Cum să vizionezi UFC Fight Night 166 în direct online (Blaydes vs dos Santos)

Cum să vizionezi UFC Fight Night 166 în direct online

Noaptea de luptă UFC 166 va avea loc mai departe 25 ianuarie pe Arena PNC din Raleigh, Carolina de Nord. În timp ce luptele preliminare încep la ora 5 AM EST (ora 17:00 PST / 10 PM GMT), evenimentul principal, Blaydes și dos Santos, nu va începe până în jur 8 AM EST. Acest eveniment promite 12 lupte de neuitat și mai jos, vă vom explica cum le puteți transmite pe toate online.

Acest post va recomanda doar surse oficiale. Evenimente sportive populare ca aceasta sunt adesea disponibile pe site-urile de streaming ale unor terți, dar vă recomandăm să evitați aceste aspecte. Pe lângă faptul că au videoclipuri de rezoluție scăzută, fluxurile neautorizate sunt predispuse la eliminarea parțială a încălcării drepturilor de autor. Asta înseamnă că s-ar putea să nu vezi nici ce luptător câștigă. Pe măsură ce puteți trăi în flux Noaptea de luptă UFC 166 oricum ușor, nu este nevoie să recurgem la fluxuri nelicențiate.

Dacă călătoriți în străinătate și doriți să urmăriți online UFC Fight Night 166, veți avea nevoie de un VPN pentru a vă accesa serviciile de streaming de acasă.

Cum să vizionezi UFC Fight Night 166 în direct online

VPN-urile pot părea puțin intimidante la început, dar sunt destul de simplu de utilizat. Mai jos, vă vom anunța cum să urmăriți Noaptea de luptă UFC 166 oriunde ai fi.

Iată cum să transmiteți fluxul UFC Fight Night 166: Blaydes vs dos Santos de oriunde:

  1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Vă recomandăm ExpressVPN, dar dacă căutați alternative low-cost, NordVPN și CyberGhost sunt ambele alegeri excelente.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN. De obicei, există mai multe versiuni, deci asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
  3. Alege una dintre sursele oficiale din lista de mai jos.
  4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din țara corespunzătoare. De exemplu, ar trebui să utilizați un server american pentru a debloca ESPN + din străinătate.
  5. Conectați-vă la platforma aleasă și redați un videoclip. Ar trebui să înceapă imediat, dar dacă nu, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi reîncărcați pagina.

Deoarece acest eveniment va fi transmis în direct, vă recomandăm cu încredere să vă testați VPN cu pașii de mai sus, cu mult timp înainte de ora de pornire. În acest fel, dacă ceva nu funcționează așa cum este de așteptat, veți avea destul timp pentru a contacta echipa de asistență a clientului VPN pentru ajutor și poate nu trebuie să pierdeți începutul a ceea ce este sigur că va fi o luptă extrem de memorabilă..

Unde pot viziona UFC Fight Night 166?

Popularitatea MMA a crescut dramatic în ultimii ani, așa că este firesc ca UFC să permită programarea sa să fie afișată în mai multe țări din întreaga lume. Aruncați o privire mai jos pentru a afla ce rețea afișează întreaga carte de luptă UFC Fight Night din țara dvs.:

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Atât cartea principală, cât și luptele preliminare vor fi transmise exclusiv pe ESPN +. Din păcate, acest serviciu nu oferă niciun fel de probă gratuită, așa că, dacă doriți să urmăriți UFC Fight Night 166, veți avea nevoie de un cont ESPN +. Acestea nu sunt însă prea scumpe la 4,99 USD USD pe lună.

ESPN + este blocat în regiune și poate fi utilizat numai dacă sunteți în SUA sau sunteți conectat la un server VPN din SUA. Merită menționat faptul că această platformă nu verifică dacă contul dvs. PayPal este conectat la o adresă din SUA, adică vă puteți înscrie de fapt de oriunde. Nu aveți încă un VPN? ExpressVPN are o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

BT Sport este singura emisiune de difuzare Noaptea de luptă UFC 166 în Regatul Unit. Luptele preliminare vor începe la ora 19:00 GMT pe 24 ianuarie, principalele evenimente începând în jurul orei 10 PM. Dacă vă abonați deja la BT Sport, sunteți în clar și puteți pur și simplu transmite live evenimentul pe site-ul web. Dacă nu, vă puteți înscrie la noul pachet doar online, care costă 25 de lire sterline pe lună, fără proces.

BT Sport este disponibil doar în Marea Britanie. Cu toate acestea, puteți să vă autentificați încă din străinătate conectându-vă la un server VPN britanic.

Canada

Steagul canadian

TSN va transmite întreaga carte de luptă UFC Fight Night 166 în Canada. Dacă primiți deja aceste canale ca parte a pachetului dvs. existent de cablu TV, trebuie să vă conectați pe site-ul TSN și să începeți să faceți streaming imediat. Dacă nu, nu intrați în panică: puteți achiziționa un permis online de o singură zi online pentru 4,99 USD CAD (permisele lunare sunt disponibile și pentru 19,99 USD).

Din păcate, acest serviciu nu include niciun fel de încercare gratuită și, întrucât este blocat în regiune, va trebui să fiți în Canada (sau conectat la un server VPN canadian) pentru a-l utiliza.

Alte locații

Dacă nu puteți urmări online UFC Fight Night 166 folosind oricare dintre serviciile de mai sus, este posibil să vă abonați la UFC Fight Pass. Este disponibil în toată lumea, cu excepția celor din Brazilia, iar în timp ce prețurile variază în funcție de locația dvs., de obicei costă în jur de 10 USD. Există și o probă gratuită de o săptămână, astfel încât să puteți vedea dacă acest serviciu este potrivit pentru dvs..

La fel ca multe servicii de streaming sport, UFC Fight Pass folosește opriri pentru a vă împiedica să urmăriți lupte care sunt afișate de un alt post de difuzare din țara dvs. Drept urmare, este posibil ca acesta să nu fie cel mai bun mod de a urmări toată lumea. Dacă o altă platformă arată UFC Fight Night 166 unde vă aflați, este posibil să fie mai ușor să vă înscrieți decât să găsiți o țară în care UFC Fight Pass nu anulează acest eveniment..

UFC Fight Night 166: program complet

Noaptea de luptă UFC 166 promite să fie la fel de interesant ca întotdeauna. Aruncați o privire mai jos pentru programul complet:

LuptăClasa de greutate
Herbert Burns vs. Nate Landwehr Ușoară
Brett Johns vs. Tony Gravely bantamweight
Sara McMann vs. Lina Lansberg bantamweight
Montel Jackson vs. Felipe Dias Colares bantamweight
Justine Kish vs Lucie Pudilova bantamweight
Nik Lentz vs. Arnold Allen Ușoară
Bevon Lewis vs. Dequan Townsend Ușoare Greu
Jamahal Hill vs. Darko Stosic Ușoare Greu
Angela Hill vs. Hannah Cifers Strawweight
Jordan Espinosa vs. Alex Perez categorie muscă
Rafael dos Anjos vs. Michael Church categorie ușoară
Curtis Blaydes vs. Junior dos Santos Categoria grea
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =

Adblock
detector