Cum să urmăriți NFL Draft 2019 gratuit online

Cum să urmăriți NFL Draft 2019 gratuit online

Schița NFL din 2019 va fi transmisă în direct în perioada 25 - 27 aprilie. Fanii NFL se pot regla în direct pentru a vedea care stele din colegiu se vor transforma în cei mai tari jucători din NFL pentru sezonul 2019-2020 și nu numai.

Puteți urmări gratuit Draft-ul NFL 2019, online, datorită câteva opțiuni de streaming cheie. S-ar putea să fii capabil să urmărești oriunde în lume cu sursele și instrumentele potrivite.

Notă importantă: Ghidul nostru recomandă doar surse oficiale pentru proiectul NFL din 2019. NFL Draft este un eveniment singular pentru cei mai mari fani NFL, dar evenimentul este adesea transmis prin site-uri neoficiale. Aceste site-uri pot ascunde, de asemenea, malware și adware sau pot servi drept poartă către alte amenințări de confidențialitate și securitate.

Între timp, sursele neoficiale nu vor oferi cea mai bună calitate în streaming și sunt mult mai probabil să se deconecteze în mod neașteptat. Deoarece acest eveniment este disponibil prin numeroase surse oficiale, nu este necesar să apelați la site-uri care vă pot pune în pericol. Vă recomandăm doar opțiuni oficiale, dintre care unele pot fi gratuite și accesibile din orice parte a lumii.

În funcție de locația dvs., este posibil să fie nevoie să utilizați un VPN pentru a urmări online Nraft Draft 2019. 

Cum să urmăriți online proiectul NFL din 2019 cu un VPN

Proiectul NFL 2019 este difuzat doar în SUA. Ca atare, o VPN va fi necesară pentru a vizualiza evenimentul dacă nu sunteți în afara SUA. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de un VPN în SUA dacă doriți să vizionați gratuit sau dacă doriți să vizionați în HD fără riscul de a acoperi fluxurile video ISP..

Pentru a face VPN-ul dvs. să lucreze cu proiectul NFL 2019, faceți următoarele:

 1. Înscrieți-vă la un serviciu VPN testat. Recomandăm ExpressVPN pentru evenimente legate de sport, cum ar fi proiectul NFL, dar există și alți furnizori de încredere, inclusiv NordVPN și Cyberghost.
 2. Instalați aplicația VPN pe dispozitivul ales (Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire TV etc.), apoi conectați-vă la un oraș din SUA, unde este disponibil streaming (mai multe pe acest aspect mai jos).
 3. Înscrieți-vă la serviciul de streaming la alegere sau conectați-vă la site-ul de streaming live pe care intenționați să îl utilizați. Vă recomandăm cu mare încredere să vă testați opțiunile VPN și streaming înainte de eveniment, pentru a vă asigura că nu pierdeți niciuna dintre dezvăluirile și anunțurile majore.

Asta e! Dacă găsiți că o conexiune VPN nu funcționează pentru a vă ajuta să ocoliți reglarea, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile din browserul dvs. web, închidând complet browserul, apoi deschideți o nouă sesiune. De asemenea, poate doriți să încercați să rulați într-o fereastră de navigare privată, cum ar fi modul Incognito de Chrome sau Fereastra privată a Firefox.

Multe aplicații mobile necesită acum să vă verificați locația folosind GPS. De multe ori nu există o ocolire eficientă, așa că vă recomandăm să respectați utilizarea unui browser web sau a unui dispozitiv conectat la TV, cum ar fi Amazon Fire TV. (Rețineți că nu există aplicații VPN pentru Roku sau Apple TV.)

Să explorăm unele dintre cele mai bune opțiuni pentru a urmări online NFL Schița din 2019, oriunde în lume, inclusiv opțiuni gratuite.

Cum să urmăriți NFL Draft 2019 gratuit online

Cele mai bune știri despre proiectul NFL din acest an este că este complet gratuit să urmărești. Deși mai multe canale TV cu plată vor oferi fluxuri, veți putea urmări gratuit folosind un VPN și un site web Locast. În caz contrar, vă puteți înscrie la orice serviciu de streaming din SUA care poartă ESPN, Rețeaua NFL sau ABC.

Utilizați Locast și o VPN pentru a urmări gratuit Draftul NFL din 2019

locast nfl draft gratuit online

Locast este un serviciu gratuit care oferă televiziune în aer prin intermediul fluxurilor online. Rețineți că transmisiile digitale OTA în SUA sunt gratuite, astfel încât dacă sunteți un rezident din SUA cu o antenă digitală, puteți viziona gratuit cu ușurință. Cu toate acestea, difuzarea acestor semnale gratuit pe web a fost dificil de realizat în trecut din cauza restricțiilor legale (după cum a descoperit compania eșuată Aereo).

Locast pare însă să se fi gândit la modul de navigare a cadrului legal pentru a face acest lucru, ceea ce este o veste excelentă pentru fanii NFL care trăiesc în străinătate. Locast implementează blocarea regiunii pentru a le permite doar celor din anumite orașe în care este disponibil să acceseze acel conținut. Cu toate acestea, am găsit că o VPN va ocoli blocurile de conținut.

Pentru a urmări gratuit NFL Draft la Locast, efectuați următoarele:

  1. Înscrieți-vă la un cont VPN (am testat ExpressVPN și a verificat că funcționează cu Locast)
  2. Conectați-vă la un server într-unul din orașele Locast este disponibil (New York, Philadelphia, Baltimore, Washington D.C., Chicago, Denver, Dallas, Houston)
  3. Deschideți o fereastră de navigare privată (modul Incognito în Google Chrome, de exemplu)
  4. Accesați Locast.org
  5. Înscrieți-vă pentru un cont gratuit la Locast
  6. Faceți clic pe orașul în care doriți să vizualizați fluxuri live, apoi accesați rețeaua sa locală ABC când începe proiectul NFL din 2019

Combinarea Locast-ului și VPN-ului este de departe cel mai simplu mod de a urmări viitorul proiect NFL de oriunde în lume, inclusiv din SUA. Dacă vă aflați în SUA și într-unul dintre orașele unde Locast este disponibil, o VPN nu este o necesitate, dar totuși recomandat să evitați accelerarea ISP.

Locast este o organizație non-profit care nu percepe comisioane. Dacă utilizați Locast, vă încurajăm să donați pentru a vă ajuta să mențineți serviciul disponibil pentru evenimente viitoare.

Opțiuni suplimentare pentru a urmări proiectul NFL online

Dacă sunteți în afara SUA, o combinație Locast + VPN va fi cea mai bună opțiune pentru a urmări proiectul NFL din 2019. Cu toate acestea, fanii NFL din SUA vor avea câteva opțiuni suplimentare de explorat.

Cum să urmăriți proiectul NFL din SUA

BAFTA 2019

Schița NFL va fi difuzată prin toate rețelele următoare:

 • ABC
 • ESPN
 • ESPN Deportes
 • Rețeaua NFL

Dacă sunteți în SUA și aveți o antenă digitală în aer, puteți să vă ridicați emisiunea ABC locală și să o vizionați gratuit. În caz contrar, va trebui să vă înscrieți la unul dintre următoarele servicii pentru a avea acces la ABC, ESPN, ESPN Deportes sau rețeaua NFL. Fiecare opțiune de mai jos are o perioadă de încercare gratuită, astfel încât să puteți să vă înscrieți gratuit, să urmăriți proiectul NFL 2019 și apoi să vă anulați abonamentul ulterior..

Sling TV

Sling TV este cea mai ieftină opțiune în afara Locast. Vă puteți abona la Sling TV cu o probă gratuită de 7 zile. Cu toate acestea, pachetul pe care îl alegeți va determina canalul de draft NFL pe care îl veți primi.

Dacă doriți să urmăriți rețeaua NFL, alegeți pachetul de abonamente Sling Blue. Dacă doriți să urmăriți prin ESPN sau ESPN Deportes, alegeți Sling Orange. Dacă doriți ambele ca opțiune, alegeți Sling Orange + Blue.

Dacă alegeți să păstrați Sling TV, fiecare pachet individual costă 25 USD pe lună, în timp ce Sling Orange + Blue este de 40 USD pe lună..

Sling TV nu oferă ABC în niciunul dintre pachetele sale de streaming.

YouTube TV

Oferind o probă gratuită de 7 zile, cu peste 50 de canale disponibile, YouTube TV este o opțiune bună pentru fanii NFL. YouTube TV oferă ESPN și ABC (majoritatea piețelor), oferind abonaților o copie de rezervă dacă ABC nu este disponibil.

Dacă decideți să vă lipiți de YouTube TV, acum costă 49,99 USD pe lună.

Hulu + TV live

O opțiune TV interesantă, Hulu + Live TV combină biblioteca la cerere a lui Hulu cu un pachet de canale live similare cu cele disponibile pe YouTube TV. Veți obține ABC (în majoritatea piețelor) și ESPN. Cu toate acestea, nu există nicio rețea NFL.

Hulu + Live TV este disponibil cu o probă gratuită de 7 zile și costă 44,99 USD pe lună după.

PlayStation Vue

O concepție greșită comună (datorită numelui) este că PlayStation Vue este disponibilă doar pe consola de jocuri PlayStation. Dimpotrivă, vă puteți înscrie și transmite în flux pe un număr mare de dispozitive.

PlayStation Vue oferă patru opțiuni de pachete de streaming. Pachetul „Core” vine cu un proces gratuit de 5 zile și include ABC (majoritatea piețelor), ESPN și rețeaua NFL. După încheierea procesului, costul este de 49,99 USD pe lună. Dacă nu aveți nevoie de rețea NFL ca opțiune, pachetul „Acces” oferă ABC și ESPN și costă 44,99 USD pe lună..

DirecTV Acum

Cea mai scumpă opțiune din listă dacă alegeți să o păstrați în urma procesului gratuit, DirecTV Now oferă ABC (majoritatea piețelor) și ESPN. Trebuie doar să optați pentru pachetul „PLUS”, care costă 50 de dolari pe lună după încheierea procesului gratuit.

Ambele pachete primare ale DirecTV Now (PLUS și MAX) vin cu HBO, ceea ce le face o opțiune bună pentru fanii NFL care doresc să urmărească și ei Urzeala tronurilor Sezonul 8.

NFL Draft 2019: Program de eveniment, detalii și perspective de top

NFL Draft este un eveniment de trei zile care acoperă 7 runde. Programul evenimentului este următorul:

 • Runda 1: joi, 25 aprilie, 20:00 EST / 1 AM GMT
 • Rundele 2-3: vineri, 26 aprilie, 19:00 EST / 12:00 GMT
 • Rundele 4-7: sâmbătă, 27 aprilie, 12 PM EST / 5 PM GMT

Cum funcționează proiectul NFL?

Proiectul NFL este evenimentul principal pentru echipele NFL de a crea noi jucători tineri. Cu toate acestea, se înregistrează o cantitate justă de tranzacționare a jucătorilor, pe care echipele o pot face pentru a-și crește ordinea de selecție a proiectului sau pentru a crește numărul de opțiuni de proiect..

Echipele cu cele mai proaste înregistrări obțin, de obicei, prima alegere în fiecare rundă, în timp ce echipele cu cea mai bună înregistrare obțin ultima alegere.

În acest an, sunt 256 de alegeri. Toate cele 32 de echipe își vor exercita alegerile, deși comanda de ridicare a fost ușor modificată din cauza tranzacțiilor care au avut loc în timpul sezonului NFL 2018-2019 și după.

Prima comandă pentru alegerea din acest an este următoarea:

 1. Cardinalele Arizona (3-13 înregistrări)
 2. San Fransisco 49ers (4-12)
 3. Jeturi din New York (4-12)
 4. Raiders Oakland (4-12)
 5. Bulcaneers Tampa Bay (5-11)
 6. New York Giants (5-11)
 7. Jacksonville Jaguars (5-11)
 8. Detroit Lions (6-10)
 9. Buffalo Bills (6-10)
 10. Denver Broncos (6-10)
 11. Bengali din Cincinnati (6-10)
 12. Ambalatori Green Bay (6-9-1)
 13. Delfinii din Miami (7-9)
 14. Falcons din Atlanta (7-9)
 15. Washington Redskins (7-9)
 16. Carolina Panthers (7-9)
 17. New York Giants (5-11) (Poziția după comerțul cu Odell Beckham Jr. cu Cleveland Browns.)
 18. Vikingii din Minnesota (8-7-1)
 19. Titanii din Tennessee (9-7)
 20. Pittsburgh Steelers (9-6-1)
 21. Seahawks din Seattle (10-6)
 22. Baltimore Ravens (10-6)
 23. Texani din Houston (11-5)
 24. Raiders Oakland (Poziția după comerțul cu Khalil Mack cu Chicago Bears)
 25. Philadephia Eagles (9-7)
 26. Indianapolis Colts (10-6)
 27. Raiders Oakland (Poziția după tranzacția Amari Cooper cu Dallas Cowboys)
 28. Încărcătoare din Los Angeles (12-4)
 29. Șefi din Kansas City (12-4)
 30. Green Bay Packers (6-9-1) (Poziția după comerțul lui Marcus Davenport cu New Orlean Saints)
 31. Los Angeles Rams (13-3)
 32. New England Patriots (11-5)

Pentru o listă completă a comenzii de selectare a proiectului NFL 2019, verificați aici.

Cele mai bune perspective ale proiectului NFL 2019

2019 nfl dragaft nick bosa Nick Bosa, statul Ohio

Cu doar 252 de alegeri pentru a merge în jurul valorii, nu toate perspectivele vor reduce problema. Totuși, iată câteva dintre cele mai importante perspective ale proiectului NFL din 2019, multe dintre ele putând fi surprinse în prima rundă.

 1. Nick Bosa (Ohio State, Defensive End (DE))
 2. Quinnen Williams (University of Alabama, Defensive Line (DL))
 3. Josh Allen (Universitatea din Kentucky, DE)
 4. Ed Oliver (Universitatea din Houston, DL)
 5. Devin White (Louisiana State, Linebacker (LB))
 6. Jawaan Taylor (Universitatea din Florida, Linebacker extern (OL))
 7. Kyler Murray (Universitatea din Oklahoma, Quarterback (QB))
 8. Pulover Montez (Statul Mississippi, DE)
 9. Rashan Gary (Universitatea din Michigan, DL)
 10. T.J. Hockenson (Universitatea din Iowa, Tight End (TE))

Consultați CBS Sports pentru o listă mai lungă a perspectivelor proiectului NFL din 2019.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − 83 =

Adblock
detector