Cum să urmăriți online Campionatele AFC

Cum să urmăriți online Campionatele AFC

19 ianuarie este sigur că va fi o zi aglomerată pentru fanii NFL, întrucât atât meciurile de playoff NFC cât și AFC sunt în continuare. Jocul Campionatului AFC va începe la 3:05 PM EST (12:05 PST / 20:05 GMT), cu Tennessee Titans față de șefii din Kansas City. Nu o poți face personal? Ai noroc - Jocul Campionatului AFC 2020 poate fi transmis în direct, gratuit. Mai jos, vom arăta unde puteți urmări jocul Campionatului AFC online.

Vom recomanda doar radiodifuzorii oficiali NFL. Curentele fără licență reprezintă o inevitabilă tristă pentru evenimente sportive majore ca acestea, dar vin cu unele dezavantaje destul de importante. În primul rând, calitatea este adesea lipsită, cu video de bâlbâială, de rezoluție scăzută. În al doilea rând, aceste fluxuri sunt predispuse la retrageri de la jumătatea meciului, ceea ce înseamnă că poate nici nu ajungi să vezi cine câștigă. Există mai multe modalități de a urmări gratuit jocul Campionatului AFC, astfel încât nu ai nimic de câștigat folosind fluxuri fără licență.  

Jocul Campionatului AFC va fi afișat doar pe platformele de streaming geo-blocate. Aceasta înseamnă că, dacă călătoriți în străinătate și nu există nicio emițător oficial unde vă aflați, va trebui să aveți un VPN pentru a urmări.

Cum să urmărești Campionatul AFC online

Fotbalul devine din ce în ce mai popular în afara SUA și, în consecință, este mai ușor să urmărești NFL în străinătate. Mai jos, vă vom explica unde puteți urmări jocul Campionatului AFC dintr-o selecție de țări diferite.

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

CBS transmite acest joc în SUA. Din păcate, site-ul web nu vă mai permite să vizionați în direct conectându-vă cu detaliile furnizorului de cablu și, în schimb, veți avea nevoie de un cont CBS All Access. Totuși, acest serviciu include o probă gratuită de șapte zile, deci nu ar trebui să fie o problemă. 

Nu vă faceți griji; puteți viziona, de asemenea, Campionatul AFC fără televiziune prin cablu, conectându-vă la unul dintre furnizorii CBS „de sus”. Acestea includ YouTube TV, AT&T TV Acum, fuboTV și Hulu cu TV live.

Playoff-urile sunt de asemenea transmise în direct pe NFL Game Pass, cu toate acestea, acest serviciu este mai scump. Cu excepția cazului în care v-ați abonat deja, vă recomandăm să utilizați una dintre platformele de difuzare enumerate mai sus și să vă anulați apartenența odată ce jocul s-a încheiat pentru a evita taxarea.

Merită menționat că toate serviciile de mai sus sunt blocate în regiune. Aceasta înseamnă că, dacă nu sunteți în afara SUA, veți avea nevoie de un VPN pentru a le utiliza. ExpressVPN vine cu un Garanție de returnare de 30 de zile asta vă permite să vizionați fără riscuri. Dacă nu sunteți nemulțumit, anulați în acest timp doar pentru a primi o rambursare completă.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Sky Sports va transmite în direct Jocul Campionatului, iar abonații existenți pot transmite toate acțiunile online prin Sky Go. Problema este că pentru a obține Sky Sports, ai nevoie de Sky TV, care este scump și durează câteva săptămâni pentru a fi instalat.

Dacă doriți, vă puteți înscrie la un permis Sky Sports pe Now TV (9,99 £ pe zi sau 33,99 £ pe lună), dar pentru majoritatea oamenilor, cea mai bună opțiune este Pass NFL Game Pass. Acest serviciu costă 29,99 lire sterline pe sezon și vă permite să transmiteți live și Super Bowl.

Canada

Steagul canadian

Există câteva moduri diferite de a urmări jocul Campionatului AFC din Canada. Prima modalitate este de a utiliza CTV: acest serviciu este gratuit, dar trebuie să vă autentificați cu detaliile furnizorului de cablu înainte de a putea începe streamingul. Nu vă permite să vă conectați la niciun serviciu de top, așa că dacă nu aveți TV prin cablu, CTV pur și simplu nu este o opțiune.

De asemenea, puteți urmări jocuri selectate pe TSN și RDS. Similar cu CTV, aceste platforme vă permit să vizionați gratuit dacă vă conectați cu detaliile furnizorului de cablu. Cu toate acestea, ei oferă și un abonament autonom pentru 24,99 USD CAD pe lună (sau 4,99 USD pe zi). Nu există nicio perioadă de încercare sau garanție de returnare a banilor, dar RDS este singurul serviciu canadian care transmite acoperire NFL cu comentarii franceze.

Australia

steagul australiei

Pentru fanii fotbalului australian, este ușor să urmăriți gratuit jocul Campionatului AFC. Clienții Fetch se pot conecta pur și simplu la site-ul ESPN și să-l transmită în flux acolo, în timp ce abonații Foxtel pot transmite în flux selectarea jocurilor NFL fără costuri suplimentare pe Foxtel Go.

Nu este neapărat nevoie de televiziune prin cablu pentru a surprinde acest eveniment, deși 7mate îl arată gratuit. Nici nu trebuie să vă creați un cont, deși acest serviciu este restricționat geo, așa că va trebui să fiți fie în Australia, fie să vă conectați la un server VPN australian..

În cele din urmă, există NFL Game Pass. Trecerile de sezon costă 66,99 USD, deci dacă nu sunteți deja abonat, nu vă recomandăm să utilizați acest serviciu. 

Cum să urmăriți Campionatul AFC în străinătate cu un VPN

Nou pentru VPN-uri și nu sunteți sigur de unde să începeți? Deblocarea conținutului geo-restricționat în străinătate este destul de simplu odată ce știi cum:

  1. Mai întâi, alegeți un VPN adecvat. Am menționat succint ExpressVPN mai sus, dar CyberGhost și NordVPN sunt ambele alternative puternice, cu costuri reduse.
  2. Descărcați software-ul VPN, asigurându-vă că veți obține versiunea potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
  3. Conectați-vă la un server din țara relevantă. De exemplu, ați folosi un server american pentru a debloca CBS sau unul canadian pentru a accesa RDS.
  4. Încercați să încărcați un site geo-blocat anterior inaccesibil. Ar trebui să poți naviga ca și cum ai fi de fapt în țara dorită, dar, dacă nu, ștergeți memoria cache și cookie-urile, apoi reîncărcați pagina.

Deoarece meciul Campionatului AFC va fi transmis în direct, euTEste important să vă testați VPN-ul înainte de a începe efectiv meciul. Această abordare vă asigură că veți avea suficient timp pentru a obține ajutor din partea asistenței pentru clienți și reduce semnificativ riscul de a vă pierde o parte din joc, dacă ceva nu funcționează așa cum vă așteptați.

Campionatul AFC: program complet

DataarmăturăOra (EST)
11 ianuarie Vikingii vs. 49ers 16:35 PM
Titane vs. Ravens 8:10 PM
12 ianuarie Texani vs. șefi 3:05 PM
Seahawks vs. Packers 18:40 PM
19 ianuarie Titane vs. șefi 3:05 PM
Ambalatori vs. 49ers 18:40 PM
2 februarie Super Bowl LIV 18:30

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =

Adblock
detector