Cum să vizionezi francezul în direct live online de oriunde

Cum să urmăriți online French Open 2019

Openul francez din 2019 (numit uneori turneul de la Roland-Garros, așa cum se desfășoară la Stade Roland Garros din Paris) va începe pe 20 mai și se va încheia pe 9 iunie. simplu, dublă și dublă mixtă, sunt foarte încântați. Totuși, nu trebuie să fiți acolo; mai jos, vă vom explica cum să transmiteți fluxul întregului francez Open din confortul propriei case.

Este important să reținem că recomandăm doar surse oficiale. Evenimentele sportive majore precum Openul Francez sunt adesea disponibile pe site-urile de streaming umbroase, dar vă sfătuim cu fermitate să le utilizăm. Pentru început, videoclipul este adesea întârziat și pixelat. De asemenea, există întotdeauna șansa ca brusc fluxul să fie deconectat pentru încălcarea drepturilor de autor, astfel încât s-ar putea să nu vedeți cine câștigă un anumit meci. Cu atât de multe modalități legitime și gratuite de vizionat, nu este nimic de câștigat folosind fluxuri neautorizate și nesigure.

Majoritatea serviciilor de mai jos sunt restricționate geo, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa în străinătate.

Cum să urmăriți deschiderea franceză din 2019 în străinătate cu un VPN

VPN-urile pot fi confuze la început, dar de fapt, este foarte simplu să deblochezi serviciile blocate în regiune din străinătate. Doar urmați pașii de mai jos pentru a transmite French Open oriunde:

Mai întâi, alege VPN-ul potrivit. Vă recomandăm să folosiți ExpressVPN, deși NordVPN și CyberGhost sunt două alternative low-cost, care merită să vă petreceți timpul.

  1. Apoi, instalați software-ul VPN. Există mai multe versiuni diferite, așa că asigurați-vă că veți obține cea adecvată pentru dispozitivul dvs..
  2. Decideți care dintre platformele de mai jos doriți să o utilizați.
  3. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din țara relevantă. De exemplu, aveți nevoie de un server britanic pentru a urmări ITV în străinătate sau de un server american pentru a debloca NBC.
  4. Încercați să redați un videoclip pe serviciul ales. Ar trebui să înceapă aproape imediat, dar, dacă nu, ștergeți cookie-urile și memoria cache a browserului, apoi reîncărcați pagina.

Deschisul French Open din 2019 va fi afișat în direct, așa că este important să vă asigurați că VPN funcționează bine în avans. Această abordare vă asigură că, dacă întâmpinați dificultăți, veți mai avea timp să obțineți ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN fără a pierde începutul unei meciuri.

Cum să transmiteți gratuit Roland-Garros 2019 pe televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Întregul turneu va fi transmis în direct pe ITV4, ceea ce înseamnă că puteți transmite online toată acțiunea utilizând butonul Hub ITV. Acoperirea primei zile va începe la 10:00 BST (2:00 PST / 5AM EST) și va fi adăugată la biblioteca la cerere a ITV la scurt timp după ce va termina difuzarea..

Acest serviciu este complet gratuit, însă va trebui să vă creați un cont înainte de a putea urmări orice. Înregistrarea este foarte simplă, deși vi se va cere un cod poștal britanic. Nu vă panicați: acest lucru nu este folosit pentru a determina locația dvs. și niciun cod poștal în limba engleză va funcționa. Rețineți că, dacă sunteți în Scoția sau utilizați un server VPN scoțian, vi se va solicita să utilizați STV Player; această platformă este identică funcțional cu ITV Hub, dar necesită crearea unui cont separat.

În conformitate cu legislația britanică, aveți nevoie de o licență TV pentru a viziona fluxuri online în direct dacă sunt afișate simultan la TV. În timp ce ITV Hub arată ocazional un pop-up care avertizează utilizatorii despre acest fapt, nu verifică dacă aveți sau nu unul și utilizează eficient un sistem de onoare.

ITV Hub este disponibil numai în Marea Britanie, așa că veți avea nevoie de un VPN pentru a-l accesa peste mări. Încă cauți un VPN? De ce nu profitați de ExpressVPN Garanție de returnare de 30 de zile? Dacă nu sunteți nemulțumit sau aveți nevoie doar de un VPN pentru o perioadă scurtă de timp, puteți pur și simplu să anulați pentru a solicita o rambursare completă.

În cazul în care altundeva pot trăi online francez deschis?

Deschiderea concursului francez 2019 va fi afișat în peste o duzină de țări din întreaga lume, așa că este destul de simplu de urmărit indiferent de locul în care vă aflați. Mai jos, vă vom anunța ce rețele arată turneul Roland-Garros din zona dvs..

NE

Steagul SUA

Fanii americani pot urmăriți în direct acest eveniment NBC Sports și canalul de tenis. Pentru a urmări direct pe NBC Sports, veți avea nevoie de un cont NBC Sports Gold. Dacă vă interesează doar vizionarea la Openul Francez, acest serviciu este o alegere slabă, având în vedere că planurile sale sunt destul de costisitoare și vă limitează la streamingul unui singur sport. Cu toate acestea, mai multe servicii de internet TV, inclusiv fuboTV, Hulu cu TV în direct, Sling TV, DirecTV Now, YouTube TV și PlayStation Vue, toate includ NBC Sports. Toate oferă o probă gratuită, astfel încât este posibil din punct de vedere tehnic să vizionezi Openul Francez gratuit în SUA.

Dacă pachetul dvs. de televiziune prin cablu include canalul de tenis, vă puteți conecta și începe fluxul fără costuri suplimentare. Nu aveți cablu? Vă puteți înscrie la Tennis Channel Plus, dar acest lucru costă 99,99 USD USD pe an și nu există nicio opțiune de abonament lunar.

În schimb, cel mai simplu mod de a urmări este planul albastru al lui Sling TV. Aceasta costă 20 de dolari pe lună (15 USD pentru abonamentul de bază, plus 5 $ suplimentari pentru pachetul de sport), dar vă oferă acces atât la Tennis Channel cât și la NBC Sports.

Toate platformele de streaming de mai sus sunt geo-blocate și sunt disponibile numai în SUA. Ca atare, va trebui să vă conectați la un server VPN american pentru a le utiliza în străinătate.

Canada

Steagul canadian

Canada are două radiodifuzoare franceze Open: RDS pentru acoperire în limba franceză și TSN pentru engleză. Ambele servicii vă permit vizionați online gratuit conectându-vă cu detaliile furnizorului de cablu (presupunând că pachetul dvs. include canalul necesar).

De asemenea, vă puteți înscrie la RDS Direct sau TSN Direct dacă nu aveți cablu. Indiferent de serviciul pe care îl alegeți, vă puteți aștepta să plătiți 4,99 USD CAD pentru o trecere zilnică sau 19,99 USD pentru un abonament de o lună. Din păcate, nici RDS, nici TSN nu oferă un proces gratuit.

Deoarece TSN și RDS sunt blocate în regiune, va trebui să fiți fie în Canada, fie conectați la un server VPN canadian pentru a le urmări online.

Franţa

Flag_of_France-e1527750876576

France.TV va arăta în direct toate meciurile Open-ului francez, gratuit, de la ora 11:00 CEST. Această platformă nu necesită nici măcar să vă creați un cont, de aceea este ideală pentru cei care doresc să transmită un stream Roland-Garros 2019 cât mai ușor posibil. În mod implicit, comentariul pentru majoritatea programării este în limba franceză, dar puteți schimba acest lucru în engleză dacă doriți.

Acest serviciu de streaming este disponibil doar în Franța. Utilizatorii francezi aflați în prezent în străinătate îl pot accesa prin conectarea la un server VPN francez.

Australia

steagul australiei

Fox Sports este oficialul australian de difuzare a Australian Open, dar este și el permițând SBS să afișeze aceste jocuri gratuit. Site-ul SBS nu oferă de fapt niciun conținut de transmisie live, dar puteți viziona SBS pe Freeview. Nu este nevoie să vă înregistrați și să nu plătiți nimic, așa că acesta este de departe cel mai simplu mod de a transmite fluxul Roland-Garros din 2019.

Dacă preferați să urmăriți la Fox Sports, puteți. Clienții Foxtel și Optus existenți se pot conecta la aplicațiile Foxtel Go sau Fetch TV și pot începe streamingul imediat. Puteți plăti, de asemenea, 40 de dolari pe lună pentru pachetul de canale sport Foxtel Now, dar acest lucru nu este necesar, deoarece Openul Francez este difuzat gratuit în altă parte.

Freeview, Foxtel Go și Fetch TV pot fi vizualizate doar din interiorul Australiei. Pentru a le utiliza din alte țări, veți avea nevoie de un VPN.

Orientul Mijlociu & Africa de Nord

steagul din Algeria

BeIN Sports are drepturi exclusive de a transmite Openul Francez în Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Acest serviciu costă 10 USD USD pe lună și include o încercare gratuită de o săptămână. beiN Sports este cunoscut pentru furnizarea de comentarii în mai multe limbi diferite și, deși acest lucru nu a fost confirmat încă pentru French Open, nu există niciun motiv să bănuiți altfel..

Acest serviciu este disponibil în mai multe țări, dar va afișa doar Roland-Garros în țările MENA. Dacă nu sunteți în afara acestei regiuni, va trebui să vă urmăriți VPN.

Alte locații

Nu vă faceți griji dacă nu am menționat țara dvs. mai sus; turneul francez de tenis deschis este prezentat în prea multe regiuni pentru a se adresa individual. Site-ul oficial Roland-Garros oferă o listă exhaustivă de radiodifuzori internaționali, așa că ar trebui să puteți găsi o modalitate de a urmări indiferent unde vă aflați în lume.

Cum funcționează French Open?

Formatul French Open este identic cu cel al celorlalte turnee de Grand Slam. Singurele diferențe reale sunt că folositorii sunt încă folosiți și că jucătorii concurează exclusiv pe terenurile de lut, ceea ce înseamnă că mingea va sări mai mare și va limita eficiența serverelor de putere. Există, de asemenea, noi reguli care oferă jucătorilor doar 25 de secunde înainte de servire. French Open este, de asemenea, singurul turneu de Grand Slam care nu folosește tehnologia de revizuire Hawk-Eye sau Shot Spot pentru jucătorii care doresc să conteste apelurile liniare.

Turneul începe cu etapele de calificare. În acest an, 104 bărbați și 108 femei sunt eligibili și vor juca o serie de jocuri până când doar 16 vor rămâne în fiecare grupă. Desigur, unii dintre cei mai înalți jucători (precum Rafael Nadal) sunt acceptate automat, fără a fi nevoie să se califice. De aici, devine mult mai simplu: jucătorii cu cele mai multe puncte după fiecare rundă progresează, iar ceilalți sunt eliminați din competiție. Acest lucru continuă până când rămâne doar unul. Acest jucător este apoi numit campion francez la Open și primește acasă 2.300.000 de euro (aproximativ 2.580.000 USD) în bani.

French Open 2019: program complet

DateEventTime
20 mai Calificarea - Gentlemen's Singles 4 AM EST / 9 AM GMT + 1
21 mai Calificări - Single-uri pentru doamne și domni 4 AM EST / 9 AM GMT + 1
22 mai Calificări - Single-uri pentru doamne și domni 4 AM EST / 9 AM GMT + 1
23 mai Calificări - Single-uri pentru doamne și domni 4 AM EST / 9 AM GMT + 1
24 mai Calificări - Single-uri pentru doamne și domni 4 AM EST / 9 AM GMT + 1
25 mai RG Kid's Day - Ziua Carității, meciuri expoziționale 6 AM EST / 11 AM GMT + 1
26 mai Prima rundă - Damă & Gentlemen's Singles 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
27 mai Prima rundă - Damă & Gentlemen's Singles 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
28 mai Prima rundă - Damă & Gentlemen's Singles 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
29 mai Turul 2 - Doamnele & Gentlemen's Singles, Gentlemen's & Duble mixte 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
30 mai Turul 2 - Doamnele & Gentlemen's Singles, Gentlemen's, Landies ' & Duble mixte 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
31 mai Etapa a 3-a - pentru femei & Gentlemen's Singles, Gentlemen's & Doamnele duble 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
1 Iunie Etapa a 3-a - pentru femei & Gentlemen's Singles, Gentlemen's, Ladies ' & Duble mixte 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
2 iunie Runda a 4-a - pentru femei & Gentlemen's Singles, Gentlemen's & Doamnele duble 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
3 iunie Runda a 4-a - pentru femei & Gentlemen's Singles, Gentlemen's, Ladies ' & Duble mixte 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
4 iunie 1/4 de finală - pentru femei & Gentlemen's Singles, Juniors, & Trofeul Legendelor 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
5 iunie 1/4 de finală - pentru femei & Gentlemen's Singles, Doubles Mixed, Juniors, & Trofeul Legendelor 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
6 iunie 1/2 de finală - Finala cu duble mixte, Gentleman’s Doubles, Legends ’Trophy, juniori, & Turneul cu scaune cu rotile 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
7 iunie 1/2 de finală - Gentlemen's Singles, Ladies 'Doubles, Juniors, Legends' Trofeu, & Turneul cu scaune cu rotile 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
8 iunie Ladies 'Final - Gentlmen's Doubles Final, Ladies' Legends 'Trofeu, Single & Finalul dublei juniori, finala turneului cu scaun cu rotile 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
9 iunie Gentlemen's Final - Ladies 'Doubles, Gentlemen's Final, Gentlemen's Legends' Trofeul final, 5 AM EST / 10 AM GMT + 1

Ce jucători ar trebui să mă uit?

Rafael Nadal nu este numit „regele argilei” fără niciun motiv. El a câștigat Openul Francez de 11 ori anterior și este actualul favorit pentru a lua campionatul în acest an. Cu toate acestea, el a prezentat un spectacol slab la Australian Open în ianuarie, așa că jucători precum Thiem și Djokovic vor căuta să se valorifice. Federer ar putea fi și o adevărată amenințare: își face întoarcerea la argilă după ce problemele genunchiului l-au obligat să ia un hiatus de trei ani de pe suprafețele dure.

Simona Halep s-a clasat constant în primele trei în ultimii ani, în ciuda pierderilor frecvente la numărul unu mondial, Naomi Osaka. Osaka s-a luptat istoric totuși pe argilă, așa că Halep poate avea o șansă de data aceasta. Apoi, există Serena Williams: nedeterminată de noul cod vestimentar al turneului, speră la primul său câștig de la Openul Francez din 2015. Un lucru este sigur: cine câștigă, acest lucru promite să fie un turneu puternic care nu va fi uitat în curând..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5

Adblock
detector