Cum să vizionezi NFL Pro Bowl în direct online

Cum să vizionezi NFL Pro Bowl în direct online

2020 NFL Pro Bowl va avea loc pe 26 ianuarie la 12:00 PST (3 PM EST / 8 PM GMT). Nu vă faceți griji dacă nu o puteți face în persoană: Stadionul Campionatului Mondial din Florida are 65.000 de fani, dar mai multe milioane vor urmări online și mai jos, vă vom explica cum puteți fi unul dintre ei.

Ar trebui să rețineți că acest post va recomanda doar surse oficiale. Deși fluxurile fără licență sunt aproape inevitabile pentru evenimentele sportive majore, nu există niciun motiv să le utilizăm. În primul rând, acestea oferă de obicei doar videoclipuri cu rezoluție scăzută și există șanse mari să fie întârziat sau cu întârziere. De asemenea, NFL va elimina fluxurile neoficiale (și link-urile către ele) pe măsură ce jocul va progresa, așa că este posibil să nu vedeți cine câștigă.

Cele mai populare servicii de streaming geo-blochează conținutul lor, împiedicând accesul acestuia din țări din afara zonei lor de difuzare. Pentru a viziona NFL Pro Bowl în timp ce se află în străinătate în vacanță, vei avea nevoie de un VPN.

Cum să urmăriți gratuit 2020 NFL Pro Bowl online

Deblocarea conținutului geo-blocat din străinătate este destul de simplă. Urmați pașii de mai jos și veți putea urmări NFL Pro Bowl în străinătate:

  1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN adecvat. Recomandăm ExpressVPN, dar atât CyberGhost cât și NordVPN sunt alternative puternice, accesibile.
  2. Instalați aplicația VPN, asigurându-vă că descărcați versiunea corectă pentru sistemul dvs. de operare.
  3. Decideți ce serviciu doriți să utilizați și conectați-vă la un server în locația corespunzătoare. De exemplu, aveți nevoie de un server american pentru a debloca ESPN sau unul britanic pentru Sky Sports.
  4. Încercați să accesați serviciul ales. Ar trebui să se încarce aproape imediat, dar, dacă nu, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi reîmprospătați pagina.

Deoarece este un eveniment live, este important să vă asigurați că VPN funcționează înainte. Acest lucru reduce riscul de a pierde oricare dintre acțiuni și vă asigură că veți mai avea timp să obțineți ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN, dacă ceva nu merge bine.

Cum să vizionezi Pro Bowl gratuit pe televizorul american

Steagul SUA

ABC și ESPN sunt ambele transmiterea în direct a întregului eveniment și puteți viziona gratuit pe oricare dintre platforme. Doar conectați-vă cu detaliile furnizorului de televiziune prin cablu și veți putea transmite în direct Pro Bowl.

Nu aveți cablu? Puteți, de asemenea, să vă conectați la serviciile de mai sus folosind un YouTube TV sau Hulu cu un cont Live TV, astfel încât nu există niciun motiv să pierdeți una dintre cele mai mari meciuri ale anului. Cel mai bun dintre toate, aceste două servicii de top includ o probă gratuită. Aceasta înseamnă că, dacă vă înscrieți și anulați înainte de încheierea procesului, puteți urmări efectiv 2020 Pro Bowl gratuit.

În cele din urmă, puteți transmite Pro Bowl cu NFL Game Pass. Aceasta costă 24,95 USD USD pe sezon și vine cu un proces de șapte zile. Cu toate acestea, deținătorii de conturi de probă nu pot urmări meciurile în direct și trebuie să aștepte 72 de ore pentru a le transmite la cerere. Dacă nu sunteți deja un abonat plătitor și, ca atare, puteți urmări conținut live, nu vă recomandăm să folosiți NFL Game Pass.

Dacă sunteți în străinătate (în afara SUA), puteți urmări în continuare jocul conectându-vă la un VPN. Vă recomandăm ExpressVPN. ExpressVPN include o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita o rambursare completă.

Unde altundeva pot transmite online NFL Pro Bowl?

În timp ce majoritatea spectatorilor NFL sunt în America, avem o veste bună pentru fanii internaționali: 2020 NFL Pro Bowl va fi transmis în direct în mai multe țări diferite.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

În Marea Britanie, NFL Pro Bowl va fi transmis în direct pe Sky Sports. Clienții Sky existenți pot utiliza aplicația Sky Go pentru a viziona online, dar trebuie să aveți mai întâi TV prin cablu cu Sky, astfel încât prețurile ridicate și timpul de instalare îndelungat împiedică noii abonați să poată urmări Pro Bowl în acest fel..

În schimb, puteți cumpăra pur și simplu un permis Sky Sports pe Now TV. Acestea costă 9,99 GBP pe zi sau 33,99 GBP pe lună și ca bonus, nu trebuie să plătiți acum taxa TV lunară. Ar trebui să rețineți că Now TV nu arată toate jocurile NFL, dar va avea Pro Bowl și Super Bowl 2020.

Dacă urmăriți regulat NFL-ul, cea mai bună opțiune este probabil NFL Game Pass. Pachetul relevant costă 9,99 GBP pe lună, dar puteți opta pentru pachetul de sezon de 15,99 lire sterline, care vă permite să urmăriți jocuri de playoff, jocuri obișnuite și proiectul de asemenea. Toate serviciile de mai sus sunt blocate geo, astfel încât va trebui să fiți în Marea Britanie sau să vă conectați la un server VPN britanic pentru a le utiliza.

Canada

Steagul canadian

Fanii fotbalului din Canada au două opțiuni: pot urmări fie TSN, fie DAZN. Dacă aveți TV prin cablu, TSN vă permite să transmiteți gratuit întregul Pro Bowl. Dacă nu, oferă și un abonament de top care costă 19,99 USD CAD pe lună sau 4,99 USD pe zi. Din păcate, însă, aceasta nu include un proces gratuit.

DAZN, pe de altă parte, costă 20 CAD CAD pe lună și vine cu o perioadă de încercare de o lună. Aceasta face alegerea evidentă pentru streamingul NFL Pro Bowl 2020 fără cablu, deoarece puteți anula doar după terminarea jocului, pentru a evita încărcarea.

Atât TSN, cât și DAZN sunt restricționate la nivel regional, astfel încât dacă sunteți în afara Canada, va trebui să vă conectați la unul dintre serverele VPN canadiene pentru a putea urmări.

Alte locații

harta globului a lumii

Deși NFL obișnuia să păstreze o listă a emisiilor sale internaționale, aceasta nu a fost actualizată din 2005 și, prin urmare, nu poate fi bazată pe aceasta. Cu toate acestea, Wikipedia are o listă actualizată.

Există o singură atenție: acestea sunt emisiuni care prezintă un anumit conținut NFL, nu neapărat Pro Bowl. Ca atare, va trebui să găsiți mai întâi posturile de difuzare ale țării dvs. în listă, apoi să vă consultați programul pentru a vedea dacă sunt în realitate jocul sau nu. În sfârșit, deși nu toate aceste servicii vor oferi un flux online online, ar trebui să vă ofere câteva indicații despre locul în care puteți urmări efectiv acest meci.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 65

Adblock
detector