Cum să urmăriți online Franța și Peru gratuit (FIFA World Cup 2018)

Cum să urmăriți Franța / Peru

Cupa Mondială FIFA 2018 este în curs de desfășurare, iar Franța și Peru sunt sigur că va fi un singur meci de urmărit. Din fericire, puteți transmite acest joc și multe altele, în direct și complet gratuit online. Platformele de streaming folosesc adesea blocarea regională totuși, pentru a opri spectatorii străini să se adapteze, vom explica, de asemenea, cum să ocoliți aceste restricții folosind o rețea virtuală virtuală (VPN). Acest lucru vă va oferi acces la fluxurile oficiale ale Cupei Mondiale din Marea Britanie, SUA, Franța, Germania, Spania și, într-adevăr, orice altă țară din lume.

Franța se va confrunta cu Peru pe Stadionul Central din Ekaterinburg, Rusia. Meciul urmează să înceapă la 16:00 BST (8:00 PST / 11:00 EST) pe 21 iunie. Franța este în prezent legată de Danemarca pentru primul loc al grupului lor, în timp ce Peru este blocat în partea de jos a mesei. Oare Franța își va cimenta plumbul sau Perú va începe începutul unei reveniri epice? Va trebui să intri pentru a afla.

Uitați-vă la lista noastră de surse de mai jos pentru a vă asigura că nu pierdeți nici o secundă din meciul Franța și Peru sau alte jocuri din Cupa Mondială. Multe dintre difuzoarele de mai jos oferă și aplicații mobile, astfel încât puteți urma acțiunea chiar dacă sunteți în afara casei.

Unde să transmiteți Cupa Mondială FIFA 2018

Cupa Mondială FIFA este un eveniment de profil și este prezentat în toată lumea. Fiecare țară are propriile sale radiodifuzoare oficiale, dar am inclus mai jos un scurt rezumat al celor mai bune surse de acoperire în limba engleză.

 1. NE: Fox Sports
 2. Canada: TSN, CTV
 3. REGATUL UNIT: BBC, ITV
 4. Australia: SBS, Optus Sport

În funcție de locul în care locuiți, poate exista sau nu un flux gratuit disponibil. Merită menționat faptul că serviciile de abonament tind să ofere mai mult decât doar o acoperire de bază. De exemplu, acestea pot furniza videoclipuri 4K, comentarii într-un limbaj diferit sau canale sportive suplimentare.

Cum urmărești Cupa Mondială FIFA 2018: opțiuni gratuite și plătite

Deci, poți urmări Cupa Mondială gratuit în țara ta? Multe țări oferă acoperire limitată în mod gratuit, așa că consultați lista de mai jos pentru a afla unde puteți urmări turneul pe măsură ce se desfășoară..

Cum să urmărești Cupa Mondială din Marea Britanie

Steagul britanic - jack jack

Două dintre cele mai mari radiodifuzoare din Marea Britanie s-au alăturat pentru a se asigura că spectatorii britanici pot viziona întreaga Cupă Mondială gratuit. BBC și ITV au fiecare drepturile de a afișa jumătate din jocurile turneului, ceea ce înseamnă că orice meci dat va fi disponibil fie pe BBC iPlayer sau ITV Hub. Dacă preferați să utilizați un singur site, puteți consulta TVPlayer.com, deoarece acesta găzduiește fluxuri live în întregime legale pentru diferite posturi TV din Marea Britanie, inclusiv BBC1 și ITV.

Din punct de vedere legal, vi se solicită să aveți o licență TV validă pentru a viziona materialele video în timpul difuzării. În ciuda acestui fapt, niciunul dintre serviciile de mai sus nu verifică în realitate acest lucru. Ar trebui să rețineți că deținerea unei licențe TV nu vă permite să ocoliți geo-blocarea; veți avea totuși nevoie de un VPN pentru a vizualiza fluxurile britanice din străinătate. Recomandăm ExpressVPN pentru aceasta, deoarece este o VPN rapidă și sigură și unul dintre puținele servicii capabile să ocolească geo-blocarea BBC.

Procesul de înscriere este rapid și ușor. Trebuie doar să alegeți planul de abonament (1 lună, 6 luni sau 12 luni) și să plătiți abonamentul. ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile, care va acoperi majoritatea programului Cupei Mondiale. Dacă alegeți să mențineți serviciul ulterior, puteți, dar puteți anula cu ușurință dacă considerați că nu este pe placul dvs., fără penalități.

cupa mondială expresvpn

ÎNCERCARE FĂRĂ RISCURI: ExpressVPN oferă trei luni suplimentare în mod gratuit atunci când alegeți planul său anual. Aceasta oferă o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să puteți urmări întreaga Cupa Mondială și să primiți o rambursare după aceea, dacă alegeți să nu utilizați serviciul.

Cum să difuzi Cupa Mondială în SUA

Steagul SUA

Fox Sports este singura emisiune a Cupei Mondiale din SUA cu acoperire engleză. Dacă Fox Sports este inclus în pachetul dvs. de cablu sau într-unul dintre abonamentele dvs. de streaming, puteți urmări meciuri în timp real folosind aplicația mobilă Sports Sports GO. Sunt acceptate toți cei mai populari furnizori de cablu, precum și următoarele servicii over-the-top:

 • DirecTV Acum
 • fubo TV
 • Hulu cu TV live
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV

Cu toate acestea, întrucât Fox Sports cere utilizatorilor să se conecteze cu detaliile furnizorului de cablu, nu vă puteți înregistra pentru el fără o metodă de plată înregistrată în SUA. Dacă aveți deja Fox Sports, dar sunteți în concediu în afara SUA sau dacă doriți să vizionați fluxuri străine în interiorul SUA, puteți face acest lucru conectându-vă la unul dintre serverele VPN-ului dvs. din regiunea corespunzătoare.

Dacă doriți, puteți viziona chiar și Cupa Mondială FIFA 2018 pe Kodi. Totuși, asigurați-vă că utilizați doar suplimente oficiale, întrucât Kodi este plin de suplimente sportive de calitate terță. Nu doriți ca fluxul să fie eliminat la jumătatea unui meci. Deoarece Cupa Mondială poate fi urmărită din atâtea surse oficiale, nu este nimic de câștigat apelând la fluxuri neoficiale.

Cum să urmărești Cupa Mondială din Canada

steagul canada

Trei rețele canadiene arată Cupa Mondială: CTV, RDS și TSN. Fiecare emițător va afișa Cupa Mondială 2018 în întregime (inclusiv Franța și Peru), cu toate acestea, vi se va cere să vă conectați cu detaliile furnizorului de cablu..

Există și alte modalități de a obține acces dacă nu aveți abonament prin cablu. Amândoi TSN și RDS vă permit să vă abonați la CAD 24,99 pe lună. Acest lucru este destul de scump pentru un abonament cu un singur canal, dar este vorba de ceea ce așteptați să plătiți pentru un permis sportiv sezon și oricând puteți anula după terminarea turneului..

CTV nu oferă o opțiune de abonament, dar, deoarece toate aceste rețele arată aceleași jocuri, nu este necesar să acordați prioritate una peste alta. TSN, RDS și CTV au aplicații mobile (TSN Go, RDS GO și CTV Go), astfel încât să vă puteți conecta și să urmați acțiunea în timp ce sunteți departe de casă.

TSN și CTV vor asigura acoperirea în limba engleză a fiecărui meci, dar RDS va fi în franceză.

Transmiterea Cupei Mondiale FIFA din Australia

În Australia, Optus Sport este singurul difuzor autorizat să prezinte fiecare meci din Cupa Mondială din 2018. Cu toate acestea, din cauza problemelor tehnice neașteptate, fluxurile sale au fost de încredere recent. Drept urmare, ei fac ca fiecare meci din Cupa Mondială din 19 iunie și 20 iunie (inclusiv Franța și Peru) să fie gratuit pentru vizionare pe SBS.

Totuși, Optus susține că a rezolvat aceste probleme, iar difuzarea periodică va fi reluată pe 21 iunie. Acest serviciu este inclus gratuit cu anumite planuri Optus pentru mobil și bandă largă, dar neabonații îl pot accesa pentru 15 USD pe lună. Există chiar și o probă gratuită de două săptămâni, care vă va permite să urmăriți aproximativ jumătate din Cupa Mondială fără niciun risc.

Cum să urmărești Franța vs. Peru dintr-o țară concurentă

Franţa

Cum să urmăriți online Franța și Peru gratuit (FIFA World Cup 2018)

TF1 prezintă Franța vs. Peru, precum și alte 27 de meciuri, online, gratuit. Aceasta include fiecare joc în care echipa franceză joacă. BeIN Sports, pe de altă parte, va arăta fiecare joc al turneului. Acesta este un serviciu de abonament care începe de la 14 € pe lună, dar există un plan de 15 € care nu te va bloca într-un contract pe un an.

Atât TF1, cât și BEIN Sports vor oferi comentarii în limba franceză.

Peru

Steagul Peru

Latina și DirecTV sunt emisiile oficiale din Peru. Cu toate acestea, numai DirecTV are drepturile de a afișa Cupa Mondială FIFA completă. În mod previzibil, este un serviciu premium, prețurile începând de la S. 139 pe lună. Există, de asemenea, o opțiune mai scumpă (S. 179), care deblochează fluxuri 4K și canale suplimentare.

Ambele surse vor oferi comentarii spaniole. În prezent, nu există surse pentru acoperirea Quechua sau a Cupei Mondiale Aymaran.

Cupa Mondială a Rusiei: Cum să te uiți din alte țări

Cupa Mondială FIFA este cel mai mare eveniment de fotbal și, în consecință, i s-a oferit timp larg de difuzare pe canalele TV din întreaga lume. Deoarece multe dintre acestea au platforme de streaming, puteți alege exact locul în care urmăriți și ce limbă doriți să o urmăriți. Am inclus câteva limbi diferite mai jos, dar dacă a ta nu este prezentă, consultați lista de emisiuni ale Cupei Mondiale pentru a vedea dacă există un flux în limba ta maternă.  

 1. Arabă: BTV, KAN11, MAKAN 33
 2. Germană: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 3. Italiană: Mediaset
 4. Portugheză: RTP, SIC
 5. Spaniolă: Mediaset España Cuatro, Mediaset España Telecinco
 6. Rusă: meci TV, Perviy Kanal, VGTRK
 7. Olandeză: DR, NOS
 8. Bengaleză: BTV

Ar trebui să rețineți că acestea nu sunt singurele surse disponibile în fiecare limbă, ci doar cele gratuite. Ca atare, s-ar putea să nu arate fiecare meci al Cupei Mondiale. Acestea fiind spuse, majoritatea locațiilor au cel puțin un difuzor premium care afișează fiecare joc în limba maternă.

Chiar dacă alegeți să utilizați un flux gratuit, este important să știți că georestrucția se aplică în continuare. Dacă doriți să vizionați fluxuri live străine, mai întâi va trebui să vă conectați VPN-ul la locația corespunzătoare. Vă recomandăm să alegeți un serviciu VPN de încredere și să îl testați pe video live înainte de a urmări un meci. Acest lucru vă va anunța în avans dacă este suficient de rapid pentru a transmite Cupa Mondială.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a drepturilor de autor, inclusiv transmiterea de videoclipuri din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 17

Adblock
detector