Cum să vizionezi Franța vs Argentina în direct (Cupa Mondială de Rugby 2019)

Cum să urmărești Franța vs. Argentina online gratuit

Cupa Mondială de Rugby din acest an se desfășoară la Tokyo, așa că fanii internaționali s-au obișnuit cu jocurile difuzate devreme dimineața. Dacă doriți să urmăriți Franța vs. Argentina, va fi transmis în direct la 2:45 AM EST (11:45 PST / 7:45 AM BST) pe 21 sept, deși majoritatea platformelor care prezintă meciul vă vor permite, de asemenea, să urmăriți la cerere mai târziu, dacă doriți. Citiți mai departe pentru a afla cum să trăiești gratuit meciul Franța și Argentina gratuit, din străinătate.

Este important să rețineți asta vom recomanda doar surse oficiale. Din păcate, există aproape întotdeauna fluxuri nelicențiate de evenimente sportive majore, cum ar fi Cupa Mondială de Rugby. Acestea fiind spuse, vă sfătuim să le folosiți; calitatea videoclipurilor este adesea foarte scăzută, iar fluxurile tind să scadă excesiv. În plus, fluxurile de terțe părți pot fi scoase offline oricând pentru încălcarea drepturilor de autor. Puteți urmări cu ușurință online Franța și Argentina online gratuit, astfel încât nu există niciun avantaj să folosiți fluxuri umbroase și neautorizate.

Acest aparat va fi afișat doar pe serviciile de streaming blocate prin regiune. Acest lucru înseamnă că, dacă nu există o radiodifuziune oficială în țara dvs., veți avea nevoie de un VPN pentru a urmări.

Cum să urmăriți Franța și Argentina în direct în străinătate cu un VPN

Nu vă faceți griji; chiar dacă nu ați folosit niciodată o VPN înainte, deblocarea conținutului geo-restricționat este ușor. Urmați pașii de mai jos pentru a transmite gratuit meciul Franța și Argentina de oriunde în mod gratuit.

Iată cum puteți viziona Franța vs. Argentina în direct de oriunde:

  1. În primul rând, înscrie-te la un VPN de înaltă calitate. Recomandăm ExpressVPN, deși NordVPN și CyberGhost sunt alternative excelente, cu costuri reduse.
  2. Apoi, descărcați versiunea corespunzătoare a aplicației pentru dispozitivul dvs., instalați-o și conectați-vă.
  3. Conectați-vă la unul dintre serverele britanice ale VPN-ului dvs. (în mod ideal într-un oraș mare, cum ar fi Londra sau Manchester).
  4. Creați un cont ITV Hub gratuit. Vi se va cere să introduceți un cod poștal, dar nu există nicio verificare în loc și, ca atare, orice cod poștal valabil va fi acceptat.
  5. În cele din urmă, încercați să redați un videoclip pe ITV Hub. De cele mai multe ori, se va juca imediat. Dacă nu, ștergeți cookie-urile și memoria cache a browserului, apoi reîncărcați pagina.

Meciul Cupei Mondiale de Rugby Franța și Argentina va fi transmis în direct, așa că este vital să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează înainte de timp. În acest fel, veți mai avea timp să obțineți ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN, în cazul în care ceva nu merge bine.

Cum să vizionezi Franța vs. Argentina gratuit la televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Acest joc, ca toate celelalte meciuri ale Cupei Mondiale de Rugby, va fi transmis în direct pe ITV. Ca atare, puteți viziona Franța vs. Argentina gratuit, fie la televiziunea tradițională, fie online folosind ITV Hub. Nu ți se pare că te trezești în primele ore ale dimineții? Nici o problema; acest meci va fi disponibil la cerere timp de 30 de zile de la difuzare.

ITV Hub este complet liber de utilizat dar legea britanică impune să aveți o licență TV dacă doriți să vizionați ceva online, în același timp în care este afișat la TV. Acestea fiind spuse, acest serviciu nu verifică de fapt dacă aveți o licență, ci se bazează în schimb pe un sistem de onoare.

Această platformă este blocată în regiune și este disponibilă doar în Marea Britanie. Puteți să îl accesați încă din străinătate conectându-vă la un server VPN britanic. Încă nu aveți un VPN? ExpressVPN este livrat fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile; dacă nu sunteți mulțumit, anulați în acest timp pentru a solicita o rambursare completă.

În cazul în care altundeva pot trăi online jocul Franța vs. Argentina online?

Cupa Mondială de Rugby este difuzată în peste 30 de țări, așa că ar trebui să fie destul de simplu pentru dvs. să găsiți o sursă locală adecvată. Aruncați o privire mai jos pentru a vedea ce rețele arată jocul Franța vs. Argentina unde vă aflați:

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

NBC este singura rețea care prezintă meciurile din Cupa Mondială de Rugby din SUA. Puteți viziona unele dintre acestea online gratuit dacă pachetul dvs. de cablu TV include canale NBC, dar, din păcate, Jocul Franța și Argentina este disponibil doar pentru NBC Sports Gold abonați.

Pass-urile individuale de joc costă 29,99 USD USD, ceea ce este extorsionat și este probabil un ploy care să te determine să plătești suma de $ 199,99 Rugby Cup Cup. Acest lucru este deosebit de problematic, având în vedere că același conținut este difuzat gratuit în alte țări.

NBC Sports Gold este disponibil numai în SUA. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a utiliza această platformă din străinătate.

Franţa

flag_of_France

Fanii francezi îl au ușor: TF1 va arăta fiecare echipă din 2019 la Cupa Mondială de Rugby online gratuit. Va trebui să-ți creezi un cont pe care să îl urmărești, dar acesta durează doar o secundă și necesită doar introducerea informațiilor personale obișnuite (nume, data nașterii etc.).

Merită menționat faptul că această platformă difuzează exclusiv în limba franceză și nu vă permite să utilizați subtitrări. În plus, deoarece este restricționat geo, va trebui să fiți fie în Franța, fie conectați-vă la un server VPN francez înainte de a putea urmări orice.

Argentina

Flag_of_Argentina argentiniană

Argentinienii (și, de fapt, fanii din toată America Latină) pot fluxul Franța vs Argentina în direct, cu comentarii spaniole, pe ESPN. Va trebui să vă conectați cu detaliile furnizorului de televiziune prin cablu, deși, în prezent, nu există nicio opțiune de a cumpăra un abonament exclusiv online.

ESPN Deportes este geo-restricționat și va trebui să vă aflați într-o țară latino-americană pentru a-l utiliza. Cu toate acestea, dacă sunteți în prezent în străinătate, puteți utiliza serviciul normal, conectându-vă la un server VPN din țara dvs. de origine.

Canada

Steagul canadian

TSN va transmite în direct toate meciurile din 2019 ale Cupei Mondiale de Rugby (inclusiv Franța și Argentina) în Canada. Dacă primiți deja canale TSN ca parte a abonamentului dvs. prin cablu, puteți pur și simplu să vă conectați și să îl urmăriți fără costuri suplimentare.

În caz contrar, va trebui să achiziționați un permis digital; trecerile zilnice costă 4,99 USD CAD fiecare în timp ce o trecere lunară este de 19,99 USD CAD. Acest serviciu nu include nicio perioadă de încercare. Metoda dvs. de plată trebuie să fie legată de o adresă canadiană, așa că este aproape imposibil să vă înscrieți dacă nu locuiești de obicei în Canada.

TSN este blocat în regiune, dar dacă vă conectați la un server VPN canadian, îl puteți utiliza din străinătate fără probleme.

Alte locații

Nu ți-ai văzut țara mai sus? Nu vă faceți griji: cu difuzoarele oficiale ale Cupei Mondiale de Rugby în zeci de țări, există încă o șansă bună să le puteți urmări. Chiar dacă regiunea dvs. nu are acoperire completă, meciurile inclusiv echipa națională sunt adesea transmise pe canale gratuite pentru a urmări.

Cupa Mondială de Rugby 2019: Predicții Franța și Argentina

Franța are aici un avantaj istoric considerabil. A ajuns la finala Cupei Mondiale de Rugby de trei ori, în timp ce cea mai bună poziție din Argentina a fost a 3-a. Mai mult, Franța a câștigat 36 din cele 51 de meciuri pe care aceste două echipe le-au jucat una peste alta, oferindu-i o rată de câștig de 70%.

Acestea fiind spuse, deși echipa națională franceză este favorita pentru acest meci, ar putea merge oricum. Argentina ar fi putut să-și fi pierdut ultimele patru meciuri, dar a fost doar de câteva mii de puncte, iar aceste meciuri au fost împotriva adversarilor mult mai temători, inclusiv a celei de-a doua echipe din lume, Noua Zeelandă.

Vezi si: Cum să urmărești Cupa Mondială de Rugby online

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 52

Adblock
detector