deși fluxurile fără licență vor fi aproape inevitabil disponibile, acestea prezintă mai multe dezavantaje majore. În primul rând, calitatea este adesea foarte slabă, cu rezoluție video scăzută care bâlbâie sau întârzie. În al doilea rând, aceste fluxuri sunt predispuse să fie scoase offline și este posibil să nu vezi niciodată sfârșitul jocului. Cu atât de multe modalități legitime de vizionat, nu este nimic de câștigat folosind fluxuri fără licență.

Multe dintre canalele care transmit acest eveniment nu vor funcționa în străinătate. Dacă călătoriți și căutați să vă accesați serviciile obișnuite în țări fără radiodifuzor oficial, veți avea nevoie de un VPN.

Cum să trăiești în direct jocul Campionatului NFC online peste hotare

Căutați să urmăriți jocul Campionatului NFC în străinătate? Este mai ușor decât te-ai putea gândi - urmează pașii de mai jos și vei transmite în streaming în cel mai scurt timp.

Iată cum puteți urmări jocul campionatului NFC online, de oriunde:

  1. Începeți prin a vă înscrie pentru un serviciu VPN adecvat. Recomandăm ExpressVPN, dar CyberGhost și NordVPN sunt alternative alternative puternice, cu costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați versiunea corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
  3. Conectați-vă la un server din țara serviciului pe care doriți să-l utilizați. De exemplu, aveți nevoie de un server american pentru a debloca YouTube TV sau unul australian pentru Foxtel.
  4. Încercați să accesați un site sau un serviciu cu geo-blocat. Ar trebui să se încarce imediat, dar trebuie să vă ștergeți mai întâi memoria cache și cookie-urile.

Nu uitați: Campionatul NFC va fi transmis în direct. Aceasta înseamnă că, dacă VPN-ul dvs. nu funcționează așa cum era de așteptat, puteți rata o parte din meci. Pentru a preveni acest lucru, vă recomandăm să vă testați serviciul în avans cu pașii de mai sus. În acest fel, veți avea destul timp pentru a contacta asistența pentru clienți dacă aveți probleme.

Cum să vizionezi jocul Packers vs 49ers în direct online

În timp ce urmăriți NFL este adesea considerat un pasionat doar american, liga are de fapt fani în țări din întreaga lume. Mai jos, vă vom explica cum puteți transmite în direct jocul Campionatului NFC, indiferent unde vă aflați.

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

În mod previzibil, fanii fotbalului american au cele mai multe opțiuni pentru a urmări jocul Packers vs 49ers online. În primul rând, va fi transmis pe Fox Sports. Dacă deja primiți acest canal ca parte a pachetului dvs. de cablu, veți putea urmări fără costuri suplimentare pe Fox Sports Go. 

Cauți să transmiteți jocul Campionatului NFC fără cablu? Hulu cu TV live, Sling TV (doar pachet albastru), AT&T TV Now (anterior DirecTV Now) și YouTube TV toate vă permit să urmăriți Fox Sports online și toate oferă un proces gratuit. Ca atare, dacă anulați o dată terminarea jocului, veți putea urmări gratuit jocul Campionatului NFC online. 

Toate aceste servicii sunt geo-blocate, așa că, dacă vă aflați într-o țară fără un emițător oficial NFL, va trebui să vă urmăriți VPN. ExpressVPN vine cu un Garanție de returnare de 30 de zile, care vă permite să urmăriți fără riscuri și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți nemulțumit.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Există două modalități de a urmări dacă sunteți în Marea Britanie. Dacă sunteți deja un abonat Sky Sports, puteți transmite campionatul direct pe site-ul Sky Sports sau în aplicația Sky Go. Dacă nu, există o modalitate mult mai puțin costisitoare, mult mai rapidă de a obține acces, însă: achiziționarea unui permis Sky Sports de pe Now TV.

Este demn de remarcat faptul că Now TV nu arată toate meciurile NFL, dar transmite atât Campionatele NFC, cât și Campionatele AFC. Costă 9,99 lire sterline pentru o trecere de o zi, dar pasaje săptămânale și lunare sunt disponibile dacă doriți să urmăriți și alte conținuturi sportive.

Dacă sunteți în străinătate (în afara Regatului Unit) veți avea nevoie de un VPN de utilizare, avem detalii complete aici.

Canada

Steagul canadian

CTV și TSN împărtășesc dreptul de a transmite jocurile NFL (inclusiv Campionatul NFC) în Canada. În acest an, CTV va prezenta Campionatul NFC, iar dacă aveți un abonament la cablu TV, puteți viziona online fără costuri suplimentare. Din păcate, deoarece CTV nu vă permite să vă conectați la niciun furnizor de top, nu există nicio modalitate de a accesa acest serviciu altfel..

Dacă preferați să urmăriți acest meci cu comentarii franceze, puteți să vă înscrieți la RDS. Acest serviciu costă 24,99 USD CAD pe lună, dar, din păcate, nu include niciun fel de perioadă de încercare.

Dacă sunteți în străinătate (în afara Canada) veți avea nevoie de un VPN de utilizare, avem detalii complete aici.

Franţa

Flag_of_France-e1527750876576

În Franța, puteți transmite în direct jocul Campionatului NFC pe beIN Sports. Acest serviciu costă 15 € pe lună și nu te blochează într-un contract pe termen lung. Există, de asemenea, un proces de șapte zile, ceea ce înseamnă că veți putea urmări gratuit până la o săptămână conținut NFL gratuit. Acest serviciu are de obicei comentarii în limba franceză pentru evenimente sportive și nu există niciun motiv să bănuiți că Campionatul NFC va fi diferit.

Dacă sunteți în străinătate (în afara Franței) veți avea nevoie de un VPN de utilizare, avem detalii complete aici.

Australia

steagul australiei

Fanii australieni de fotbal pot transmite în flux meciuri NFL (inclusiv Campionatul NFC) pe Foxtel. Cu toate acestea, dacă nu sunteți deja un client Foxtel, această metodă este costisitoare prohibitiv, cu un angajament de minim 12 luni și costul suplimentar al pachetului sport necesar. Clienții Fetch pot urmări, de asemenea, fără costuri suplimentare la ESPN.

Nu aveți TV prin cablu? În acest caz, aveți două opțiuni: transmite jocul gratuit, fără înregistrare, pe 7mate sau înscrie-te la NFL Game Pass. Acest serviciu este încă relativ scump, la 64,99 USD, dar oferă acces nerestricționat pentru întregul sezon NFL. Există o probă gratuită de șapte zile, dar există o captură: conturile de încercare nu pot urmări evenimentele în direct și trebuie să aștepte 72 de ore pentru a fi adăugat conținut în biblioteca la cerere.

Dacă sunteți în străinătate (în afara Australiei) veți avea nevoie de un VPN de utilizare, avem detalii complete aici.

Ce echipă are mai multe șanse să câștige?

În timp ce acestea sunt ambele echipe excepționale, înțelepciunea convențională sugerează că 49ers vor câștiga. În timp ce Packers se bucură în prezent de o serie de câștiguri de șase jocuri, cinci dintre acestea au fost extrem de luptate și pentru a înrăutăți situația, fundașul celor 49 de ani, Garrapollo, a alergat în jurul lui Packers în noiembrie anul trecut..

În cele din urmă, succesul Green Bay se bazează pe faptul că poate face jocurile riscante necesare pentru a sparge linia defensivă de clasă mondială din San Francisco, reușind în același timp să evite orice alunecare majoră. Un lucru este sigur: indiferent cine îl face în SuperBowl, acesta este un joc pe care nu veți dori să îl pierdeți.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 21

Adblock
detector