Cum urmăriți sezonul NFL fără cablu 2019-2020: opțiuni gratuite și plătite

Cum să urmăriți sezonul NFL 2019-2020 fără cablu

Următoarea stagiune NFL! Opțiunile de streaming pentru NFL nu au fost niciodată mai abundente. Puteți urmări sezonul NFL 2019-2020 fără cablu pe aproape o duzină de servicii de streaming din SUA. În afara SUA? Puteți transmite în continuare toate jocurile NFL în străinătate anul acesta folosind câteva surse cheie și un VPN.

Rețineți că acest ghid recomandă doar surse oficiale pentru sezonul NFL 2019-2020. NFL a fost mult timp un sport popular la nivel mondial, dar accesul nu este întotdeauna ușor. Mulți fani apelează la surse de streaming nelegitime în fiecare an. Cu toate acestea, există suficiente opțiuni legitime care pot fi completate cu acces VPN, încât utilizatorii pot prinde cu ușurință majoritatea jocurilor fără a fi nevoiți să apeleze la site-uri web care pot prezenta un risc pentru securitate.. Este posibil să aveți nevoie de un VPN pentru a transmite în direct sezonul NFL 2019-2020 gratuit sau în străinătate în afara SUA.

Cum să vizionezi jocurile NFL fără cablu în străinătate

Dacă sunteți în SUA, nu va trebui să vă faceți griji; puteți transmite cu ușurință jocuri NFL în direct, cu multe opțiuni gratuite disponibile. Dar dacă vă conectați din străinătate, va trebui să luați în considerare câteva opțiuni suplimentare, dintre care unele ar putea necesita utilizarea unei VPN pentru a ocoli restricțiile de conținut geografic..

Iată cum puteți viziona jocurile NFL fără cablu de oriunde:

 1. Înscrieți-vă la un serviciu VPN bine cotat. Vă recomandăm ExpressVPN, dar poate doriți să luați în considerare NordVPN și CyberGhost drept servicii care oferă o calitate similară.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul ales sau ca extensie a browserului web (mai ales pentru utilizatorii Chrome).
 3. Deschideți aplicația VPN și conectați-vă la serverul corect. Dacă încercați să accesați un serviciu bazat pe SUA, de exemplu, conectați-vă la un server din SUA.
 4. Asigurați-vă că ștergeți cookie-urile browserului sau dispozitivului și datele din cache. De asemenea, poate doriți să încărcați o fereastră de navigare privată (modul Incognito pe Chrome). Acest lucru ajută la eliminarea urmelor suplimentare din locația dvs. curentă.
 5. Încărcați aplicația sau site-ul de streaming dorit. Atâta timp cât serviciul nu blochează activ conexiunile VPN, acum ar trebui să aveți acces la fluxurile dorite de NFL. Aveți probleme? Încercați să contactați asistența de chat VPN; în unele cazuri, numai anumite servere VPN funcționează pentru a ocoli unele servicii de streaming.

Cele mai bune opțiuni pentru a viziona NFL 2019-2020 fără cablu

Pentru cei care doresc să transmită NFL fără cablu, cele mai bune servicii de streaming includ:

 • Pass NFL: Cea mai bună opțiune (utilizați ExpressVPN pentru a urmări fiecare meci în direct fără opriri.)
 • YouTube TV (NE)
 • Sling TV (NE)
 • fuboTV (NE)
 • Hulu cu TV live (NE)
 • PlayStation Vue (NE)
 • LA&T TV Acum (NE)
 • Sky TV (REGATUL UNIT)
 • Acum TV (REGATUL UNIT)
 • DAZN (Canada, Germania, Austria, Elveția, Italia, Japonia)
 • TSN (Canada)
 • 7mate (Australia, jocuri limitate, accesibile în străinătate prin VPN)
 • Foxtel Acum (Australia)
 • USTVnow (Toate țările; fluxurile limitate prin intermediul CBS și FOX cu sediul în NY)
 • Amazon Prime Video (Joi seară Fotbal doar în SUA sau în străinătate prin VPN)
 • Yahoo! Aplicația sport (SUA, doar 5 jocuri)

Ne vom arunca în detalii pentru fiecare dintre aceste opțiuni, inclusiv costuri și detalii specifice de acoperire.

Cel mai bun VPN pentru jocuri NFL fără cablu: ExpressVPN

sport ExpressVPN-Streaming-

Streamingul online are o serie de riscuri, dar pentru fanii NFL există trei preocupări cheie: tamponare, blocare de conținut și monitorizare ISP..

Când transmiteți conținut online, ISP-ul dvs. nu numai că poate încetini viteza de conectare, dar vă poate dezactiva datele și vinde aceste date către terți. Legile actuale din mai multe țări permit ISP-urilor să le facă pe ambele, în special în SUA.

Multe ISP-uri vizează în mod intenționat și fluxurile video, deoarece folosesc o cantitate mare de lățime de bandă și vor reduce în mod intenționat calitatea acestor fluxuri în timpul perioadelor de trafic ridicat (ceea ce se întâmplă și în cazul în care majoritatea jocurilor NFL se întâmplă). Dacă transmiteți jocuri NFL prin intermediul telefonului mobil, de exemplu, mulți furnizori de date mobile pot chiar să vă degradeze fluxurile până la 480p sau mai puțin (aproximativ DVD calitate).

Cei care încearcă să acceseze conținut NFL gratuit sau exclusiv în străinătate pot utiliza o VPN pentru a evita restricțiile de conținut geografic. VPN-urile vă maschează identitatea reală și vă permit să vă conectați la un server din SUA sau în altă parte unde sunt disponibile fluxuri NFL.

Cea mai bună opțiune pe care am testat-o ​​pentru jocurile NFL și cele mai multe sporturi este ExpressVPN. Nu numai că ocolește cu ușurință restricțiile de conținut în loc de serviciile de streaming sport, ci are și cele mai rapide servere. Vă veți putea bucura de fluxurile HD pe care le plătiți fără întrerupere.

Vă recomandăm să vă conectați la un server german ExpressVPN pentru a deschide toate jocurile și a ocoli oprirea pentru NFL Game Pass.

OFERTA CITEȘTEI: Economisiți 49% pe ExpressVPN aici

Cum să vizionezi NFL în direct oriunde în lume

Drepturile de difuzare NFL variază, dar cea mai bună opțiune pentru a viziona jocuri live oriunde în lume este să le folosești NFL Game Pass. În SUA, NFL Game Pass oferă doar difuzarea la cerere a jocurilor după ce sunt difuzate, în timp ce în Marea Britanie și Irlanda unele jocuri sunt închise. Dar în multe alte țări, inclusiv Germania, Elveția și Austria, NFL Game Pass poartă toate cele 250+ jocuri NFL 2019 live fără restricții.

Puteți obține acces în streaming în direct la jocurile NFL prin NFL Game Pass făcând următoarele:

 1. Înscrieți-vă la un serviciu VPN, cum ar fi ExpressVPN sau alte opțiuni recomandate.
 2. Conectați-vă la un server VPN într-o țară în care Game Pass oferă streaming live complet, cum ar fi Germania.
 3. Du-te la NFL Game Pass site-ul web și înscrieți-vă.
 4. Transmiteți în direct jocurile NFL pe tot parcursul sezonului (și cu o probă gratuită de 7 zile)

Cum să vizionezi NFL fără cablu gratuit

Sezonul NFL 2019-2020 va cuprinde peste 250 de meciuri jucate pe stadioane din SUA (și câteva în străinătate). Puteți urmări cele mai multe, dacă nu toate, aceste jocuri prin intermediul serviciilor de streaming cu plată din întreaga lume. Cu toate acestea, există câteva opțiuni gratuite pe care le puteți folosi oriunde în lume.

Amazon Prime Video

Deși nu este o opțiune complet GRATUITĂ, dacă aveți deja un cont Amazon, puteți obține joi seară fotbal fără niciun cost suplimentar. Și dacă sunteți în străinătate, o VPN va acționa pentru a evita blocarea conținutului Amazon, pentru a putea transmite jocuri de fotbal joi seară prin Prime Video oriunde în lume.

Yahoo! Aplicație sport

Yahoo! Aplicația pentru sporturi mobile va avea 5 jocuri disponibile în acest an, cu prima pe 12 septembrie și ultima pe 20 decembrie. Dacă puteți descărca această aplicație, puteți urmări aceste jocuri gratuit. Este posibil să descărcați și să transmiteți fluxul Yahoo! Sport în afara SUA cu VPN.

7mate (Australia liber-aer)

Rețeaua aeriană liberă australiană 7mate a avut o tranzacție de 4 ani cu NFL care a expirat anul trecut. Deocamdată nu s-a anunțat nimic, dar presupunând că se ajunge la o nouă afacere, 7mate vor fi o opțiune viabilă. Oricine din afara Australiei poate accesa fluxuri de 7mate cu un VPN.

USTV Acum

USTV are acum două canale de difuzare bazate pe SUA: FOX și CBS. Vei putea urmări un număr limitat de jocuri pe parcursul anului folosind acest serviciu. USTV Now este complet liber de utilizat oriunde în lume.

Cum să vizionezi jocurile NFL în SUA

NFL fără cablu 2018

În SUA, mai multe radiodifuzoare împărtășesc drepturile la NFL. În prezent, drepturile de difuzare NFL sunt împărtășite de:

 • NFL Game Pass (Jocuri live disponibile prin deblocarea VPN)
 • CBS (jocuri AFC)
 • FOX (jocuri NFC, joi seară fotbal)
 • NBC (fotbal de duminică seară)
 • ESPN (fotbal de luni seară)
 • Rețeaua NFL (joi seară fotbal)
 • Amazon Prime Video (joi seară fotbal)
 • Yahoo! Aplicație sport (5 jocuri din 12 septembrie - 20 decembrie)

Pentru a avea acces la aceste opțiuni fără cablu, veți avea nevoie de unul dintre mai multe servicii de streaming diferite. În prezent, cea mai bună opțiune cu un singur serviciu care oferă cel mai mult număr de jocuri este partea de stat este YouTube TV. La 49,99 USD / lună, YouTube TV transportă CBS, FOX, NBC și ESPN. Asta înseamnă că veți primi AFC, NFC, duminică seară și fotbal de luni seară. Combinați acest lucru cu un cont Amazon Prime Video (8,99 USD pe lună separat, deși Prime Video vine și cu un cont Amazon obișnuit) și veți avea o acoperire completă pentru a viziona sezonul NFL 2019-2020 fără cablu.

Dacă doriți să păstrați totul sub un singur acoperiș, poate doriți să luați în considerare NFL Game Pass. Acest serviciu oferă fiecare joc american la cerere după difuzare, fără opriri. Dar dacă doriți să urmăriți totul în direct, puteți să vă înscrieți în NFL Game Pass și să vă conectați la contul dvs. printr-un VPN într-o țară în care fiecare joc live este disponibil prin intermediul serviciului (inclusiv Germania, Elveția, Spania și alte țări din Zona Euro).

Opțiuni alternative pentru a urmări NFL 2019-2020 în SUA

Există câteva opțiuni de combinare și potrivire ușor mai complexe pe care le puteți utiliza pentru a obține o acoperire destul de largă. De exemplu, o metodă este de a obține Amazon Prime Video pentru fotbal de joi seară. De acolo, puteți adăuga CBS All Access ca canal Prime pentru a obține jocuri AFC.

Singurele dvs. lacune în acoperire vor fi jocurile NFC (FOX), Monday Night Football (ESPN) și Sunday Night Football (NBC). Dacă adăugați pachetul albastru al lui Sling TV pentru 25 de dolari pe lună, veți primi rețea FOX și NFL.

Cu aceste opțiuni, veți avea aproape fiecare canal NFL, cu excepția ESPN și NBC, iar costurile dvs. generale vor fi următoarele:

 1. Amazon Prime Video: 8,99 USD / lună
 2. Acces CBS All: 5,99 USD / lună
 3. Sling Blue: 25 USD / lună

Total: 39,98 USD / lună

Din cercetările noastre, această combinație este cea mai bună opțiune pentru a obține cel mai mult număr de jocuri NFL fără cablu în SUA pentru cele mai mici cheltuieli. Cu toate acestea, dacă deține mai multe servicii nu este pe calea dvs., vă recomandăm să luați în considerare YouTube TV sau Hulu With Live TV.

În cele din urmă, nu numărați DAZN în SUA. DAZN costă 20 USD pe lună în SUA (sau 99 USD pe an). Deși serviciul nu transportă NFL pe piața americană, am găsit un VPN (inclusiv ExpressVPN) funcționează cu DAZN Canada (care are jocuri NFL live prin NFL Game Pass). Folosind această combinație, puteți obține jocuri NFL în direct și la un cost mult mai mic.

Serviciu Cost minim / lună Perioadă de încercareNFL Difuzoare oferite
fuboTV $ 54.99 7 zile Rețeaua FOX, CBS, NBC, NFL
YouTube TV $ 49.99 7 zile FOX, CBS, NBC, ESPN
Sling TV (portocaliu + albastru) $ de 40 7 zile Rețeaua FOX, NBC, ESPN, NFL
Hulu cu TV live $ 44.99 7 zile FOX, CBS, NBC, ESPN
PlayStation Vue $ 49.99 5 zile FOX, NBC, ESPN (pachetul de 54,99 USD / lună adaugă rețeaua NFL și rețeaua sportivă CBS)
LA&T TV Acum $ de 50 7 zile FOX, CBS, NBC, ESPN

Urmăriți jocurile NFL în Canada

Canada NFL fără cablu 2019

Fanii NFL din Canada au câteva opțiuni pentru a urmări NFL în 2019. Fanii pot achiziționa acces la NFL Game Pass ca o singură plată pentru 74,99 USD pentru a urmări jocuri live complete și replici ale fiecărui joc de sezon. Fanii canadieni NFL pot urmări, de asemenea, jocuri NFL fără cablu folosind alte două surse:

 • DAZN (cu NFL Game Pass): 20 USD / lună CAD
 • TSN Direct (RDS Direct pentru franceză): 24,99 USD / lună CAD

Dacă doriți să vedeți fiecare joc NFL, DAZN este cea mai bună opțiune. Nu numai că DAZN are drepturi de streaming pentru majoritatea jocurilor NFL din Canada, dar oferă și NFL Game Pass. Și spre deosebire de SUA, în cazul în care Game Pass oferă doar replici NFL, în Canada, Game Pass oferă jocurile în direct și în HD.

DAZN este mai scump în Canada decât în ​​multe alte locații unde este disponibil, dar oferă un număr mare de sport și opțiuni care ajută la justificarea prețului mai mare. TSN este o altă opțiune. Serviciul are o aplicație de streaming independentă. TSN va purta, de asemenea, majoritatea jocurilor NFL în Canada.

Cum să vizionezi jocurile NFL în Marea Britanie

Marea Britanie NFL fără cablu 2019

În afara SUA, Marea Britanie este al treilea loc cel mai popular pentru fotbalul american. Există câteva opțiuni ușor de accesat și pentru fanii NFL din Marea Britanie. Cele mai bune opțiuni pentru NFL în Marea Britanie includ:

 • Acum TV (acces Sky Sports): 6,99 £ / lună pentru Now TV, plus 5,99 £ / lună pentru Sky Sports Mobile
 • NFL Game Pass

Acum TV poate fi cea mai bună opțiune pentru cei care doresc acces la Sky TV și Sky Sports, fără a fi nevoie să obțină niciun echipament. Puteți obține un Pass TV Entertainment Now la minimum, apoi adăugați pe Sky Sports Mobile. Costul total este puțin sub 13 GBP pe lună, ceea ce face mult mai ieftin decât înregistrarea direct la Sky TV, ceea ce poate fi comparativ scump.

Cum să vizionezi jocurile NFL în Australia

Australia NFL fără cablu

Există două opțiuni fără cablu pentru NFL în Australia:

 • Pass NFL: 249 USD / an AUD
 • Foxtel Acum: 40 USD / lună AUD + 29 USD / lună AUD sport suplimentar
 • 7mate: liber (nedeterminat)

NFL Game Pass este cel mai bun traseu pentru fanii din Australia NFL, deoarece poartă majoritatea jocurilor în direct, precum și toate celelalte jocuri la cerere, cu replici complete. De asemenea, este ușor de descărcat și transmis pe un număr mare de dispozitive. Pentru cei care doresc un traseu gratuit, 7mate vor avea câteva jocuri selectate pe tot parcursul sezonului. Întrucât este o opțiune gratuită pentru TV în aer liber, puteți să vă acordați o antenă. Foxtel Now este și o opțiune viabilă, deși este posibil ca prețul să nu fie cel mai bun la 69 USD pe lună pentru acces.

Urmăriți NFL în Europa

Există câteva opțiuni pentru țările europene din afara Regatului Unit. Pentru cei din Europa, unele opțiuni de streaming NFL includ:

 • DAZN (Germania, Austria, Elveția, Italia): 9,99 € / luna
 • NFL Game Pass (Cea mai mare parte a Europei): Prețurile variază în funcție de țară

Dacă este disponibil, DAZN este o opțiune excelentă. Nu numai că oferă NFL Game Pass, ci oferă și o mulțime de alte opțiuni sportive. Costul scăzut îl face o intrare solidă pentru fanii europeni NFL.

Pentru țările europene în care DAZN nu este disponibil, NFL Game Pass este opțiunea de a merge, acolo unde este disponibil. Prețurile vor varia de la o țară la alta, așa că veți dori să verificați care sunt aceste prețuri după conectarea pe site-ul web NFL Game Pass din țara dvs. În timp ce NFL Game Pass oferă fiecare joc NFL din SUA în direct în multe țări, este posibil să ofere înlocuiri doar în unele țări.

Ghid de sezon NFL 2019-2020

Cu peste 250 de jocuri care se întâmplă în acest sezon, prinderea fiecărui joc ar putea fi un pic dificilă. Cu toate acestea, puteți amesteca opțiuni de transmisie live cu replici la cerere pentru a obține experiență completă. Există mai multe surse pe care le puteți utiliza pentru a consulta întregul program al viitoarelor jocuri.

 • Programul NFL.com
 • Programul NFL al ESPN
 • Programul NFL al Google

De asemenea, este posibil să găsiți programe de la emisiuni individuale care detaliază ce jocuri sunt disponibile în rețelele lor și când. Verificați secțiunea „NFL” pentru acele site-uri pentru a vedea dacă sunt disponibile programe de difuzare.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =

Adblock
detector