Cum să vizionezi Ryder Cup 2018 online în străinătate gratuit

Dacă liderii Europei 10-6 din Europa vor ajunge în ultima zi a Cupei Ryder a golfului, nu veți dori să o pierdeți. Nu vă faceți griji: astăzi, vă vom explica unde puteți urmări online Ryder Cup 2018 gratuit. Vă vom arăta, de asemenea, cum puteți utiliza o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a debloca sursele geore restricționate și a transmite în direct cursa Ryder Cup din străinătate.

Cum să urmărești cupa Ryder online gratuit

Cupa Ryder 2018 va avea loc în Saint-Quentin-en-Yvelines, Franța, în perioada 25 septembrie - 30 septembrie. Evenimentele din fiecare zi încep la 8:00 CEST (7:00 BST / 11:00 PST / 2AM EST), dar principalele evenimente vor difuza mult mai târziu în timpul zilei. Mai jos, vom explora toate modalitățile prin care poți acționa acțiunea, precum și momentele în care cele mai așteptate meciuri vor declanșa.

Important: această postare va acoperi doar surse oficiale. Deși, de obicei, există numeroase fluxuri nelicențiate pentru evenimente sportive precum Ryder Cup, vă recomandăm să le ignorați în favoarea surselor autorizate corespunzător. La urma urmei, fluxurile neoficiale sunt predispuse la retragere și adesea au doar videoclipuri cu rezoluție scăzută. Puteți urmări în mod gratuit online Ryder Cup 2018 în mod legal, astfel încât nu există niciun motiv să recurgeți la fluxuri suboficiale, neoficiale.

Cel mai bun VPN pentru Cupa Ryder 2018: ExpressVPN

Cupa ExpressVPN Ryder

VPN-urile sunt o modalitate ușoară de a debloca în mod fiabil serviciile geore-restricționate, ceea ce le face utilizabile din orice parte a lumii. Vă recomandăm ExpressVPN: se mândrește cu o rețea de server extinsă (2.000 de servere peste 94 de țări diferite), viteză mare și capacitatea de a debloca site-urile de streaming majore cu care se confruntă alte VPN-uri, precum Netflix, BBC iPlayer și Sky Go.

Vă puteți înscrie și începe fluxul în siguranță în doar câteva minute. Alegeți doar un abonament de o lună, șase luni sau anual și trimiteți-vă plata. ExpressVPN are o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să puteți încerca serviciul urmărind Cupa Ryder. Dacă nu sunteți nemulțumit sau doriți doar să vizionați acest eveniment, puteți anula în această perioadă să primiți o rambursare completă, fără întrebări.

ACOPERIRE GRATUITĂ: Alegeți planul anual al ExpressVPN pentru a reduce prețul cu 49% și a primi o acoperire suplimentară de trei luni complet gratuită.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Cum se deblochează și transmite fluxul Ryder Cup cu un VPN

Nou pentru VPN-uri și nu sunteți sigur de unde să începeți? Accesarea platformelor geo-blocate este de fapt destul de simplă; trebuie doar să urmați pașii de mai jos.

Iată cum să difuzați Ryder Cup cu un VPN:

  1. Înregistrați-vă cu un serviciu VPN adecvat. Am atins deja ExpressVPN, dar s-ar putea să doriți să luați în considerare NordVPN și CyberGhost, două alternative excelente la costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați software-ul VPN, având grijă să obțineți versiunea potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
  3. Decideți care dintre sursele enumerate mai jos doriți să le utilizați.
  4. Conectați-vă la un server din țara corespunzătoare. De exemplu, aveți nevoie de un server britanic pentru Sky Go sau de un server american pentru ESPN.
  5. Încercați să încărcați conținut din sursa aleasă. Ar trebui să se încarce rapid, fără nicio eroare. Rețineți că poate trebuie să reîmprospătați pagina înainte de a vedea modificări.

Vă recomandăm să parcurgeți pașii de mai sus înainte de a începe efectiv Cupa Ryder. În acest fel, veți ști în avans dacă există probleme și veți avea destul timp pentru a cere ajutor echipei de asistență a clientului VPN..

Unde pot viziona online Ryder Cup 2018 în direct?

Cupa Ryder 2018 va fi difuzată în diferite țări din întreaga lume. Mai jos, vă vom explica unde puteți surprinde fiecare minut de acțiune live online, indiferent dacă sunteți acasă sau în străinătate.

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

NBC a fost emisiunea oficială a Ryder Cup a Americii de aproape 20 de ani. Ca atare, evenimentul din acest an va fi disponibil în aplicația mobilă NBC Sports sau online, pe canalul Golf. Dacă abonamentul dvs. de cablu include deja NBC Sports, veți putea urmări fără costuri suplimentare.

Nu vă faceți griji dacă nu aveți TV prin cablu. Canalul de golf vă permite să vă conectați cu diferite servicii de top, inclusiv DirecTV ACUM, Hulu și Sling TV, fiecare oferind cel puțin o probă gratuită de șapte zile. Puteți viziona Ryder Cup gratuit, înscriindu-vă la unul dintre aceste servicii, transmiterea turneului și anularea înainte de încheierea perioadei de încercare.

De asemenea, va exista un stream live gratuit pentru a urmări site-ul oficial al Cupei Ryder. Deși nu este clar dacă acest lucru va arăta sau nu meciurile sau va oferi pur și simplu acumularea și analiza, există o casetă sub jucător care oferă o acoperire minut cu minut.. Acest flux live este geo-restricționat, dar va fi disponibil pentru utilizatorii cu o adresă IP americană sau canadiană.

Regatul Unit

Steagul britanic - jack jack

În Marea Britanie există o singură emisiune a Cupei Ryder: Sky Sports. Acesta va afișa fiecare joc al evenimentului în direct, atât pe playerul său web, cât și în aplicația Sky Sports Mobile TV.

Abonații Sky Sports existenți se pot autentifica și pot începe streaming imediat. Dacă nu sunteți client Sky, există două opțiuni. Puteți decide să obțineți Sky TV, dar acest lucru este scump (pachetele necesare sunt de 38 GBP pe lună, fără taxe de instalare) și vă blochează într-un contact pe termen lung. O opțiune mai bună este să cumpărați un permis TV Now pentru o săptămână cu 12,99 GBP; acest lucru vă va permite să vizionați ambele canale care prezintă Ryder Cup: Sky Sports Golf și Sky Sports Main Event.

Australia

steagul australiei

În Australia, Ryder Cup transmite Fox Sports. Dacă sunteți un client Foxtel, puteți beneficia de un abonament gratuit, dar în caz contrar, trecerile digitale sunt disponibile pentru 4,99 USD pe lună sau 49,99 USD pe an.

Fox Sports geo-restricționează conținutul lor pentru spectatorii din Australia, astfel încât dacă sunteți în străinătate în vacanță când începe Ryder Cup, va trebui să vă conectați la unul dintre serverele australiene ale VPN-ului dvs. înainte de a putea urmări orice.

Franţa

Flag_of_France-e1527750876576

Canalul Franței + va prezenta online Ryder Cup 2018 în direct. Toate evenimentele din fiecare zi vor fi transmise în direct pe Canal + Sport. Acest pachet costă 15 € în fiecare lună, dar va trebui să plătiți și 19,90 € pentru abonamentul de bază, ceea ce duce la un cost total lunar de 34,90 EUR. Din păcate, acest serviciu vine cu un contract pe doi ani, dar există o versiune fără un angajament pe termen lung. Acest lucru este însă mai ieftin, la 49,90 EUR pe lună.

Canal + solicită utilizatorilor săi să semneze contracte pe termen lung sau să plătească privilegiul de a le evita, deci nu este ideal pentru vizionarea unui anumit eveniment. Cu toate acestea, pachetul de sport include BEIN Sports și Eurosport, deci este o alegere înțeleaptă dacă urmezi sport în mod regulat.

Canal + va arăta Ryder Cup cu comentarii franceze.

Pot transmite Cupa Ryder 2018 cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite pot părea o modalitate ușoară de a vă proteja atunci când faceți streaming, dar realitatea este că acestea palid în comparație cu rivalii lor premium. De exemplu, VPN-urile gratuite tind să aibă mai mulți utilizatori, dar tot mai puține servere pentru a ajuta la răspândirea încărcăturii. Acest lucru duce la videoclipuri care bâlbâie sau rămân continuu dacă joacă deloc. Mai mult decât atât, VPN-urile gratuite sunt de obicei primele servicii înregistrate în lista neagră atunci când o platformă de streaming își îmbunătățește funcțiile de restricție geografică, astfel încât nu există nicio garanție că veți putea viziona deloc.

Serverele sunt costisitoare de întreținut, deci cum își pot permite să existe aceste servicii? VPN-urile gratuite nu își taxează utilizatorii direct, așa că trebuie să găsească alte modalități de a câștiga bani. S-ar putea ca acestea să insereze pur și simplu anunțuri în site-urile pe care le vizitați, dar pot utiliza și cookie-uri de urmărire pentru a vă monitoriza obiceiurile de navigare, chiar și atunci când nu sunteți conectat la VPN. Datele pe care le colectează pot fi apoi folosite pentru a construi un profil de consumator și a fi vândute către terți fără a ști.

În unele cazuri, un VPN gratuit poate fi mai rău decât deloc VPN. Începând cu 2016, pe Google Play Store s-au înmulțit zeci de troieni ca aplicații VPN gratuite. Mai mult, multe dintre aplicațiile chestionate nu au reușit să cripteze niciun trafic. Din păcate, nu este prima dată când vedem că VPN-urile gratuite îi induc în eroare pe utilizatori: am văzut chiar și o companie utilizată pe scară largă, Hola, care vinde lățimea de bandă a utilizatorilor pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri. Pentru a vă păstra în siguranță și datele dvs., vă recomandăm să utilizați un serviciu VPN de încredere, cu o politică de confidențialitate clară și primă pentru client.

Programul Cupei Ryder 2018

25 septembrie 26 septembrie septembrie
27 septembrie 29 septembrie 29 septembrie 30 septembrie
Practica echipei Practica echipei Echipă
practică
Cupa Ryder Ziua 1 Cupa Ryder Ziua 2 Cupa Ryder Ziua 3
Meci de celebritate Cupa Junior Ryder Ceremonia de deschidere

Cum funcționează Ryder Cup?

Cum să transmiteți Cupa Ryder din străinătate

Cupa Ryder găsește două echipe formate din doisprezece jucători între ele într-o serie de jocuri de joc. Punctajul este simplu: un câștig valorează un punct, iar o egalitate valorează jumătate de punct. Prima câștigătoare a obținut 14,5 puncte din cele 28 disponibile. Dacă ambele echipe câștigă 14 puncte, echipa aflată în momentul de față în Cupa Ryder o menține.

Echipele Cupei Ryder din 2018 sunt următoarele:

Echipa USATeam Europa
Jim Furyk (căpitan) Thomas Bjørn (căpitan)
Brooks Koepka Francesco Molinari
Dustin Johnson Justin Rose
Justin Thomas Tyrrell Hatton
Patrick Reed Tommy Fleetwood
Bubba Watson Jon Rahm
Jordan Spieth Rory McIlroy
Rickie Fowler Alex Norén
Webb Simpson Thorbjørn Olesen
Bryson DeChambeau Paul Casey
Phil Mickelson Sergio García
Tiger Woods Ian Poulter
TBA Henrik Stenson

În primele două zile ale competiției, echipele vor juca o combinație de patru mingi și patru jocuri. În patru mingi, doi membri din fiecare echipă joacă simultan aceeași gaură, cel mai mic punctaj al echipei fiind trimis. În cele patru partide, ambii membri ai echipei alternează fotografii pe aceeași minge. Ultima zi a Cupei Ryder este mai ușor de urmărit, cu 12 meciuri individuale.

Cine este de așteptat să câștige?

La prima vedere, se pare că Team USA are mâna superioară. La urma urmei, acesta are numărul actual de lume, doi, trei, șapte, nouă și zece jucători de golf. Cu toate acestea, Team Europe are câțiva jucători cu adevărat de excepție, inclusiv Hatton și Fleetwood, care au câștigat șapte evenimente de turneu fiecare.

Cheia câștigului este adesea consecvența. Ca atare, ne putem aștepta în mod rezonabil ca jucători cu mai multă experiență să funcționeze mai bine în câteva zile. În general, jucătorii echipei Team Europe au mai multă experiență, cu o medie de 15,3 câștigări profesionale fiecare. Echipa SUA are în medie 18,6 câștiguri pe jucător, dar acest lucru se datorează în mare parte prezenței lui Phil Mickelson și Tiger Woods, fiecare dintre acestea obținând de mai multe ori numărul de câștiguri profesionale decât orice alt membru al echipei lor. Acești jucători sunt mai susceptibili să rămână cool sub presiune, însă doi jucători singuri nu pot câștiga Cupa Ryder.

Clasamentele oficiale ale Golfului Mondial arată o scădere destul de considerabilă a punctelor medii după primii patru: de la 9,31 până la 7,36. Acest lucru este încă excelent, dar echipa Europa va trebui să dea tot ce au nevoie pentru a reduce tripla amenințare a lui Johnson, Koepka și Thomas.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 49

Adblock
detector