Cum să vizionezi NCAA Rose Bowl 2020 online

Cum să vizionezi NCAA Rose Bowl 2020 online


NCAA Rose Bowl 2020 va avea loc pe 1 ianuarie la ora 17:00 EST (2 PM PST / 10 PM GMT). Anul acesta, Badgerii din Wisconsin se vor confrunta cu rațele din Oregon în „The Granddaddy of The All” și, întrucât aceste echipe se potrivesc destul de uniform, este sigur că va fi o noapte memorabilă. Mai jos, vă vom explica cum să transmiteți fluxul Rose Bowl 2020 gratuit din străinătate (în afara SUA) folosind o rețea virtuală virtuală (VPN).

Este important să reținem că recomandăm doar surse oficiale de Rose Bowl. Având în vedere importanța acestui joc, este posibil să fie disponibile fluxuri de terțe părți. Cu toate acestea, nu recomandăm utilizarea acestora; Nu numai că sunt de multe ori de calitate inferioară, dar pot fi scoase și offline în orice moment pentru încălcarea dreptului de autor. Din fericire, nu este necesar să folosiți fluxuri umbroase și nesigure, deoarece puteți viziona gratuit 2020 Rose Bowl online. Rețineți că pentru a viziona gratuit va trebui să profitați de o probă gratuită pentru un serviciu plătit. Mai multe despre asta mai târziu.

Bowl Rose NCAA va fi transmis exclusiv pe servicii de streaming blocate în regiune. Acest lucru înseamnă că, dacă călătoriți în străinătate și nu există o radiodifuziune oficială în țara dvs., veți avea nevoie de un VPN pentru a vă conecta la serviciile de streaming de acasă pentru a urmări acțiunea.

Cum să transmiteți fluxul Rose Bowl 2020 în străinătate cu un VPN

În general, serviciile geo-blocate examinează adresa IP a utilizatorului pentru a vedea în ce țară se află. Totuși, când vă conectați la o VPN, adresa dvs. IP reală este ascunsă și înlocuită cu cea a serverului pe care îl utilizați. Acest lucru face ușor deblocarea și utilizarea platformelor blocate în regiune în străinătate. Pur și simplu urmați-ne ghidul pas cu pas de mai jos.

Iată cum puteți viziona NCAA Rose Bowl 2020 în direct online de oriunde:

  1. În primul rând, înregistrați-vă la un VPN dacă nu ați făcut-o deja. Recomandăm ExpressVPN, deși CyberGhost și NordVPN sunt două alternative excelente, cu costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați software-ul VPN, asigurându-vă că veți obține versiunea potrivită pentru dispozitivul dvs. După ce ați făcut acest lucru, conectați-vă.
  3. Decideți ce serviciu de streaming doriți să deblocați și să vă conectați la un server în locația corespunzătoare. De exemplu, ai fi utilizați un server american pentru a debloca ESPN sau una canadiană pentru TSN.
  4. Accesați site-ul ales și creați-vă un cont (dacă este necesar). Probabil veți avea nevoie de o metodă de plată legată de o adresă din țara dorită pentru a face acest lucru.
  5. În cele din urmă, încercați să redați un videoclip. În cele mai multe cazuri, ar trebui să înceapă imediat, fără probleme. Cu toate acestea, dacă aveți probleme, încercați să ștergeți cookie-urile browserului și să reîncărcați pagina. Ați putea dori, de asemenea, să încercați să utilizați un server diferit în cazul în care actualul dvs. este listat negru.

Bolul NCAA Rose Bowl se întâmplă doar o dată pe an, așa că vă recomandăm cu tărie să luați câteva minute înainte și să vă asigurați că VPN-ul dvs. vă poate debloca serviciul de streaming ales. În acest fel, nu veți fi orbiți de probleme tehnice din ultima clipă și nu va trebui să ratați începutul unui meci atât de important.

Cum să urmăriți gratuit NCAA Rose Bowl 2020 pe televizorul american

Steagul SUA

Anul acesta este Rose Rose Rose Bowl va transmite live ESPN. Dacă pachetul dvs. de cablu TV include deja ESPN, vă puteți conecta și începe să vizionați imediat, fără costuri suplimentare. Totuși, nu intrați în panică; este de asemenea posibil să urmăriți online Rose Bowl 2020 fără cablu.

Sling TV, AT&T TV Acum, Hulu cu Live TV și YouTube TV vă permit să urmăriți ESPN online. Mai bine, toate aceste servicii vin cu o perioadă de încercare gratuită. Ca atare, puteți transmite gratuit NCAA Rose Bowl, prin înregistrarea și anularea contului dvs. odată terminat jocul.

Toate serviciile de mai sus necesită o metodă de plată din SUA, deci este dificil să vă înscrieți din afara țării. De asemenea, sunt blocate în regiune, dar dacă aveți un cont, vă puteți conecta la un server VPN din SUA pentru a urmări din străinătate. Încă nu ați ales încă o VPN? ExpressVPN include o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile care vă permite să transmiteți fluxul Rose Bowl fără riscuri și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

În cazul în care altundeva pot trăi live online NCAA Rose Bowl 2020?

Fotbalul universitar are, de fapt, un public internațional destul de important, iar difuzorii îl știu, motiv pentru care Rose Bowl 2020 va fi afișat în direct în mai multe țări. Mai jos, vom explica ce rețele difuzează meciul în care vă aflați.

Canada

Steagul canadian

TSN este radiodifuzorul oficial al Canadei pentru acest eveniment. Rose Parade va fi afișat live pe TSN2 de la ora 11 AM EST și Acoperirea pre-joc Rose Rosel începe la 16:30 pe canalul principal.

Dacă primiți deja TSN ca parte a pachetului dvs. de cablu TV, aveți noroc; nu ești liber să te autentifici și să începi să urmărești ori de câte ori este fără costuri suplimentare. Dacă nu, însă, sau dacă nu aveți cablu, va trebui să plătiți pentru un permis TSN Direct. Totuși, acest lucru nu este prea scump, cu un permis de o zi care se vinde pentru 4,99 USD CAD. Din păcate, nu există nicio perioadă de încercare gratuită de care să profitați.

TSN este disponibil de obicei numai în Canada. Dacă sunteți în prezent în străinătate (și nu există un difuzor oficial unde vă aflați), puteți utiliza un server VPN canadian pentru a accesa TSN în mod normal.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Fanii britanici pot urmări Rose Bowl 2020 la ora 22:00 GMT pe ESPN, dar există o captură. Acest canal este disponibil numai ca parte a BT Sport, și chiar dacă rețeaua a introdus recent un nou plan de top care înseamnă că nu mai ai nevoie de un abonament la cablu TV, este un mod scump de a urmări un eveniment de o zi. În prezent, BT Sport costă 25 de lire sterline pe lună fără nicio perioadă de încercare.

BT Sport este blocată în regiune, așa că, dacă nu sunteți în afara Regatului Unit, va trebui să aveți un VPN pentru a urmări.

Australia

steagul australiei

ESPN va afișa acest meci în direct începând cu ora 09:00 AEST, pe 2 ianuarie. Dacă sunteți un client Foxtel TV existent, puteți pur și simplu să vă conectați la aplicația Foxtel Go și să transmiteți totul în direct, fără costuri suplimentare.

Foxtel Acum costă de obicei 25 de dolari AUD pe lună, plus 15 USD în plus pentru pachetul de canale sportive. Cu toate acestea, vine cu un proces gratuit de 10 zile, timp în care puteți viziona orice canal vă place. Acest lucru înseamnă că, atât timp cât vă amintiți să anulați înainte de încheierea procesului, fanii australieni pot viziona gratuit 2020 Rose Bowl online.

Foxtel Go și Foxtel Acum sunt ambele restricționate geo, ceea ce înseamnă că va trebui să fiți în Australia sau conectat la un server VPN australian pentru a urmări din străinătate.

Ce echipă este de așteptat să câștige?

Nu există un favorit clar în acest meci. După o victorie uimitoare în jocul campionatului Pac-12, Oregon Ducks a ajuns până la numărul șase în clasamentul colegiului. Între timp, adversarii lor, Wisconsin Badgers, au ținut constant la numărul opt. Echipele sunt, de asemenea, evaluate în ceea ce privește apărarea, Badger-ul și Ducele clasându-se pe locul opt și, respectiv, al zecelea.

Acestea fiind spuse, fiecare echipă este periculoasă în felul său. Ducii sunt cunoscuți pentru jignirea lor incredibilă, iar jucătorul lor de stele, Johnson, se bucură în prezent de o serie de patru touchdown. Badgerii, pe de altă parte, joacă foarte bine în apărare și împiedică adversarii prin contraatacuri. Un lucru este sigur: orice echipă câștigă, va fi un meci de reținut.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 54