Cum să vizionezi MotoGP online în direct și gratuit

Cum să vizionezi MotoGP online în direct

Sezonul 2019 a început cu testele Qatar Moto2 - Moto3 pe 10 martie și se va încheia cu Marele Premiu al Comunității Valenciene pe 17 noiembrie. Cu toate acestea, există o mulțime de așteptări între timp, cu un total de 28 de evenimente programate, inclusiv GP de Argentina pe 31 martie Există două modalități de a capta toată acțiunea: călătoriți personal în 15 țări și participați la fiecare eveniment sau citiți mai departe pentru a afla cum puteți transmite online întregul sezon MotoGP.

Este important de menționat că vom recomanda doar emisiuni oficiale de MotoGP. Aceasta include câteva opțiuni gratuite. Din păcate, fluxurile fără licență sunt toate, dar inevitabile, în special în cazul evenimentelor sportive cu profil înalt, precum MotoGP. Acestea fiind spuse, aceste fluxuri oferă adesea o experiență inferioară, cu videoclipuri de rezoluție scăzută, cu rezoluție scăzută. În plus, nu este neobișnuit ca fluxurile neautorizate să fie scoase offline de-a lungul drumului, așa că s-ar putea să nu vezi niciodată sfârșitul cursei. Cu atât de multe moduri legitime de vizionat, nu există niciun motiv să vă bazați pe surse neoficiale.

Platformele de difuzare deseori restricționează geo-conținutul lor, ceea ce înseamnă că poate fi accesat doar dintr-o anumită țară. Drept urmare, veți avea nevoie de un VPN pentru a utiliza aceste servicii în străinătate.

Cel mai bun VPN pentru MotoGP: ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VPN-urile criptează traficul dvs. de rețea, împiedicând monitorizarea activităților dvs. de către hackeri, furnizori de servicii Internet (ISP), angajatori sau guvern. În plus, acestea vă permit să vă răsfățați locația și să pară de parcă ați fi în altă parte în întregime. Aceasta înseamnă că puteți utiliza un VPN pentru a accesa platforme precum fuboTV, DAZN și beIN Sports în străinătate. Iti recomandam ExpressVPN: este un serviciu sigur și de mare viteză, cu peste 3.000 de servere din întreaga lume.

Noțiuni introductive este simplu: alegeți cât timp doriți să vă abonați (una, șase sau doisprezece luni) și să plătiți. Nu există niciun risc; ExpressVPN are o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât dacă nu sunteți mulțumit de serviciu, puteți doar să anulați pentru a primi o rambursare completă.

MAI BUN VPN PENTRU MOTOGP: ExpressVPN are capacități de deblocare excepționale, viteze rapide și mai multe caracteristici avansate de securitate, ceea ce îl face ideal pentru streaming în siguranță.

Cum să trăiești streaming MotoGP de oriunde

Nu ați folosit niciodată un VPN înainte? Urmați pașii de mai jos pentru a ocoli restricțiile regionale și a accesa conținut geo-blocat de oriunde:

  1. Începeți prin a alege un VPN adecvat. Am menționat succint ExpressVPN mai sus, dar NordVPN și CyberGhost sunt două alternative comparabile, cu costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN, având grijă să obțineți versiunea corespunzătoare pentru sistemul dvs. de operare.
  3. Decideți care dintre serviciile de streaming de mai jos doriți să le utilizați.
  4. Conectați-vă la un server din locația relevantă. De exemplu, pentru a debloca BT Sport, ai nevoie de un server britanic și pentru Canal +, ai folosi un server francez.
  5. Încercați să redați un videoclip pe site-ul ales. Ar trebui să se încarce fără probleme, dar, dacă nu, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi reîncărcați pagina.

Dacă intenționați să urmăriți transmisiuni în direct, este important să vă testați VPN folosind pașii de mai sus înainte de a începe efectiv evenimentul. În acest fel, dacă există probleme, veți mai avea timp să obțineți ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN și nu va trebui să ratați începutul cursei.

Cum să urmăriți online sezonul MotoGP în direct online

Având în vedere apelul internațional uriaș al MotoGP, nu ar trebui să surprindem că evenimentele din acest sezon vor fi afișate în toată lumea. Aruncați o privire mai jos pentru a afla unde puteți urmări MotoGP în țara dvs.:

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

BT Sport deține drepturi exclusive de difuzare MotoGP în Marea Britanie. Dacă aveți deja un pachet de cablu care include BT Sport, vă puteți conecta și începe streaming imediat, fără costuri suplimentare. Cu toate acestea, dacă nu, lucrurile devin puțin mai complicate.

Vă puteți înscrie la BT Sport atât timp cât aveți fie bandă largă BT, Sky TV sau TalkTalk TV. Clienții BT pot profita de o rată mai mică (9 GBP pe lună), în timp ce cei cu alți furnizori vor plăti între 12-20 GBP pe lună. Din păcate, BT nu oferă niciun fel de abonament de top, deci, dacă nu aveți un televizor sau o bandă largă cu unul dintre furnizorii de mai sus, nu există o modalitate ușoară de vizionat.

BT Sport este geore restricționat și este accesibil numai în Marea Britanie. Va trebui să utilizați un VPN pentru a viziona din străinătate, dar acest lucru funcționează în ambele moduri: dacă de obicei locuiți într-o altă țară, vă puteți conecta la un server din acea locație și puteți accesa cu ușurință serviciile de streaming de acasă..

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

În SUA, puteți urmări fiecare eveniment MotoGP din 2019 în direct pe beIN Sports. Dacă sunteți abonat la Sling TV sau fuboTV sau dacă pachetul dvs. de cablu include beIN Sports, veți putea transmite gratuit aceste curse pe beIN Sports Connect.

Deși beIN Sports are o opțiune de top în unele alte țări, aceasta nu este disponibilă în SUA. Ca rezultat, cel mai puțin scump mod de a viziona (fără TV prin cablu) este cu Sling TV. Acest serviciu costă 15 USD USD pe lună, dar va trebui să vă înscrieți și la pachetul Sports Extra, care este suplimentar de 5 USD. Cu toate acestea, există o probă gratuită de 7 zile, așa că puteți vedea dacă Sling TV este potrivit pentru dvs. pe termen lung înainte de a comite.

Sling TV, beIN Sports US și fuboTV sunt disponibile doar în America. Puteți accesa aceste platforme în străinătate, conectându-vă mai întâi la un server american.

Franţa

Flag_of_France-e1527750876576

Canal + este singura emisiune care prezintă sezonul MotoGP din 2019 în Franța. Conectându-vă cu contul Orange sau gratuit, puteți transmite gratuit fiecare cursă. Cu toate acestea, nu vă faceți griji dacă nu sunteți cu unul dintre acești furnizori, deoarece Canal + vă permite să vă înscrieți direct.

Aceste abonamente superioare costă 19,90 EUR pe lună și includ o probă gratuită de o lună. Ca bonus, deoarece MotoGP va fi afișat pe canalul Canal +, nu este necesar să plătiți suplimentar pentru pachetul de canale sportive. Canal + folosește geo-blocarea pentru a împiedica utilizatorii din afara Franței să privească orice. Cu toate acestea, îl puteți accesa din străinătate conectându-vă la unul dintre serverele franceze ale VPN-ului dvs..

Urmăriți MotoGP gratuit în franceză

Există însă un alt mod de a urmări aceste curse în franceză. Emițător elvețian RTS arată sezonul MotoGP 2019 gratuit cu comentarii franceze.

Nici nu trebuie să vă înregistrați, deși veți avea nevoie de o adresă IP elvețiană pentru a urmări efectiv orice. Vă recomandăm ExpressVPN pentru trecerea la un IP elvețian, garanția de returnare înseamnă că puteți obține o rambursare după cursă dacă nu doriți să continuați.

Italia

steagul Italiei - italiene

TV8 va prezenta gratuit fiecare cursă a sezonului, dar există o captură: doar opt evenimente vor fi transmise în direct. Cursele rămase vor fi disponibile la câteva ore după ce vor termina, deoarece Sky Sport deține drepturile de a le prezenta în direct. Deși TV8 nu a publicat încă lista completă a fluxurilor live, știm că va include Marele Premiu al Italiei, Marele Premiu al San Marino și Riviera Di Rimini și Marele Premiu al Comunității Valenciene..

Dacă aveți deja un abonament Sky TV care include Sky Sport, tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația Sky Go. De aici, vă puteți conecta și începe streaming imediat. Dacă nu, pachetul necesar vă va costa 34,90 € pe lună (fără taxe de instalare și instalare). Cu toate acestea, merită remarcat faptul că probabil va dura câteva săptămâni până când serviciul dvs. este activat.

TV8 și Sky Sport Italia sunt ambele blocate. Ca atare, va trebui să fiți fie în Italia, fie să folosiți un server VPN italian pentru a le accesa.

Vă recomandăm să folosiți ExpressVPN pentru a trece la o adresă IP italiană. Garanția de returnare de 30 de zile înseamnă că puteți obține o rambursare completă după cursă dacă nu doriți să păstrați serviciul.

Alte locații

Nu vă faceți griji dacă țara dvs. nu a fost menționată mai sus: sezonul MotoGP 2019 difuzează în mai mult de 50 de țări din întreaga lume, deci există șanse mari să îl puteți urmări în direct. Wikipedia are o listă de emisiuni internaționale de MotoGP și acesta este un bun punct de plecare pentru cercetări ulterioare, dar este important de reținut că această listă nu a fost actualizată de ceva vreme și nu este 100% exactă. De exemplu, se spune că Channel 5 prezintă cursele în Marea Britanie, dar acesta nu mai este cazul.

Programul MotoGP 2019

DataEvenimentPistă de curse
10 martie Marele Premiu VisitQatar Circuitul internațional Losail
13 martie Testul Jerez MotoE 1 Circuito de Jerez - Angel Nieto
31 martie Marele Premiu al Argentinei Termas de Rio Hondo
14 aprilie Marele Premiu al Red Bull al Americii Circuitul Americii
23 aprilie Jerez MotoE Test 2 Circuito de Jerez - Angel Nieto
5 mai Red Bull Marele Premiu al Spaniei Circuito de Jerez - Angel Nieto
6 mai Testul Jerez MotoGP 2 Circuito de Jerez - Angel Nieto
7 mai Testul 2 Jerez Moto2-Moto3 Circuito de Jerez - Angel Nieto
19 mai Casca de rechin Marele Premiu al Franței Le Mans
2 iunie Marele Premiu italian Oakley Autodromo del Mugello
16 iunie Marele Premiu al Monedei Catalane Circuit de Barcelona-Catalunya
17 iunie Testul MotoGP Catalunya Circuit de Barcelona-Catalunya
18 iunie Testul Catalunya Moto2-Moto3 Circuito de Jerez - Angel Nieto
30 iunie Motul TT Assen Circuitul TT Assen
7 iulie Casca HJC Marele Premiu al Germaniei Sachsenring
4 august Marele Premiu Monster Energy din Republica Cehă Automotodrom Brno
5 august Testul Brno MotoGP Automotodrom Brno
11 august myWorld Austrian Grand Prix Red Bull Ring - Spielberg
12 august Testul Spielberg Moto2-Moto3 Red Bull Ring - Spielberg
25 august GoPro Marea Britanie Circuitul Silverstone
28 august Testul Misano MotoGP Circuitul Mondial Misano Marco SImoncelli
15 septembrie Marele Premiu de la San Marino și Riviera Di Rimini Circuitul Mondial Misano Marco SImoncelli
22 septembrie Marele Premiu al Aragonului MotorLand Aragon
6 octombrie Marele Premiu PTT din Thailanda Circuitul internațional Chang
20 octombrie Marele Premiu Motul al Japoniei Twin Ring Motegi
27 octombrie Marele premiu al motocicletei australiene Insula Phillip
3 noiembrie Marele premiu pentru motociclete Shell, Malaezia Circuitul internațional Sepang
17 noiembrie Marele Premiu al Comunității Valenciene Circuitul Ricardo Tormo

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 65 =

Adblock
detector