Cum să urmăriți online ATP Cup 2023 de oriunde

Cum să urmărești online ATP Cup 2023

Cupa ATP 2023 va avea loc în perioada 3-12 ianuarie la Perth, Brisbane și Sydney. Vor fi șase meciuri în fiecare zi până pe 9 ianuarie, după care va fi un meci pe zi. Din fericire, nu trebuie să călătoriți până în Australia pentru a vedea ce se întâmplă; de fapt, evenimentele vor fi transmise în direct și gratuit în mai multe țări. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți viziona fluxul online ATP Cup online, din străinătate.

Este important să reținem că recomandăm doar surse oficiale. Deși fluxurile de terțe părți vor fi aproape sigur disponibile, acestea sunt adesea foarte retrase, cu videoclipuri cu rezoluție redusă: nu exact ceea ce îți trebuie pentru un sport cu ritm rapid, cum ar fi tenisul. De asemenea, surse neoficiale sunt adesea eliminate pentru încălcarea drepturilor de autor, astfel încât s-ar putea să nu vedeți cine câștigă. Cu atât de multe modalități legitime de a urmări online ATP Cup, nu este necesar să folosiți fluxuri nelicențiate.

Aceste meciuri vor fi afișate doar pe serviciile blocate în regiune. Acest lucru înseamnă că, dacă călătoriți în străinătate și nu există o radiodifuziune oficială în țara dvs., veți avea nevoie de un VPN pentru a urmări serviciile obișnuite de streaming de acasă..

Cum să urmărești fluxul ATP Cup în direct în străinătate cu un VPN

Serviciile de difuzare verifică adesea adresa IP a utilizatorului pentru a vedea dacă se află sau nu într-o țară acceptată. Chestia este că atunci când vă conectați la un VPN, vi se oferă o nouă adresă IP specifică regiunii pentru orice țară este serverul ales. Acest lucru oferă trucuri site-urilor și serviciilor pentru a vă gândi că sunteți de fapt în altă parte și vă permite să le accesați. din strainatate. Este mai ușor decât sună; trebuie doar să urmați pașii de mai jos pentru a debloca cupa ATP de oriunde.

  Cum să urmărești grupa F a Cupei Mondiale - Germania, Mexic, Suedia, Coreea de Sud

Iată cum puteți transmite online ATP Cup 2023 gratuit, oriunde:

 1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN dacă nu ați făcut-o deja. Recomandăm în mod special ExpressVPN, deși CyberGhost și NordVPN sunt opțiuni excelente la costuri reduse.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN. Rețineți că există de multe ori mai multe versiuni diferite din care să alegeți, așa că asigurați-vă că veți obține cea corectă. După ce ați terminat, conectați-vă.
 3. Alegeți una dintre emisiile oficiale ATP din lista de mai jos. Apoi, conectați-vă la un server din țara corespunzătoare. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un server britanic pentru a debloca BBC iPlayer, de exemplu, sau un server canadian pentru a utiliza TSN.
 4. Creați un cont dacă este nevoie. Rețineți că unele platforme de streaming vor verifica dacă metoda dvs. de plată este legată de o adresă din țara dorită.
 5. Încercați acum să redați un videoclip. Dacă totul a funcționat, ar trebui să se încarce instantaneu. Dacă nu, încercați să ștergeți cookie-urile și să reîmprospătați pagina.

Cupa ATP va fi transmisă în direct, motiv pentru care este atât de important să îți testezi VPN-ul înainte de timp. În acest fel, veți cunoaște cu bine în prealabil orice problemă, oferindu-vă posibilitatea de a solicita ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN. Desigur, acest lucru asigură, de asemenea, că nu veți pierde începutul unui meci din cauza unor probleme tehnice neprevăzute.

Cum să trăiești gratuit streaming-ul Cupei ATP la Marea Britanie TV

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Fanii britanici pot transmite în direct toate acțiunile de la instanțe Amazon Prime Video. Acest serviciu este inclus ca parte a abonamentului dvs. Amazon Prime, astfel încât este posibil să aveți deja acces la acesta. Dacă nu, Amazon Prime costă 7,99 lire sterline pe lună și vine cu un proces gratuit de 30 de zile. Aceasta înseamnă că vă puteți înscrie, urmări fiecare online meci ATP Cup, apoi pur și simplu anulați contul pentru a nu fi taxat.

Dacă doriți, puteți transmite și întregul turneu pe tenisul TV. Cu toate acestea, acest serviciu costă 9,99 GBP pe lună și nu oferă o probă gratuită. Ca atare, Amazon Prime Video este opțiunea mai bună pentru majoritatea oamenilor.

  Cum urmăriți online cursa Indy 500 online

Amazon Prime Video și Tennis TV sunt blocate în regiune. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa din străinătate. ExpressVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile, permițându-vă să încercați serviciul fără riscuri. Dacă nu vă impresionează, anulați doar pentru a solicita o rambursare completă.

Unde mai pot viziona online ATP Cup live stream?

Vrei să urmărești ATP Cup 2023 din afara Marii Britanii? Nici o problema; mai jos, vă vom anunța ce rețele arată evenimentul din țara dvs.:

Australia

steagul australiei

O veste bună: fiecare meci al ATP Cup 2023 va fi transmis în direct și gratuit pe 9Now. Va trebui să vă creați un cont înainte de a putea urmări orice, dar acest lucru este ușor și durează doar un minut.

Rețineți că 9Now este blocat în regiune. Ca atare, va trebui să fiți fie în Australia, fie să vă conectați la un server VPN australian pentru a-l utiliza.

Canada

Steagul canadian

TSN are drepturi exclusive de a arăta Cupa ATP din Canada. Acoperirea va funcționa începând cu 6 PM EST în fiecare zi. Dacă pachetul dvs. de cablu TV include deja TSN, vă puteți conecta și începe streaming imediat fără costuri suplimentare.

Dacă nu aveți cablu, puteți să vă înscrieți la TSN Direct. Trecerile zilnice încep de la 4,99 USD CAD, dar din moment ce acest eveniment se va desfășura timp de zece zile, este de fapt mai puțin costisitor să alegeți permisul lunar de 19,99 USD. Din păcate, nu există nicio perioadă de încercare gratuită.

TSN este disponibil numai în Canada. În ciuda acestui fapt, puteți accesa serviciul din străinătate conectându-vă la un server VPN canadian.

NE

Steagul SUA

Fanii tenisului din SUA pot urmări acest eveniment pe canalul de tenis. Dacă pachetul dvs. de cablu TV include acest canal, puteți să vă conectați doar la site-ul web și să începeți să urmăriți imediat.

  Soluție simplă pentru a ocoli restricțiile de întrerupere a ESPN în direct

Cauți să difuzați Cupă ATP fără cablu? Puteți viziona și televiziunea tenis, deși costă 14,99 USD pe lună și nu oferă niciun fel de probă gratuită.

Ambele servicii de mai sus sunt blocate în regiune. Ca atare, va trebui să fiți în SUA sau să vă conectați la un server VPN american pentru a le utiliza.

Alte locații

Nu vă faceți griji dacă nu v-am menționat mai sus țara; Cupa ATP 2023 va fi difuzată în zeci de țări din întreaga lume. Puteți începe verificând lista completă a radiodifuzorilor internaționali ATP, dar merită să ne amintim că nu orice rețea vă va permite să urmăriți online.

Cine concurează în Cupa ATP 2023?

Cupa ATP din acest an va vedea că 24 de țări merg din cap. Mai jos, am enumerat fiecare națiune participantă:

 • Serbia
 • Spania
 • Rusia
 • Austria
 • Germania
 • Grecia
 • Japonia
 • Italia
 • Franţa
 • Belgia
 • Croaţia
 • Argentina
 • Georgia
 • Africa de Sud
 • Statele Unite
 • Canada
 • Marea Britanie
 • Australia
 • Bulgaria
 • Chile
 • Polonia
 • Uruguay
 • Moldova
 • Norvegia

Programul complet al Cupei ATP 2023

DataarmăturăOra (AEDT)
3 ianuarie Grecia vs. Canada 10 DIMINEATA
SUA vs. Norvegia 10 DIMINEATA
Belgia vs. Moldova 10 DIMINEATA
Germania vs. Australia 5:30 PM
Rusia vs. Italia 5:30 PM
Marea Britanie vs. Bulgaria 5:30 PM
4 ianuarie Franța vs. Chile 10 DIMINEATA
Japonia vs. Uruguay 10 DIMINEATA
Argentina vs. Polonia 10 DIMINEATA
Serbia vs. Africa de Sud 5:30 PM
Spania vs. Georgia 5:30 PM
Austria vs. Croația 5:30 PM
4 ianuarie Canada vs. Australia 10 DIMINEATA
Italia vs. Norvegia 10 DIMINEATA
Bulgaria vs. Moldova 10 DIMINEATA
Germania vs. Grecia 5:30 PM
Rusia vs. SUA 5:30 PM
Belgia vs. Marea Britanie 5:30 PM
5 ianuarie Africa de Sud vs. Chile 10 DIMINEATA
Japonia vs. Georgia 10 DIMINEATA
Croația vs. Polonia 10 DIMINEATA
Serbia vs. Franța 5:30 PM
Spania vs. Uruguay 5:30 PM
Austria vs. Argentina 5:30 PM
6 ianuarie Germania vs. Canada 10 DIMINEATA
Rusia vs. Norvegia 10 DIMINEATA
Marea Britanie vs. Moldova 10 DIMINEATA
Grecia vs. Australia 5:30 PM
Italia vs. SUA 5:30 PM
Belgia vs. Bulgaria 5:30 PM
7 ianuarie Serbia vs. Chile 10 DIMINEATA
Spania vs. Japonia 10 DIMINEATA
Austria vs. Polonia 10 DIMINEATA
Franța vs. Africa de Sud 5:30 PM
Georgia vs. Uruguay 5:30 PM
Croația vs. Argentina 5:30 PM
8 + 9 ianuarie Sferturi de finala TBA
10 ianuarie Semifinale TBA
11 ianuarie Finala ATP TBA

About the author

Comments

 1. ul este de 7,99 lire sterline pe lună, dar puteți beneficia de o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile. De asemenea, puteți urmări Cupa ATP pe BBC iPlayer, care este gratuit pentru toți utilizatorii din Marea Britanie. Pentru a accesa BBC iPlayer din străinătate, va trebui să utilizați un VPN și să vă conectați la un server din Marea Britanie. În general, există multe opțiuni pentru a urmări Cupa ATP 2023 în direct și gratuit, atât în ​​Marea Britanie, cât și în alte țări. Este important să utilizați surse oficiale și să vă asigurați că aveți un VPN de încredere pentru a vă proteja confidențialitatea și a vă asigura că puteți accesa fluxurile de streaming de oriunde.

Comments are closed.