Seria MLB London 2019: Cum să vizionezi Boston Red Sox vs New York Yankees în direct online

Cum să vizionezi Boston Red Sox vs New York Yankees în direct online

În Anglia, liliecii se numesc cluburi, câmpurile se numesc gropi, iar baseball-ul se numește fotbal.

Glumeam.

Dar dacă doriți să urmăriți gratuit 2019 seria London London a MLB online, avem câteva opțiuni de streaming serioase care vă vor arăta. În acest articol, vă vom explica cum să urmăriți primul joc de la Londra Red Sox din Boston împotriva New York Yankees în direct din SUA, Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

MLB este foarte strict în legătură cu cine poate urmări online și de unde. Dacă nu vă aflați într-o țară cu o opțiune oficială de streaming MLB, veți avea nevoie de o VPN bună să ocoliți restricțiile din regiune și să urmăriți seriile cu două jocuri Red Sox vs Yankees în mod gratuit pe 29 și 30 iunie.

Recomandarea noastră de top este ExpressVPN. Este un furnizor VPN premium care oferă servere rapide în 94 de țări și are reputația de a putea debloca aproape orice. Îți îmbunătățește, de asemenea, confidențialitatea și securitatea online și vine cu suport live 24/7.

ÎNCERCAȚI RISC GRATUIT: ExpressVPN vă va permite să accesați tone de conținut blocat în regiune din întreaga lume, inclusiv seria MLB London 2019 Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Rețineți că acest articol recomandă doar surse de streaming oficiale. Câteva site-uri web nesecționate vor transmite probabil jocul, dar acestea adesea prezintă un risc de malware, reclame intruzive, tamponare, videoclipuri de calitate scăzută și opriri bruște. Există o mulțime de modalități de a viziona jocul legal și gratuit, așa că nu vă deranjați cu site-urile de streaming umbroase.

Cum urmăriți MLB London Series 2019: Red Sox vs Yankees cu un VPN

Acoperirea în limba engleză a MLB London Series va fi transmisă în direct în SUA și Marea Britanie. Dacă nu vă aflați într-una dintre aceste țări, puteți utiliza o VPN pentru a ocoli blocarea regiunii și pentru a urmări Red Sox să joace Yankees în direct.

Iată cum se face:

  1. Înscrieți-vă la un VPN. Recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative solide.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN pentru dispozitivul dvs. Dacă utilizați MLB.tv, va trebui să urmăriți într-un browser web desktop, deoarece aplicația MLB At Bat pentru Android și iOS nu funcționează cu VPN-uri.
  3. Deschide aplicația VPN și selectează un server din SUA sau Marea Britanie, în funcție de fluxul pe care intenționezi să îl urmărești.
  4. Loveste Conectați buton.
  5. După ce a fost stabilită conexiunea, deschideți videoclipul așa cum faceți în mod normal și începeți transmisia live!

Vă recomandăm să vă înscrieți din timp și să vă luați VPN-ul pentru o unitate de testare pentru a vă asigura că poate debloca videoclipuri pe site-ul unde doriți să transmiteți jocul. Dacă întâmpinați probleme, veți avea timp să le ștergeți cu serviciul pentru clienți.

Unde să vizionezi MLB London Series live online gratuit

Chiar dacă seria Londrei este un eveniment special, acestea sunt considerate jocuri obișnuite de sezon. Așadar, dacă aveți deja o modalitate de a urmări jocuri MLB, ar trebui să puteți urmări seria London cum ați face în mod normal.

Seria londoneză cu Boston Red Sox și New York Yankees va fi difuzată în SUA pe Fox și ESPN, iar în Marea Britanie pe BT Sport și site-ul BBC iPlayer. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni complet gratuite, BBC iPlayer este cea mai simplă alegere. În SUA, s-ar putea să obțineți jocul gratuit printr-o încercare gratuită a unui serviciu de difuzare TV de top.

Regatul Unit

Site-urile BBC iPlayer și BBC Sport vor transmite atât jocurile Red Sox, cât și Yankees. Dacă sunteți în afara țării, conectați VPN-ul la un server din Marea Britanie. Vi se poate cere să introduceți un cod poștal din Marea Britanie sau să bifați o casetă care să indice că aveți o licență TV britanică. Aceste detalii nu sunt verificate, așa că trebuie doar să bifați caseta și / sau să introduceți un cod poștal din Marea Britanie.

Pentru mai multe sfaturi despre deblocarea fluxului BBC, consultați articolul nostru despre cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer.

Statele Unite

Fox va transmite primul joc din seria Londrei, iar ESPN îl va transmite pe al doilea. Tăietorii de sfoară din SUA au câteva opțiuni pentru a urmări preluarea Sox pe Yankees la sfârșitul lunii iunie.

  • MLB.tv este serviciul oficial de streaming independent al ligii. Oferă un Proces gratuit de 7 zile și costă 24,99 USD pe lună sau 99,99 USD pe an (plus o reducere dacă urmați o singură echipă). Telespectatorii trebuie să fie în SUA. Dacă accesați prin intermediul unui VPN, vă recomandăm să faceți acest lucru pe un browser desktop precum Chrome sau Firefox. Utilizatorii de pe iOS și Android vor trebui să urmărească aplicația MLB At Bat, care nu funcționează cu VPN-urile.
  • Sling TV, Fubo TV, PlayStation Vue, YouTube TV, DirecTV Now și Hulu + Live TV sunt toate serviciile de streaming TV live care transportă ESPN și Fox. Cei mai mulți dintre ei vin cu un proces gratuit, iar Sling este cea mai ieftină opțiune dacă intenționați să cumpărați un abonament.

Toate opțiunile de vizualizare din SUA sunt blocate în regiune, astfel încât dacă sunteți în afara țării, va trebui să utilizați un VPN pentru a urmări.

Despre seria London 2019: Red Sox vs Yankees

Primul acestui serial cu două jocuri are loc sâmbătă, 29 iunie, la 18:10. Ora Londrei, 1:10 p.m. Timpul estic al SUA.

Al doilea joc din 30 iunie este la 15:10. Ora Londrei, 10:10 a.m. Ora de Est.

Yankees și Red Sox este o rivalitate veche de un secol, pe care unii fani i-au asemănat cu Manchester United și Liverpool în Marea Britanie. Jocurile vor avea loc pe Stadionul Londrei, care este în prezent acasă la West Ham United Football Club și 55.000 de locuri.

Acest dublu antet va fi prima dată în istorie în care se joacă în sezonul regulat jocurile MLB din Marea Britanie, dar nu în ultimul rând. MLB și-a asumat un angajament de doi ani pentru a juca la Londra, deși echipele nu au fost încă selecționate pentru 2020. Iată să sperăm la un joc Cardinals vs Cubs de pe bazin.!

„Red Sox Yankees Game Boston” de Victorgrigas licențiat sub CC BY-SA 3.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 58 =

Adblock
detector