Cum să vizionezi MLS Cup Playoffs 2019 în direct online (ocolirea opririi)

cum să vizionezi play-off-urile cupei Mls online

Playoff-urile de fotbal din Liga Majoră 2019 au început pe 19 octombrie. Șase echipe din fiecare conferință au făcut loc în playoff-uri, care vor culmina în meciul final din 10 noiembrie. Fanii pot transmite online playoff-urile, dar accesul la aceste fluxuri depinde de locul în care locuiți. Citiți mai departe pentru a afla cum să urmăriți playoff-urile MLS Cup în direct online

Rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Deși fluxurile de terțe părți pot fi disponibile, acestea sunt adesea întârziate, cu videoclipuri cu rezoluție scăzută. În plus, pot fi scoase offline în orice moment pentru încălcarea dreptului de autor. Din fericire, există o mulțime de modalități legitime de a viziona MLS Cup online, deci nu este nevoie de fluxuri neoficiale.

Jocurile de eliminare ale Cupei MLS vor fi afișate doar pe platformele blocate în regiune, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a urmări din străinătate.

Cum să urmăriți MLS Cup în străinătate cu un VPN

Restricțiile de oprire regională vă pot împiedica să puteți trăi jocuri MLS care să includă echipele locale preferate. Pentru a ocoli acest lucru, vă recomandăm să utilizați un VPN. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează tot traficul de internet al unui dispozitiv și îl direcționează printr-un server intermediar într-o locație aleasă de utilizator. În acest caz, trebuie doar să:

  1. Înscrieți-vă la un VPN. ExpressVPN funcționează bine pentru acest lucru, dar NordVPN și CyberGhost sunt două alternative excelente la costuri reduse.
  2. Instalați aplicația VPN.
  3. Conectați-vă la un server din SUA care se află în afara regiunii de oprire.
  4. Urmăriți jocurile fără restricții de declanșare live Dacă aveți probleme, ștergeți memoria cache și cookie-urile, apoi încercați din nou.

Cum să urmărești MLS Cup Playoffs 2019 în direct online

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Acoperirea MLS este împărțită între ESPN și FOX Sports. Dacă abonamentul dvs. la cablu TV include deja aceste canale, vă puteți conecta la site-ul respectiv și puteți viziona jocuri în direct, fără costuri suplimentare.

Vestea bună este că există o mulțime de moduri de a privi fără cablu. YouTube TV, Hulu cu TV live și Sling TV oferă ambele canale. Vă recomandăm să folosiți Sling TV, doar pentru că la 25 USD USD pe lună, este cea mai puțin scumpă opțiune.

Trebuie să rețineți că toate serviciile de mai sus sunt blocate geo. Aceasta înseamnă că va trebui să fiți în SUA sau să fiți conectat la o VPN pentru a le utiliza. ExpressVPN are o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile fără riscuri, ceea ce înseamnă că o puteți încerca și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Canada

Steagul canadian

Canada are două radiodifuzoare pentru playoff-uri MLS: una pentru acoperire în limba engleză (TSN) și alta pentru franceză (TVA). Puteți transmite TVA gratuit online, fără a fi nevoie să vă înregistrați și dacă planul dvs. de cablu TV include TSN, veți putea viziona prea mult aceste jocuri fără costuri suplimentare.

TSN oferă, de asemenea, un permis online, care vă permite să transmiteți în direct playoff-urile MLS din 2019 fără cablu. Trecerile zilnice costă 4,99 USD CAD, dar puteți achiziționa un permis lunar pentru 19,99 USD.

Atât TSN, cât și TVA sunt restricționate geo. Cu toate acestea, puteți utiliza aceste servicii din străinătate conectându-vă la un server VPN canadian.

Program de eliminare a eliminatorilor din Cupa MLS 2019

DataarmăturăOra de pornire (EST)
24 octombrie Philadelphia vs. Atlanta 8 SEARA
LAFC vs. LA Galaxy 10:30 PM
29 octombrie Seattle vs. TBD 10 PM
30 octombrie Toronto vs. TBD 8 SEARA
10 noiembrie Finala Cupei MLS 3 PM

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Adblock
detector