Cum să vizionezi Pacquiao vs Thruman în direct online, de oriunde

Cum să vizionezi Pacquiao vs Thruman în direct online

Manny Pacquiao se va confrunta cu titularul WBA Welterweight, sâmbătă, 20 iulie, ora 17:00 EST (2 PM PST / 10 PM BST) pe MGM Garden Arena din Las Vegas. Mai jos vă vom arăta cum puteți viziona Pacquiao vs. Thurman în direct online oriunde vă aflați în întreaga lume.

Ar trebui să rețineți că această postare va recomanda doar surse oficiale pentru a transmite în direct fluxul Pacquiao vs. Thurman. Cu un boxer popular precum luptele Pacquiao, spectatorii pot fi tentați să recurgă la utilizarea fluxurilor neoficiale pentru a urmări titlul WBA Welterweight. Cu toate acestea, vă recomandăm să utilizați un flux oficial. Curentele neoficiale pot fi întârziate și oferă o calitate slabă. Ar putea fi chiar doborâți în timp ce lupta este transmisă din cauza încălcărilor drepturilor de autor. Fluxurile oficiale oferă conexiuni fiabile, de calitate superioară și sunt ușor accesibile prin orice dispozitiv.

Toate serviciile de streaming Pacquiao vs. Thurman sunt blocate în regiune. Veți avea nevoie de un VPN pentru a accesa aceste platforme în străinătate. Vă vom arăta cum să vă conectați prin VPN și care sunt VPN-urile care oferă cea mai bună conexiune pentru luptă.

Cum să vizionezi Pacquiao vs Thurman în străinătate cu un VPN

Vizualizatorii pot debloca cu ușurință evenimentele geore-restricționate cu VPN-ul potrivit. Urmați pașii pentru a transmite Pacquiao vs. Thurman în străinătate:

  1. Va trebui să vă înscrieți la un serviciu VPN. Vă recomandăm ExpressVPN. Două alternative excelente cu costuri reduse sunt NordVPN și CyberGhost.
  2. Descărcați și instalați software-ul VPN potrivit pentru dispozitivul dvs..
  3. Decideți ce serviciu de mai jos veți debloca.
  4. Conectați-vă la un server VPN adecvat în funcție de țara la care serviciul este deblocat. De exemplu, conectarea la un server VPN din SUA, Canada, Marea Britanie sau Irlanda ar debloca Fite TV.
  5. Încercați să redați un videoclip din serviciul ales. Dacă nu se încarcă instantaneu, ștergerea cookie-urilor și memoria cache poate rezolva problema.

Poate doriți să vă testați VPN-ul înainte ca lupta să fie programată în direct. Dacă există probleme, veți putea să le ridicați și să le adresați înainte de ziua cea mare.

Cum să vizionezi Pacquiao vs. Thurman în direct online (SUA)

Steagul SUA

Pacquiao vs. Thurman va fi difuzat pe Fox pay-per-view. Nu trebuie să fiți un client Fox pentru a vă bucura de spectacol, dar va trebui să vă înscrieți la Fox Sports și să cumpărați lupta.

Lupta costă 74,99 USD (plus taxe). Acesta va fi disponibil pentru a fi transmis pe Foxsports.com sau prin aplicația FoxSports.

Streamingul prin Fox este limitat la clienții din SUA. De asemenea, va trebui să aveți o metodă de plată din SUA pentru a vă înscrie la Fox Sports. Dacă aveți o metodă de plată bazată pe SUA, dar vă aflați sau călătoriți în afara SUA, puteți accesa fluxul luptei conectându-vă la un server VPN din SUA. Mai aveți nevoie de un VPN? ExpressVPN vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, care vă permite să o încercați fără riscuri.

Cum să vizionezi Pacquiao vs Thurman în direct online (SUA, Canada, Marea Britanie, Irlanda)

Pacquiao vs. Thurman poate fi transmis în direct în SUA, Canada, Marea Britanie și Irlanda prin Fite.tv.

Clienții din Marea Britanie și Irlanda vor putea achiziționa lupta pentru 12,95 lire sterline prin intermediul Fite.tv (consultați ITV Box Office pentru detalii). Lupta costă 54,99 dolari pentru telespectatorii din SUA și Canada. Puteți participa la acțiune prin intermediul site-ului web sau prin aplicațiile mobile disponibile din iOS App Store sau prin Google Play. O aplicație Roku este, de asemenea, disponibilă pentru Roku și o aplicație este disponibilă și prin intermediul App Store Amazon.

Streamingul este limitat la SUA, Canada, Marea Britanie și Irlanda, dar dacă vă conectați la un server VPN dintr-una din aceste țări din străinătate veți putea urmări lupta.

Cartea de luptă Pacquiao vs. Thurman

Clasa FightWeight
Caleb Plant vs. Mike Lee IBF Super Middleweight
Yordenis Ugas vs. Omar Figueroa Jr. Greutate sudură WBC
Sergey Lipinets vs. John Molina Jr. Semimijlocie
Luis Nery vs Juan Carlos Payano WBC Silver Bantamweight
Efe Ajagba vs Ali Eren Demirezen Categoria grea

Cum să vizionezi Pacquiao vs. Thurman gratis la cerere

Telespectatorii din Filipine pot urmări lupta gratuit a doua zi prin intermediul serviciului de streaming online iWant de la ABS-CBN.

De obicei, această platformă este disponibilă doar pentru clienții aflați în Filipine, dar poate fi deblocată conectându-vă la un server VPN din Filipine dacă sunteți în străinătate. Puteți utiliza ExpressVPN pentru a ocoli aceste restricții geografice către iWant prin serverul Phillippines.

Ce să vă așteptați de la lupta Pacquiao vs. Thurman

Pacquiao, în vârstă de 40 de ani, se va lupta cu un Thurman în vârstă de 30 de ani. Cu toate acestea, nu lăsați diferența de vârstă să vă păcălească. Pacquiao a evoluat bine în ultimele 2 ieșiri, în timp ce Thurman a revenit recent la acțiunea de box după o lungă pauză pentru a se recupera dintr-un accident de mașină. Pacquiao este luptătorul în vârstă, iar Thurman este mai înalt, astfel încât la suprafață se pare că Thurman are avantajul.

Thurman își poate folosi avantajul pe lungime pentru a lovi în timp ce se află în afara gamei lui Pacquiao. Cu toate acestea, dacă Pacquiao se apropie, poate face lovituri de corp devastatoare. Va fi o luptă strânsă, dar experiența lui Pacquiao îl poate vedea prin pauza lungă de acțiune a lui Thurman, în special..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 46

Adblock
detector