Cum să urmăriți Masters-ul 2019 în direct online de oriunde

Cum să urmăriți online Masters 2019 în direct

Turneul Masters 2019 va avea loc pe parcursul a patru zile, în perioada 11-14 aprilie. Ca întotdeauna, acest eveniment va avea loc la prestigiosul teren de golf național Augusta din Georgia, SUA. Acest turneu promite peste 40 de ore de joc de la unii dintre cei mai buni jucători de golf din lume și puteți transmite majoritatea acestuia în direct online. Mai jos, vă vom explica cum să urmați toată acțiunea, oriunde v-ați afla.

Această postare va recomanda doar difuzoarelor oficiale ale turneului Masters. Deși există deseori fluxuri nelicențiate disponibile pentru evenimente sportive de înaltă calitate, vă sfătuim să le folosiți. Videoclipul este adesea scăzut și de rezoluție scăzută, pentru început. Fluxurile neautorizate sunt adesea retrase offline de către titularul dreptului de autor, astfel încât există șanse mari să nu vedeți cine câștigă evenimentul. Cu mai multe modalități legitime de vizionare, nu există niciun motiv pentru a urmări Maeștrii pe site-uri de streaming neautorizate.

Pentru a viziona gratuit Masters Tournament online, veți avea nevoie de un VPN decât dacă sunteți în Regatul Unit.

Cum să transmiteți gratuit Masters Tournament online cu un VPN

VPN-urile pot părea confuze la început, dar este destul de simplu să accesezi platforme geo-restricționate în străinătate. Urmați pașii de mai jos:

  1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un serviciu VPN adecvat. Recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt două alternative low-cost, de înaltă calitate.
  2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN. Vor fi câteva versiuni diferite, așa că asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru dispozitivul dvs..
  3. Decideți care dintre serviciile de streaming de mai jos doriți să le utilizați.
  4. Conectați-vă la un server VPN în locația corespunzătoare. De exemplu, veți avea nevoie de un server britanic pentru a accesa BBC iPlayer în străinătate sau un server american pentru CBS.
  5. Încercați să redați un videoclip pe site-ul ales. Ar trebui să se încarce instantaneu, dar, dacă nu, curățați memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi reîmprospătați pagina.

Întrucât Masters-ul va fi afișat în direct, este important să vă testați VPN-ul cu mult timp înainte. Acest lucru vă asigură că, dacă există probleme, veți mai avea timp să obțineți ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN și nu va trebui să ratați nicio acțiune.

Cum să urmăriți gratuit Masters 2019 pe televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

BBC și Sky Sports concurează recent pentru drepturile de difuzare ale Masters. În timp ce detaliile finale nu au fost încă anunțate, BBC a arătat în direct ultimele două zile ale turneului Masters BBC iPlayer in ultimii ani și nu există niciun motiv să vă așteptați la ceva diferit de data aceasta. Din păcate, aceasta înseamnă, de asemenea, că nu știm pe ce canal va fi acoperită BBC sau la ce oră va începe, dar vom actualiza această postare cu mai multe informații pe măsură ce va deveni disponibilă.

De asemenea, puteți transmite BBC în direct pe TVPlayer.com, dacă doriți. Ambele servicii sunt libere de utilizat, însă, indiferent de alegerea dvs., va trebui să vă creați un cont înainte. În plus, aceste servicii sunt disponibile numai în Marea Britanie, așa că, dacă sunteți în străinătate, va trebui să utilizați un VPN. ExpressVPN oferă o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, ceea ce înseamnă că o puteți utiliza pentru a transmite live Masters 2019 de oriunde.

Este demn de remarcat faptul că, în timp ce Masters va fi transmis în direct, legislația Regatului Unit prevede că aveți o licență TV pentru a o urmări. Cu toate acestea, niciuna dintre platformele de mai sus nu verifică efectiv acest lucru și se bazează în totalitate pe un sistem de onoare.

Unde mai pot viziona masteratele online?

Masters-ul 2019 va fi difuzat în cinci regiuni din întreaga lume. Mai jos, vă vom anunța ce servicii arată turneul din țara dvs.:

Regatul Unit

Sky Sports este singura emisiune care se afișează în fiecare zi a Maestrilor din Marea Britanie. Dacă aveți deja un pachet TV prin cablu care include Sky Sports, puteți transmite online aceste evenimente fără costuri suplimentare, folosind aplicația Sky Go.

Nu aveți cablu? Puteți achiziționa și un permis Sky Sports pe Now TV. Cel mai puțin scump mod de a urmări întregul eveniment este cu un permis săptămânal (14,99 GBP), dar dacă sunteți interesat doar de ultima zi, puteți ridica un permis de zi pentru 8,99 GBP.

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

CBS va transmite publicului american toate cele patru zile din Masters 2019. ESPN va arăta, de asemenea, acoperirea CBS în primele două zile, dar, deoarece există mai multe servicii de streaming de top care vă permit să vizionați CBS (și, astfel, întreg turneul Masters) în direct, există puține motive pentru a viziona ESPN.

Dacă aveți un cont existent cu fuboTV, Hulu cu Live TV, PlayStation Vue, DirecTV Now sau YouTube TV, puteți pur și simplu să vă conectați și să începeți să faceți streaming CBS imediat. Totuși, CBS oferă și propriul serviciu numit CBS All Access, care este mult mai puțin costisitor (5,99 USD USD pe lună). Cel mai bun din toate, CBS All Access oferă o probă gratuită de o săptămână, permițându-vă să urmăriți gratuit Maeștrii.

Toate serviciile de mai sus sunt geo-blocate și sunt disponibile numai în SUA. Aceasta înseamnă că va trebui să folosiți unul dintre serverele americane ale VPN pentru a le accesa din străinătate.

Canada

Steagul canadian

CTV va arăta în direct ultimele două runde din Masters 2019. Cu toate acestea, pentru a urmări, trebuie să vă conectați la detaliile furnizorului de cablu și nu există nicio opțiune de abonament de top. Din fericire, Există alte două radiodifuzoare care transmit acest eveniment: TSN și RDS. Aceste platforme vor avea o acoperire similară, dar TSN va fi în engleză, în timp ce RDS va avea comentarii în limba franceză.

Ambele servicii prezintă toate evenimentele de patru zile. În plus, fiecare oferă zilnic și lunar treceri pentru 4,99 USD CAD și respectiv 19,99 USD CAD. Deși nici TSN, nici RDS nu oferă un proces gratuit, puteți viziona online fără costuri suplimentare dacă pachetul dvs. de cablu include deja serviciul ales.

CTV, TSN și RDS sunt geo-blocate și pot fi utilizate numai dacă vă aflați fie în Canada sau utilizați un server VPN canadian.

Australia

steagul australiei

Fanii golfului australian pot transmite gratuit turneul Masters în întregul său pe 9Now. Va trebui să vă creați un cont în prealabil, dar acest lucru implică doar introducerea unui cod poștal australian (orice va funcționa) și verificarea adresei dvs. de e-mail. Acest serviciu este disponibil numai în Australia, deci va trebui să aveți un VPN pentru a-l accesa din străinătate.

Irlanda

Irlanda-flag

Eir Sport are drepturi de radiodifuziune exclusivă pentru a arăta Turneul Masters din Irlanda. Dacă aveți deja un abonament în bandă largă sau telefon cu eir, vă puteți conecta și transmite imediat eir Sport. Cu toate acestea, nu există nici o opțiune superioară disponibilă, ceea ce înseamnă că aceasta nu este o opțiune bună pentru vizionarea Masters-ului online. Dacă sunteți temporar în Irlanda, puteți accesa serviciile de streaming ale țării de origine utilizând o VPN.

De ce nu pot urmări practicile de pre-turnee online?

Terenul de golf național Augusta este foarte particular în legătură cu ceea ce nu poate fi difuzat și nu poate fi difuzat în timpul Masters. Acesta interzice orice rețea să transmită transmisie în direct până la ora 11:00 PST (2:00 EST / 7PM BST), ceea ce înseamnă, din păcate, că unele evenimente, cum ar fi practicile pre-turneului, pot fi urmărite doar de către participanți.

Cu toate acestea, regulile nu se termină; există chiar și ghiduri de vocabular pe care toți comentatorii trebuie să le respecte. De exemplu, fanii trebuie să fie denumiți „patroni” și niciodată „aglomerație”, nu ar trebui să se menționeze banii premiului turneului (care este de 11 milioane de dolari în acest an), iar anunțatorii nu au voie să estimeze durata un putt.

Cum funcționează Turneul Masters?

În cea mai mare parte, Maestrul funcționează ca orice alt important. Există patru runde, fiecare constând din 18 găuri. În primele două runde, jucătorii concurează în grupuri de trei. Odată ce aceste runde sunt finalizate, există o reducere, în care progresează doar primii 50 de jucători de golf (legături) și oricine se află la 10 lovituri ale liderului. Jucătorii rămași participă apoi la alte două runde de joc standard de lovitură.

Există însă o diferență între Masters și alte turnee. Dacă, după patru runde, există o egalitate, se trece la moarte subită. Jucătorii de joc apoi joacă 18 și 10 în mod repetat, până când există un câștigător. Aceasta este o întâmplare foarte rară, cu doar 11 cazuri în peste 80 de ani. Mai mult, în fiecare caz, acest format a produs un câștigător în două găuri sau mai puțin.

Ce jucători de golf trebuie să funcționeze bine?

Doar cei mai buni jucători de golf din lume se califică pentru Masters, astfel încât să alegi un câștigător nu va fi niciodată ușor. Deși Patrick Reed a fost campionul de anul trecut, este puțin probabil să câștige de data aceasta doar pentru că au fost doar trei jucători care au câștigat vreodată Masters..

Rory McIlroy este pe locul șase în lume și este, în general, văzută ca o alegere bună. El a avut aproximativ câțiva ani, dar câștigul său la Campionatul de jucători ar putea semnala că averea lui urmează să se schimbe. Desigur, va trebui să-l învingă pe Dustin Johnson, cel mai bine jucat jucător din lume, care l-a făcut cel mai bine la Campionatele Mondiale de Golf..

Învățarea automată poate să ne fi oferit un indiciu referitor la câștigător. Algoritmul SportsLine a prezis corect câștigătorul a patru din ultimele opt majore, iar de data aceasta, a aruncat Tiger Woods pentru primul loc. Acest lucru este surprinzător în special, având în vedere forma sa recentă: în 2018, el a încheiat o serie de cinci ani pierzători, dar nu a reușit să se plaseze în primii zece la vreun eveniment PGA Tour de atunci.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 17

Adblock
detector