Cum să urmăriți NCAA Final Four 2019 online de oriunde

Cum să vizionezi NCAA Final Four online

Echipele de final de patru ani din acest an (Michigan State, Texas Tech, Virginia și Auburn) vor merge din cap peste două jocuri pe 6 aprilie 2019. Câștigătorii vor avansa apoi la Campionatul Național de pe stadionul american Bank din Minneapolis, două zile mai târziu . Jocul final începe la ora 18:00 PST (21:00 EST / 2:00 BST), dar nu trebuie să vă faceți griji dacă nu îl puteți face personal; mai jos, vă vom explica cum să difuzați fiecare moment al acțiunii în direct online.

Această postare va recomanda doar emisiunile oficiale Final Four. Evenimentele sportive majore sunt adesea disponibile pe site-urile de streaming nelicențiate, dar vă sfătuim cu fermitate să le utilizăm. Pentru început, calitatea este adesea foarte slabă, cu videoclipuri de rezoluție scăzută, cu rezoluție scăzută. Mai mult, aceste fluxuri sunt predispuse la a fi luate offline pentru încălcarea dreptului de autor. Ca atare, s-ar putea să nu poți nici măcar să vezi sfârșitul jocului. Deoarece puteți viziona gratuit fiecare Final Four, nu este necesar să folosiți fluxuri neoficiale.

Veți avea nevoie de un VPN pentru a transmite gratuit jocurile Final Four, cu excepția cazului în care sunteți în SUA sau în Australia.

Cum să vizionezi NCAA Final Four gratuit online

VPN-urile pot părea puțin intimidante la început, dar fac foarte simplu accesarea serviciilor blocate în regiune din străinătate. Urmați pașii de mai jos:

  1. Începeți prin a vă înscrie la un serviciu VPN adecvat. Vă recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative excelente la costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN, având grijă să obțineți versiunea relevantă pentru dispozitivul dvs..
  3. Decideți care dintre sursele oficiale de mai jos doriți să le utilizați.
  4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din țara corespunzătoare. De exemplu, veți avea nevoie de un server american pentru a debloca fuboTV sau unul australian pentru Kayo.
  5. Încercați să redați un videoclip pe platforma aleasă. Ar trebui să se încarce instantaneu, dar, dacă nu, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. înainte de a încărca pagina.

Jocurile Final Four vor fi afișate live, deci este important să vă testați VPN-ul cu mult timp în avans. În acest fel, veți avea suficient timp pentru a contacta echipa de asistență a VPN-ului dvs. VPN dacă nu funcționează așa cum vă așteptați. Testarea înainte de un eveniment live reduce, de asemenea, riscul ca tu să ratezi începutul unui joc important.

Cum să vizionezi Final Four gratuit pe televizorul american

Steagul SUA

Toate cele trei jocuri rămase vor fi disponibile pe March Madness Live. Cu toate acestea, puteți urmări doar trei ore de conținut înainte de a fi solicitat să vă conectați cu detaliile furnizorului de cablu.

Dacă nu aveți cablu, este în continuare posibil să transmiteți aceste jocuri în direct ca FuboTV, YouTube TV, PlayStation Vue, Hulu cu Live TV și DirecTV Acum, toate oferă acces la CBS, canalul la care jocurile sunt active. În timp ce aceste servicii tind să fie destul de costisitoare, toți oferă cel puțin un proces gratuit de cinci zile, ceea ce înseamnă că vă puteți înscrie pur și simplu, urmăriți Final Four și Campionatul Național, apoi anulați pentru a nu fi taxat.

Ar trebui să rețineți că toate serviciile de mai sus sunt blocate în regiune. În plus, multe dintre acestea acceptă doar cărți de credit legate de o adresă americană, așa că este dificil să te înscrii dacă ești dintr-o altă țară. Americanii se pot înregistra cu metoda de plată obișnuită, oriunde s-ar afla, atât timp cât se conectează mai întâi la un VPN.

Vă recomandăm ExpressVPN: oferă viteze mari, securitate puternică și posibilitatea de a debloca diverse platforme de streaming populare. Include chiar și o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât dacă ai nevoie doar de un VPN pentru a urmări Final Four, poți anula ulterior pentru o rambursare completă.

Unde mai pot urmări online NCAA Final Four?

NCAA are un succes internațional imens și, în consecință, jocurile Final Four vor fi afișate în mai multe țări din întreaga lume. Citiți mai departe pentru a afla cum să urmăriți, oriunde v-ați afla.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

BT Sport este emisorul oficial NCAA March Madness în Marea Britanie. În timp ce abonații existenți pot transmite online jocurile Final Four și Campionatul Național online fără costuri suplimentare, BT Sport nu oferă un abonament doar online. Acest lucru face dificilă vizionarea acestor jocuri, cu excepția cazului în care aveți deja un pachet de bandă largă cu unul dintre furnizorii de servicii oferite de acest serviciu.

Clienții BT pot adăuga BT Sport cu doar 9 GBP pe lună, dar dacă sunteți cu Virginie, prețul se ridică la 18 GBP. Clienții Sky și TalkTalk se pot aștepta să plătească 29,99 lire sterline pe lună pentru exact același serviciu. Jocurile Final Four pot fi apoi transmise online folosind aplicațiile Sky Go, Virgin TV Go sau TalkTalk TV.

BT Sport este geore restricționat și este disponibil numai în Marea Britanie. Dar puteți utiliza un VPN pentru a-l accesa din străinătate. Dacă de obicei locuiți în altă parte și sunteți temporar în Marea Britanie, puteți accesa în continuare platforme de streaming din țara dvs. de origine conectându-vă la un VPN.

Canada

Steagul canadian

TSN este singurul radiodifuzor care prezintă NCAA Final Four în Canada. Dacă acest canal este deja inclus în abonamentul dvs. la cablu TV, vă puteți conecta și începe streaming imediat. Dacă nu aveți cablu, puteți alege să vă înscrieți pentru o trecere digitală; acestea costă 4,99 USD CAD pe zi sau 19,99 USD CAD pe lună. Au mai rămas două zile de turneu, ceea ce înseamnă că puteți transmite fiecare joc rămas pentru 9,98 USD.

Deoarece TSN necesită conectarea metodei dvs. de plată la o adresă canadiană, este dificil pentru utilizatorii străini să se înscrie. Cu toate acestea, canadienii care călătoresc în prezent în alte țări se pot încă înregistra și urmări cu un VPN.

Australia

steagul australiei

Fanii baschetului din Australia pot urmări finala a acestui an pe ESPN și Kayo. dacă abonamentul dvs. Foxtel sau Fetch TV include ESPN, puteți transmite orice joc rămas fără costuri suplimentare prin intermediul aplicațiilor WatchESPN sau Foxtel Go. Deși Foxtel oferă un plan exclusiv online, este prea scump (54 USD pe lună) pentru cei care doresc pur și simplu să urmărească un eveniment în direct.

În aceste cazuri, Kayo este alegerea mai bună. Acest serviciu costă de obicei 25 de dolari pe lună, dar vine cu o probă gratuită de două săptămâni. Ca urmare, puteți să vă înscrieți, să transmiteți toate cele trei jocuri rămase și să anulați pentru a evita să fiți taxat. Deși Kayo acceptă carduri cadou (ceea ce înseamnă că vă puteți înregistra de oriunde), vă trimite un cod de verificare prin text. Deoarece acest serviciu acceptă doar numere de telefon australiene, este deosebit de dificil să te înscrii dacă locuiești în altă parte în mod normal.

Fetch, Kayo și Foxtel sunt geo-restricționate. Cu toate acestea, australienii le pot accesa din alte țări conectându-se la un server VPN australian.

Alte locații

Turneul NCAA March Madness din 2019 este difuzat în prea multe țări pentru a le acoperi pe toate individual. Cu toate acestea, chiar dacă nu v-am menționat mai sus, este probabil că veți putea totuși urmări. ESPN transmite Final Four și Campionatul Național pe canalele sale internaționale, așa că ar trebui să fie cel puțin unul oriunde te-ai afla.

Merită menționat faptul că, chiar dacă ESPN nu este disponibil direct în țara dvs., puteți totuși să îl accesați prin intermediul unui alt serviciu (cum ar fi Foxtel în Australia). Cu toate acestea, rețineți că nu există nicio garanție, fiecare serviciu vă va permite să vizionați TV în direct online.

Ce echipă este de așteptat să câștige anul acesta?

Turneul March Madness din 2019 a trăit deja numele său. Suspecții obișnuiți precum UCLA și Duke nu sunt văzuți nicăieri, fiind în mare parte înlocuiți de echipe care nu au ajuns niciodată în finală. Acest lucru face ca alegerea unui câștigător să fie deosebit de dificilă, dar putem specula în funcție de performanțele fiecărei echipe în acest sezon.

Michigan State este alegerea evidentă aici: au câștigat Madness March de două ori mai înainte (în 1979 și 2000) și au ajuns pe locul doi în 2009. Cu toate acestea, sunt departe de un lucru sigur: în timp ce echipa este deosebit de bine echilibrată, luptă pentru a minimiza cifra de afaceri. Aceasta ar putea fi o problemă reală în timpul jocului lor împotriva celor de la Texas Tech: Red Raiders este cea mai bună echipă defensivă din turneu și au bătut statul Michigan de două ori deja în acest an. Spartanii dau tot atât de bine, dar, dacă pierd, este foarte probabil să fie foarte aproape.

Auburn sunt o alegere foarte puternică. Această echipă se bucură în prezent de o serie de 11 victorii și este pregătită să facă față împotriva Virginia, probabil cea mai slabă echipă din Final Four. În plus, Tigrii sunt mortali la orice gamă și au dovedit-o în ultimele trei jocuri, cu un procent de trei puncte mai mare de 40%. Dacă înaintează puțin mai mult decât de obicei și îl țin pe De’Andre Hunter din Virginia departe de minge, nu există niciun motiv să nu progreseze până la final.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6

Adblock
detector