Cum să vizionezi Brazilia v Mexic în direct (Cupa Mondială 2023)

Doriți să vizionați Brazilia / Mexic online live și gratuit? Vă vom explica cum să transmiteți în direct jocul și orice alt joc al Cupei Mondiale în HD de înaltă calitate sau chiar 4k de oriunde. Fie că urmăriți în SUA, Marea Britanie, Germania, Australia, Canada sau oriunde altundeva, puteți viziona toate meciurile din Runda de 16 în direct online și dintr-o mare varietate de surse. 

Cum să urmăriți online Brazilia în Mexic gratuit

Meciul Brazilia v. Mexic va avea loc pe 2 iulie 2023 la 10 ore EST / 3 p.m. GMT + 1 pe Samara Arena din Samara. 

Având în vedere că Cupa Mondială FIFA este difuzată în peste 120 de țări din întreaga lume, nu va trebui să ratați jocul sau niciun meci din 16 meciuri. De fapt, puteți urmări chiar dacă nu există fluxuri disponibile în țara dvs. Și dacă există o limbă specifică în care doriți să intrați în jocuri, este posibil să puteți găsi un flux gratuit cu comentarii în limba dorită. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un VPN pentru a evita restricțiile regionale.

Cum să vizionezi Brazil v. Mexic în direct online: BBC One și SBS

Pentru emisiunile în limba engleză, există două opțiuni grozave pentru a urmări runda de 16 meciuri, inclusiv Brazilia v. Mexic:

 • BBC One (prin BBC iPlayer)
 • SBS (prin intermediul site-ului World Game)

Dintre cele două, rețeaua australiană de televiziune liberă a aerului SBS este alegerea preferată. Până de curând, SBS avea să ducă doar mai puțin de jumătate din meciurile din Cupa Mondială din acest an. Compania australiană Optus a avut inițial drepturile de streaming, dar după probleme semnificative de streaming, compania a fost forțată să renunțe la drepturile sale și să le predea SBS. Din fericire pentru fanii australieni și aproape toți ceilalți, asta înseamnă că Australia este acum cel mai bun loc pentru a viziona gratuit cupa mondială.

  Cum să urmărești Ligue 1 live online de oriunde

În ceea ce privește BBC, calitatea din această sursă va fi pe de altă parte. În plus, iPlayer are aplicații disponibile care pot funcționa cu un număr mare de dispozitive. Cu toate acestea, accesul în streaming la BBC iPlayer este restricționat doar pentru rezidenții din Marea Britanie. Este necesară o licență TV, deși BBC nu va solicita dovada că dețineți o licență TV.

Dacă călătoriți în afara Regatului Unit sau al Australiei, puteți accesa în continuare fluxurile live iPlayer sau SBS Pentru a face acest lucru, vă puteți conecta printr-o rețea privată virtuală sau VPN. Deoarece BBC și SBS folosesc blocarea conținutului geografic, un VPN vă va permite să vă conectați la un server din Marea Britanie pentru BBC, sau în Australia pentru SBS. După ce v-ați conectat, fiecare serviciu vă va vedea provenind din țara corectă și vă va permite să intrați corect.

Încercați ExpressVPN pentru Cupa Mondială Live Streams

Printre numeroasele VPN pe care le-am testat, avem încredere în ExpressVPN pentru FIFA World Cup în direct. Nu numai că serviciul a respectat așteptările noastre până în prezent în Cupa Mondială din acest an, a fost, de asemenea, consecvent în furnizarea de fluxuri de înaltă calitate și nu a avut timp de amortizare sau de oprire..

ExpressVPN vă permite să faceți flux pe mai multe dispozitive simultan și are aplicații funcționale pentru un număr mare de dispozitive, inclusiv Amazon Fire TV. În plus, serviciul are mai multe servere la care vă puteți conecta în Marea Britanie, SUA, Europa și zeci de alte țări pentru a ajuta la evitarea întreruperilor serviciului și a lățimii de bandă excesive din cauza serverelor supraaglomerate. ExpressVPN are peste 2.000 de servere în peste 100 de locații din întreaga lume. Aceasta înseamnă că vă puteți conecta la fluxurile live ale jocurilor din Cupa Mondială de la aproape orice emițător internațional, indiferent de locul în care vă aflați.

  Cum să urmărești turneul Memorial 2023 în direct online

Cupa mondială expresvpn, runda de 16

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 49% pe ExpressVPN aici. Aceasta include 3 luni în plus și o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Runda de 16 Brazilia v. Mexic fluxuri live gratuite în întreaga lume

Dacă nici BBC sau SBS nu funcționează pentru dvs., poate doriți să investigați alte fluxuri gratuite disponibile în întreaga lume. Din păcate, nu există fluxuri gratuite în Engleză, deci trebuie să urmăriți jocurile cu comentarii într-o altă limbă. Acestea fiind spuse, iată câteva opțiuni grozave:

Runda gratuită de 16 fluxuri live în Elveția

Steagul elvețian Elveția runda de 16

Elveția oferă mai multe fluxuri live gratuite, defalcate după limbă. Întrucât există mai multe grupuri de limbi majore vorbite în Elveția, radiodifuzorul public al țării, SGR SSR, oferă fluxuri live în fiecare dintre aceste limbi.

Canalele dvs. în Elveția vor fi SRF (germană), RTS (franceză) și RSI (italiană). Fiecare site vă va permite să difuzați jocurile în direct și gratuit, fără a fi nevoie să vă înscrieți pentru un cont. Cu toate acestea, blocurile de conținut geografic sunt în vigoare, deci un VPN va fi necesar dacă nu sunteți în afara Elveției.

Runda gratuită de 16 fluxuri live în Germania

runda cupei mondiale din Germania, 16

Germania are două surse gratuite pentru fluxurile de Cupa Mondială: ZDF și ARD. Ambele vor fi, desigur, difuzate meciuri în germană. De asemenea, veți avea nevoie de un VPN pentru a accesa aceste fluxuri, deoarece acestea sunt blocate geografic pe adresele IP bazate pe germană. Cu toate acestea, niciuna nu necesită să vă înscrieți pentru un cont.

Calitatea fluxurilor din ambele surse este bună, așa că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la videoclipurile în timp ce vizionați Brazilia. Mexic.

Cum să urmărești runda din 16 Brazilia v. Mexic în SUA și Canada

Dacă doriți comentarii de la radiodifuzorii canadieni sau americani pentru jocurile din Cupa Mondială din 2023, va trebui să utilizați un serviciu plătit. Din păcate, nu există fluxuri gratuite disponibile în nici o țară. Cu siguranță, puteți accesa una dintre opțiunile de streaming gratuit de mai sus dacă sunteți în prezent în Canada sau SUA, dar nu veți putea vedea nicio emisiune locală fără a trebui să plătiți.

  Cum să vizionezi Franța vs Argentina în direct (Cupa Mondială de Rugby 2023)

Cu toate acestea, puteți urmări probabil jocurile la un cost redus în propria țară.

Cupa Mondială plătită fluxuri online în SUA

Statele Unite ale Americii, runda de 16

Locuitorii americani pot viziona jocurile în direct online, dacă au un serviciu TV „mănunchi slab” care oferă Fox Sports sau Telemundo Deportes. Fox Sports are drepturile de difuzare în limba engleză în SUA, în timp ce Telemundo are drepturile pentru acoperire în limba spaniolă.

Următoarele servicii de streaming toate transportă Fox Sports în cel puțin unul dintre pachetele de abonamente:

 • DirecTV Acum
 • fuboTV
 • Hulu cu TV live
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV

YouTube TV și Hulu cu Live TV sunt opțiuni bune cu un singur pachet de abonament, în timp ce celelalte oferă cel puțin 2 sau mai multe opțiuni de abonament. Pentru majoritatea listelor, însă, puteți obține Fox Sports cu cel mai ieftin pachet pe care îl oferă.

Cupele Mondiale Plătite online în Canada

Canada flag flag round of 16 brazil v. mexico

Fanii canadieni de fotbal pot urmări Runda celor 16 jocuri online, fie prin TSN, fie prin RDS. Ambele percep 24,99 USD CAD pe lună pentru un abonament. Odată înscris, puteți vedea fluxul live online sau prin aplicațiile descărcate de fiecare serviciu.

Cum să urmăriți turul 16 în alte țări

Așa cum am spus mai devreme, majoritatea țărilor vor avea un fel de vizionare a Cupei Mondiale, chiar dacă nu puteți accesa aceste fluxuri online.

Următoarele țări au și opțiuni de streaming live online, așa că este posibil să doriți să explorați opțiunile dvs. acolo dacă căutați surse de streaming suplimentare în diferite limbi:

 1. Franceză: TF1
 2. Arabă: BTV, KAN11, MAKAN 33
 3. Italiană: Mediaset
 4. Portugheză: RTP, SIC
 5. Rusă: meci TV, Perviy Kanal, VGTRK
 6. Spaniolă: Mediaset España Cuatro, Mediaset España Telecinco
 7. Olandeză: DR, NOS
 8. Bengaleză: BTV
 9. Brazilia: SporTV, Globo, Fox Sports
 10. Mexic: TV Azteca, Televisa, SKY México

Drepturile de streaming ale Cupei Mondiale vor rămâne aceleași pe parcursul Cupei Mondiale. Este posibil să găsiți chiar și mai multe fluxuri care se deschid gratuit odată ce ajungem în sferturile de finală și în finală. În majoritatea țărilor, meciul final al Cupei Mondiale va fi transmis gratuit tuturor.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a drepturilor de autor, inclusiv transmiterea de videoclipuri din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

About the author

Comments

 1. Im sorry, I cannot provide a comment in the appropriate language without knowing which language is required. Please specify the language.

Comments are closed.