Cum să urmăriți jocul NCAA Frozen Four și Championship online

Cum să urmăriți jocul NCAA Frozen Four și Championship online

Jocurile Frozen Four din acest an vor avea loc pe 11 aprilie, la KeyBank Center din Buffalo, New York. Vor fi două jocuri: Minnesota-Duluth vs. Providence la 17:00 EST (2:00 PST / 10PM BST) și UMass vs. Denver la 8:30 PM EST (17:30 PST / 1:30 AM BST). Două zile mai târziu, câștigătorii acestor meciuri se vor confrunta în campionatul NCAA Divizia I. Nu o poți face personal? Nici o problema; mai jos, vă vom anunța cum să difuzați gratuit Frozen Four și Campionatul 2019 gratuit, din confortul propriei case.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Curentele fără licență sunt aproape inevitabile pentru evenimentele sportive majore, dar oferă o experiență mult inferioară. Videoclipul lor este adesea disponibil numai în rezoluții scăzute și poate exista o întârziere semnificativă. În plus, aceste fluxuri pot fi scoase offline pentru încălcarea dreptului de autor în orice moment, ceea ce înseamnă că poate nici măcar nu ajungeți să vedeți finalul jocului. Aceste jocuri vor fi disponibile oricum gratuit, astfel încât nu este nevoie să recurgeți la fluxuri nesigure și neautorizate.

Pentru a viziona aceste jocuri gratuit, va trebui să utilizați o VPN decât dacă sunteți în SUA.

Cum să transmiteți fluxul Frozen Four în străinătate cu un VPN

Nou pentru VPN-uri și nu sunteți sigur de unde să începeți? Urmați pașii de mai jos pentru a debloca și transmite fluxul Frozen Four de oriunde din lume:

  1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN adecvat. Recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative puternice, cu costuri reduse.
  2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN. Vor fi câteva versiuni diferite, așa că asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru dispozitivul dvs..
  3. Decideți care dintre serviciile de streaming de mai jos doriți să le utilizați.
  4. Conectați-vă la un server VPN din țara relevantă. Ați folosi un server american pentru a debloca ESPN în străinătate, de exemplu, sau un server canadian pentru TSN.
  5. Încercați să redați un videoclip pe serviciul ales. În cele mai multe cazuri, va începe aproape instantaneu, dar, dacă nu, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi actualizați pagina.

Jocurile NCAA Frozen Four și Campionatul vor fi transmise în direct. Ca atare, este important să testați VPN-ul cu pașii de mai sus înainte de începerea primului joc. În acest fel, veți cunoaște în prealabil orice problemă, ceea ce vă oferă mult timp pentru a obține ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN. Această abordare vă împiedică să pierdeți începutul unui joc din cauza unor probleme tehnice neprevăzute.

Cum să urmărești gratuit Frozen Four și Championship la televizorul american

Steagul SUA

Aceste jocuri vor fi transmise în direct pe ESPNU. Dacă pachetul dvs. de cablu TV include ESPN, vă puteți conecta și puteți începe să vizionați imediat, fără costuri suplimentare. Din fericire, ESPN vă permite să vă conectați și la mai mulți furnizori de top, ceea ce înseamnă că puteți încă să transmiteți în direct jocurile NCAA Frozen Four și Championship dacă nu aveți TV prin cablu.

În prezent, DirecTV Now, Hulu cu TV live, Sling TV, PlayStation Vue și YouTube TV oferă acces la ESPN. Aceste servicii sunt destul de scumpe (variind între 25 și 50 USD USD pe lună), dar toate vin cu un încercare gratuită care este suficient de lungă pentru a viziona toate cele trei jocuri. Acest lucru înseamnă că, atât timp cât vă amintiți să anulați odată ce turneul va fi încheiat, nu veți fi taxat.

Toate platformele de mai sus sunt blocate în regiune, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a le utiliza din afara SUA. În plus, cei mai mulți dintre ei necesită să vă înscrieți cu o metodă de plată legată de o adresă din SUA. Cu toate acestea, unele, cum ar fi Hulu, vă permit să plătiți prin card cadou. Aceasta înseamnă că vă puteți înscrie eficient de oriunde. Ai nevoie de un VPN? ExpressVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să puteți transmite Frozen Four complet fără riscuri.

Unde mai pot viziona online NCAA Frozen Four și Championship online?

NCAA ar putea fi cel mai cunoscut pentru echipele sale americane, dar are fani din întreaga lume. În consecință, Campionatul Frozen Four și Divizia I vor fi afișate în mai multe țări din afara SUA. Aruncați o privire mai jos pentru a afla cum să urmăriți oriunde v-ați afla:

Canada

Steagul canadian

TSN are drepturi exclusive de difuzare la acest turneu în Canada. În timp ce primele două jocuri sunt disponibile online și pe televiziunea tradițională, Campionatul va fi transmis doar pe site-ul TSN și în aplicația TSN. Dacă aveți TV prin cablu (și pachetul dvs. include TSN), vă puteți conecta și urmări fiecare joc online în direct.

Nu aveți cablu? TSN oferă, de asemenea, pase online numai, care costă 4,99 USD CAD pe zi sau 19,99 USD pe lună. Din păcate, acest serviciu nu oferă niciun fel de încercare gratuită. În plus, acceptă doar metode de plată legate de o adresă canadiană. Acest lucru face foarte dificil pentru utilizatorii străini să se înscrie, deși canadienii din alte țări se pot înregistra în mod normal.

Deoarece TSN este restricționat geo, va trebui să fiți fie în Canada, fie să vă conectați la un server VPN canadian pentru a urmări orice.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Fanii britanici de hochei pot urmări în direct Campionatul NCAA Divizia I și semifinale la BT Sport. Din păcate, această rețea este notorie pentru achiziționarea de drepturi de radiodifuziune exclusivă și obligarea celor fără BT TV să plătească suplimentar. În plus, întrucât BT Sport nu oferă doar pasaje online, acesta împiedică efectiv utilizatorii care nu au TV prin cablu să privească acest eveniment în Marea Britanie..

Desigur, aceasta nu este o problemă dacă sunteți deja client BT, deoarece puteți Log in și transmiteți online întregul eveniment. Dacă sunteți cu Sky, Virgin sau TalkTalk, cu toate acestea, vă puteți aștepta să plătiți 29,99 GBP pe lună fără nicio perioadă de încercare. Odată abonat, veți putea transmite toate cele trei jocuri folosind aplicația Sky Go, Virgin TV Go sau TalkTalk TV.

BT Sport este disponibil doar în Marea Britanie. Nu uitați că, dacă trăiți de obicei în altă parte, puteți accesa servicii de streaming din țara dvs. de origine folosind un VPN.

Australia

steagul australiei

Aceste jocuri vor fi afișate pe ESPN în Australia. Clienții Fetch și Foxtel le pot transmite live online, fără costuri suplimentare, cu aplicațiile WatchESPN sau Foxtel Go. Minnesota-Duluth vs. Providence și UMass vs. Denver vor transmite în direct la 7:00 și respectiv 10:30 AEST, în timp ce jocul Campionatului va fi difuzat la câteva ore după ce se va termina, la 16:30..

Dacă nu aveți TV prin cablu, vă puteți înscrie la Foxtel Now. În mod normal, veți plăti 40 USD AUD pe lună pentru pachetele de canale necesare, dar abonamentul de bază (25 USD pe lună) vine cu o probă gratuită de 10 zile. În această perioadă, veți avea acces la toate canalele oferite de Foxtel, inclusiv ESPN. Ca atare, vă puteți înscrie, transmite jocurile Frozen Four și Championship, apoi anulați pentru a urmări efectiv totul gratuit.

Fetch și Foxtel Acum sunt restricționate geo, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a le utiliza în străinătate. În plus, Foxtel Now vă cere să introduceți un număr de telefon australian în timpul înregistrării, ceea ce face dificilă înregistrarea, cu excepția cazului în care locuiți de obicei în Australia..

Alte locații

În funcție de locul în care locuiți, este posibil să puteți urmări jocurile Campionatului Frozen Four și NCAA din 2019 pe canalul dvs. local ESPN. Există peste o duzină dintre aceste servicii de catering pentru utilizatorii din Japonia, Caraibe, America de Sud și Asia de Sud-Est, iar în unele locații, puteți viziona chiar jocurile în direct. Este de remarcat faptul că, deși acestea pot fi difuzate noaptea târziu în țara dvs., acestea ar trebui să fie puse la dispoziție la cerere a doua zi, permițându-vă să vizionați la un moment mai convenabil.

Ce echipă este de așteptat să câștige?

În acest moment, Minnesota-Duluth sunt favoritele pentru a câștiga și din motive întemeiate. Ei sunt campioanele care se apără, iar anul acesta marchează al treilea Frozen Four la rând. În plus, dacă vor învinge Providence, vor ajunge până în ultimii trei ani. Bulldogii sunt în acest moment cu un șir puternic, cu șase victorii consecutive (inclusiv una peste Denver), așa că sunt siguri că vor lupta bine.

Totuși, Providence nu va scădea cu ușurință. Au ajuns la Frozen Four încă două ori din 1985, așa că este probabil să îi ofere acestuia tot ceea ce au. Frății excelează la jocul lung, începând de obicei lent și terminând cu un șut de șuturi în a treia perioadă. Desigur, vor trebui să se adapteze și să susțină o apărare puternică mai devreme pentru a-i ține pe bulldogi în libertate.

Atât Denver Pioneers, cât și UMass Minutemen au jucat bine în acest an, fiecare echipă luând doar două pierderi începând cu 1 martie. Cu toate acestea, Denver a câștigat două din ultimele trei partide jucate împotriva UMass. Presupunând că Minnesota-Duluth a bătut-o pe Providence, Denver a înregistrat o adevărată lovitură în campionat, deoarece au câștigat opt ​​din ultimele zece partide ale lor împotriva Bulldogilor. UMass sunt cunoscuți pentru trecerile lor lungi, și dacă Denver nu este atent, s-ar putea găsi constant pe piciorul din spate, în special dacă apasă prea departe.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

Adblock
detector