Cum să vizionezi US Open Tennis 2019 în direct online, de oriunde

Cum să vizionezi online US Open în direct


A 139-a calificare a US Open începe în 19 august la USTA Billie Jean King National Tennis Centre din New York City, dar turneul propriu-zis nu va începe până pe 26 august. Se va desfășura până pe 8 septembrie, cu două sesiuni pe zi la 11 AM și 19:00 EST (cel puțin până la rundele ulterioare, când orele se schimbă la 12PM și 16:00). Mai jos, vă vom anunța cum puteți viziona tenisul US Open în direct online de oriunde, chiar dacă sunteți în străinătate.

Acest articol va recomanda doar surse oficiale. Deși evenimentele sportive cu profil înalt sunt afișate aproape întotdeauna pe fluxuri fără licență, este important să ne dăm seama că acestea oferă, de obicei, videoclipuri cu rezoluție scăzută și predispuse la eliminarea la jumătatea meciului. Cu radiodifuzoarele oficiale din întreaga lume, multe dintre acestea oferind o perioadă de încercare gratuită, nu există niciun motiv să folosească fluxuri nesigure și nesigure.

Cum să urmăriți US Open cu un VPN

Chiar dacă nu ați folosit niciodată o VPN înainte, ocolirea georestrucției unei platforme este foarte simplă.

Iată cum puteți viziona live tenisul american Open online:

  1. În primul rând, alegeți un VPN adecvat. Am menționat ExpressVPN mai sus, dar este posibil să doriți să luați în considerare și NordVPN și CyberGhost, două alternative low-cost.
  2. Descărcați software-ul client VPN. Vor fi câteva versiuni diferite, deci asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
  3. Alegeți una dintre emisiile oficiale US Open din lista de mai jos.
  4. Conectați-vă la un server din țara corespunzătoare. De exemplu, ați folosi un server american pentru a debloca ESPN sau unul britanic pentru Amazon Prime Video.
  5. Încercați să încărcați conținut de pe platforma aleasă. Ar trebui să joace aproape imediat. Notă: mai întâi trebuie să actualizați pagina.

Nu uitați să parcurgeți pașii de mai sus înainte de a începe de fapt US Open. În acest fel, dacă întâmpinați probleme, veți avea destul timp pentru a contacta echipa de asistență a clientului VPN pentru ajutor..

Unde să urmăriți online US Open online

Turneul de tenis american Open US din 2019 este afișat în peste 200 de țări, deci este extrem de probabil să fii în stare să urmărești în limba ta maternă. Mai jos, vă vom explica cum puteți surprinde în direct fiecare secundă a evenimentului, oriunde v-ați afla.

SUA, Mexic, America de Sud și Centrală

Steagul SUA

Puteți urmări întregul US Open 2019 pe ESPN Player (sau ESPN International dacă sunteți în afara Statelor Unite). Va trebui să vă conectați folosind acreditările furnizorului de cablu pentru a accesa fluxul live. Dacă nu sunteți în afara țărilor de mai sus, veți primi un mesaj de eroare: „Ne pare rău. ESPN Player nu este momentan disponibil în regiunea dvs. ”

Dacă sunteți în SUA și nu aveți cablu, nu vă faceți griji - puteți viziona, de asemenea, la Sling TV, YouTube TV sau ESPN+. ESPN + este un serviciu de top care costă 4,99 USD pe lună sau 49,99 USD anual. Poate fi instalat pe dispozitive iOS, Android, ChromeCast și Apple TV. Cel mai bun dintre toate, vine cu un proces de o săptămână. Deși acest lucru nu este suficient de lung pentru a urmări fiecare meci, vă va permite să trăiți în direct aproape jumătate din jocurile de tenis Open din SUA gratuit.

Canalul de tenis va avea previzualizări și evidențieri gratuite, deși nu veți putea viziona meciurile în direct.

Toate serviciile de mai sus sunt blocate în regiune. Dacă sunteți în prezent în străinătate, vă puteți distruge locația conectându-vă la un server VPN din SUA (sau o altă țară acceptată) și apoi conectați-vă normal ca folosind datele de identitate prin cablu.

Regatul Unit

Steagul britanic - jack jack

În Marea Britanie există o singură radiodifuziune US Open: Amazon. Abonații Amazon Prime pot viziona fiecare meci în direct pe Amazon Prime Video. Aceasta costă 7,99 lire sterline pe lună, dar include o probă gratuită de 30 de zile. Înregistrându-vă și anulând odată ce evenimentul este încheiat, puteți transmite gratuit US Open.

Canada

steagul canada

Telespectatorii canadieni pot prinde online tenisul american US Open online, fie în TSN, fie în RDS. Ambele servicii arată fiecare eveniment în direct, dar puteți viziona gratuit doar dacă pachetul dvs. de cablu include TSN sau RDS. Dacă nu, sau nu aveți cablu, vă puteți abona direct la 24,99 USD CAD pe lună. Cu toate acestea, nu există niciun proces gratuit, așa că asigurați-vă că vă înregistrați cât mai aproape de eveniment. Acest lucru asigură că abonamentul dvs. de o lună va acoperi întregul US Open.

TSN va avea o acoperire în limba engleză, în timp ce RDS va avea comentarii în limba franceză. Dacă sunteți în afara Canada, va trebui să vă urmăriți VPN.

Africa Sub-Sahariana

Congo_DR_Flag 2

SuperSport va prezenta evenimentele în direct în toate țările africane sub-sahariene. Cu toate acestea, în timp ce conținutul selectat este disponibil pentru vizionare gratuită, majoritatea este accesibilă doar abonaților DStv. Deși nu a fost confirmat, este foarte probabil ca US Open să fie doar abonat.

Nu este posibil să vă înregistrați la DStv online, deoarece solicită un număr de identificare sau un număr de telefon local. Cu toate acestea, dacă sunteți abonat DStv și sunteți în prezent într-o altă țară, puteți urmări în continuare SuperSport online folosind unul dintre serverele VPN sud-africane ale dvs..

Deși SuperSport transmite uneori în limba africană, US Open va fi acoperit doar în limba engleză.

Australia

steagul australiei

În Australia, puteți viziona fiecare moment al US Open în direct pe ESPN. Din păcate, telespectatorii australieni nu se pot înscrie la ESPN +, așa că mai întâi veți avea nevoie de un abonament Fetch sau Foxtel. După ce v-ați înregistrat, puteți viziona online prin intermediul aplicației Fetch sau Foxtel Go.

Dacă nu aveți niciunul dintre aceste servicii, vă puteți înscrie la Foxtel Now. Pachetele de canale necesare costă 40 USD AUD pe lună, dar există un proces de zece zile, care vă permite să vizionați mai mult de jumătate din US Open 2019 gratuit.

Urmăriți fiecare meci din sferturile de finală în continuare gratuit pe SBS. Ar trebui să rețineți că acestea vor fi disponibile numai la TV, nu transmite în direct online. Cu toate acestea, s-ar putea să urmăriți evenimentele la capăt în ziua următoare.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Australia

Program de tenis pentru US Open 2019

Faza de calificare 19 - 23 aug
Prima runda 26 - 27 aug
Runda a doua 28 - 29 aug
Runda a treia 30 - 31 aug
Runda de 16 1 - 2 sept
Sferturi de finala 3 - 4 sept
Semifinale 5 - 6 sept
Finala 7 - 8 sept

Pot transmite US Open cu un VPN gratuit?

Serviciile VPN gratuite pot părea tentante la prima vedere, dar vă sfătuim cu fermitate împotriva utilizării lor. Datorită rețelelor de servere mai mici și unui număr mai mare de utilizatori, vă puteți aștepta la încărcarea videoclipurilor care durează pentru totdeauna și, eventual, chiar la deconectări sporadice. Acest lucru ar fi enervant pentru orice streaming, dar cu un eveniment live, riscați să pierdeți un moment important. În plus, unele VPN-uri gratuite au capacități lunare de date, astfel încât, chiar dacă puteți viziona o singură potrivire, este posibil să nu puteți transmite restul.

În cele din urmă, există riscul ca VPN-urile gratuite să prezinte pentru sistemul dvs. Un studiu din 2016 a arătat că zeci de aplicații gratuite „VPN” nu au criptat în realitate niciun trafic și că mulți au încercat pur și simplu să instaleze malware pe dispozitivul utilizatorului. Cu toate acestea, nu sunt doar VPN-urile gratuite cunoscute, care reprezintă o amenințare: am văzut chiar și o vândere de VPN gratuită cu profil înalt care să vândă lățimea de bandă a utilizatorului pentru a fi utilizat într-o botnet. Pentru a vă păstra în siguranță online, vă recomandăm să utilizați un serviciu de încredere, cu o evidență dovedită a protejării confidențialității utilizatorilor săi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =