Cum să vizionezi Federer vs. Nadal în direct online

Cum să te uiți la Federer vs Nadal în direct online la Wimbledon pentru semifinale la bărbați

Wimbledon 2023 a fost deja un turneu de reținut, dar încă nu s-a terminat. Semifinala din 12 iulie promite o revanșă între rivalii de lungă durată, Federer și Nadal. Federer va continua să domine Wimbledon sau Nadal va lua acasă campionatul pentru prima dată din 2010? Căutați să transmiteți în direct semifinalele Wimbledon online din străinătate? Aruncați o privire mai jos pentru a afla cum să urmăriți gratuit Federer vs. Nadal, de oriunde.

Rețineți că acest ghid va recomanda doar radiodifuzorilor oficiali de la Wimbledon. Având în vedere cât de popular este turneul de tenis de la Wimbledon, fluxurile fără licență sunt aproape inevitabile. Cu toate acestea, vă sfătuim cu fermitate să le folosiți. Calitatea video este adesea foarte slabă, pentru început, iar fluxurile neautorizate pot fi scoase offline fără avertisment pentru încălcarea dreptului de autor. Există mai multe moduri legitime de a transmite gratuit Federer contra Nadal gratuit, ceea ce înseamnă că nu există niciun motiv să folosiți fluxuri de încredere pentru terți.

Veți avea nevoie de o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a urmări Federer vs. Nadal gratuit online dacă nu sunteți în afara Regatului Unit, SUA sau Australia.

Cum să urmăriți Federer vs. Nadal din străinătate folosind un VPN

Cu un VPN, este foarte simplu să accesezi servicii de streaming blocate în regiune din străinătate. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca și transmite în direct meciul Federer vs. Nadal online, de oriunde:

  1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN dacă nu ați făcut-o deja. Iti recomandam ExpressVPN deși NordVPN și CyberGhost sunt ambele alternative puternice, cu costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați software-ul VPN. De multe ori există diferite versiuni pentru diverse dispozitive, așa că asigurați-vă că veți obține cea corectă.
  3. Decideți ce serviciu cu restricții geografice pe care doriți să îl urmăriți pe Wimbledon.
  4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din țara corespunzătoare. Veți avea nevoie de un server american pentru a debloca ESPN, de exemplu, sau de un server australian pentru 7plus.
  5. Încercați să încărcați un videoclip pe serviciul ales. Ar trebui să înceapă imediat, dar, dacă nu, ștergeți cookie-urile și memoria cache a browserului, apoi actualizați pagina.
  Cum să urmărești Serbia / Brazilia în direct online, de oriunde

Deoarece semifinala Wimbledon dintre Federer și Nadal va fi transmisă în direct, este important să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează bine în avans. În felul acesta, dacă întâmpinați probleme neașteptate, veți avea timp să obțineți ajutor de la echipa de asistență a clientului VPN și este posibil să nu fiți ratat de la începutul meciului.

Cum să trăiești online streaming Federer vs. Nadal gratuit pe televiziunea australiană

steagul australiei

Fanii australieni pot transmite în direct întregul turneu de la Wimbledon, inclusiv Roger Federer contra Rafael Nadal, gratuit pe 7plus. Mai bine încă, utilizatorii nici nu trebuie să-și creeze un cont, astfel încât să puteți începe să urmăriți imediat. Cu toate acestea, există o ușoară captura: această platformă este geo-restricționată, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de o adresă IP australiană pentru a transmite orice.

Din fericire, este ușor să obțineți o adresă IP australiană din străinătate cu o VPN: trebuie doar să vă conectați la un server australian. Dacă nu aveți încă o VPN, este posibil să doriți să luați în considerare ExpressVPN: este livrat fără riscuri, Garanție de returnare de 30 de zile. Ca atare, veți putea transmite online streaming Nadal vs. Federer online și dacă nu sunteți nemulțumit sau aveți nevoie doar de o VPN pentru acest eveniment, puteți anula ulterior pentru a primi o rambursare completă.

Cum să vizionezi Federer vs. Nadal în direct și gratuit la televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Turneul de la Wimbledon din 2023 va fi afișat exclusiv pe BBC1 în Marea Britanie. Vestea bună este că asta înseamnă că poți Urmăriți Federer vs. Nadal gratuit BBC iPlayer. Va trebui să vă înregistrați în prealabil, dar acest lucru este simplu și vă cere doar să introduceți adresa de e-mail și un cod poștal britanic.

Trebuie să rețineți că legislația britanică impune să aveți o licență TV dacă utilizați BBC iPlayer sau dacă transmiteți conținut online așa cum este afișat la TV. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, BBC iPlayer funcționează integral pe un sistem de onoare și nu verifică de fapt dacă aveți o licență sau nu.

BBC iPlayer are funcții de restricție geo-strictă și, ca urmare, unele VPN-uri se străduiesc să îl deblocheze. Dacă găsiți că acesta este cazul, s-ar putea să aveți mai mult noroc să vizionați pe TVPlayer: această platformă are un flux BBC1 gratuit, dar mult mai puțin strict de geo-blocare. Pentru a accesa oricare dintre serviciile din străinătate, va trebui să vă conectați la unul dintre serverele britanice ale VPN-ului dvs..

  Cum să urmărești Ligue 1 live online de oriunde

Unde altundeva pot trăi în direct meciul Federer vs. Nadal online?

Wimbledon este unul dintre cele mai prestigioase turnee de tenis din lume, așa că este firesc să existe emisiuni în mai multe țări. Mai jos, vă explicăm cum să urmăriți Federer vs. Nadal oriunde v-ați afla:

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

ESPN este radiodifuzorul exclusiv al Americii Wimbledon din 2011, ceea ce este o veste bună pentru fanii tenisului american, deoarece aceștia pot capta toată acțiunea în direct într-un singur loc. Dacă pachetul dvs. de cablu TV include ESPN, veți putea să vă autentificați pe site-ul web ESPN și urmăriți Federer contra Nadal în direct online, fără costuri suplimentare.

Nu aveți cablu? Nici o problema. În prezent, DirecTV Now, Hulu cu TV live, PlayStation Vue, Sling TV și YouTube TV vă permit să transmiteți streaming online ESPN în direct. Aceste servicii tind să fie destul de costisitoare, dar toate oferă un proces (o săptămână, dar cinci zile pentru PlayStation Vue). Asta înseamnă puteți urmări eficient Wimbledon 2023 online gratuit atâta timp cât vă amintiți să anulați înainte de încheierea procesului.

Toate serviciile de mai sus sunt blocate în regiune, iar unele acceptă doar metode de plată legate de o adresă americană. Acest lucru face aproape imposibil să vă înregistrați, cu excepția cazului în care trăiți de obicei în SUA, deși abonații existenți pot accesa aceste platforme în străinătate folosind o VPN.

Canada

Steagul canadian

TSN și RDS vor transmite în direct semifinalele de la Wimbledon, RDS oferind doar acoperirea în limba franceză a acestor meciuri în Canada. Dacă oricare dintre aceste canale este inclus în pachetul dvs. de cablu TV, nu sunteți liber să vă autentificați pe site-ul web corespunzător și să începeți să faceți streaming imediat fără costuri suplimentare.

Din fericire, deoarece aceste două servicii de streaming oferă pas-numai online, fanii canadieni pot urmăriți Federer vs. Nadal fără cablu. Trecerile lunare costă 19,99 USD CAD fiecare. Acestea fiind spuse, întrucât au mai rămas doar câteva zile din turneu, cel mai puțin scump mod de a urmări este să cumpărați carduri zilnice cu 4,99 USD fiecare.

  Cum să urmăriți online ATP Cup 2023 de oriunde

Ambele aceste servicii sunt georestricte și sunt disponibile doar în Canada. Cu toate acestea, clienții existenți pot utiliza aceste servicii în mod normal din străinătate, conectându-se la un server VPN canadian.

Elveţia

Steagul elvețian Elveția

Fanii din țara de origine a Federer pot urmăriți semifinalele de la Wimbledon în direct și gratuit pe diverse canale SRG: SRF va avea acoperire în limba germană, RTS va fi în franceză, iar RSI va fi în italiană. Niciuna dintre aceste platforme nu necesită crearea unui cont, astfel încât să puteți începe să urmăriți imediat.

beIN Sports oferă acoperire franceză, dar acest serviciu costă 15 EUR pe lună și nu include un proces. Având în vedere că alte platforme oferă fluxuri live gratuite, nu există niciun motiv pentru a vă înscrie.

Toate serviciile de mai sus sunt blocate în regiune. Acest lucru înseamnă că pentru a le folosi, va trebui să fiți în Elveția sau să utilizați un server VPN elvețian.

Alte locații

Dacă nu am menționat mai sus țara dvs., nu intrăm în panică. Wimbledon transmite în direct în zeci de țări, așa că există o șansă bună de a putea urmări. Uitați-vă la lista de radiodifuzori internaționali Wimbledon pentru a găsi o sursă locală legitimă, oriunde v-ați afla în lume.

Nu uitați: dacă nicio rețea nu afișează meciul Federer vs. Nadal în regiunea dvs. (sau, dacă nu există nicio cale de vizionat fără abonament la un anumit furnizor de cablu, ca în Spania), puteți accesa pur și simplu un serviciu de streaming gratuit dintr-o altă țară cum ar fi BBC iPlayer sau 7plus. Cu toate acestea, va trebui să vă conectați la un server VPN în țara dorită.

Cine are mai multe șanse să câștige: Federer sau Nadal?

Federer vs. Nadal va fi unul dintre cele mai memorabile meciuri ale întregului turneu. Acești doi jucători au o rivalitate de lungă durată, iar Nadal a câștigat 24 din cele 39 de meciuri ale lor. Desigur, Nadal este cunoscut sub numele de „regele argilei”, iar de această dată vor juca pe iarbă, care este specialitatea lui Federer. Acesta ar putea fi motivul pentru care Federer a câștigat Wimbledon de opt ori, iar Nadal doar de două ori.

Realist, acest meci este prea aproape de apel. Nadal a fost pe o formă de vârf în ultimul timp, și-a bătut rivalul cu ușurință la Openul Francez. Cu toate acestea, meciul scurt al lui Federer pe iarbă este pe locul unu. Va fi aproape sigur că va fi un meci lung și desenat, dar care jucător de tenis este lăsat în picioare la sfârșit este cineva care presupune.

About the author

Comments

  1. Wimbledon 2023 is already a tournament to remember, but its not over yet. The semifinal on July 12 promises a rematch between long-time rivals Federer and Nadal. Will Federer continue to dominate Wimbledon or will Nadal take home the championship for the first time since 2010? If youre looking to watch the Wimbledon semifinals online from abroad, check out the guide below to find out how to watch Federer vs. Nadal for free from anywhere. Note that this guide will only recommend official Wimbledon broadcasters. With how popular the Wimbledon tennis tournament is, unlicensed streams are almost inevitable. However, we strongly advise against using them. The video quality is often very poor, to begin with, and unauthorized streams can be taken offline without warning for copyright infringement. There are several legitimate ways to stream Federer vs. Nadal for free, which means theres no reason to use unreliable third-party streams. Youll need a virtual private network (VPN) to watch Federer vs. Nadal for free online if youre not in the UK, US, or Australia.

Comments are closed.