Cum să vizionezi Portugalia Uruguay în direct online (Cupa Mondială 2018)

Cum să vizionezi Uruguay v Portugalia în direct online

Vrei să vizionezi Uruguay vs. Portugalia online gratis? În această postare, vă vom explica unde puteți să transmiteți fluxul eliminatoriu al Cupei Mondiale din 2018 (uneori numit runda 16) indiferent de locul în care vă aflați. Folosind o rețea virtuală virtuală (VPN), puteți accesa fluxuri din Franța, Germania, Spania, Portugalia sau orice altă țară la care vă puteți gândi.

Uruguay se va confrunta cu Portugalia pe 30 iunie, la 19:00 BST (11:00 PST / 2PM EST). Acesta este de fapt cel de-al doilea joc din runda eliminatorie și ultimul zilei, cu Franța și Argentina jucat mai devreme în ziua respectivă.

Cupa Mondială FIFA este difuzată peste tot în lume, așa că există șanse mari să puteți folosi sursele țării dvs. pentru a transmite gratuit întregul turneu. Mai mult, mulți difuzori oferă în mod liber acoperire parțială a Cupei Mondiale, astfel încât să puteți urmări echipa favorită în acțiune, cel puțin.

Cum să urmăriți online runda Cupei Mondiale

Cupa Mondială 2018 este difuzată în diferite limbi, dar, în mod previzibil, vorbitorii de engleză au cele mai multe opțiuni. Mai jos, am creat un ghid cu privire la emisiile oficiale din marile țări de limbă engleză.

 1. NE: Fox Sports
 2. Canada: TSN, CTV, RDS
 3. REGATUL UNIT: BBC, ITV
 4. Australia: SBS, Optus Sport

Rețineți că nu toate serviciile vor afișa Cupa Mondială gratuit. Serviciile premium oferă, de obicei, acoperire completă a fiecărui accesoriu, iar unele oferă chiar fluxuri 4K sau canale sportive suplimentare ca parte a contractului. Dacă nu sunteți sigur dacă veți utiliza sau nu un serviciu de abonament, găsiți unul cu o perioadă de încercare, astfel încât să puteți anula dacă nu vă place. În acest articol, vom acoperi ceea ce vedem ca fiind cele mai bune opțiuni de a transmite fluxul Portugalia vs Uruguay, dar dacă doriți să vedeți o listă și mai extinsă, vedeți întreaga noastră listă despre cum să trăim în direct jocurile Cupei Mondiale.

Cel mai bun VPN pentru Cupa Mondială 2018: ExpressVPN

cupa mondială expresvpn

Vă recomandăm să vizionați Cupa Mondială 2018 cu ExpressVPN. Acesta este un VPN ușor, ușor de utilizat, suficient de rapid pentru a transmite în direct conținut HD, cu buffering minim și fără decalaj vizibil. Cu servere din peste 90 de țări, o suită robustă de opțiuni de securitate și posibilitatea de a debloca platforme dificile, cum ar fi BBC iPlayer, ExpressVPN oferă tot ceea ce veți avea nevoie pentru a transmite în siguranță online.

Înregistrarea este foarte simplă și durează doar un minut. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o perioadă de abonament (una, șase sau douăsprezece luni) și să efectuați o plată. ExpressVPN are o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât puteți încerca serviciul în timp ce urmăriți fiecare echipă rămasă la Cupa Mondială. Dacă alegeți să nu continuați să utilizați ExpressVPN după 30 de zile, veți primi o rambursare completă.

ÎNCERCARE FĂRĂ RISCURI: Obțineți o acoperire suplimentară de trei luni fără costuri suplimentare, alegând planul de un an al ExpressVPN. Deoarece există un proces de 30 de zile, nu aveți nimic de pierdut.

Transmiterea Cupei Mondiale FIFA: opțiuni gratuite și plătite

Cum să difuzi Cupa Mondială în Marea Britanie

Steagul britanic - jack jack

BBC împarte drepturile de difuzare ale Cupei Mondiale din Marea Britanie cu ITV. Acest lucru înseamnă că, de fiecare dată când un joc este pornit, îl veți găsi în streaming fie pe ITV Hub, fie pe BBC iPlayer. Puteți viziona, de asemenea, pe TVPlayer.com, un site complet legal, cu fluxuri live a mai multor canale din Marea Britanie, inclusiv BBC1 și ITV. Astăzi, ITV arată Uruguay vs. Portugalia, în timp ce BBC arată Franța și Argentina.

Rețineți: legislația Regatului Unit prevede că aveți o licență TV dacă urmăriți conținutul așa cum este afișat la TV. În ciuda acestui fapt, niciuna dintre platformele de mai sus nu verifică cu adevărat; iPlayer vă va cere să confirmați că aveți o licență TV, dar asta este totul.

Transmiterea Cupei Mondiale din SUA

Steagul SUA

Fox Sports este singurul difuzor al Cupei Mondiale în limba engleză din SUA. Există o singură captură: trebuie să vă conectați la detaliile furnizorului de cablu înainte de a putea urmări orice. Din fericire, există și opțiunea de a vă autentifica folosind unul dintre următoarele abonamente de streaming:

 • DirecTV Acum
 • fuboTV
 • Hulu cu TV live
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV

Fox Sports este foarte dificil să vă înscrieți dacă nu sunteți rezident din SUA. Verifică dacă metoda dvs. de plată este înregistrată pe o adresă americană și, dacă nu, vă împiedică să vă înregistrați. Cu toate acestea, dacă aveți deja un cont Fox Sports și sunteți doar în afara țării, puteți accesa întregul conținut al acestuia folosind un VPN.

Dacă preferați să urmăriți în spaniolă, puteți viziona prin Telemundo Deportes. Acest serviciu oferă o acoperire completă a fiecărui joc al Cupei Mondiale din 2018, dar necesită să vă conectați la detaliile furnizorului de cablu. Veți avea, de asemenea, nevoie de un pachet de cablu care să includă Telemundo Deportes și NBC Universo.

Aceste servicii au chiar și suplimente oficiale în cazul în care preferați să vizionați Kodi. Doar asigurați-vă că evitați suplimentele neoficiale pentru sport; în timp ce sunt deseori recomandate pe forumuri, fluxurile lor sunt de obicei nesigure și de slabă calitate. Cupa Mondială este oricum prezentată de sute de surse oficiale, așa că nu are niciun rost să folosești fluxuri nelicențiate.

Urmărirea Cupei Mondiale din Canada

steagul canada

RDS, TSN și CTV sunt în concordanță pentru atenția telespectatorilor canadieni. Toate aceste rețele prezintă aceleași dispozitive, toate au o aplicație dedicată pentru dispozitive mobile și toate vă solicită să vă conectați la detaliile furnizorului de cablu înainte de a putea transmite orice.

Dacă nu aveți cablu, există o altă opțiune: RDS și TSN vă permit să vă abonați pentru 24,99 USD (CAD) pe lună. Deși acest lucru pare destul de costisitor pentru un singur canal, este cam același lucru cu costurile unui pasaj la Cupa Mondială pentru un serviciu de streaming sportiv. Puteți anula întotdeauna după Cupa Mondială, dacă doriți.

TSN și CTV sunt ambele în engleză, în timp ce RDS va transmite în franceză.

Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA din Australia

steagul australiei

Până de curând, Optus Sport era singura modalitate de a urmări întreaga Cupă Mondială din 2018 în Australia. Cu toate acestea, din cauza complicațiilor neprevăzute și a problemelor tehnice, Optus a permis difuzarea programelor sale exclusive pe SBS, mai exact, pe site-ul The World Game..

Acest serviciu este gratuit și nu necesită înregistrarea utilizatorilor. Ca atare, este locul perfect pentru a fi la curent cu toată acțiunea așa cum se întâmplă.

Cum să urmărești Uruguay vs. Portugalia dintr-o țară concurentă

Uruguay

Cum să vizionezi Portugalia Uruguay în direct online (Cupa Mondială 2018)

În Uruguay, există două radiodifuzoare (TyC și DirecTV) care arată fiecare meci al Cupei Mondiale și încă două (Monte Carlo și Teledoce) care oferă acoperire parțială.

TyC poate fi urmărit gratuit online dacă sunteți deja abonat. Dacă nu, puteți viziona Uruguay vs. Portugalia pe Monte Carlo sau Teledoce, gratuit. Rețineți că niciunul dintre aceste servicii nu va apărea Franța și Argentina, cu toate acestea.

Trăiești în afara Uruguayului, dar totuși vrei acoperire spaniolă? Nici o problema:

Sky Sports México și Televisa vor prezenta fiecare meci din Cupa Mondială in Mexic. Televiziunea este gratuită și, ca atare, alegerea mai puternică pentru persoanele interesate doar de Cupa Mondială. Cu toate acestea, Sky Sports are o gamă mai mare de acoperire sportivă, deci poate fi o alegere bună pentru fanii sportului.

În Costa Rica, Teletica arată fiecare meci al Cupei Mondiale. Cu toate acestea, acestea vor fi disponibile numai la TV, nu și online. În schimb, există două opțiuni: MoviStar și Sky Měxico. MoviStar oferă acoperire gratuită a 32 de meciuri abonaților lor, în timp ce Sky va arăta fiecare joc.

În Argentina, Televisión Pública are drepturile de a transmite 32 de partide FIFA World Cup. Se afișează atât meciurile de astăzi (Franța vs. Argentina și Uruguay, cât și Portugalia) și toate programele viitoare, gratuit, fără a fi necesară înregistrarea pentru a urmări.

Mediaset España este singura emisiune a Cupei Mondiale în Spania. Puteți viziona fiecare joc al turneului gratuit, fie pe Telecinco, fie pe Cuatro.

În Peru, puteți urmări meciurile selectate pe Latina sau turneul complet pe DirecTV. În timp ce Latina este gratuită, DirecTV necesită un abonament, prețurile începând de la S. 139 pe lună). În plus, Latina nu are niciun fel de program TV online, așa că va trebui să verificați la momentul începerii, ceea ce este aproape ideal.

Toate sursele de mai sus au comentarii spaniole.

Portugalia

steagul Portugaliei

SIC și RTP vor afișa sporadic meciurile din Cupa Mondială. Astăzi, puteți prinde Uruguay față de Portugalia în SIC, dar RTP nu afișează niciun meci. Din păcate, există un singur serviciu portughez care arată fiecare joc: Sport TV.

Sport TV este un serviciu de streaming de abonamente care costă 9,99 euro pe lună. Dacă sunteți interesat să urmăriți 4K sau să urmați alte sporturi decât fotbal, există pachete mai scumpe disponibile care s-ar potrivi nevoilor dvs..

Toate sursele de mai sus vor transmite acoperirea Cupei Mondiale în portugheză.

Runda Cupei Mondiale FIFA din 16: Cum să te uiți din alte țări

Cupa Mondială este un fenomen global. Drept urmare, este difuzat în peste 100 de țări, în multe limbi diferite. Mai jos am creat o listă scurtă de emisiuni de limbi străine gratuite, dar dacă nu este menționată limba ta maternă, vezi dacă găsești o sursă potrivită aici.

 1. Franceză: TF1
 2. Germană: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 3. Arabă: BTV, KAN11, MAKAN 33
 4. Italiană: Mediaset
 5. Rusă: meci TV, Perviy Kanal, VGTRK
 6. Olandeză: DR, NOS
 7. Bengaleză: BTV

Doar pentru că o sursă gratuită nu înseamnă că este disponibilă nicăieri. În primul rând, trebuie să vă conectați la unul dintre serverele VPN-ului dvs. în locația corectă înainte de a putea urmări orice. Vă recomandăm să efectuați un test pe video live înainte ca jocul să înceapă efectiv, astfel încât să fiți conștienți de probleme înainte.

Renunțare la răspundere: Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a dreptului de autor, inclusiv transmiterea videoclipurilor din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 27

Adblock
detector