Cum urmăriți online cursa Indy 500 online

Cum urmăriți online cursa Indy 500 online

2023 Indy 500 va începe la 12:00 EST (ora 9:00 PST / 5PM BST) pe 26 mai. 33 dintre cei mai buni șoferi de la IndyCar din lume vor concura într-o cursă înfricoșătoare de 500 de mile pe autostrada Indianapolis Motor Speedway. De obicei, acest eveniment durează aproximativ trei ore, iar mai jos vă vom anunța cum să urmăriți fiecare minut din Indy 500 online și gratuit.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Deși evenimentele sportive majore sunt adesea disponibile pe site-urile de streaming nelicențiate, nu recomandăm utilizarea acestora. Nu numai că calitatea video este foarte slabă, există și șansele ca fluxul să fie preluat offline, pentru încălcarea dreptului de autor. Cu atât de multe moduri legitime de a urmări acest eveniment, nu există niciun motiv pentru a utiliza surse neoficiale.

Toate platformele care prezintă această cursă sunt blocate în regiune. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a-l transmite din străinătate.

Cum să transmiteți fluxul Indy 500 din 2023 în străinătate cu un VPN

VPN-urile ar putea părea puțin intimidante la început, dar de fapt, face foarte ușor accesarea platformelor geo-restricționate în străinătate. Urmați pașii de mai jos pentru a urmări această cursă oriunde:

 1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN adecvat. Recomandăm ExpressVPN, deși NordVPN și CyberGhost sunt ambele alternative de înaltă calitate, cu costuri reduse.
 2. Apoi, descărcați și instalați versiunea corespunzătoare a aplicației VPN pentru dispozitivul dvs..
 3. Alege una dintre sursele oficiale din lista de mai jos.
 4. Conectați-vă la un server VPN din țara corespunzătoare. De exemplu, aveți nevoie de un server american pentru a debloca NBC sau un server canadian pentru Sportsnet.
 5. Redați un videoclip pe platforma aleasă. Ar trebui să se încarce instantaneu, dar, dacă nu, puteți rezolva majoritatea problemelor ștergând memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi reîmprospătarea paginii.
  Cum să vizionezi Croația / Anglia live online (UEFA Nations League)

Această cursă va fi transmisă în direct, vă recomandăm să testați VPN-ul cu pașii de mai sus, înainte de a începe. Această abordare vă asigură că, dacă ceva nu funcționează așa cum vă așteptați, veți avea tot timpul suficient pentru a contacta echipa de asistență a clientului VPN pentru ajutor..

Cum să urmărești IndyCar Indy 500 live online

IndyCar ar putea avea un public predominant american, dar are fani din întreaga lume. Mai jos, vă vom anunța ce radiodifuzoare arată Indy 500 2023 în țara dvs.:

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

NBC Sports prezintă fiecare cursă IndyCar din 2023 Trăi. Acest serviciu vă permite să vă autentificați și să transmiteți gratuit evenimentul complet dacă abonamentul dvs. la cablu TV include NBC. Nu aveți cablu? Nicio problemă – toate serviciile de mai jos vă permit să transmiteți în direct NBC Sports în direct:

 • DirecTV Acum
 • fuboTV
 • Hulu cu TV live
 • PlayStation Vue
 • YouTube TV
 • Sling TV

Aceste servicii sunt destul de costisitoare (variind între 15 și 50 USD USD pe lună), dar toate includ o perioadă de încercare gratuită. Ca atare, vă puteți înscrie, transmite în direct evenimentul, apoi anula pentru a nu fi taxat.

Serviciile de mai sus pot fi accesate numai în SUA. Pentru a le utiliza din alte țări, veți avea nevoie de un VPN. Dacă nu aveți unul, vă recomandăm să profitați de ExpressVPN fără riscuri Garanție de 30 de zile înapoi. Dacă ai nevoie doar de un VPN pentru a urmări acest eveniment sau dacă ExpressVPN nu îți îndeplinește așteptările, poți doar să anulezi și să revendici o rambursare completă.

  Cum să urmărești turneul Memorial 2023 în direct online

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

 • Sky Sports (este necesar un abonament prin cablu)
 • Acum TV

În fiecare cursă, practică și calificare IndyCar din 2023 vor fi transmise în direct pe Sky Sports F1. Dacă sunteți deja client Sky TV, vă puteți conecta la aplicația Sky Go sau site-ul Sky și puteți transmite întreaga cursă în direct. Dacă nu aveți cablu sau dacă sunteți cu un alt furnizor, cel mai bun pariu este să faceți acest lucru achiziționează un permis Sky Sports Acum TV in schimb. Trecerile zilnice costă doar 8,99 GBP și nu aveți nevoie de un cont Now TV pentru a cumpăra unul, așa că nu există taxe ascunse de care să vă faceți griji.

Sky Go și Now TV sunt ambele blocate în regiune. Aceasta înseamnă că va trebui să fiți în Marea Britanie sau să folosiți un server VPN britanic pentru a le utiliza.

Canada

Steagul canadian

 • Sportsnet (este necesar un abonament prin cablu)
 • Sportsnet Acum

Sportsnet are drepturi exclusive pentru a arăta acest eveniment în Canada. Vă puteți conecta cu detaliile furnizorului de cablu și puteți transmite cursa gratuit, atât timp cât Sportsnet este inclus în abonamentul dvs. De asemenea, acest radiodifuzor oferă un serviciu online, numit Sportsnet Now, deci veți putea viziona chiar dacă nu aveți TV prin cablu.

Din păcate, acest serviciu nu vine cu un proces gratuit. Abonamentele încep de la 19,99 USD CAD pe lună, dar, deoarece fiecare plan include această cursă, nu există niciun motiv să alegeți un pachet mai scump.

Sportsnet este disponibil doar în Canada și necesită o metodă de plată legată de o adresă canadiană. Abonații existenți pot utiliza în continuare acest serviciu din străinătate conectându-se la un VPN.

  Cum să urmărești Ligue 1 live online de oriunde

Australia

steagul australiei

 • Fox Sports (este necesar un abonament la Foxtel sau Fetch)
 • Foxtel Acum

Fanii australieni pot urmăriți în direct acest eveniment pe Fox Sports. Dacă sunteți un client Foxtel sau Fetch și abonamentul dvs. include Fox Sports, nu vă puteți autentifica în aplicația Foxtel Go sau Fetch TV și puteți începe să transmiteți imediat.

Dacă nu aveți cablu, puteți viziona în continuare această cursă pe Foxtel Now. Acest serviciu costă de obicei 25 USD pe lună, la care se adaugă un plus de 15 dolari pentru pachetul de canale sportive, dar vine cu o probă gratuită de 10 zile, în timpul căreia vei avea acces la fiecare canal. Aceasta înseamnă că, dacă vă înregistrați, urmăriți cursa și anulați înainte de încheierea procesului, nu veți fi taxat.

Toate serviciile de mai sus folosesc geo-restricție pentru a împiedica utilizatorii din afara Australiei să privească orice. În plus, Foxtel necesită un număr de telefon australian în timpul înregistrării, ceea ce face foarte dificil pentru utilizatorii străini să se înscrie. Abonații existenți pot accesa aceste platforme în străinătate cu un VPN.

Africa Sub-Sahariana

Africa de Sud sub saharan

 • Canal + (abonament necesar, acoperire în limba franceză)
 • SuperSport (abonament necesar)

Canal + va oferi acoperire în limba franceză a sezonului IndyCar 2023 țărilor africane subsahariene, inclusiv Kenya, Nigeria, Senegal și Africa de Sud. SuperSport va prezenta cursa în aceleași țări, deși cu comentarii engleze.

Prețurile variază de la o regiune la alta, dar, în general, vă puteți aștepta ca Canal + să coste în jur de 20 USD USD pe lună. Merită menționat că ambele aceste servicii necesită instalarea hardware-ului în casa dvs., ceea ce înseamnă că este imposibil să vă înscrieți din străinătate. Acestea fiind spuse, dacă călătoriți, puteți utiliza un VPN pentru a vă conecta și a accesa aceste servicii în mod normal.

Imaginea antetului: Indianapolis Motor Speedway de redlegsfan21, licențiată conform CC BY-SA 2.0.

About the author

Comments

 1. Acest articol este despre Indy 500 din 2023, care va începe la ora 12:00 EST (ora 9:00 PST / 5PM BST) pe 26 mai. 33 dintre cei mai buni șoferi de la IndyCar din lume vor concura într-o cursă de 500 de mile pe autostrada Indianapolis Motor Speedway. Articolul oferă informații despre cum să urmăriți evenimentul online și gratuit, dar recomandă utilizarea surselor oficiale și nu a celor nelicențiate. De asemenea, se menționează că toate platformele care prezintă această cursă sunt blocate în regiune și că veți avea nevoie de un VPN pentru a o transmite din străinătate. Articolul oferă, de asemenea, informații despre cum să urmăriți evenimentul în diferite țări, cum ar fi Statele Unite ale Americii, Regatul Unit, Canada, Australia și Africa Sub-Sahariana. În general, acest articol oferă informații utile pentru cei care doresc să urmărească Indy 500 din 2023.

Comments are closed.