Cum să vizionezi AEW Fyter Fest 2019 în direct online

Cum să vizionezi AEW Fyter Fest 2019 în direct online

Fyter Fest de anul acesta va avea loc la Ocean Center din Daytona Beach, Florida, pe 29 iunie. Prezentarea va începe la 16:00 PST (19:00 EST / 12:00 BST) cu evenimentul principal o oră mai târziu. Cu opt meciuri în total, ne putem aștepta ca Fyter Fest din acest an să dureze cel puțin câteva ore. Mai jos, vă vom anunța cum să transmiteți fluxul gratuit AEW Fyter Fest 2019 în străinătate, gratuit.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. În timp ce este posibil să găsiți fluxuri de terțe părți pentru acest eveniment, vă sfătuim cu fermitate să le folosiți. Videoclipul tinde să fie întârziat și de calitate scăzută, iar aceste fluxuri pot fi reduse pentru încălcarea drepturilor de autor în orice moment, nu există nicio garanție că veți vedea cine câștigă. Fyter Fest este disponibil oricând online gratuit, așa că nu puteți câștiga nimic folosind fluxuri neautorizate.

AEW Fyter Fest va difuza doar pe platformele blocate în regiune. Acest lucru înseamnă că pentru a viziona din străinătate, veți avea nevoie de un VPN.

Cum să difuzați Fyter Fest 2019 din străinătate

Nu ați folosit niciodată un VPN înainte? De fapt, este foarte ușor să deblochezi serviciile cu restricții regionale din străinătate. Urmați pașii de mai jos pentru a viziona Fyter Fest în direct, oriunde v-ați afla pe lume:

  1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN dacă nu ați făcut-o deja. Iti recomandam ExpressVPN, deși NordVPN și CyberGhost sunt două alternative excelente, cu costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN. Majoritatea oferă o selecție de aplicații pentru diferite sisteme, așa că asigurați-vă că veți obține versiunea corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
  3. Conectați-vă la unul dintre serverele americane ale VPN-ului dvs. dacă încercați să deblocați B / R Live sau un server european pentru Fite.
  4. Încercați să redați un videoclip pe serviciul ales. Nu ar trebui să existe probleme, dar dacă vedeți o eroare (cum ar fi B / R Live ”Acest site web nu este disponibil pe teritoriul dvs., dar ocazional vom transmite evenimente la nivel internațional”), Ștergeți cookie-urile și memoria cache și încercați din nou.

Fyter Fest va fi afișat în direct, motiv pentru care vă recomandăm să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează bine în avans. Această abordare vă asigură că, dacă există probleme, veți mai avea timp să obțineți ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că este mult mai puțin probabil să ratați prima luptă din cauza dificultăților tehnice.

Cum să vizionezi AEW Fyter Fest gratuit pe televizorul american

Steagul SUA

Fanii americani AEW pot transmite gratuit întregul Fyter Fest, inclusiv pre-spectacolul gratuit pe B / R Live. Va trebui să vă creați mai întâi un cont, dar acest lucru durează doar un al doilea și vă cere doar să introduceți adresa de e-mail. Merită menționat faptul că acest serviciu nu vă va permite să urmăriți nimic dacă utilizați un blocant de anunțuri.

B / R Live este geore restricționat și este disponibil numai în SUA. Cu toate acestea, îl puteți accesa din străinătate conectându-vă la un server VPN din SUA. Încă nu aveți un VPN? De ce nu profitați Garanția de returnare a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile? Acest lucru vă va permite să transmiteți fluxul Fyter Fest fără riscuri, iar dacă nu sunteți mulțumit sau nu aveți nevoie de o VPN după aceea, puteți anula pentru o rambursare completă.

Unde mai pot viziona Fyter Fest live online?

harta globului a lumii

Din păcate, dacă sunteți în afara SUA și nu puteți debloca B / R Live, nu veți putea viziona gratuit Fyter Fest. În schimb, fanii de lupte din Marea Britanie, Canada, Australia și Europa vor trebui cumpărați o luptă mai departe fite. Aceasta costă 8,99 lire sterline în Marea Britanie și 9,99 USD în altă parte. Odată ce evenimentul s-a încheiat, puteți urmări repetițiile de câte ori doriți pentru următoarele 24 de ore.

Pre-show-ul nu va fi disponibil pe Fite, dar nu vă faceți griji: îl puteți transmite în direct pe canalul oficial YouTube al AEW. Probabil că acest lucru nu va fi restricționat geografic, dar Fite este. Prin urmare, dacă ați cumpărat un permis de luptă și ați călătorit în SUA, va trebui să aveți un VPN pentru a urmări.

2019 AEW Fyter Fest: card complet

EvenimentarmăturăTip de potrivire
Inainte de spectacol SCU vs. Partid privat împotriva celor mai buni prieteni Etichetă cu trei căi
Michael Nakazawa vs. Jebailey hardcore
Evenimentul principal Christopher Daniels vs. CIMA Standard
Yuka Sakazai vs. Riho vs. Nyla Rose Amenințare triplă
Adam Page vs. MJF vs Jingle Boy vs Jimmy Havoc Fatal cu patru căi
Cody vs. Darby Allin Standard
Jon Moxley vs. Joey Janela Standard
Kenny Omega și Young Bucks vs. Pentagon Jr, Fenix ​​și Laredo Kid Eticheta pentru șase oameni

Ce luptători trebuie să câștige?

Meciul dintre eticheta SCU, Private Party și Best Friends este unul dintre cele mai mari accesorii ale acestui eveniment. Câștigătorii ajung să sară în primul tur al turneului AEW World Tag Team și au o șansă mai bună de a lua titlul în general. Deci, cine este cel mai probabil să câștige? SCU este alegerea evidentă, deoarece ceilalți tind să acorde prioritate jocului pentru mulțime, dar cine știe, poate vom vedea o victorie surprinzătoare pentru Best Friends sau Private Party.

În trecut, tinerii Bucks au bătut Pentagon Jr și Fenix ​​de două ori și i-au pierdut o dată. Kenny Omega și Laredo Kid ar trebui să aducă câteva artificii suplimentare la meciul care urmează, dar, într-adevăr, întrebarea este dacă această feudă se încheie aici sau continuă până la Fight for the Fallen în iulie. În orice caz, ne putem aștepta la un meci interesant și, din fericire, veți putea urmări totul în direct online.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 41

Adblock
detector