Cum să vizionezi Spania / Maroc online gratis (Cupa Mondială 2018)

Cum să urmărești Spain / Maroc online gratuit

Căutați să urmăriți online Spania vs. Maroc? Aveți noroc: astăzi, vă vom explica unde puteți urmări acest joc (și toate celelalte jocuri ale Cupei Mondiale din 2018) în direct, online și gratuit. Vă vom arăta cum o rețea privată virtuală (VPN) vă poate ajuta să ocoliți restricțiile regionale ale unei platforme de streaming, permițându-vă să accesați fluxurile oficiale din Marea Britanie, SUA, Franța, Germania, Spania, Orientul Mijlociu sau oriunde altceva în lume.

Spania și Maroc vor merge cu capul în față pe stadionul Kaliningrad pe 25 iunie. Kickoff este la ora 7:00 BST (11:00 PST / 2PM EST). Acesta este ultimul joc al Cupei Mondiale din Maroc, deoarece nu mai pot câștiga suficiente puncte pentru a se califica. Acestea fiind spuse, Spania nu își poate permite să obțină plângere; altceva decât jocul stelar i-ar putea vedea împinși din primii doi, presupunând că Iranul scoate o victorie surpriză împotriva Portugaliei.

Mai jos, veți găsi o listă a surselor oficiale ale Cupei Mondiale pentru mai multe țări. Este suficientă alegere aici pentru a nu fi nevoiți să pierdeți meciul Spania vs. Maroc sau, într-adevăr, vreun joc din Cupa Mondială, indiferent de țara în care vă aflați.

Pentru a transmite în flux alte jocuri, consultați ghidul nostru extins pentru vizionarea Cupei Mondiale Online.

Unde să transmiteți în direct Cupa Mondială FIFA 2018

Cupa Mondială FIFA este cel mai prestigios turneu de fotbal. Ca atare, este acoperită pe scară largă de rețele din întreaga lume. Mai jos am inclus un ghid pentru țările de limbă engleză.

 1. NE: Fox Sports
 2. Canada: TSN, CTV, RDS
 3. REGATUL UNIT: BBC, ITV
 4. Australia: SBS, Optus Sport

Multe țări oferă, cel puțin parțial, o acoperire a Cupei Mondiale gratuit. În caz contrar, poate doriți să luați în considerare un serviciu de abonament. Acestea vin adesea cu un proces gratuit și arată mai multe jocuri live decât omologii lor gratuite. Doar asigurați-vă că citiți politica de anulare, astfel încât să nu vă blocați cu serviciul cu mult după terminarea Cupei Mondiale.

Cel mai bun VPN pentru difuzarea Cupei Mondiale: ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Vă recomandăm să folosiți ExpressVPN pentru a transmite Cupa Mondială. Este suficient de rapid pentru a transmite video în direct fără nici un fel de buffer și suficient de sigur pentru a fi încredere în informațiile dvs. private. Mai mult, ExpressVPN este unul dintre puținele servicii rămase care pot debloca în mod sigur BBC iPlayer.

Înregistrarea la ExpressVPN este foarte simplă: trebuie doar să alegeți durata abonamentului (o lună, șase luni sau un an) și finalizați procesul de plată. Acest serviciu vine cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, care este suficient de lungă pentru a urmări întreaga Cupă Mondială. Dacă decideți să nu utilizați ExpressVPN, veți primi o rambursare completă.

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU STREAMAREA CUPRULUI MONDIAL: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Cu o vastă rețea de server optimizată pentru conexiuni de mare viteză, este perfectă pentru vizionarea Cupei Mondiale. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Cum urmăriți Cupa Mondială FIFA 2018: opțiuni gratuite și plătite

Cum să difuzi Cupa Mondială în Marea Britanie

Steagul britanic - jack jack

Fanii britanici de fotbal pot viziona gratuit fiecare meci al Cupei Mondiale FIFA în direct. Cu BBC și ITV care prezintă fiecare jumătate din jocurile turneului, veți putea urmări toate acțiunile fie pe BBC iPlayer, fie pe ITV Hub, în ​​funcție de meci. Dacă nu doriți să căutați pe ce canal este activat un anumit joc, puteți utiliza și TVPlayer.com, un site care găzduiește fluxuri live legale pentru ambele rețele.

Legislația britanică spune că aveți nevoie de o licență TV pentru a viziona conținutul în timp ce difuzează la televizor. În ciuda acestui fapt, niciunul dintre serviciile de mai sus nu verifică de fapt dacă aveți unul.

Cum să urmărești Cupa Mondială din SUA

Steagul SUA

SUA are două difuzoare oficiale ale Cupei Mondiale FIFA: Fox Sports și Telemundo Deportes.

Fox Sports are o aplicație mobilă numită Fox Sports Go, care vă permite să vizionați fiecare joc în direct și în înaltă definiție. Puteți accesa acest conținut gratuit dacă Fox Sports este inclus în pachetul TV prin cablu sau dacă aveți unul dintre următoarele abonamente de streaming:

 • DirecTV Acum
 • fubo TV
 • Hulu cu TV live
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV

Dacă sunteți un rezident din SUA care călătorește în altă parte, vă puteți înregistra la Fox Sports din străinătate. Cu toate acestea, deoarece necesită o metodă de plată înregistrată în SUA, este foarte dificil pentru cetățenii non-americani să se înscrie.

La fel ca Fox Sports, Telemundo Deportes arată fiecare meci din Cupa Mondială. De fapt, puteți viziona online gratuit până pe 25 iunie. Ulterior, însă, veți avea nevoie de un abonament prin cablu care să includă Telemundo Deportes și NBC Universo.

De asemenea, este posibil să vizionați Cupa Mondială 2018 pe Kodi, deoarece ambele surse de mai sus au suplimente oficiale Kodi. Doar asigurați-vă că evitați oricare dintre addon-urile schițate, de calitate scăzută, care pretind că vă permit să vizionați orice eveniment sportiv. Acestea au tendința de a nu mai funcționa și există întotdeauna riscul ca fluxurile lor să fie eliminate în mijlocul jocului. Am acoperit cum să vizionăm Cupa Wold fără cablu mai detaliat aici.

Cum să difuzi Cupa Mondială în Canada

steagul canada

Există trei televiziuni canadiene, care prezintă întreaga Cupă Mondială 2018, inclusiv jocul Spania vs. Maroc: RDS, CTV și TSN. Cu toate acestea, toate aceste servicii sunt primordial accesate conectându-vă la detaliile furnizorului de cablu.

Nu veți fi închis doar pentru că nu aveți cablu. Ambele RDS și TSN oferă abonamente individuale de 24,99 USD (CAD) pe lună, ceea ce este puțin costisitor, dar nu prea îndepărtat de ceea ce ați plăti pentru un pasaj la Cupa Mondială pentru alte servicii. De asemenea, nu ești legat de un contract, așa că poți anula doar după terminarea turneului.

Toate aceste servicii sunt destul de similare. De exemplu, toate oferă aplicații mobile (TSN Go, RDS Go și CTV Go) și vor transmite toate în definiție înaltă.

TSN și CTV vor avea comentarii în limba engleză, în timp ce RDS va fi singurul post de difuzare al Cupei Mondiale a limbii franceze din Canada.

Urmărirea Cupei Mondiale FIFA din Australia

Cupa mondială din Australia 2018 Rusia

În afară de site-ul SBS World Game, singurul loc în care australienii pot urmări Cupa Mondială FIFA este la Optus Sport. Optus va transmite fiecare joc în direct și în HD, deși este un serviciu de abonament.

Puteți urmări gratuit dacă Optus Sport este inclus în planul dvs. mobil sau în bandă largă, dar dacă nu, vă puteți înscrie pentru 15 USD (AUD) pe lună. Aceasta include o perioadă de încercare de două săptămâni, care este suficient de lungă pentru a viziona jumătate din turneu, dar va trebui să plătiți sau să schimbați sursele pentru a vedea restul.

Cum să urmărești Spania vs. Maroc dintr-o țară concurentă

Spania

Cum să vizionezi Spania / Maroc online gratis (Cupa Mondială 2018)

Spania are doar un difuzor oficial, care păstrează lucrurile frumoase și simple. Mediaset España are fiecare meci disponibil gratuit, pe Telecinco și Cuatro.

Dacă locuiți într-o altă țară care vorbește spaniola, veți avea diferite surse din care să alegeți.

În Argentina, alegerile tale sunt limitate. Deoarece Spania vs. Maroc nu este unul dintre meciurile pe care TyC le arată în direct, singura opțiune este să urmăriți prin DirecTV. Acest serviciu costă $ 1080 (ARS) pe lună și nu este proiectat cu adevărat pentru utilizare pe termen scurt, așa că este posibil să nu fie cel mai bun pentru vizionarea Cupei Mondiale.

În Peru, Latina arată câteva meciuri din Cupa Mondială, deși, deoarece nu există un program online, nu este clar dacă aceasta include Spania și Maroc. DirecTV este o opțiune și aici, cu pachete care costă până la S. 139 pe lună.

mexican publicul poate urmări Cupa Mondială FIFA la Televisa sau Sky Sports México. Ambele emisiuni arată fiecare meci, dar Televisa este gratuită, ceea ce face alegerea mai bună. Acestea fiind spuse, pachetele Sky Sports includ o gamă mai mare de acoperire sportivă, așa că dacă sunteți interesat să vizionați sport după terminarea turneului, ar putea fi în valoare de luarea în considerare.

Uruguay are două surse care arată întregul turneu al Cupei Mondiale: TyC și DirecTV. Ambele sunt servicii premium, dar vă puteți conecta la TyC dacă este inclus în abonamentul dvs. de cablu. În timp ce Monte Carlo și Teledoce arată ambele meciuri selectate, niciuna nu acoperă meciul Spania vs. Maroc.

Toate sursele de mai sus vor acoperi meciurile lor în spaniolă.

Multe din celelalte țări de limbă spaniolă de pe glob vor avea și opțiuni de streaming.

Maroc

pavilion maroc

SNRT din Maroc arată online toate meciurile Cupei Mondiale gratuit. Puteți, de asemenea, să vă conectați la rețeaua KAN din Israel, întrucât va face acoperirea sa disponibilă liber în națiuni arabe precum Maroc, Iordania și Egipt.

Dacă sunteți interesat de alte sporturi, poate doriți să luați în considerare înscrierea la beIN Sports Connect. Pachetul de 18 dolari pe lună include 17 canale sportive, precum și unele posturi TV mai generale. Cu toate acestea, acoperirea Cupei Mondiale va fi destul de similară cu ceea ce arată SNRT, așa că nu are sens să vă înscrieți doar la acest eveniment.

Cupa Mondială FIFA: Cum să te uiți din alte țări

Indiferent de locul în care vă aflați, există șanse mari ca țara dvs. să aibă un flux oficial oficial. Deși acoperim câteva surse în limbi străine de mai jos, nu putem face cont peste tot. Cu toate acestea, puteți consulta lista completă a emisiilor oficiale.

 1. Franceză: TF1
 2. Germană: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 3. Italiană: Mediaset
 4. Portugheză: RTP, SIC
 5. Rusă: meci TV, Perviy Kanal, VGTRK
 6. Olandeză: DR, NOS
 7. Bengaleză: BTV

Lista de mai sus nu arată fiecare sursă disponibilă pentru o anumită țară, doar locurile pe care le puteți urmări gratuit. Ca atare, s-ar putea să nu puteți urmări întreaga Cupă Mondială pe aceste platforme. Majoritatea țărilor au cel puțin un radiodifuzor bazat pe abonamente care arată fiecare joc.

Nu uitați: măsurile de restricție geografică nu țin cont de conținutul gratuit sau nu. Aceasta înseamnă că va trebui să vă conectați la unul dintre serverele VPN în locația corectă, chiar dacă urmăriți un flux live disponibil gratuit. Este gata să fiți pregătit aici: încercați să vă conectați la VPN-ul dvs. și să transmiteți video live înainte de începerea jocului. Acest lucru vă va anunța dacă există probleme înainte de timp, în loc de momentul în care meciul urmează să înceapă.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a drepturilor de autor, inclusiv transmiterea videoclipurilor din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 23 = 26

Adblock
detector