Cum să urmăriți online Franța și Croația gratuit (finala Cupei Mondiale 2018)

Indiferent dacă te-ai săturat să afli despre asta sau să iubești fiecare moment, Cupa Mondială 2018 se încheie. A mai rămas un singur joc foarte important: finala Cupei Mondiale. În această postare, vă vom explica cum puteți transmite în direct Franța și Croația în direct și gratuit online. Vom arăta, de asemenea, cum o rețea virtuală virtuală (VPN) poate ocoli restricțiile regionale și vă va permite să urmăriți fluxurile alese ale Cupei Mondiale FIFA din Marea Britanie, SUA, Franța, Spania, Germania sau orice altă țară din lume.

Cum să vizionezi France v Croația online gratuit

Kickoff este programat pentru 16:00 BST (8 AM PST / 11 AM EST) pe 15 iulie. Meciul are loc pe Stadionul Luzhniki din Moscova, un loc cu o capacitate de 81.000. Așteptați-vă să vedeți o arenă plină, deoarece nimeni nu vrea să rateze acest joc monumental. Datorită numărului crescut de radiodifuzoare cu platforme de streaming, nu este nevoie ca nimeni să rateze acțiunea.

Există emisiuni oficiale ale Cupei Mondiale în peste 100 de țări diferite, deci aveți un număr foarte mare de opțiuni. Cel mai bine, mulți arată finalul Cupei Mondiale absolut gratuit. Ghidurile noastre specifice țării de mai jos vă vor anunța unde puteți acționa, indiferent unde vă aflați în lume.

Cum să urmărești online finala Cupei Mondiale online

Deși există numeroase fluxuri de Cupa Mondială în limbi străine, este totuși mai ușor să găsești unul care este în engleză. Mai jos, am creat un ghid rapid dintr-o privire asupra surselor oficiale din marile țări de limbă engleză.

 1. NE: Fox Sports
 2. Canada: TSN, CTV, RDS
 3. REGATUL UNIT: BBC, ITV
 4. Australia: SBS, Optus Sport

Cel mai bun VPN pentru finala Cupei Mondiale 2018: ExpressVPN

ExpressVPN cel mai bun pentru streaming de sport

Amintiți-vă că Furnizorul de servicii Internet (ISP) poate să nu vă placă că transmiteți fluxul și poate încerca să vă accelereze conexiunea. Puteți reduce riscul apariției prin obscurizarea activităților dvs. cu ExpressVPN. Acesta este un serviciu VPN sigur și sigur, care are viteze peste medie și o rețea extinsă de servere din întreaga lume. În plus, este capabil să deblocheze platformele pe care multe alte VPN-uri nu le pot, inclusiv BBC iPlayer.

Înscrierea durează doar un minut. În primul rând, decideți cât doriți să vă abonați: una, șase sau douăsprezece luni. În continuare, finalizați procesul de plată. ExpressVPN are o garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că puteți anula în orice moment din cele 30 de zile de la cumpărare pentru a primi o rambursare completă. De ce să nu încercați serviciul folosind-l pentru a transmite finala Cupei Mondiale?

LECTURĂ DE CITITOR: Reduceți prețul cu 49% și obțineți trei luni suplimentare gratis prin înscrierea la planul de un an al ExpressVPN.

Cum să transmiteți Cupa Mondială cu un VPN

Nu ați folosit niciodată un VPN înainte? Nicio problemă, este simplă odată ce știi cum:

 1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN adecvat. Am menționat deja ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative puternice la costuri reduse.
 2. Descărcați și instalați versiunea corespunzătoare pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Decideți ce sursă doriți să utilizați.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN-ului dvs. în locația corectă (de exemplu, utilizați un server din Marea Britanie pentru ITV Hub sau unul american pentru Fox Sports).
 5. Încercați să încărcați conținut din sursa dvs. Nu ar trebui să vedeți nicio eroare, iar videoclipul ar trebui să se încarce aproape imediat.

Sperăm, este o navigare simplă, dar ar putea exista probleme. Ca atare, este bine să testezi serviciul de streaming cu VPN-ul înainte de începerea meciului.

Transmiterea finalei Cupei Mondiale: opțiuni gratuite și plătite

Cum să transmiteți finala Cupei Mondiale în Marea Britanie

Steagul britanic - jack jack

BBC împărtășește drepturile de emisie ale Cupei Mondiale din Marea Britanie cu ITV. Până acum, acest lucru însemna că fiecare joc era disponibil doar pe una dintre aceste rețele sau pe cealaltă, dar finala Cupei Mondiale va fi afișată simultan atât pe BBC iPlayer, cât și pe ITV Hub. Dacă aceste site-uri sunt blocate la locul de muncă sau universitate, este posibil să fiți capabili să vizionați pe TVPlayer.com, un site care găzduiește fluxuri legale în direct pentru BBC1 și ITV.

Ar trebui să rețineți că legislația Regatului Unit impune să aveți o licență TV pentru a viziona fluxurile live așa cum sunt afișate la TV. Acest lucru este uitat cu ușurință, deoarece din platformele de mai sus, doar BBC iPlayer o face evidentă. Cu toate acestea, se întreabă doar dacă aveți unul în loc să verificați efectiv acest lucru.

Urmărirea Cupei Mondiale FIFA din SUA

Steagul SUA

SUA are două rețele care arată finala Cupei Mondiale: Telemundo Deportes și Fox Sports. Aceste servicii vă permit să urmați împreună cu acțiunea în HD, așa cum se întâmplă, dar vi se va cere mai întâi să vă conectați la detaliile furnizorului de cablu. De asemenea, rețineți că veți avea nevoie de NBC Universo, precum și de Telemundo Deportes pentru a-l transmite pe site-ul web al Telemundo. Fox Sports oferă câteva opțiuni alternative, permițându-vă să vă conectați cu următoarele servicii over-the-top:

 • DirecTV Acum
 • fuboTV
 • Hulu cu TV live
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV

Dacă sunteți rezident în SUA în prezent în afara Americii, puteți să vă înregistrați și să urmăriți utilizând o VPN. Cu toate acestea, întrucât toate sursele de mai sus verifică pentru a vedea dacă metoda dvs. de plată este înregistrată pe o adresă din SUA, este aproape imposibil ca străinii să se înregistreze.

Puteți viziona Franța și Croația prin Kodi, dacă doriți. Asigurați-vă, însă, că folosiți suplimente NBC Sports Live Extra sau Fox Sports Go, în loc de alte terțe părți. Adonașii sportivi neoficiali folosesc adesea fluxuri nelicențiate și sunt predispuși la retrageri la jumătatea meciului, așa că nu are niciun rost să le folosim.

Telemundo Deportes va arăta finala Cupei Mondiale cu comentarii spaniole, în timp ce Fox Sports va oferi acoperire engleză.

Cum să urmărești Cupa Mondială 2018 din Canada

steagul canada

Canada are trei rețele care arată finalul final al Cupei Mondiale: RDS, TSN și CTV. Din păcate, niciuna dintre acestea nu arată jocul gratuit. În schimb, puteți alege să vă conectați cu detaliile furnizorului de cablu sau să vă abonați la RDS sau TSN pentru 24,99 USD (CAD) pe lună.

Cu o singură partidă, însă, nu ar fi recomandat să plătim pentru un serviciu. O opțiune mai bună ar fi să folosești un VPN pentru a accesa un flux non-canadian.

RDS va avea comentarii franceze, dar atât TSN, cât și CTV vor avea acoperire în limba engleză.

Transmiterea finalei Cupei Mondiale din Australia

steagul australiei

În timp ce inițial Optus Sport urma să fie difuzorul exclusiv pentru multe jocuri din Cupa Mondială, s-a găsit incapabil să ofere fluxuri de încredere și de încredere. Prin urmare, permite SBS să transmită finala Cupei Mondiale, complet gratuit pe site-ul Jocului Mondial.

Nu este necesară înregistrarea sau plata pentru a utiliza acest site. În plus, nu are doar meciuri live; există, de asemenea, replici complete, disponibile liber de accesorii anterioare. Singura cerință este o adresă IP australiană, pe care o puteți obține conectând VPN-ul dvs. la un server australian.

Cum să urmăriți Franța vs. Croația dintr-o țară concurentă

Franţa

Cum să urmăriți online Franța și Croația gratuit (finala Cupei Mondiale 2018)

Singura modalitate de a urmări fiecare meci din Cupa Mondială 2018 până acum a fost să vă înscrieți la BEIN Sports Connect pentru 14 € pe lună. Acestea fiind spuse, Franța vs. Croația este singurul meci rămas și îl puteți urmări gratuit pe TF1. Rețineți că va trebui să creați un cont înainte de a putea începe difuzarea.

Diverse țări africane beneficiază de asemenea de acoperire în limba franceză. Fanii fotbalului din locuri precum Kenya, Nigeria, Senegal, Camerun și Ghana se pot înscrie prin înscrierea la Canal +. Există mai multe pachete din care să alegeți, dar pentru a urmări Cupa Mondială, va trebui să plătiți echivalentul în jur de 18 dolari. Dacă nu intenționați să continuați să urmăriți odată ce se va încheia Cupa Mondială, este posibil să preferați să utilizați o sursă gratuită în schimb.

TF1, beIN Sports Connect și Canal + prezintă toate finalele Cupei Mondiale cu comentarii franceze.

Croaţia

Flag_of_Croatia

Croația regretă aproape sigur că nu are acum o acoperire mai cuprinzătoare a Cupei Mondiale! Puteți viziona finala Cupei Mondiale 2018 fie la TV (HRT2), fie să o transmiteți în direct de pe site-ul HRT.

Acest site este gratuit de utilizat, deși mai întâi va trebui să vă creați un cont. Deoarece HRT geo-blochează conținutul său, veți avea nevoie și de o adresă IP croată. Aceasta este o problemă simplă de rezolvat: trebuie doar să conectați VPN-ul la un server croat înainte de a încerca să transmiteți ceva.

HRT va oferi comentarii în limba croată a finalei Cupei Mondiale.

Finala Cupei Mondiale 2018: Cum să te uiți din alte țări

Unul dintre avantajele unui turneu mondial precum Cupa Mondială FIFA este că este ușor să găsești fluxuri live în limba ta. Am prezentat mai jos câteva limbi diferite, dar dacă nu este menționată, puteți găsi surse locale adecvate în lista de emisiuni oficiale ale Cupei Mondiale..

 1. Arabă: BTV, KAN11, MAKAN 33
 2. Daneză: DR
 3. Germană: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 4. Italiană: Mediaset
 5. Rusă: meci TV, Perviy Kanal, VGTRK
 6. Spaniolă: Mediaset España Cuatro, Mediaset España Telecinco
 7. Bengaleză: BTV

Finala Cupei Mondiale se întâmplă doar o dată la patru ani, așa că nu veți dori să pierdeți o secundă din cauza unei probleme neprevăzute. Din acest motiv, merită să iei câteva minute pentru a testa VPN-ul înainte de începerea meciului. Dacă există mesaje de întârziere, deconectare sau eroare, veți dori mult timp să contactați echipa de asistență a clientului VPN și să rezolvați problema.

Renunțare la răspundere: Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a dreptului de autor, inclusiv transmiterea videoclipurilor din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

Adblock
detector