Învingeți jocurile NFL pentru trecerea jocurilor cu această soluție

Beat NFL Game Pass Blackout

Veți avea nevoie de un abonament activ NFL Game Pass și de un VPN pentru a ocoli în mod eficient blocajele și alte blocuri regionale. Vom analiza, de asemenea, câteva moduri de a viziona unele jocuri gratuit.

Cum să ocoliți oprirea NFL Game Pass: Ghid rapid

Mai jos este un ghid rapid despre cum să ocoliți oprirea NFL Game Pass în SUA, Marea Britanie și Irlanda.

Daca ai Ați cumpărat deja un abonament NFL Game Pass, iată cum puteți evita ocolirile NFL Game Pass (se aplică numai abonaților din Marea Britanie și Irlanda):

 1. Înscrieți-vă și descărcați un VPN care are locații de server în afara SUA, Marea Britanie și Irlanda și oferă o lățime de bandă. ExpressVPN este o opțiune excelentă bazată pe testele pe care le-am efectuat.
 2. Instalați aplicația VPN pe dispozitivul ales.
 3. Conectați-vă la un server VPN în afara SUA, Marea Britanie sau Irlanda. De exemplu, vă puteți conecta la un server VPN din Mexic.
 4. Accesați site-ul web Pass Game, conectați-vă și continuați să beneficiați de acces fără restricții.

US NFL Game Pass nu vine cu acces la jocuri live. Dacă sunteți săturat de asta și doriți mai multe opțiuni sau dacă doriți doar cumpărați un nou abonament, apoi faceți următoarele:

 1. Înscrieți-vă la un serviciu VPN care oferă servere în țări din afara SUA, Marea Britanie și Irlanda. ExpressVPN este opțiunea pe care am folosit-o în testele noastre și am constatat că funcționează bine cu NFL Game Pass.
 2. Conectați-vă la un server VPN în afara Regatului Unit, SUA sau Irlandei (de exemplu, Mexic).
 3. Mergeți la https://gamepass.nfl.com/ și creați un cont nou.
 4. Alegeți și cumpărați un pachet de streaming disponibil în țara al cărui server VPN ați ales să vă conectați și de acolo puteți începe să vizionați jocuri în direct.

3 LUNI GRATUIT: Obțineți trei luni suplimentare aici, când vă înscrieți la planul anual al ExpressVPN. Acordul include o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să primiți o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

NFL Game Pass principal

Evitează oprirea jocului NFL cu un VPN

NFL Game Pass este un serviciu de streaming online care le permite abonaților să transmită întreaga linie de jocuri de sezon NFL, fie în direct (în funcție de locația dvs.), fie la cerere. Fie că este vorba de jocuri obișnuite de sezon, Pro Bowl sau a 53-a Super Bowl care va avea loc duminică, 3 februarie 2019, puteți urmări totul folosind un abonament NFL Game Pass.

Din cauza restricțiilor de difuzare, dacă sunteți localizat în SUA sau unul dintre teritoriile sale, nu veți putea viziona în mod regulat și post-sezon jocuri live cu NFL Game Pass. Va trebui să vă bazați pe replici. Unele restricții se aplică și pentru Marea Britanie și Irlanda. Programul de oprire poate fi vizualizat pe pagina principală a NFL Game Pass.

Cu toate acestea, dacă achiziționați un abonament la Game Pass din orice altă locație din întreaga lume, atunci veți avea acces fără restricții la jocul NFL, inclusiv în fluxurile live din fiecare joc.

O modalitate dovedită de a accesa conținut blocat din punct de vedere geografic pe serviciile de abonament este utilizarea unei VPN. VPN-urile vă reorganizează conexiunea la internet printr-un server securizat într-o locație la alegere. Aceasta ridică restricțiile geografice și oferă avantaje de securitate.

Rețineți că abonamentul din SUA nu oferă deloc jocuri live. Acestea sunt cel mai probabil jocurile pentru care doriți să ocoliți o oprire. Dacă aveți un abonament din SUA și doriți să aveți acces la jocuri live, atunci poate doriți să luați în considerare achiziționarea unui abonament nou dintr-o țară din afara SUA, Marea Britanie sau Irlanda.

Dacă aveți deja un abonament VPN din Marea Britanie sau Irlanda, vă puteți conecta la un server VPN care se află în afara acestor teritorii pentru a vizualiza jocuri restricționate.

Este posibil să învingi oprirea NFL Game Pass cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite apar ca o afacere bună la suprafață. Cu toate acestea, utilizarea unei VPN gratuite cu serviciul NFL Game Pass nu este recomandată din câteva motive. Motivul cel mai evident și imediat este faptul că VPN-urile gratuite tind să aibă o dezvoltare tehnologică limitată, iar majoritatea nu vor debloca serviciile de streaming precum NFL Game Pass. Cu toate acestea, există și alte motive pentru care ar trebui să vă preocupați să utilizați un VPN gratuit.

Unele servicii păstrează jurnalele și chiar plasează anunțuri în browser pentru a face bani. În plus, de obicei, nu oferă utilizatorilor o mulțime de opțiuni de server.

Mai mult, VPN-urile gratuite au, de obicei, limite de date foarte mici. Acest lucru nu este ideal pentru difuzarea videoclipurilor, deoarece veți atinge destul de repede capacul, mai ales dacă încercați să transmiteți fluxul în format HD. În plus, mulți utilizatori vor concura probabil să utilizeze numărul limitat de servere disponibile, ceea ce ar putea afecta și viteza de streaming.

Unele instrumente software VPN gratuite s-au dovedit că transportă programe malware care infectează dispozitivele utilizatorilor și fură date.

Datorită tuturor acestor motive, ar merita tot timpul să verificați în schimb opțiunile plătite.

Locații de trecere a jocului NFL

Există restricții NFL Game Pass dacă vă aflați în SUA, un teritoriu american, Marea Britanie sau Irlanda. Aceasta înseamnă că există unele jocuri la care nu veți putea accesa cu jocul dvs. Pass din cauza acordurilor de difuzare care limitează ceea ce puteți vedea dacă locuiți într-una din aceste zone.

Dacă vă conectați la un server VPN din orice altă țară în care este disponibil NFL Game Pass, veți primi un pachet diferit de opțiuni, inclusiv opțiunea de a transmite jocuri live în loc să le urmăriți pe toate la cerere ca replici. Când sunteți conectat la un server VPN din Pakistan, de exemplu, veți fi direcționat către versiunea corespunzătoare a paginii NFL Game Pass și veți putea vedea ofertele NFL Game Pass disponibile în țara respectivă..

Tabelul de mai jos prezintă care sunt opțiunile dvs. pentru utilizarea unui VPN cu NFL Game Pass. Vă veți putea conecta la diferite biblioteci Game Pass cu un singur cont, dar poate fi necesar să achiziționați acces suplimentar în streaming de la serviciu, mai ales dacă încercați să ocoliți oprirea în SUA.

Locație Restricții (DA / N)
SUA + teritorii Y
Marea Britanie, Irlanda Y
Canada N
Australia, Singapore, Africa de Sud N
Franța, România, Elveția, Norvegia N
Hong Kong, Japonia N
India, Indonezia, Malaezia, Pakistan N
Mexic N

Cum să vizionezi jocuri NFL gratuit

Deși nu veți putea viziona toate jocurile NFL gratuit, există câteva opțiuni pentru a prinde unele jocuri gratuit. Aceste opțiuni sunt complet gratuite și nu necesită înscrierea la o probă a unui serviciu plătit. Veți avea nevoie de acces la un server VPN care vă permite să vă conectați la un server VPN din SUA.

Aplicația mobilă NFL de Verizon

Această opțiune este disponibil numai pe dispozitive mobile. Verizon are o înțelegere cu NFL, care permite oricui să urmărească jocuri NFL de pe piață, jocuri de playoff NFL și Super Bowl gratuit folosind aplicația mobilă NFL de Verizon. Utilizatorii vor trebui fiți în SUA sau conectați-vă la un server VPN din SUA pentru a vă bucura de acest lucru, in orice caz.

TIC nervos

Poti urmăriți câteva jocuri NFL joi seară gratuit prin Twitch chiar și fără a avea un abonament Amazon Prime (Twitch este deținut de Amazon). Primul, conectați-vă la un server VPN din SUA folosind software-ul dvs. VPN, apoi mergeți la Pagina video Twitch Prime.

Yahoo! Sport

Unele jocuri NFL sunt disponibile pentru a urmări pe dispozitivele mobile prin următoarele metode:

 • Aplicația Yahoo Sports (Android și iOS)
 • Site web mobil Yahoo Sports (Safari numai pentru iOS)
 • Aplicația Tumblr
 • Aplicația AOL
 • Site web mobil AOL.com pentru iOS (numai Safari)

Vei putea urmări jocuri naționale de pretemporan, jocuri locale în direct, jocuri din sezonul regulat primetime, playoff-uri și Superbowl 53. Au fost câteva jocuri disponibile pentru sezonul 2018/2019, dar toate au fost deja jucate.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =

Adblock
detector