Cum să vizionezi Manny Pacquiao vs Adrien Broner în direct online

Cum să vizionezi Manny Pacquiao vs Adrien Broner online (1)

Pacquiao vs. Broner este programat să înceapă în jurul orei 18:00 PST (21:00 EST / 2:00 GMT) pe 19 ianuarie, deși acest lucru se poate schimba în funcție de cât durează luptele de la subteran. Denumită „Întoarcerea la Vegas”, această luptă cu profil înalt promite a fi un meci tensionat, memorabil, despre care fanii vor vorbi de ceva timp. Nu vă faceți griji dacă nu o puteți face în persoană însă: mai jos, vă vom explica exact unde puteți transmite fluxul Pacquiao vs. Broner online.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Adesea, oamenii găzduiesc fluxuri fără licență pentru evenimente majore (cum ar fi această luptă), dar acestea oferă un serviciu mult inferior. De exemplu, veți găsi adesea că videoclipul este întârziat sau la rezoluție scăzută. De asemenea, există șanse reale ca fluxul să fie scos offline înainte de încheierea luptei. Deoarece oricum puteți viziona gratuit Pacquiao vs. Broner, nu există niciun motiv să recurgeți la fluxuri neautorizate în primul rând.

Pentru a urmări lupta gratuit, veți avea nevoie de un VPN decât dacă sunteți în Marea Britanie.

Cum să vizionezi Pacquiao vs. Broner online gratuit

Vrei să urmărești Pacquiao vs. Broner la serviciul obișnuit din străinătate? Urmați pașii de mai jos:

  1. În primul rând, înregistrați-vă la un serviciu VPN adecvat. Vă recomandăm (ExpressVPN), dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative puternice, cu costuri reduse.
  2. Descărcați aplicația corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
  3. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din țara dvs. de origine.
  4. Încercați să accesați sursa oficială a țării dvs. (enumerată mai jos). Dacă nu se încarcă imediat, ștergeți memoria cache și cookie-urile, apoi actualizați pagina.

Întrucât acest eveniment va fi transmis în direct, este important să vă testați VPN cu pașii de mai sus cu mult timp în avans. În acest sens, vă lăsați timp să contactați asistența pentru clienți, dacă ceva nu funcționează așa cum este de așteptat și minimizați șansa de a pierde o parte a luptei.

Cum să urmărești lupta gratuit la televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Lucrurile sunt mult mai simple pentru fanii de box din Marea Britanie. Pacquiao vs. Broner va fi disponibil în direct, integral, gratuit, pe ITV4. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că puteți transmite în direct lupta pe ITV Hub, deși mai întâi va trebui să creați un cont gratuit. Dacă încercați să accesați acest serviciu în străinătate și VPN-ul dvs. nu îl poate debloca, este posibil să aveți mai mult noroc cu TVPlayer, care găzduiește, de asemenea, un flux ITV4 în direct.

Dacă sunteți în străinătate (în afara Regatului Unit), puteți urmări în continuare lupta conectându-vă la un VPN. Vă recomandăm ExpressVPN. ExpressVPN include o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile, astfel încât să puteți primi o rambursare completă după luptă dacă nu doriți să o mențineți.

Notă: întrucât acest eveniment este afișat în direct la TV, legea britanică impune să aveți o licență TV pentru a viziona legal. Cu toate acestea, ITV Hub nu face acest lucru imediat evident și nu verifică de fapt dacă aveți o licență sau nu, așa că este ușor să treceți cu vederea accidental.

Unde altundeva să te uiți la Pacquiao vs. Broner în direct online

Ambii boxeri au urmăritori internaționali uriași și, în consecință, veți putea urmări meciul Campionatului WBA Welterweight din mai mult de zece țări diferite. Mai jos, vom explica exact cum să transmiteți în direct Pacquiao vs. Broner, oriunde v-ați afla în lume.

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Showtime are drepturi exclusive la lupta Pacquiao vs. Broner din SUA. Din păcate, a decis că această luptă ar trebui să fie un eveniment Pay-Per-View (PPV) și, ca atare, abonații Showtime vor trebui să plătească pentru a putea urmări. Este de remarcat faptul că acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu este necesar un abonament.

Tranzacțiile costă 74,99 USD fiecare, ceea ce este abrupt, dar nu a fost auzit pentru meciurile cu profil înalt. Cu toate acestea, dacă de obicei locuiești într-o țară cu un radiodifuzor care oferă acoperire gratuită, te poți conecta pur și simplu la un VPN și poți urmări legal Pacquiao vs. Broner, în mod gratuit, în schimb.

Franța și Monaco

Flag_of_France-e1527750876576

Telespectatorii din Franța și Monaco pot transmite acest meci în direct pe Canal +. Deși nu este un eveniment PPV, veți avea nevoie de un abonament pentru a putea urmări. Cel mai scump plan costă 19,90 € pe lună și vă oferă prima lună gratuită, ceea ce înseamnă că veți putea efectiv să vizionați Pacquiao vs. Broner degeaba.

Danemarca și Suedia

danez steag danez

În Danemarca și Suedia, acest eveniment va fi afișat pe ViaPlay PPV. Acesta este un serviciu destul de scump (costă 289 kr sau 399 sec pentru pachetul sport din Danemarca și, respectiv, Suedia), dar, în ciuda numelui său, nu plătești doar accesul la o luptă; există o selecție completă de alte conținuturi disponibile. Din păcate, deși planul standard include o perioadă de încercare de 30 de zile, acesta nu este disponibil cu pachetul sportiv. Viaplay va avea comentarii disponibile atât în ​​daneză, cât și în suedeză.

Filipine

Philippines_Flag_Original

Pacquiao este din Filipine (este de fapt un senator acolo), ceea ce ar putea explica de ce există atât de multe servicii diferite care difuzează acest eveniment în direct. De exemplu, Channel 5, ABS-CBN și GMA sunt afișate gratuit pe televiziunea terestră.

Sunt trei moduri de a transmite în direct această luptă online, dar primele două necesită să aveți un televizor prin cablu sau abonament la bandă largă, fie cu Cignal, fie cu Sky. Dacă da, puteți utiliza Cignal Play sau Sky On Demand pentru a urmări fără costuri suplimentare. Nu aveți abonament la televiziune prin cablu? În acest caz, cea mai bună opțiune este să folosiți playerul ESPN5: vă puteți abona la PhP 99 (aproximativ 1,89 USD USD) pe lună.

America Latina

Flag_of_Mexico

Dacă locuiți într-o țară latino-americană, puteți transmite online Pacquiao vs. Broner fără costuri suplimentare. FOX Play vă permite să vă conectați la peste 15 furnizori de servicii diferiți, astfel încât dacă aveți un abonament la cablu TV, există șanse mari să fiți acoperit.

Din păcate, nicio țară din America Latină nu are un stream live cu adevărat gratuit, astfel încât dacă nu aveți TV prin cablu, s-ar putea să nu fiți opțiuni. Desigur, puteți accesa în continuare fluxuri gratuite din alte țări, dar nu există nicio garanție de comentarii în limba portugheză sau spaniolă.

Africa Sub-Sahariana

Steagul din Africa de Sud

În Africa Sub-Sahariană, veți putea urmări această luptă fie la televizor prin cablu, cu SuperSport, fie online, cu DStv. Nu vă puteți înregistra la DStv online, prin urmare, dacă de obicei locuiți într-o țară susținută și sunteți în prezent în străinătate, va trebui să găsiți un alt mod de a urmări.

În timp ce există o mică selecție de conținut gratuit, veți avea nevoie de un număr de telefon din una dintre țările suportate de DStv pentru a urmări orice. În plus, este puțin probabil (deși nu este imposibil) ca un astfel de eveniment de înaltă anvergură să fie disponibil gratuit în țările în care nu sunt difuzate alte emițători..

Curcan

Steagul Turciei - Turc

În Turcia, fanii pot urmări lupta Pacquiao vs. Broner și toate meciurile sale de pe terenul de pe canalul TV gratuit DMAX. Mai bine încă, Site-ul DMAX are un flux live, și nici nu trebuie să vă creați un cont. Totuși, acest serviciu este blocat geo, așa că va trebui să fiți fie în Turcia, fie conectat la un server VPN turc pentru a urmări orice.

Indonezia

Steagul Indoneziei

Este foarte simplu să urmărești lupta din Indonezia. Va fi difuzat pe tvONE, precum și pe site-ul VIVA. Nu este necesar un cont pentru a putea urmări, iar fluxul nu este restricționat geo. Acestea fiind spuse, vă recomandăm să utilizați un VPN dacă intenționați să vizionați din străinătate, deoarece scade probabilitatea ca Furnizorul de servicii Internet (ISP) să vă accelereze viteza de conectare..

Poate Adrien Broner să-l învingă pe Manny „Pacman” Pacquiao?

Broner este în mod clar subdogul care intră în această luptă. Este posibil ca Pacquiao să fi împlinit doar 40 de ani, dar este extrem de experimentat, luptând în aproape de două ori mai multe meciuri profesionale. Desigur, Broner are un procent de eliminare ușor mai mare (72% față de 65%), dar Pacquiao este un campion mondial cu opt divizii și nu a ajuns unde se pierde..

Și apoi există diferite stiluri ale perechilor: Broner este un boxer extrem de defensiv căruia îi place să aștepte momentul potrivit și să dea lovitura cu un contor perfect executat. Pacquiao, pe de altă parte, este renumit pentru mobilitatea sa. Este rapid pe picioare și îi face pe adversarii săi să se obosească alungându-l în jurul ringului. De asemenea, este mai probabil să câștige dacă decizia se îndreaptă exclusiv la capacitatea sa de a lovi și nu obține lovit. Pacquiao este cel mai în vârstă dintre cei doi, dar el este totuși favoritul și din motive întemeiate.

Renunțare la răspundere: Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a dreptului de autor, inclusiv transmiterea videoclipurilor din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Imaginea antetului: FEB2012 B (2) de Lord Jim, licențiată sub CC BY 2.0.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 + = 26

Adblock
detector