Cum să vizionezi Liga NBA de vară 2019 online de oriunde

Cum să urmăriți online Liga Națională de vară din 2019 online

Liga de vară MGM Resorts NBA de vară 2019 se va încheia cu un meci final între Memphis Grizzlies și Minnesota Timberwolves din 15 iulie Mai jos, vă vom arăta cum puteți viziona Liga NBA de vară 2019 în direct online fără cablu.

Rețineți că acest articol recomandă doar surse oficiale. Deși câteva site-uri web pot oferi fluxuri fără licență, vă recomandăm să le evitați. Site-urile de streaming nesanctionate sunt pline de reclame invazive, video de calitate scăzută, buffering și chiar malware. Ar putea fi închise în orice moment. Dacă profitați de un proces gratuit sau de două, vizionați Liga Națională de vară din 2019 gratuit prin surse oficiale, deci nu este necesar să apelați la fluxuri neautorizate.

ESPN și NBA TV au drepturile de a transmite jocul online. Există câteva moduri de a accesa fluxurile TV ESPN și NBA, dar toate sunt blocate în regiune. Dacă nu sunteți în SUA, veți avea nevoie de un VPN pentru a ocoli restricțiile geografice și pentru a transmite în direct jocurile.

Cel mai bun VPN pentru NBA Summer League 2019: ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Un VPN, scurt pentru Virtual Private Network, criptează conexiunea dvs. de internet și o rută printr-un server intermediar într-o altă locație. Site-urile și aplicațiile văd doar locația serverului VPN și nu dispozitivul dvs. Dacă doriți să urmăriți NBA Summer League din afara SUA, de exemplu, puteți utiliza o aplicație VPN pentru a vă conecta la un server din SUA. Acest lucru vă va permite să accesați fluxul live ca și cum vă aflați fizic în SUA.

Recomandarea noastră de top este ExpressVPN. Este un furnizor veteran care oferă o mulțime de lățimi de bandă și locații de server pentru streamingul Ligii NBA de vară. De asemenea, oferă o securitate excelentă, suport 24/7 și poate debloca o tonă de alt conținut blocat în regiune, inclusiv Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Hulu.

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU NBA DE VARĂ NBA: ExpressVPN excelează la deblocarea conținutului blocat în regiune în timp ce vă păstrează în siguranță, plus că oferă o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără riscuri.

Cum să urmăriți Liga Națională de vară din NBA din 2019 cu un VPN

Iată cum să folosești un VPN pentru a urmări finala Ligii de vară a NBA din afara SUA:

 1. Înscrieți-vă la un VPN. Recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative viabile.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pentru dispozitivul dvs..
 3. Deschide aplicația și selectează o locație din SUA.
 4. Loveste Conectați buton.
 5. Deschideți fluxul live pe site-ul sau aplicația de unde doriți să urmăriți. Fluxul ar trebui deblocat acum!

În caz, vă recomandăm să vă luați VPN-ul pentru test drive înainte de timp pentru a vă asigura că nu întâmpinați probleme și aveți timp să le eliminați cu asistența clientului VPN dacă faceți acest lucru.

Unde să transmiteți online Liga Națională de vară din 2019 în direct online

ESPN și NBA TV vor transmite live online finala Ligii de vară din NBA 2019. Dacă sunteți în căutarea unui opțiune gratuită, încercați YouTube TV. Garanția de returnare de 30 de zile vă va permite să urmăriți întreaga Ligă de vară a NBA și să anulați înainte de prima plată.

ESPN

ESPN este disponibil online din câteva surse diferite. Toate acestea sunt disponibile numai în SUA sau printr-o VPN conectată la SUA:

 • ESPN+ este serviciul de streaming independent al ESPN. Costă 4,99 USD pe lună sau 49,99 USD pe an. Rețineți că probabil un VPN nu funcționează dacă utilizați un smartphone Android sau iOS pentru a-l urmări, așa că rămâneți cu un browser web pentru desktop, cum ar fi Chrome sau Firefox.
 • Urmăriți ESPN este principalul site web și aplicația de streaming ESPN unde puteți viziona videoclipuri live dacă vă conectați cu furnizorul dvs. de cablu din SUA.
 • Sling TV este un serviciu de televiziune în streaming live, conceput pentru tăieturile de cablu care nu se abonează la cablu sau satelit. Sling Orange, care include ESPN, costă 25 USD pe lună. În momentul scrierii, o reducere de 40% reduce prețul la 15 dolari pe lună. O probă gratuită de 7 zile este disponibilă.
 • YouTube TV este un serviciu de abonament de pe YouTube care poartă o mulțime de canale live cu 40 USD pe lună, inclusiv ESPN și ESPN2. Puteți chiar înregistra jocuri pentru vizualizare ulterioară, fără limite de stocare. Până la șase conturi sunt permise pentru o gospodărie și vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.
 • Hulu + TV live este serviciul de televiziune în direct a lui Hulu în SUA. O probă gratuită de 7 zile este disponibilă. Puteți viziona într-un browser web sau puteți obține aplicația pentru Android, Apple TV, Chromecast, Fire TV, console de jocuri, Roku și smart TV.
 • PlayStation Vue este de 45 USD pe lună pentru canalele terestre standard, inclusiv ESPN și ESPN2. Nu aveți nevoie de o consolă PlayStation pentru a utiliza PS Vue. Aplicațiile sunt de asemenea disponibile pentru iOS, Android, Chromecast, Apple TV, Fire TV și Roku sau un browser web. Puteți utiliza PS Vue pe până la cinci dispozitive simultan.
 • DirecTV Acum este serviciul de streaming TV de sine stătător al furnizorului DirecTV. Nu necesită abonament prin cablu. Pachetul de 50 USD pe lună include ESPN și ESPN2.

NBA TV

NBA TV este un canal de cablu premium, cu un site web unde puteți viziona fluxuri de baschet în direct. Din păcate, nu există niciun serviciu de streaming independent, așa că va trebui să aveți un abonament prin cablu care include NBA TV pentru a vă conecta și a-l utiliza.

Despre Liga de vară NBA din 2019

Liga NBA de vară începe cu toate cele 32 de echipe, fiecare jucând patru meciuri preliminare. Primii opt primesc semințe într-un turneu, în timp ce cei care nu s-au calificat joacă fiecare un joc de consolare, astfel încât fiecare echipă joacă cel puțin cinci jocuri. Turneul se încheie cu un joc de Campionat pe 15 iulie.

Programul Ligii de vară din NBA 2019

Toate orele sunt listate în ora de est a SUA.

 • Luni, 15 iulie - Campionat
  • Ora 9 p.m. - Memphis Grizzlies vs. Minnesota Timberwolves

„NBA Summer League” de Bryce Edwards licențiat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector