Cum urmărește Rusia / Arabia Saudită online gratuit (joc de deschidere a Cupei Mondiale 2018)

Dacă nu puteți ajunge în Rusia anul acesta pentru meciurile din FIFA World Cup 2018, există șanse mari să căutați să transmiteți totul online. Din fericire, puteți urmări Cupa Mondială dintr-o varietate de surse, pe care le vom detalia mai jos. Jocurile au început pe 14 iunie și le puteți urmări oriunde în lume, inclusiv SUA, Canada, Australia, Marea Britanie, Germania, Rusia și Orientul Mijlociu.

FIFA World Cup 2018

În acest an, Cupa Mondială FIFA se deschide cu Rusia v. Arabia Saudită care începe jocurile în ceea ce va fi probabil un meci foarte interesant. Ținând cont că jocurile se desfășoară în Rusia în acest an, țara va avea avantajul echipei de acasă, dar asta nu înseamnă că nu vor avea un număr mare de fani care se înrădăcinează puternic împotriva lor.

Nu ratați jocul din Rusia v. Arabia Saudită și nici alte jocuri din Cupa Mondială 2018 din acest an!

Iată tot ce trebuie să știți pentru a vă difuza pe dispozitivele dvs..

Unde să transmiteți FIFA World Cup 2018

Drepturile de streaming aparțin unei serii de rețele TV diferite din acest an. Pentru marile țări de limbă engleză, puteți găsi streamingul Cupei Mondiale din Rusia în următoarele locații:

 1. NE: Fox Sports
 2. Canada: TSN, CTV, RDS
 3. REGATUL UNIT: BBC, ITV
 4. Australia: SBS, Optus Sport

În afara acesteia, Cupa Mondială FIFA va transmite într-un număr mare de rețele TV localizate, unele gratuite, altele plătite.

Cum să transmiteți FIFA World Cup 2018: gratuit și plătit

Puteți transmite gratuit Cupa Mondială FIFA? Da! Dar pot exista unele limitări în funcție de locul în care vă aflați.

Cupa Mondială FIFA 2018: opțiune de streaming gratuit pentru toată lumea

Una dintre cele mai bune opțiuni de streaming gratuit de vizionat este pe site-ul Jocului Mondial. Acest site va transmite meciul de deschidere între Rusia și Arabia Saudită, precum și alte 25 de jocuri (a se vedea site-ul pentru detalii specifice jocului).

Acest site necesită o adresă IP australiană, deci va trebui să utilizați un serviciu VPN dacă nu sunteți în afara Australiei. Vă recomandăm ExpressVPN pentru a vă ajuta să treceți peste blocurile de conținut. În afara acestui lucru, tot ce trebuie să faceți este să fiți de acord cu termenii și să le oferiți adresa dvs. de e-mail.

Opțiuni de streaming a Cupei Mondiale din Marea Britanie

Dacă sunteți în Marea Britanie, aveți noroc! Meciul de deschidere și Cupa Mondială a Rusiei vor putea fi vizionate în întregime. Cele mai bune două opțiuni sunt BBC iPlayer și ITV. Puteți utiliza, de asemenea TVPlayer.com pentru a transmite jocurile, întrucât TVPlayer transmite fluxuri din ambele surse.

Calatorind in strainatate? Atâta timp cât aveți licență TV, puteți transmite fluxuri din oricare dintre sursele de mai sus, dar veți avea nevoie de un VPN pentru a face acest lucru. Iti recomandam ExpressVPN, deoarece este unul dintre puținele servicii VPN care funcționează cu BBC iPlayer, toate menținând viteze de streaming rapide prin serverele sale și protecție semnificativă a datelor pentru utilizatorii săi.

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU STREAMAREA CUPRULUI MONDIAL: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Cu o vastă rețea de server optimizată pentru conexiuni de mare viteză, este perfectă pentru vizionarea Cupei Mondiale. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Opțiuni de streaming de Cupa Mondială din SUA

În SUA, singura dvs. opțiune va fi Fox Sports. Puteți transmite fluxuri de la Fox Sports pe o aplicație dedicată Fox Sports. Vă puteți înscrie la un abonament la Fox Sports Go și puteți accesa rețeaua fără să aveți un abonament separat de cablu.

În afară de aceasta, majoritatea serviciilor de pachete TV TV disponibile pe internet sunt de asemenea disponibile în mod legal. Acestea includ:

 1. Sling TV
 2. fuboTV
 3. PlayStation Vue
 4. DirecTV Acum
 5. Hulu cu TV live
 6. YouTube TV

Cu toate acestea, dacă se întâmplă să fiți în SUA în timpul călătoriei și aveți acces la un serviciu care transmite FIFA, cum ar fi BBC sau ITV, puteți utiliza un serviciu VPN pentru a obține jocurile. (Rețineți că veți avea în continuare nevoie de o licență TV pentru a viziona jocurile fie prin iPlayer, fie prin ITV.)

O opțiune alternativă este să urmăriți Cupa Mondială pe Kodi, dar asigurați-vă că folosiți doar fluxurile oficiale și evitați conținutul piratat care plagiează Kodi. Pentru și mai multe opțiuni de streaming ExpressVPN are un ghid excelent pentru vizionarea Cupei Mondiale.

Opțiuni de difuzare a Cupei Mondiale Canada

Rezidenții canadieni pot utiliza unul dintre cele trei servicii diferite pentru a urmări meciul de deschidere pentru Cupa Mondială FIFA 2018, precum și toate celelalte meciuri. TSN, CTV și RDS vă vor oferi ceea ce aveți nevoie.

TSN va fi o opțiune bună dacă aveți deja serviciul. Cu toate acestea, TSN va costa ceva bani. De asemenea, nu puteți urmări TSN fără abonament prin cablu, așa că va trebui să vă înscrieți la un serviciu de cablu pentru a accesa TSN. Cu toate acestea, puteți transmite fluxul prin aplicația TSN Go după ce aveți abonamentul și urmăriți-l în timp ce mergeți.

CTV are, de asemenea, o aplicație CTV Go care vă va permite să curgeți în afara casei. Cu CTV, va trebui să aveți și un abonament la un serviciu de televiziune prin cablu pentru a viziona jocurile.

În cele din urmă, RDS vă va permite să vizionați fluxurile în aplicația lor RDS GO, dar, din nou, veți avea nevoie de un abonament prin cablu asociat cu contul dvs. în aplicație.

Rezidenții canadieni care doresc să urmărească meciul de deschidere și restul jocurilor gratuit pot dori să ia în considerare opțiunea Jocul Mondial enumerat mai sus, cel puțin pentru unele dintre jocuri.

Opțiuni de streaming de Cupa Mondială din Australia

Este bine să fii Aussie anul acesta pentru Cupa Mondială! SBS și Optus Sport vor transmite ambele Cupa Mondială a Rusiei și vă puteți bucura de meciuri gratuite pentru ambele.

Site-ul World Game va reprezenta sursa dvs. pentru jocuri gratuite de la SBS, așa că vă vom referi doar acolo.

Cu toate acestea, pentru Optus Sport, va trebui să vă creați un cont și să vă înscrieți la proba lor gratuită de 14 zile. Întrucât meciurile din Cupa Mondială se desfășoară în perioada 14 iunie - 15 iulie, poate fi necesar să treceți la un serviciu gratuit după ce proba de 14 zile a expirat.

Cupa Mondială a Rusiei 2018: fluxuri live gratuite pentru alte regiuni

Încă cauți mai multe fluxuri gratuite? Dacă sunteți în căutarea de comentarii în propria limbă sau nu vă deranjează comentariile nu în engleză, există un număr mare de servicii TV în arabă, germană, italiană, spaniolă și multe altele, care vor avea toată Cupa Mondială jocuri gratuite și streaming online.

Iată câteva opțiuni grozave:

 1. Arabă: KAN11, MAKAN 33, BTV
 2. Germană: ARD, ZDF, ORF, SRG SSR
 3. Franceză: TF1
 4. Italiană: Mediaset
 5. Portugheză (Portugalia): RTP, SIC
 6. Rusă: Perviy Kanal, VGTRK, Match TV
 7. Spaniolă (Argentina): TV Pública
 8. Spaniolă (Spania): Mediaset España Telecinco, Mediaset España Cuatro
 9. Olandeză: DR, NOS
 10. Bengaleză: BTV

Deși aceste servicii sunt gratuite, dacă alegeți să optați pentru unul sau altul, va fi probabil blocarea conținutului geografic. Asigurați-vă că alegeți o VPN care furnizează servere în țara în care încercați să atingeți și capacitatea care vă va permite să transmiteți fluxul în mod eficient fără nicio tamponare.

Disclaimer:

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a drepturilor de autor, inclusiv transmiterea de videoclipuri din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 47

Adblock
detector