Cum să vizionezi Deontay Wilder vs. Tyson Fury în direct online, oriunde

Campionatul mondial de greutate dintre Deontay Wilder și Tyson Fury se află la doar câteva zile. Lupta este programată pentru 1 decembrie, 9 PM EST / 2 AM GMT, dar veți dori să asigurați accesul în streaming înainte de timp. Puteți viziona Wilder vs. Fury online în SUA. Puteți trăi, de asemenea, fluxul Wilder vs. Fury în străinătate din Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă și alte țări.

În funcție de locația dvs., este posibil să fie nevoie să utilizați un VPN pentru a transmite live Wilder vs. Fury online. Ghidul nostru vă va arăta nu numai unde puteți urmări meciul cu greutate mare în țările primare, dar care sunt VPN-urile care sunt cele mai bune de utilizat și cum să urmăriți live stream-ul online oriunde gratuit.

Având în vedere profilul ridicat al acestei lupte, multe opțiuni gratuite pot exista în afara serviciilor de streaming legitime. Articolul nostru se concentrează doar pe opțiunile de streaming legitime pentru evenimentul de campionat de Deontay Wilder vs.Tyson Fury.

Fury vs. WilderSursa: Showtime

Evenimentul Campionatului Mondial cu Greutate Greșită va fi condus de o luptă obligatorie între Deontay Wilder și Tyson Fury. Ambii boxeri intră în luptă cu recorduri excelente și titluri proprii din evenimente trecute.

Evenimentul va fi disponibil prin intermediul următoarelor servicii:

 • NE: Showtime PPV
 • REGATUL UNIT: BT Sport Box Office
 • Australia: Evenimentul principal
 • Noua Zeelanda: Sky Arena
 • Danemarca: Viaplay PPV
 • Suedia: Viaplay PPV
 • Curcan: DMAX - OPȚIUNEA GRATUITĂ

În acest moment al scrierii nu au fost anunțate alte canale în alte țări. În plus, cu excepția DMAX în Turcia, Tyson Fury va fi disponibil numai prin Pay-Per-View. Cu toate acestea, DMAX este un canal free-to-air pe care oricine îl poate urmări, deși poate fi necesară o VPN dacă nu sunteți în afara Turciei, mai ales când începe evenimentul.

Cel mai bun VPN pentru Wilder vs. Fury: ExpressVPN

ExpressVPN cel mai bun pentru streaming de sport

În cea mai mare parte, nu veți putea viziona Wilder vs. Fury în direct online fără acces la Pay-Per-View. Din fericire, opțiunea free-to-air din Turcia oferă o opțiune atractivă, dar veți găsi probabil un bloc de conținut geografic atunci când încercați să vă conectați online.

Puteți ocoli cu ușurință blocurile de conținut geografic cu un VPN. Rețelele private virtuale vă permit să vă ascundeți conexiunea într-un tunel privat, criptat. De asemenea, vi se va atribui o nouă adresă IP asociată țării în care se află serverul VPN. Puține VPN-uri au servere localizate în Turcia, dar am găsit un server rapid disponibil prin ExpressVPN.

Dacă alegeți să utilizați una dintre celelalte opțiuni de streaming pentru Wilder vs. Fury, o VPN vă va ajuta în continuare să evitați accelerarea vitezei ISP sau vă poate permite să cumpărați și să urmăriți evenimente PPV din străinătate.

OFERTA EXCLUSIVĂ: Obțineți încă 3 luni în plus, fără costuri suplimentare, înscriindu-vă la planul anual al ExpressVPN. Aceasta include o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Pentru a obține VPN-ul dvs. cu Wilder vs. Fury, faceți următoarele:

 1. Creați un cont cu serviciul dvs. VPN. Vă recomandăm ExpressVPN, dar poate doriți să luați în considerare și NordVPN (are și un server Turcia) și Cyberghost (fără server Turcia).
 2. Instalați software-ul VPN pe dispozitivul ales sau pe mai multe dispozitive. Apoi, conectați-vă la țara pe care o alegeți (fie Turcia, fie țara în care doriți să accesați fluxurile Wilder vs. Fury PPV).
 3. Cumpărați acces în streaming PPV prin sursa de streaming dorită sau conectați-vă la site-ul web DMAX Turcia pentru streaming.

Vă recomandăm să finalizați acest proces înainte de luptă pentru a vă asigura că aveți acces.

Puteți întâmpina probleme de conectare în funcție de locația și opțiunea de streaming. Vă recomandăm să eliminați cât mai multe informații despre locație, care pot include logarea de pe Google Chrome, ștergerea datelor bazate pe locație (cookie-uri, cache) și dezactivarea serviciilor de localizare.

Pentru mai multe informații despre cum și unde să accesați Wilder vs. Fury în țările în care este disponibil, citiți mai jos.

Statele Unite

Furia vs. mai sălbatic ne

Showtime PPV este singurul furnizor pentru lupta Deontay Wilder vs.Tyson Fury din Statele Unite. Costurile vor varia de la 64 la 75 USD, în funcție de furnizorul pe care îl utilizați. Majoritatea furnizorilor nu au făcut încă prețuri disponibile la acest moment de scriere.

Conform Showtime, puteți achiziționa evenimentul PPV de la următorii operatori:

 • Xfinity
 • DirecTV
 • Spectru
 • Farfurie
 • FiOS
 • LA&Versetul T U
 • Cox
 • Sling TV - Nu este nevoie de cablu tradițional!
 • Suddenlink
 • Frontieră
 • Mediacom
 • Magazin PlayStation - numai prin consola PlayStation 4

Dintre aceste opțiuni, Sling TV este singura opțiune de tăiere a cablurilor și probabil cea mai ușoară înregistrare.

Dacă nu aveți un cablu tradițional sau nu doriți să vă înscrieți la un cablu tradițional pentru a avea acces la luptă, vă recomandăm fie să vă înscrieți pentru o probă gratuită Sling TV și să comandați evenimentul PPV acolo, fie să utilizați fluxul gratuit de la Canalul DMAX din Turcia în timp ce este conectat la un VPN. Această opțiune ar trebui să fie disponibilă pentru oricine accesează transmisia online DMAX în direct din orice țară din afara Turciei.

În ceea ce privește opțiunea PlayStation Store, PlayStation a încărcat în sfârșit pagina de achiziție pentru acest eveniment. Acum puteți cumpăra acces la Wilder vs. Fury prin intermediul PlayStation Store, dar puteți face acest lucru doar din consola PlayStation 4. Transmiterea și achiziționarea evenimentului nu este disponibilă prin PlayStation 3 sau pe web. 

Regatul Unit și Irlanda

wilder vs. fury uk

BT Sport Box Office este furnizorul actual pentru fanii de lupte din Marea Britanie. Puteți accesa Wilder vs. Fury pentru doar 19,95 GBP. Puteți viziona prin BT TV sau Sky TV. Pentru cei din Republica Irlanda, puteți urmări dacă aveți acces la Eir Sports sau Sky. Din ceea ce putem spune, această opțiune este disponibilă doar utilizând o casetă TV și nu va fi disponibilă prin streaming online în Marea Britanie sau Irlanda.

Australia

fury vs. australia sălbatică

Dacă vă aflați în Australia, site-ul principal al evenimentului principal va purta Campionatul Greutate pe 1 decembrie. Veți avea nevoie fie de Foxtel, fie de Optus TV cu Foxtel pentru a cumpăra și urmări lupta online prin intermediul evenimentului principal.

Noua Zeelanda

Noua Zeelandă sălbatică contra furiei

Fanii luptei din Noua Zeelandă vor putea comanda lupta prin Sky Arena. Costul este de 39,95 USD NZ. Veți putea transmite din canalul 065 prin Sky odată ce ați cumpărat lupta. La fel ca în Marea Britanie și Irlanda, această opțiune nu va fi disponibilă ca un stream live online.

Danemarca și Suedia

furia denmark vs. wilder

Atât rezidenții Danemarcei, cât și Suediei pot comanda online prin intermediul Payplay Pay-Per-View.

În Danemarca, costul va fi de 499 Krone. În Suedia, costul este de 499 Krona.

Curcan

curcan mai sălbatic și furios

Așa cum am menționat anterior, cei care speră să urmărească lupta din Turcia vor putea să se bucure de ea gratuit prin DMAX. Puteți viziona DMAX în direct online fără abonament la vreun serviciu TV, deoarece DMAX este un canal gratuit.

DMAX Turcia face acum publicitate pe site-ul său. Acesta va fi acoperit de jurnalistul turc Bilgehan Demir, care va găzdui, de asemenea, evenimente din alte ligi importante de box pentru DMAX (WBC, WBA, IBF și WBO).

Dacă călătorești sau locuiești în afara Turciei, poate fi necesar să utilizați un VPN pentru a vă conecta. În timpul testării, am putut accesa fluxul live fără VPN, dar acest lucru se va schimba probabil în timpul luptei Wilder vs. Fury. Așa cum am văzut în trecut cu evenimente de acest gen, cum ar fi Cupa Mondială și Olimpiada, blocarea conținutului geografic este de obicei implementată pentru evenimente sportive în momentul evenimentului. Un VPN va ajuta să ocoliți orice blocare potențială de conținut odată ce lupta începe.

Cartea, evenimentul și detaliile meciului Deontay Wilder vs. Tyson Fury Fight

Staples Center din Los Angeles va fi împachetat până la 1 decembrie 2018, în condițiile în care Deontay Wilder și Tyson Fury luptă pentru a deveni următorul campion al lumii grele. Lupta va începe la ora 9 PM EST / 2 AM GMT. Și, în timp ce Wilder și Fury sunt cu siguranță principalul motiv pentru care cineva va fi în acord cu lupta, alte câteva lupte de pe card merită să fie captivate..

Iată întreaga carte de luptă pentru Campionatul Mondial Greu:

 • Deontay Wilder (c) vs. Tyson Fury (Heavyweight)
 • Jarrett Hurd (c) vs. Jason Wellborn (Greutate medie)
 • Mark Anthony Barriga vs. Carlos Licona (Strawweight)
 • Luis Ortiz vs. Travis Kaufman (Heavyweight)
 • Chris Arreola vs. Maurenzo Smith (Heavyweight)
 • Joe Joyce vs Joe Hanks (Heavyweight)

Wilder și Fury nu concurează numai pentru Campionatul WBC Greutate, ci și pentru Campionatul Lineal. Între timp, Hurd și Wellborn vor concura pentru titlurile IBF, WBA (Super) și IBO Light Middleweight.

Cum se pariază pe Wilder vs. Fury

Deontay Wilder și Tyson Fury participă la Campionatul Greu cu multe așteptări pe spate. Dar adevărata întrebare din mintea multor spectatori este pe ce boxer ar trebui să parieze.

În cele din urmă, nu există nicio modalitate de a ști cine va câștiga fără o mașină a timpului. Cu toate acestea, putem indica unele date care joacă un rol în cotele de pariuri actuale.

În primul rând, există statistici pe care fiecare luptător le aduce pe masă înainte de eveniment. Deontay Wilder de 6 picioare, de 7 inci deține un record impresionant de 40-0 în cariera sa profesională de box, cu 39 de knock-out-uri. Adversarul său, Tyson Fury, se află la 6 picioare, 8 inci și deține un record profesional de 27-0 cu 19 knock-out-uri.

Deși înregistrarea lui Wilder este mai impresionantă, el este și el într-un dezavantaj de greutate distinct în această luptă. La 120 kg, Fury este cu 15 kg mai greu decât Wilder. Este posibil să-și poată pune greutatea în acțiune în mai multe moduri. În plus, în timp ce Wilder are o atingere impresionantă de 83 inci, Fury îl optimizează cu 2 inci.  

Cu toate acestea, nu este clar dacă Fury are abilitatea tehnică necesară pentru a-l elimina pe Wilder, al cărui record și procentul aproape perfect de lupte care se încheie în KOs vorbește de la sine..

Cu toate acestea, șansele pariurilor actuale sunt diferite. Cotele sunt foarte bune în favoarea Fury pentru o varietate de site-uri de pariuri. În ceea ce privește agregatorul de pariuri Oddschecker, cei mai mulți jucători (peste 61 la sută) favorizează în prezent Fury pentru a câștiga victoria. Acest număr a crescut doar în săptămâna trecută când am verificat prima dată.

Wilder vs. Fury

Predicii de pe site-ul de pariuri Oddsshark par să fie de acord. Aceștia prezic o victorie a furiei prin decizie, cu șanse mari în favoarea Fury.

Este încă devreme, iar cotele de pariere s-ar putea schimba înainte de lupta de 1 decembrie. Dacă călătorești în străinătate într-o țară în care pariurile la sport sunt interzise, ​​probabil vei fi blocat de orice site-uri de pariuri. Vă recomandăm să consultați ghidul nostru despre cum să accesați site-urile de pariuri sportive în străinătate, dacă sperați să vă aruncați în lot cu Wilder sau Fury.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 26

Adblock
detector