Cum să urmăriți iFollow în Marea Britanie și să accesați toate jocurile

Cum să urmăriți iFollow în Marea Britanie și să accesați toate jocurile

VPN-urile criptează traficul dvs., împiedicându-l să fie citit de Furnizorul de servicii Internet (ISP), angajator sau guvern. Cu toate acestea, acestea vă permit, de asemenea, să vă schimbați adresa IP, ceea ce înseamnă că puteți utiliza o VPN pentru a vă răsfăța locația și a accesa servicii geo-restrânse.

iFollow este disponibil în toată lumea, dar funcționează ușor diferit în Marea Britanie. De exemplu, este mai scump (meciurile costă 10 GBP fiecare, în loc de 7 USD USD). Dacă vizitați Marea Britanie, este posibil să găsiți că nu puteți transmite cât mai multe partide de fotbal în direct din afara Regatului Unit, deoarece unele jocuri nu sunt disponibile în fiecare locație. Mulți utilizatori iFollow evită astfel de restricții folosind un VPN. Cu toate acestea, datorită geo-blocării puternice a acestei platforme, doar o mână de VPN-uri funcționează în mod fiabil.

În afară de faptul că sunt extrem de populare pentru streaming, VPN-urile vă ajută să vă păstrați în siguranță și private online, ceea ce este deosebit de important dacă utilizați wifi public nesecurizat.

Vom discuta despre fiecare VPN mai detaliat mai târziu, dar deocamdată, am oferit un scurt rezumat mai jos despre VPN-urile populare pentru streaming:

 1. ExpressVPN: Cea mai bună alegere VPN pentru iFollow. Un VPN sigur și de mare viteză care deblochează o gamă largă de servicii geo-blocate în străinătate. Include o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.
 2. CyberGhost: Cu servere optimizate în streaming, viteze mari și un angajament puternic pentru confidențialitatea și securitatea dvs., CyberGhost este ideal pentru utilizatorii noi pentru VPN-uri.
 3. NordVPN: Acest serviciu oferă conexiuni rapide, caracteristici de securitate personalizabile și o capacitate excepțională de deblocare la un preț foarte rezonabil.
 4. HotspotShield: Un VPN rapid, low cost excelent pentru streaming iFollow și alt conținut.
 5. Surfshark: Un VPN rapid, conștient de confidențialitate, fără limită de conexiune, Surfshark este ideal pentru streaming iFollow în străinătate.

Cum să urmăriți iFollow în Marea Britanie cu un VPN

Cu VPN-ul potrivit, este destul de ușor să ocoliți blocarea regională și să transmiteți versiunile internaționale ale iFollow de oriunde.

Iată cum puteți urmări iFollow în Marea Britanie:

 1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați aplicația, având grijă să obțineți versiunea corespunzătoare pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din țara dorită (majoritatea furnizorilor acordă prioritate SUA, astfel încât aveți mai multe șanse să obțineți viteze rapide cu un server american).
 4. Înscrieți-vă la iFollow, conectați-vă și încercați să vizionați un videoclip. Ar trebui să se încarce aproape instantaneu, dar, dacă nu, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile, apoi reîncărcați pagina.

Cu atât de multe servicii concurente, alegerea unui VPN poate fi o experiență descurajantă. Având în vedere acest lucru, am decis să recomandăm doar servicii care îndeplinesc toate criteriile de mai jos. În acest fel, vă este garantat un serviciu versatil și de înaltă calitate, nu doar unul care deblochează iFollow:

 • Funcționează cu iFollow și mai multe platforme de streaming similare
 • Oferă conexiuni fiabile, de mare viteză
 • Utilizează criptarea de grad militar și include diferite alte caracteristici de securitate
 • Nu înregistrează nicio informație care te-ar putea identifica
 • Oferă aplicații pentru cele mai populare dispozitive și sisteme de operare

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea iFollow în Marea Britanie

Mai jos este lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea iFollow în Marea Britanie:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN oferă acces la peste 3.000 de servere în 94 de țări. Este destul de fiabil și rapid pentru a transmite video în direct HD fără niciun fel de buffer vizibil. Cel mai bun lucru este că acest serviciu este capabil să deblocheze platforme de streaming încăpățânate precum Netflix, Sky Go și iFollow de oriunde.

Acest VPN vă menține în siguranță folosind criptarea de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor, secretul perfect înainte și un comutator de oprire (care oprește tot traficul ori de câte ori vă deconectați neașteptat). ExpressVPN nu înregistrează nicio informație de identificare dar puteți plăti cu Bitcoin dacă doriți un alt strat de protecție. Suportul pe chat live este disponibil 24 de ore din 24.

ExpressVPN are aplicații pentru dispozitive Windows, Linux, MacOS, Android și iOS. Oferă firmware personalizat pentru routere pentru a face instalarea cât mai ușoară posibil.

Pro:

 • Conexiuni consistente și rapide
 • Deblochează o gamă largă de site-uri geo-blocate, de ex. Netflix
 • Confidențialitate solidă și securitate
 • Plătește anonim cu Bitcoin

Contra:

 • Sunt permise doar trei conexiuni simultane

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU IFOLLOW: ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru iFollow. Este rapid, sigur și oferă o capacitate excelentă de deblocare, ceea ce o face ideală pentru transmiterea în direct a sportului. Are chiar și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este o VPN prietenoasă, dar versatilă, cu peste 5.700 de servere în 89 de țări. Fiecare server arată încărcarea sa actuală, precum și serviciul pe care este proiectat să îl deblocheze, ceea ce înseamnă că nu este implicată nicio ghicire atunci când încercați să transmiteți conținut pe platforme precum Netflix, ESPN sau iFollow. Cu până la șapte conexiuni permise simultan, CyberGhost vă permite să transmiteți fluxul în siguranță de pe toate dispozitivele.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre CyberGhost este că oferă securitate preconfigurată. În mod implicit, sunt activate criptarea de 256 biți, un blocant de anunțuri, un scanner anti-malware, DNS și IPv6, precum și un comutator de ucidere permanentă. Puteți să vă înregistrați în mod anonim (folosind Bitcoin și o adresă de e-mail de urgență), dar ca CyberGhost nu înregistrează nicio informație de identificare personală, acest lucru este complet opțional. A avea probleme? Asistența clienților este disponibilă prin chat live 24/7.

CyberGhost oferă aplicații Windows, MacOS, Android și iOS. Poate fi configurat manual pentru a funcționa cu routere internet selectate.

Pro:

 • Configurație minimă necesară
 • Servere rapide, optimizate pentru streaming

Contra:

 • Nu este potrivit pentru cei care au nevoie de controlul funcțiilor avansate

Scorul nostru:

4 din 5

Cea mai bună opțiune de buget: CyberGhost oferă servere rapide, fiabile, potențial puternic de deblocare și securitate completă. Este livrat cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are cea mai mare rețea a oricărui VPN major, cu peste 5.400 de servere distribuite în 62 de țări. Este foarte rapid și deblochează cu ușurință serviciile precum Netflix, beIN Sports și iFollow, deci este ideal pentru streaming. Cu până la șase conexiuni simultane permise, vei fi liber să vizionezi fotbalul EFL în direct atât acasă, cât și din mers.

Acest serviciu îți ia securitatea în serios. Caracteristicile includ criptarea de 256 biți, un comutator de opțiune personalizabil, blocarea anunțurilor, scanarea malware, dual VPN și Tor peste funcționalitatea VPN și protecția împotriva WebRTC, IPv6, DNS și scurgeri de redirecționare a porturilor.. NordVPN are o politică strictă de neregistrare deci intimitatea ta este pe mâini bune. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta serviciul de asistență 24/7 în timpul unui chat live.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru Linux, MacOS, Windows, iOS și Android. De asemenea, funcționează pe routere de casă, dar trebuie instalat manual.

Pro:

 • Standarde excelente de securitate și criptare
 • Politica fără jurnale
 • O opțiune fantastică pentru streaming și torrenting
 • Furnizor bugetar low cost cu o bună reprezentare globală a serverului

Contra:

 • Conectarea la unele servere poate fi lentă și nesigură

Scorul nostru:

4.5 din 5

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este un VPN ieftin, de mare viteză, cu caracteristici avansate de securitate și capacitatea de a debloca iFollow în Marea Britanie. Planurile sale includ o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. Scutul Hotspot

Scutul Hotspot

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Hotspot Shield are în jur de 3.200 de servere în 70 de țări și este suficient de rapid pentru a transmite video în direct fără niciun decalaj sau buffer vizibil. Cu toate acestea, este important să rețineți că veți avea nevoie de un cont plătit pentru a debloca iFollow în străinătate, deoarece utilizatorii liberi nu se pot conecta la serverele britanice.

Acest VPN folosește criptarea pe 128 de biți și un comutator de ucidere, precum și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 pentru a vă menține activitățile private în orice moment. Mai departe, nu vă înregistrează nicio informație care vă poate identifica, deși puteți să vă înscrieți în mod anonim folosind un card Mint preplătit dacă doriți.

Hotspot shield are aplicații pentru Windows, Android, MacOS și iOS. Configurația manuală este necesară pentru utilizarea cu routere.

Pro:

 • O mulțime de servere din care să alegeți
 • Include un comutator de ucidere în fiecare versiune a aplicației
 • Viteze decente și capacitate de deblocare
 • Garanție de returnare de 45 de zile

Contra:

 • Utilizează criptarea pe 128 de biți în loc de 256 biți
 • Fără chat live
 • Fără suport Linux

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET PENTRU iFollow: Hotspot Shield este un VPN low cost, simplu, dar versatil, capabil să deblocheze iFollow de oriunde. Este rapid, are servere în peste 70 de țări și nu înregistrează date identificabile personal. Vine cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă pentru Hotspot Shield.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

5. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are o rețea mică, dar în creștere, formată din aproximativ 800 de servere din 50 de țări. Este suficient de rapid pentru a transmite video în direct HD fără probleme și, cel mai bine, nu există nicio limită de conectare. Ca atare, Surfshark este o alegere puternică pentru oricine dorește să-și protejeze toate dispozitivele simultan.

Acest serviciu oferă o gamă largă de caracteristici de securitate, inclusiv criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere (în toate versiunile), blocarea automată a anunțurilor și scanarea malware, și protecție împotriva scurgerilor DNS, WebRTC și IPv6. Cel mai important, Surfshark nu înregistrează nicio informație de identificare personală, astfel încât confidențialitatea dvs. este garantată. Dacă aveți probleme, asistența clienți este disponibilă 24/7 prin chat live.

Aplicațiile Surfshark sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Instalarea manuală este necesară pentru utilizarea cu routerele de acasă.

Pro:

 • Viteze decente, fiabile
 • Nu păstrează jurnalele
 • Permite dispozitive nelimitate

Contra:

 • Rețea de server relativ mică
 • Ocazional server lent

Scorul nostru:

4 din 5

DISPOZITIVE NELIMITATE: Surfshark oferă viteze decente, capacitate de deblocare puternică și caracteristici puternice de securitate. Cel mai bine este că nu are nicio limită de conectare, astfel încât să o puteți folosi pe cât de multe dispozitive doriți. Este inclusă o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Nu pot folosi în schimb un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite pot părea atrăgătoare, dar vă sfătuim să le folosiți pentru cateva motive. În primul rând, iFollow are în vigoare măsuri de blocare geo-blocare deosebit de stricte și există doar câteva servicii plătite, capabile să îl deblocheze în mod sigur, ceea ce înseamnă că o VPN gratuită este foarte puțin probabil să funcționeze. În plus, întrucât de obicei au rețele mici, VPN-urile gratuite se străduiesc adesea să ofere viteze adecvate. Transmiterea în timp real este intens consumată de date și, ca atare, probabil că veți experimenta un buffer frecvent (presupunând încărcări video).

Cum își poate permite un serviciu gratuit construirea și menținerea unei rețele de servere internaționale? De obicei, aceste VPN-uri folosesc un model acceptat de anunțuri sau pot oferi viteze mai mari pentru o taxă lunară. Nu este nimic în neregulă în acest sens, dar problema este că unele servicii merg chiar mai departe și stochează cookie-urile de urmărire pe dispozitivul utilizatorului. Aceste cookie-uri permit furnizorului să colecteze informații cu privire la obiceiurile dvs. de navigare. După ce s-au adunat suficiente date, acestea pot fi vândute agenților de publicitate, cel mai probabil fără cunoștința dvs..

Poate fi dificil de știut dacă VPN-ul dvs. gratuit este sigur. Cercetătorii au testat recent peste 280 de aplicații VPN gratuite și au descoperit că aproape 40% conține programe malware, peste 80% au scăpat informații peste IPv6 și 18% au permis utilizatorilor să răsfoiască fără criptare. Din păcate, furnizorii cunoscuți nu sunt neapărat mai siguri; în 2015, Hola a fost prins vânzând lățimea de bandă a utilizatorului pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Pentru a rămâne cât mai în siguranță, vă recomandăm să utilizați un VPN de încredere, cu o politică de logare cu cuvinte clare și cu un istoric în fața confidențialității utilizatorilor.

Cum să vă înscrieți la versiunile internaționale ale iFollow în Marea Britanie

iFollow pare să aibă măsuri de geo-blocare mai avansate decât multe servicii similare. În ciuda acestui fapt, este încă posibil să accesați versiunea site-ului unei alte țări atunci când este în Marea Britanie.

Primul pas este să vă conectați la unul dintre serverele VPN din regiunea dorită. Unii utilizatori au raportat că conturile lor obișnuite iFollow erau inaccesibile atunci când foloseau un VPN; deși acest lucru nu a fost confirmat, sugerează că iFollow vă stochează locația inițială în timpul înregistrării. Pentru a evita această restricție, este suficient să creați un cont nou când sunteți conectat la VPN.

Acum, cumpărați un permis pentru meciul pe care doriți să îl vedeți. Interesant este că, deși iFollow este disponibil în mai multe țări, are doar un site web. Acest lucru modifică pur și simplu moneda și conținutul disponibil pe baza adresei dvs. IP. Cu alte cuvinte, atât timp cât ai o metodă de plată valabilă într-una dintre locațiile acceptate de iFollow, te poți înscrie la orice versiune a site-ului pe care o preferi. Puteți utiliza un card legat de o adresă britanică chiar și atunci când vă înscrieți la versiunea americană, de exemplu.

Acum ar trebui să poți transmite live meciurile fără probleme. Au fost raportate probleme de accesare a serviciului pe Chrome în timp ce sunteți conectat la un VPN, așa că dacă întâmpinați dificultăți, încercați să treceți la un browser diferit.

Ce jocuri pot urmări pe versiunile internaționale ale iFollow?

iFollow vă permite să urmăriți orice jocuri EFL care nu sunt difuzate la nivel internațional, cu condiția ca una dintre echipele concurente să fie înregistrată la serviciu. Dacă un meci este prezentat de unul dintre partenerii internaționali ai iFollow, acesta va fi disponibil la cerere la ora GMT de la prânz a doua zi. În plus, pe măsură ce trecerile de meci vă oferă acces pentru 24 de ore, acest lucru înseamnă că puteți relansa o anumită instalație a doua zi.

În prezent, iFollow vă permite să vă abonați la 15 din 24 de echipe care joacă în Sky Bet Championship, 21 din 24 în Sky Bet League One și 23 (toate, cu excepția: Forest Green Rovers) din Sky Bet League Two. Puteți avea atât de multe abonamente pe care doriți, deși va trebui să creați un cont nou pentru fiecare echipă.

De ce altfel ar trebui să folosesc un VPN?

VPN-urile nu sunt numai bune pentru streaming. Dacă vă conectați la serviciul dvs. bancar online când sunteți în vacanță, de exemplu, veți primi o alertă automatizată. În unele cazuri, aceste servicii chiar restricționează temporar accesul. În timp ce aceste măsuri sunt concepute pentru a vă menține în siguranță, acestea ar putea cauza probleme importante atunci când călătoriți. Cu toate acestea, dacă vă conectați la un server VPN din țara dvs. de origine înainte de logare, banca dvs. probabil că nici nu va observa că ați părăsit țara..

Rețelele publice Wifi sunt convenabile, dar rareori sunt bine protejate. Ca atare, acestea sunt o țintă populară pentru hackerii care caută să monitorizeze traficul utilizatorilor. Cu toate acestea, când utilizați un VPN, datele dvs. sunt criptate și complet lipsite de sens pentru oricine, fără cheia corectă de decriptare. În plus, pe măsură ce traficul dvs. este dirijat prin servere dintr-o altă țară, veți putea să ocoliți orice filtrare web care a fost impusă de proprietarul de hotspot sau de administrația locală și să accesați site-urile web care sunt de obicei blocate.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 72 = 77

Adblock
detector