Pirații NBA fluxuri de rating

analiza-pirat-nba-stream-rating-reddit

Criticile NBA citesc adesea lipsa de paritate, evidențiată doar de două echipe care câștigă ultimele patru campionate, ca o cădere a ligii. Cu toate acestea, datele spectatorilor dovedesc că, chiar dacă fanii au observat această tendință, ei nu se pot abate de la acțiunea lemnului tare: în sezonul 2017-18, publicitatea medie a televiziunii NBA a crescut la un nivel de patru ani..

Există mult mai multe povești decât datele oficiale de publicitate colectate de gigantul din industrie Nielsen. Anii recenți au dat naștere unei explozii de fluxuri online ilegale și piratate și nu există o sursă mai concentrată cu acest conținut decât un subreddit specific: / r / NBAStreams. Echipa noastră nu pledează pentru utilizarea / R / NBAStreams, dar este imposibil să ignorăm prevalența sa în panorama publicului NBA. Conform valorilor oficiale ale Reddit, cu puțin înainte de sezonul 2016-17, / r / NBAStreams s-au situat la puțin peste 45.000 de abonați. Înainte de începutul sezonului 2018-19, același subreddit a acumulat o serie enormă de aproximativ 300.000 de abonați.

Ca răspuns la popularitatea explozivă a subredditului, echipa de la Comparitech a decis să creeze propriul raport de analiză pentru a descoperi obiceiurile ilicite de vizionare ale / r / NBAStreams. Am colectat textul din 1.340 de trimiteri și 25.698 de comentarii despre subreditarea din sezonul 2017-2018 și am creat un scor de popularitate pentru fiecare echipă. Am adăugat numărul total de comentarii și scorul net (numărul de voturi scăzute cu numărul de reduceri) pentru fiecare participare a jocului pentru sezonul regulat și apoi pentru playoff-uri. Apoi am împărțit-o pe echipă și am creat o medie pentru fiecare pe parcursul sezonului și playoff-urile pentru a determina cine sunt cele mai piratate echipe.

LeBron rămâne regele ... al sezonului regulat

popularitate-scor-pentru-echipe în timpul sezonului regulat-

La fel cum părea imposibil să detroneze domnia lui LeBron James în cadrul Conferinței de Est, poate fi la fel de dificil să oprești transmiterea unui joc cu regele James. Cavalierii s-au lăudat cu cel mai mare rating general al fluxului de pirați din sezonul regulat, urmați de celtici și războinici.

Cu toate acestea, Războinicii sară atât pe Celtics cât și pe Cavaliers dacă ne stratificăm proba prin jocuri îndepărtate. Această schimbare ar putea fi explicată de o serie de factori diferiți. Pentru unul, există șansa ca fanii să fie mai interesați să se adapteze atunci când campionul NBA Golden State Warriors joacă pe stadionul echipei de acasă. De asemenea, telespectatorii pot lua act că Războinicii sunt mult mai umani atunci când sunt pe drum, cu un diferențial mediu de +4,2 (comparativ cu diferențialul +9,3 al echipei pe propriul stadion).

La celălalt capăt al spectrului, Atlanta Hawks a fost cea mai slab evaluată echipă de acasă, în timp ce Dallas Mavericks a fost partea de jos a pachetului pentru jocurile din deplasare. Fanii din Atlanta și Dallas speră probabil ca tinerii lor în devenire să impulsioneze aceste statistici în sezonul 2018-19.

Întreruperile regionale pot fi o posibilă explicație a motivului pentru care fanii baschetului transmit în mod ilegal aceste jocuri. Dacă sunteți un cutter de cablu în Miami, dar aveți NBA League Pass, nu puteți transmite în mod legal jocuri Miami Heat pentru că sunteți pe piața de difuzare a Miami. Pentru a obține o deblocare regională ca în acest scenariu, puteți utiliza o VPN pentru a schimba adresa dvs. IP, astfel încât să puteți ocoli geo-restricții.

Evaluări, după meci individual

Top-pirat-rating-in timpul sezonului regulat-

În ceea ce privește jocurile individuale, deschizătorul sezonului Cavaliers vs Celtics a aruncat în aer competiția atunci când a fost vorba de cel mai pirat joc. Și mai impresionant este faptul că calificarea jocului poate fi justificată de numărul de povești din meci. În primul rând, a fost deschizătorul sezonului, care va fi întotdeauna mulat în mai mulți spectatori. În plus, LeBron James și Cavaliers au fost pregătiți să facă față împotriva fostului lor coechipier, Kyrie Irving, iar despărțirea de offseason a adus o mulțime de drame. În cele din urmă, Gordon Hayward a suferit o accidentare groaznică, la sfârșitul sezonului, la doar câteva minute de la meci.

Campionii rotund la popularitatea playoff-ului

medie-popularitate-scor-pirat-evaluare-2018-nba-play-off

Cel mai bine cotat meci din prima rundă a fost între Toronto Raptors și Washington Wizards. A fost nevoie de șase jocuri pentru ca Raptors să închidă seria, în ciuda faptului că Peretele lui John Wall a avut o medie de 26 de puncte și 11 asistențe în serie. A existat un interes mai puțin interesat pentru pelicanii din New Orleans și Portland Trail Blazers în comparație cu toate celelalte echipe, ceea ce poate lega din nou scepticismul general al fanilor în ceea ce privește dominația Războinicilor din Occident..

În a treia rundă, Houston a contestat Golden State pe parcursul unei admirabile bătălii cu șapte jocuri. Cu toate că favoritul Conferinței de Vest și campionul domnesc Războinic a dominat, rachetele pot cel puțin să se încânte în a fi fluxul de pirați al celor mai bine cotate finale ale Conferinței cu o marjă largă.

În ceea ce privește runda finală a playoff-urilor, este destul de evident faptul că interesul a scăzut, deoarece Războinicii și-au arătat dominația împotriva cavalerilor. Războinicii au măturat în mod convingător cavalerii în patru jocuri, câștigând trei dintre meciurile cu marje cu două cifre.

Los Angeles, Brooklyn și Utah se înfometează în timp ce se sărbătorește Cleveland

mediu-număr-pirat-stream-pe-joc-nba-team

Ne îndepărtăm de performanțele de angajare, pe baza unui joc după joc sau în fiecare sezon, am analizat numărul mediu de fluxuri diferite disponibile pentru fiecare echipă. Fanii Clipper au avut cele mai slabe selecții pentru jocuri în cursul sezonului, cu o medie cea mai slabă din ligă de doar 10,6 linkuri diferite de streaming pirați pe meci. Pe de altă parte, fanii Cavaliers au mai mult noroc găsindu-și echipa, cu o medie de 13,1 link-uri de streaming pirat pe meci.

În timp ce Cavaliers domnea suprem, Jazz and Nets a aterizat în partea de jos a ligii pentru opțiuni de streaming pirați. Lipsa de opțiuni de difuzare pentru meciurile de la Nets este de înțeles, având în vedere finalitatea neplăcută a echipei, dar Jazz prezintă un caz mai nedumerit, în timp ce echipa a terminat ca a cincea sămânță în Conferința de Vest.

TNT depășește canalele naționale și locale

cel mai popular-difuzare-rețea-timpul-nba-regulat-sezon

Indiferent dacă se datorează unei abordări puțin mai nivelate a lui Ernie și Kenny sau a divertismentului fără sfârșit de la Shaq și Chuck, TNT pare a fi rețeaua de alegere / r / NBAStream cu un scor mediu de 21,3. În cealaltă parte a spectrului, nu se pare că subreditul se bucură de transmisiile locale aproape la fel, cu un scor mediu de doar 3,5 în funcție de metrica noastră.

Streamingul este departe de un Slam Dunk

Deși aceste date oferă informații valoroase în mintea spectatorilor NBA, este important să ne amintim de natura ilegală a acestor fluxuri. În același timp, dorim să reamintim cititorilor că nu toate torentele și fluxurile de torrent sunt în mod inerent ilegale. Efectuarea de întreținere pe securitatea computerului este recomandată, de asemenea, pentru a vă asigura că rămâneți în siguranță în timp ce consumați conținut.

Îi încurajăm pe toți cititorii noștri să consume cât mai multă acțiune din lemn de esenta tare, dar să o facă prin canalele adecvate.

Metodologie

Pentru acest proiect, 1.340 de trimiteri și 25.698 de comentarii au fost răzuite din arhiva pushshift.io a trimiterilor și comentariilor din subredditul / r / NBAStreams. Toate trimiterile și comentariile au fost transmise de la începutul sezonului regulat 2017-18 NBA (17 octombrie 2017) până la sfârșitul finalei NBA (8 iunie 2018). În „Evaluări periodice de sezon”, scorul de popularitate pentru echipe a fost creat prin medie a punctajului trimiterii cu numărul de comentarii pe care le-a avut..

limitări

Scorul de popularitate pentru jocul 4 din Finala NBA nu a fost disponibil.

Declarație de utilizare echitabilă

Dacă doriți să transmiteți această poveste cititorilor dvs. pentru utilizare necomercială, mergeți mai departe. Singura noastră întrebare este să nu întoarceți mingea și să includeți, în schimb, un link către această pagină, astfel încât toată lumea să poată vedea analiza noastră completă.

surse

  • https://www.basketball-reference.com/playoffs/https://variety.com/2018/tv/news/nba-ratings-1202752848/
  • http://redditmetrics.com/r/nbastreams
  • https://www.theguardian.com/sport/2017/oct/17/gordon-hayward-ankle-injury-celtics-cavaliers-nba
  • https://www.basketball-reference.com/playoffs/2018-nba-eastern-conference-first-round-wizards-vs-raptors.html
  • http://larrybrownsports.com/basketball/charles-barkley-quote-cavs-warriors-finals/402722
  • http://www.espn.com/nba/story/_/id/23867178/2018-nba-draft-dallas-mavericks-acquire-luke-doncic-send-draft-rights-trae-young-atlanta-hawks
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 69

Adblock
detector