Cum să vizionezi SEA Games 2019 online oriunde

Cum să urmăriți jocurile din sud-estul Asiei din străinătate

Jocurile SEA 2019 au început pe 24 noiembrie, dar rămân încă multe de așteptat cu nerăbdare, deoarece turneul nu se va încheia până la 11 decembrie. După cum vă puteți imagina, cu zeci de evenimente programate, programul este destul de agitat. Cu toate acestea, în majoritatea zilelor, sporturile se desfășoară în jurul orei 9:00 - 7:30 PM PHT (8 PM - 6:30 AM EST). Citiți mai departe pentru a afla cum să trăiești în streaming jocurile din sud-estul Asiei 2019 din străinătate.

Jocurile SEA sunt un eveniment uriaș și, ca atare, aproape cu siguranță vor fi disponibile fluxuri fără licență. Cu toate acestea, acestea tind să aibă o calitate video foarte slabă, cu imagini de rezoluție scăzută și bâlbâieli frecvente. În plus, surse neoficiale pot fi scoase offline în orice moment pentru încălcarea dreptului de autor. Cu atât de multe modalități legitime de a urmări (și de a viziona acoperirea disponibilă în mai multe limbi diferite), nu există niciun motiv să recurgeți la surse umbroase și neautorizate.

Jocurile SEA vor fi afișate doar în țările din sud-estul Asiei. Drept urmare, veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona din străinătate.

Cum să transmiteți jocurile SEA 2019 în străinătate cu un VPN

Majoritatea serviciilor de streaming de mai jos sunt blocate în regiune, ceea ce înseamnă că sunt disponibile numai în anumite țări. Cu toate acestea, conectându-vă la un VPN, puteți să vă schimbați adresa IP, trucând platforma aleasă să vă gândiți că vă aflați în locația dorită. Acest lucru nu este atât de dificil pe cât sună; trebuie doar să urmați pașii de mai jos pentru a debloca și a transmite jocurile din sud-estul Asiei de oriunde.

Iată cum puteți viziona Jocurile din Asia de Sud-Est din străinătate:

 1. Începeți prin a vă înscrie la o VPN adecvată dacă nu ați făcut-o deja. Recomandăm ExpressVPN, deși CyberGhost și NordVPN sunt două alternative excelente, cu costuri reduse.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN. Există câteva versiuni diferite din care să alegeți, așa că asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru dispozitivul dvs..
 3. Decideți care dintre serviciile de mai jos doriți să deblocați.
 4. Conectați-vă la VPN și conectați-vă la un server din țara dorită. De exemplu, va trebui să utilizați un server thailandez pentru a debloca Channel 7 sau un server malaezian pentru TV1.
 5. În sfârșit, încercați să accesați fluxul live al serviciului dvs. Ar trebui să se încarce fără probleme, dar, dacă nu, puteți rezolva multe probleme ștergând memoria cache și cookie-urile și reîncărcând pagina..

Vă recomandăm să luați un minut pentru a vă asigura că VPN-ul dvs. funcționează înainte. Jocurile din Asia de Sud-Est se petrec doar o dată la doi ani, așa că ar fi păcat să ratăm începutul unui eveniment din cauza unor probleme tehnice neprevăzute. În acest fel, dacă ceva nu merge bine, veți mai avea timp să obțineți ajutor de la echipa de asistență a clientului VPN.

Cum să vizionezi jocurile din Asia de Sud-Est în direct la televiziunea indoneziană

Cum să vizionezi SEA Games 2019 online oriunde

Cel mai simplu mod de a transmite online jocurile din Asia de Sud-Est este să urmărești la Kompas TV. Această platformă este complet gratuită și nici nu trebuie să vă creați un cont. Există însă o avertizare importantă: acest serviciu oferă doar comentarii în limba indoneziană. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat doar de sportul în sine, acesta nu ar trebui să fie un break-breaker.

Kompas TV nu este restricționat geo, ceea ce înseamnă că îl puteți accesa de oriunde. În ciuda acestui lucru, vă recomandăm în continuare să utilizați un VPN în streaming. Nu numai că VPN-urile îți țin activitățile ascunse de snoopers, dar reduc și probabilitatea ca Furnizorul de servicii Internet (ISP) să încerce să limiteze viteza rețelei pentru streamingul frecvent. ExpressVPN este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că o puteți încerca fără riscuri și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

În cazul în care altundeva pot trăi online jocurile din Asia de Sud-Est din 2019 online?

Nu este nevoie să intrați în panică dacă nu vorbiți indoneziană, deoarece Jocurile SEA din 2019 vor fi afișate în mai multe limbi diferite. Aruncați o privire mai jos pentru a afla ce rețele afișează evenimentele în care trăiți:

Singapur

Cum să vizionezi SEA Games 2019 online oriunde

În Singapore, jocurile din sud-estul Asiei vor fi afișate pe Canalul 5, Canalul 8, CNA și Canalul U. Vestea bună este că puteți transmite toate aceste canale online prin Toggle și, în timp ce acestea transmit în principal acoperire în limba mandarină, anumite emisiunile au subtitrări în limba engleză.

Vestea proastă este că acest serviciu are caracteristici mai stricte de blocare a regiunii și, ca urmare, majoritatea VPN-urilor nu vor funcționa. Putem confirma că, din momentul scrierii, VyprVPN a fost capabil să deblocheze Toggle din străinătate.

Malaezia

Cum să vizionezi SEA Games 2019 online oriunde

Evenimentele vor fi difuzate pe mai multe canale diferite din Malaezia. Unele vor fi afișate pe TV1, TV2 și TV Okey, care pot fi transmise gratuit online folosind myKlik. Majoritatea evenimentelor, însă, vor fi afișate doar pe Astro. Dacă sunteți deja un client Astro Sports, puteți să le transmiteți online prin intermediul aplicației Astro Go. În caz contrar, din păcate, nu există nicio modalitate de urmărit.

Ambele platforme sunt blocate în regiune și vor furniza doar comentarii malaieze. Dacă doriți să accesați aceste servicii în străinătate, va trebui să vă conectați la unul dintre serverele VPN ale Malaeziei.

Alte locații

Dacă locuiți într-o țară din sud-estul Asiei, veți avea aproape sigur o emisiune locală. Din păcate, însă, nu există nicio listă oficială a rețelelor care prezintă jocurile SEA 2019. Pagina Wikipedia a turneului oferă câteva indicii, dar lista sa internațională de radiodifuziune este depășită, ceea ce sugerează platforme precum NJOI Now, care nu mai funcționează.

Ce țări concurează la Jocurile SEA 2019?

Există unsprezece țări care participă la Jocurile din Asia de Sud-Est din 2019. Acestea sunt:

 • Brunei
 • Cambogia
 • Timorul de Est
 • Indonezia
 • Laos
 • Malaezia
 • Myanmar
 • Filipine
 • Singapur
 • Tailanda
 • Vietnam

Programul Jocurilor din Asia de Sud-Est 2019

Cu zeci de evenimente care au loc pe parcursul a două săptămâni, programul SEA Games este înțeles destul de complet. Din fericire, site-ul oficial al Jocurilor din Asia de Sud-Est are un program detaliat, care descompune fiecare sport în propria sa listă și aranjează evenimentele în ordine cronologică..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 10 =

Adblock
detector