Cum să vizionezi jocul NFL Hall of Fame online gratuit (Atlanta Falcons vs. Denver Broncos)

Cum să vizionezi jocul NFL Hall of Fame online gratuit

Jocul NFL Hall of Fame din 2019 între Falcons Atlanta și Denver Broncos va avea loc joi, 1 august la 8:00 EST (19:00 CT). Întâlnirea de la Tom Benson Hall of Fame Stadium din Canton, Ohio marchează începutul programului de pretemporană 2019/20 și al 100-lea aniversare al NFL. Vă vom arăta cum să urmăriți jocul NFL Hall of Fame, gratuit, online, fără cablu.

Vom recomanda doar surse oficiale pentru transmisia în direct a jocului NFL Hall of Fame online. Cu toate că va fi probabil o mulțime de fluxuri neoficiale, acestea vor fi probabil eliminate de NFL pe măsură ce jocul progresează. În afară de faptul că vă poate pierde acțiunea, fluxurile neautorizate tind să fie de slabă calitate, cu întreruperi periodice din tamponare și întârziere. În plus, puteți viziona gratuit jocul NFL Hall of Fame, astfel încât nu este necesar să pierdeți timp în căutarea unui flux neoficial..

Jocul NFL Hall of Fame va fi disponibil pe NBC Sports Live. Cu excepția cazului în care sunteți în SUA, veți avea nevoie de un VPN pentru a-l urmări gratuit.

Cum să vizionezi NFL Hall of Fame Game (Atlanta Falcons vs. Denver Broncos) gratuit online

Nu trebuie să aveți cunoștințe tehnice pentru a debloca conținutul restricționat din străinătate. De fapt, utilizarea unui VPN este foarte rapidă și ușoară. Urmați acești pași simpli:

Folosind un VPN pentru a urmări jocul NFL Hall of Fame

  1. Accesați NBC Sports Live și conectați-vă la furnizorul de televiziune prin cablu (va trebui să furnizați adresa de e-mail sau numele de utilizator și parola securizată pe care o utilizați pentru televizorul prin cablu).
  2. Următorul pas este să vă înscrieți cu un VPN adecvat. Vă recomandăm ExpressVPN. Cu toate acestea, NordVPN și CyberGhost sunt alternative excelente.
  3. În continuare, veți dori să descărcați și să instalați aplicația VPN corespunzătoare pentru dispozitivul dvs. Alternativ, poate preferați să utilizați o extensie de browser.
  4. Deschideți aplicația VPN (sau extensia browserului) și conectați-vă la un server din SUA pentru a debloca NBC Sports Live.
  5. Accesați NBC Sports Live și selectați un videoclip (ideal un eveniment live). Aceasta este o ocazie bună pentru a vă asigura că VPN funcționează înaintea NFL Hall of Fame Game, astfel încât să nu pierdeți nicio acțiune. Acum, conținutul trebuie deblocat!
  6. Mai aveți probleme? Vă recomandăm să vă ștergeți cookie-urile. De asemenea, poate doriți să încercați conectarea la un alt server. Nu în ultimul rând, este o idee bună să contactați asistența clientului VPN pentru asistență suplimentară.

Cum să vizionezi jocul NFL Hall of Fame gratuit pe televizorul american

Jocul NFL Hall of Fame din 2019 va fi televizat la nivel național pe NBC și difuzat de echipajul de Sunday Night Football. Dacă sunteți în SUA, veți putea, așadar, să-l urmăriți în direct online gratuit prin NBC Sports Live.

Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la furnizorul de televiziune prin cablu și veți putea urmări în direct evenimentul fără taxe suplimentare. Dacă sunteți în afara SUA, dar aveți un abonament la TV prin cablu din SUA, puteți viziona NFL Hall of Fame Game pe NBC Sports Live cu ajutorul uneia dintre cele mai bune VPN-uri pentru NBC Sports. Recomandăm în mod special ExpressVPN.

O serie de servicii de streaming vă permit să vizionați NBC Sports în direct fără cablu. Aceasta include FuboTV, Hulu (+ TV Live) și DirecTV Now. Cu toate că acestea sunt opțiuni plătite, toate oferă o probă gratuită de o săptămână, ceea ce înseamnă că teoretic ai putea viziona gratuit jocul 2019 al Sălii Famei online fără cablu, folosind aceste servicii. Cu toate acestea, veți mai avea nevoie de un VPN pentru a urmări jocul NFL Hall of Fame din afara SUA.

Unde mai pot viziona NFL Hall of Fame Game live online?

Jocul NFL Hall of Fame va fi de asemenea disponibil pe NFL Game Pass. Spre deosebire de NBC, aceasta este disponibilă în multe țări din întreaga lume, inclusiv în Marea Britanie, Germania și Australia. Ca atare, această metodă vă va permite să vizionați jocul NFL Hall of Fame 2019 în direct online în afara SUA și fără cablu. Din păcate, este un serviciu plătit și costă 163,99 EUR (143,99 £) anual. În plus, nu există nicio opțiune de abonament lunar și nici o probă gratuită.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări jocul NFL Hall of Fame?

Jocul NFL Hall of Fame este disponibil doar pe câteva platforme selectate din regiune și din păcate, VPN-urile gratuite nu sunt foarte bune pentru deblocarea site-urilor web cu restricții geo-restricționate și servicii precum NBC Sports Live. Mai mult, aceste servicii tind să îți accelereze lățimea de bandă. Viteza lentă înseamnă că difuzarea evenimentelor sportive este foarte dificilă, ceea ce vă determină să pierdeți acțiunea. Din aceste motive, nu vă recomandăm să utilizați un VPN gratuit.

Când utilizați o VPN gratuită, datele dvs. nu sunt sigure. Multe VPN-uri gratuite nu folosesc criptarea sau nu folosesc un comutator de ucidere pentru a împiedica scurgerea datelor tale. Mai rău, unii VPN-urile gratuite au fost cunoscute pentru a vă înregistra informațiile personale (inclusiv istoricul de navigare) și vinde-o către terți. În schimb, cele mai bune VPN-uri sunt rapide, permițându-vă să faceți flux fără întrerupere. De asemenea, vă protejează confidențialitatea online cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri.

Cine este introdus în Sala de renume a fotbalului Pro?

Jocul NFL Hall of Fame este organizat în același weekend cu ceremoniile de inducție ale Pro Football Hall of Fame. În acest an, Pat Bowlen îl vede pe patronul lui Broncos, fostul campion din corner al Denver și pe fostul final din Atlanta, Tony Gonzalez, intrat în Sala de renume a fotbalului Pro.

Care este palmaresul dintre Atlanta Falcons și Denver Broncos?

Falcanii de la Atlanta și Denver Broncos s-au jucat reciproc în total de 15 ori. În timp ce ultima întâlnire dintre cele două echipe a fost o victorie 23-16 pentru Falconi în 2016, Broncos a condus seria generală 9-6. Cel mai notabil joc dintre cele două echipe pentru Super Bowl XXXIII când Broncos a câștigat cu 34-19.

Jocul NFL Hall of Fame din 2019 va fi a patra apariție pentru ambele echipe. Falconii au fost implicați în 1969, 1981 și 1994, în timp ce Broncos-ul a luat parte în 1976, 1991 și 2004. Atât Falconii, cât și Broncosul au un record 1-2 în concursul anual de pretemporană..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 80

Adblock
detector