Cum să vizionezi Brazilia / Costa Rica online gratis (Cupa Mondială 2018)

Cum să urmăriți online Brazilia în Costa Rica gratuit

Etapele grupelor FIFA World Cup 2018 se încălzesc, fiind încă multe acțiuni care urmează. Vineri, 22 iunie, partida Grupa E dintre Brazilia și Costa Rica va avea loc pe stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg, la ora 1:00 BST (ora 5:00 PST / 8:00 EST).

Dacă sunteți fan al Braziliei sau Costa Rica, sau pur și simplu doriți să vedeți ciocnirea dintre aceste două echipe, nu doriți, fără îndoială, să știți cum puteți transmite în direct acțiunea. Din fericire, este posibil să vizualizați online și gratuit toate meciurile din Cupa Mondială a Rusiei, dacă știți unde să priviți. Surse multiple vor transmite jocurile în diferite limbi. Unele dintre acestea vor fi restricționate geografic și blocate în anumite regiuni.

Din fericire, o rețea virtuală virtuală (VPN) vă poate oferi acces printr-o varietate de surse care acoperă mai multe limbi. VPN vă va masca adresa dvs. IP și vă va deteriora locația. Aceasta înseamnă că puteți viziona Brazilia / Costa Rica în direct online din Marea Britanie, SUA, Australia, Canada, Thailanda, Germania sau oriunde altundeva din lume.

În această postare, vă vom explica cum puteți transmite acest joc și alte jocuri FIFA World Cup 2018 în diferite limbi pe toate dispozitivele dvs..

Unde să transmiteți FIFA World Cup 2018

Multe țări au cel puțin o radiodifuziune care prezintă o parte sau toată Cupa Mondială a Rusiei 2018. Cele mai multe dintre acestea vor fi transmise la TV și prin fluxuri online live. Comentariile pentru jocuri vor fi în diferite limbi, în funcție de locul în care se află sursa de streaming. Dacă căutați comentarii în limba engleză, aveți noroc deoarece există o mulțime de opțiuni, inclusiv:

 1. Canada: CTV, TSN, RDS
 2. Australia: Optus Sport, SBS
 3. REGATUL UNIT: ITV, BBC
 4. NE: Fox Sports

Pentru cei care doresc jocul Brazilia v Costa Rica, în special, este posibil să căutați comentarii portugheze sau spaniole.

Pentru comentariile în limba spaniolă, aveți de fapt câteva opțiuni, inclusiv:

 1. Spania: Cuatro, Telecinco
 2. NE: Telemundo Deportes
 3. Costa Rica: Sky, Teletica, Movistar
 4. Mexic: TV Azteca, Televisa, SKY México
 5. Argentina: Telefe, DirecTV, TV Pública, TyC Sports

Alte țări de limbă spaniolă, inclusiv multe țări din America Centrală și de Sud, vor avea disponibile fluxuri de comentarii spaniole.

Pentru emisiunile în limba portugheză, iată câteva dintre opțiunile dvs.:

 1. Brazilia: SporTV, Globo, Fox Sports
 2. Portugalia: SIC, SportTV, RTP

Există o mulțime de alte fluxuri disponibile de la radiodifuzorii de pe glob într-o serie de limbi. Ați putea să vă întrebați cât de accesibile sunt toate aceste fluxuri, în funcție de locul în care vă aflați. Vom intra în acest lucru mai detaliat în secțiunile următoare.

Cum să transmiteți FIFA World Cup 2018: gratuit și plătit

Multe dintre fluxurile menționate mai sus sunt gratuite, în timp ce altele solicită plata. Este posibil să fiți nevoit să vă abonați direct la serviciul de streaming sau să vă conectați folosind datele de acreditare de la un furnizor de cablu sau un alt serviciu de abonament. În secțiunile ulterioare și ulterioare, vom acoperi ambele opțiuni.

Urmăriți jocul Brazil v Costa Rica gratuit

Dacă doriți comentarii în limba engleză, unul dintre cele mai bune locuri pentru a prinde gratuit meciurile Cupei Mondiale este site-ul Jocului Mondial. Aceasta este condusă de radiodifuzorul australian SBS. Are drepturi doar la unele dintre meciuri, dar jocul Brazilia-Costa Rica se întâmplă să fie unul dintre ele.

Oricine poate transmite jocul atât timp cât ai o adresă IP australiană. Dacă vă aflați în Australia, nu există nicio problemă. Dar dacă sunteți în altă parte a lumii, puteți pur și simplu folosiți un VPN și conectați-vă la un server australian. Aceasta vă va masca adresa IP și va face să pară că sunteți de fapt localizat în Australia (mai multe detalii mai jos).

Dacă sunt comentariile spaniole sau portugheze pe care le urmăriți, puteți utiliza unul dintre fluxurile enumerate mai sus. Dacă sunteți localizat în afara regiunii sursă de streaming, se poate utiliza un VPN pentru a vă răspândi locația.

Cel mai bun VPN pentru Cupa Mondială 2018: ExpressVPN

cupa mondială expresvpn

ExpressVPN este un furnizor de top și este cu siguranță cel mai bun VPN pentru difuzarea meciurilor FIFA World Cup 2018. Este ieftin, are o perioadă de încercare generoasă și este foarte simplu de utilizat. ExpressVPN are o rețea mult mai mult decât amplă de servere de mare viteză care se întind pe 94 de țări. Este renumit pentru capacitatea sa de a debloca serviciile de streaming, inclusiv site-urile puternic restricționate, cum ar fi BBC iPlayer și Netflix.

Acest furnizor are aplicații pentru toate sistemele de operare populare, inclusiv MacOS, Windows, Linux iOS și Android și poate fi configurat cu routere. Puteți fi întotdeauna sigur că datele dvs. sunt în siguranță cu o criptare de 256 biți de grad militar și o politică de confidențialitate strictă înseamnă că niciun registru de informații de identificare personală nu este niciodată păstrat..

ExpressVPN este ideal pentru începători și este ușor de configurat și utilizat. În plus, dacă întâmpinați probleme, asistența pentru chat-uri live este întotdeauna disponibilă. Înscrierea este la fel de simplă ca alegerea unui plan (1, 6 sau 12 luni) și introducerea informațiilor despre plată. O garanție de returnare de 30 de zile înseamnă că o puteți încerca fără riscuri. Ați putea chiar urmări întregul turneu din Cupa Mondială 2018 în acest timp și să vă primiți banii înapoi la final.

OFERTA EXCLUSIVA: Optați pentru un abonament anual ExpressVPN și veți primi trei luni în plus gratuit.

ExpressVPN este recomandarea noastră de top, dar există cu siguranță și alți furnizori demni de o a doua privire. Opțiunile low-cost și ușor de utilizat pentru VPN-uri care vă pot ajuta să transmiteți meciurile din Cupa Mondială 2018, inclusiv NordVPN și CyberGhost.

Cum să urmăriți jocul Brazilia v Costa Rica cu un VPN

După ce ați selectat un furnizor, iată cum să difuzați meciul Brazilia / Costa Rica cu o VPN:

 1. Înscrieți-vă cu furnizorul VPN și faceți o notă cu datele de acreditare.
 2. Descărcați și instalați aplicația corespunzătoare pe dispozitivul dvs..
 3. Lansați aplicația și introduceți datele de autentificare pentru a vă autentifica.
 4. Conectați-vă la un server din regiunea relevant pentru sursa de flux selectatăe (de exemplu, un serviciu australian pentru Jocul Mondial).
 5. Accesați site-ul sau aplicația sursă și ar trebui să puteți lansa fluxul.

Pentru acest meci și orice alt meci din Cupa Mondială, este întotdeauna o idee bună să testați accesul la sursa de streaming înainte de începerea jocului, astfel încât să aveți timp să abordați orice probleme.

Transmiterea jocurilor din Cupa Mondială cu comentarii spaniole

Dacă urmăriți meciul Brazilia v Costa Rica sau orice alt meci din Cupa Mondială din Costa Rica, atunci ar trebui să aveți acces simplu la fluxuri cu comentarii spaniole.

La fel se întâmplă dacă sunteți în Spania, Mexic sau o altă țară care vorbește spaniolă. Pentru aceste țări puteți accesa fluxurile pe care le-am enumerat mai devreme. Pentru țările pe care nu le-am acoperit, poate doriți să consultați lista completă a emisiilor oficiale ale Cupei Mondiale.

Telespectatorii din SUA pot accesa fluxuri live cu comentarii spaniole prin Telemundo Deportes prin NBC Sports.

Dacă dorești accesați oricare dintre aceste fluxuri în timp ce călătoriți în afara regiunii sursă, puteți utiliza un VPN pentru a vă distruge locația.

Transmiterea jocurilor din Cupa Mondială cu comentarii portugheze

Dacă urmăriți meciul Brazilia / Costa Rica în Brazilia sau orice altă țară preponderent de limbă portugheză, atunci nu ar trebui să aveți probleme în a găsi un stream live cu comentarii portugheze. In Brazilia, Globo va afișa toate jocurile gratuit, cu comentariu portughez. Nu este nevoie de abonament. SporTV și FOX Sports vor avea și comentarii portugheze, dar necesită un abonament prin cablu pentru acces.

În Portugalia, doar câteva jocuri selectate sunt disponibile gratuit pe RTP și SIC. Sport TV va arăta întregul turneu, dar necesită un plan plătit (începând de la 9,99 € pe lună). Toate jocurile de pe RTP, SIC și Sport TV vor fi în portugheză.

Dacă doriți să accesați aceste fluxuri din afara regiunii sursă, puteți face acest lucru folosind un VPN.

Opțiuni de streaming a Cupei Mondiale din Marea Britanie

Pentru cei din Marea Britanie, accesul la fluxurile live va fi complet gratuit. BBC și ITV împart drepturi de difuzare, astfel încât toate jocurile vor fi disponibile pe unul sau pe alt canal. Jocul Brazil v Costa Rica va fi difuzat pe ITV și online prin serviciul de streaming ITV Hub.

Ambele servicii sunt gratuite pentru vizionare, dar vi se va cere să vă înscrieți pentru un cont gratuit. Aceasta implică introducerea unui cod poștal care ar trebui să fie localizat în Marea Britanie pentru ca acesta să funcționeze. Deși, niciun serviciu nu verifică dacă acesta este, de fapt, codul poștal real. O altă prevedere pentru a utiliza BBC iPlayer sau ITV Hub este că aveți o licență TV din Marea Britanie, dar aceasta pare să nu fie aplicată. Ca atare, este posibil să accesezi ambele servicii prin intermediul unui VPN.

BBC a devenit din ce în ce mai strict despre utilizarea VPN-urilor pentru a-și accesa serviciile, astfel încât nu toți vor funcționa. ExpressVPN deblochează în mod fiabil BBC iPlayer, ceea ce îl face o opțiune ideală.

Acoperirea atât pe BBC cât și pe ITV Hub va avea comentarii în limba engleză.

Opțiuni de streaming de Cupa Mondială din SUA

Drepturile de difuzare a SUA pentru Cupa Mondială 2018 sunt limitate la doar două surse. Fluxurile de comentarii în engleză vor fi furnizate prin FOX Sports, iar fluxurile spaniole pot fi vizualizate prin Telemundo Deportes.

FOX Sports este accesibil folosind datele de autentificare de la alte servicii de abonament, inclusiv fuboTV, DirecTV Now și Sling TV. O altă opțiune este achiziționarea unui permis de fotbal FOX Sports pentru 19,99 dolari.

Dacă se întâmplă să fiți în SUA în timpul Cupei Mondiale și nu aveți abonament prin cablu, atunci cel mai bun pariu este să utilizați un VPN și să vă aliniați unui flux gratuit din afara SUA.

Opțiuni de difuzare a Cupei Mondiale Canada

Pentru rezidenții din Canada, difuzarea jocurilor la Cupa Mondială a Rusiei nu va pune problema, atât timp cât aveți un abonament prin cablu. Jocurile cu comentarii în engleză pot fi vizualizate pe TSN sau CTV, în timp ce comentariile franceze vor fi furnizate prin intermediul RDS.

Dacă nu aveți abonament prin cablu, puteți accesa TSN sau RDS înregistrându-vă pentru abonamente individuale cu prețul de 24,99 CAD pe lună pentru fiecare serviciu.

Dacă preferați să urmăriți jocul Brazilia v Costa Rica gratuit, o opțiune bună ar fi site-ul The World Game. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la un VPN și să vă conectați la un server australian.

Opțiuni de streaming de Cupa Mondială din Australia

Am menționat doar site-ul The World Game și, într-adevăr, aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pentru rezidenții australieni care vor să vizioneze gratuit meciurile din Cupa Mondială FIFA. Acest site, condus de SBS, va transmite 25 din numărul total de meciuri.

Optus Sport, pe de altă parte, va transmite toate meciurile. Acest radiodifuzor necesită un cont plătit începând cu 15 AUD pe lună. Cu toate acestea, există o probă gratuită de 14 zile, astfel încât să poți urmări cea mai mare parte a turneului fără să plătești ceva.

Fluxuri live gratuite în alte limbi

Dacă preferați să găsiți comentarii într-o altă limbă decât cele pe care le-am acoperit până acum, iată câteva dintre opțiunile dvs.:

 1. Franceză: TF1
 2. Olandeză: NOS, DR
 3. Rusă: VGTRK, Perviy Kanal, Match TV
 4. Germană: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 5. Italiană: Mediaset
 6. Bengaleză: BTV
 7. Arabă: MAKAN 33, KAN11, BTV

Dacă nu sunteți în afara regiunii sursă pentru oricare dintre aceste canale, va trebui să utilizați un VPN pentru a vă masca adresa IP. Pur și simplu asigurați-vă că furnizorul ales de dvs. are servere în regiunea corespunzătoare înainte de înregistrare. Încărcările pe servere pot fi deosebit de mari în timpul meciurilor din Cupa Mondială, astfel încât, în mod ideal, furnizorul ar trebui să aibă mai multe servere într-o anumită locație. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că serverele nu vor fi supraîncărcate și veți putea urmări un flux perfect.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a drepturilor de autor, inclusiv transmiterea de videoclipuri din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Credit imagine: Wikimedia Commons licențiat sub CC BY 3.0.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector