Cum să urmăriți online Campionatul Britanic Open 2019 de oriunde

Cum să urmărești Campionatul Britanic Open online

Cel de-al 148-lea Campionat Britanic de Open (oficial doar „The Open”) se apropie rapid. Pe 18 iulie, cei mai buni jucători din lume vor coborî la Royal Portrush Golf Club din Irlanda de Nord pentru patru zile de joc de prim nivel. Vestea bună este că puteți urmări întregul British Open online. În această postare, vă vom explica cum puteți transmite în direct acest turneu de golf, indiferent dacă sunteți acasă sau căutați să urmăriți din străinătate.

Rețineți că vom recomanda doar emisiuni oficiale britanice Open. Este posibil să fie disponibile fluxuri de terțe părți, dar, de obicei, acestea oferă doar rezoluție video redată și redare rapidă, nu recomandăm utilizarea acestora. În plus, fluxurile fără licență prezintă riscul de a fi eliminate pentru încălcarea dreptului de autor.

Acest eveniment va fi afișat doar pe platformele blocate prin regiune. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a urmări gratuit British Open dacă nu sunteți în afara SUA.

Cum să urmăriți British Open cu un VPN

Dacă nu ați folosit niciodată o rețea privată virtuală (VPN) înainte, nu vă faceți griji: deblocarea serviciilor geo-restricționate este foarte simplă:

  1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Recomandăm ExpressVPN, deși NordVPN și CyberGhost sunt alternative excelente la costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați aplicația corespunzătoare pentru sistemul dvs. de operare.
  3. Conectați-vă la un server în locația potrivită (Marea Britanie pentru Sky Sports sau site-ul British Open, SUA pentru NBC).
  4. Încercați să vizionați videoclipuri live. Ar trebui să se încarce fără nicio tamponare sau mesaje de eroare. Dacă nu, ștergeți memoria cache și cookie-urile, apoi reîncărcați pagina.

Cum să vizionezi British Open gratuit la televizorul american

Steagul SUA

NBC Sports transmite întregul eveniment pe canalul de golf. Vă puteți autentifica folosind detaliile furnizorului de cablu pentru a urmări gratuit online British Open 2019.

Nu aveți cablu? Nicio problemă: Golf Channel vă permite, de asemenea, să vă conectați cu un cont DirecTV Now, fuboTV, Hulu, PlayStation Vue, Sling TV sau YouTube TV, iar toate aceste servicii includ o probă gratuită suficient de lungă pentru a urmări întregul British Open online . Ca atare, atâta timp cât vă amintiți să anulați înainte de încheierea procesului, puteți transmite online British Open gratuit.

Toate serviciile de mai sus sunt blocate geo, astfel încât va trebui să fiți fie în SUA, fie să vă conectați la un server VPN american pentru a le utiliza. Nu aveți încă un VPN? ExpressVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că puteți trăi în flux British Open fără riscuri. Dacă nu sunteți neimprimați sau nu aveți nevoie doar de VPN după terminarea turneului, puteți anula pentru a primi o rambursare completă.

Cum să transmiteți campionatul British Open pe televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Telespectatorii din Marea Britanie pot urmări deschiderea britanică 2019 pe Sky Sports. Clienții Sky TV existenți se pot conecta la aplicația Sky Go și pot începe streamingul fără costuri suplimentare. Cu toate acestea, dacă nu aveți cablu (sau sunteți cu un furnizor diferit), va trebui cumpărați un Sky Sports Pass Acum TV. Acestea încep de la 8,99 lire sterline pentru o trecere zilnică și cresc la 14,99 lire sterline pentru o săptămână.

Ambele servicii sunt blocate în regiune. Ca atare, vei avea nevoie de un VPN pentru a urmări British Open din străinătate.

Pot urmări British Open cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite pot fi o perspectivă tentantă, dar vă sfătuim să le utilizăm. În primul rând, acestea oferă de obicei viteze lipsite de strălucire, datorită rețelelor limitate și numărului mare de utilizatori. Transmiterea în direct a videoclipurilor HD este intens consumată de date și, în același timp, utilizând un VPN gratuit, te pregătești pentru video bâlbâie, încărcare interminabilă și conexiuni intermitente. Cu deținătorii de drepturi de autor care definesc utilizatorii VPN, există o posibilitate puternică ca o VPN gratuită să nu vă permită nici măcar să urmăriți.

În cele din urmă, există riscul de securitate pe care îl prezintă un VPN gratuit. Recent, un studiu a arătat că aproape 40% din aplicațiile gratuite VPN Android examinate conțineau o formă de malware. Mai mult, mulți nu au criptat efectiv activitățile utilizatorului. Nu sunt doar dispozitive mobile la risc: am văzut cazuri în care VPN-urile bazate pe computer au vândut lățimea de bandă a utilizatorului pentru a fi utilizate ca parte a unei botnet-uri. Vă recomandăm să evitați VPN-urile gratuite și să folosiți, în schimb, un furnizor VPN de încredere, cu un palmares de protecție a vieții private a clienților săi.

Programul British Open 2019

19 iulie 2018Joi 20, 2018Joi 21, 2018Joi 22, 2018
Prima runda
1:30 AM - 16:00 EST
Runda a doua
1:30 AM - 16:00 EST
Runda a treia
Ora 5:00 - 7:00 EST
Ultima runda
4:00 - 19:00 EST

Întrebări frecvente despre fluxul britanic Open Golf

Am nevoie de un VPN dacă am deja Sky Sports / NBC?

Deși puteți urmări fluxuri live care provin din țara dvs. fără VPN, există mai multe avantaje pentru utilizarea unuia. În trecut, furnizorii de servicii Internet (ISP) au fost prinși reducând viteza rețelei clienților lor pentru a descuraja streamingul. Un VPN vă ascunde activitățile și îngreunează acest tip de accelerare. Acest lucru împiedică, de asemenea, orice observatori externi (hackeri, administratori de rețea și așa mai departe) să vă monitorizeze activitățile.

Chiar dacă sunteți înregistrat la Sky Sports sau NBC, aceste fluxuri sunt disponibile numai din zonele respective de difuzare. Aceasta înseamnă că, dacă părăsiți țara, nu veți putea accesa serviciile pentru care plătiți. Cu toate acestea, utilizând o VPN, puteți face să pară că sunteți în regiunea dorită și deblocați fluxurile din nou.

Pot viziona British Open în 4K sau în alte limbi?

Din păcate, nu există nicio limbă străină oficială sau fluxuri live 4K pentru British Open.

Renunțare la răspundere: Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a dreptului de autor, inclusiv transmiterea videoclipurilor din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 81

Adblock
detector