Soluție pentru restricțiile de oprire a UFC cu VPN sau Smart DNS

ufc
UFC reunește toți cei mai buni artiști marțiali mixți din lume într-un singur octogon, dar difuzările organizației nu sunt aproape globale. Drepturile de difuzare sunt distribuite canalelor TV locale și site-urilor de streaming din țări din afara SUA.

LEGATE DE: Cum să vizionezi McGregor vs Khabib online sau pe Kodi

Drept urmare, unele lupte ar putea fi anulate în anumite țări. Fanii care plătesc 10 dolari pe lună pentru un abonament la Fight Pass ar putea fi surprinși să afle că nu au neapărat acces la fiecare luptă în direct. Același lucru este valabil și pentru spectatorii cu plata pe vizionare. Restricțiile de declanșare pot varia de la luptă la luptă și sunt ascunse în varianta fină.

Abonații Fight Pass dintr-o țară sau regiune închisă care încearcă să transmită online un eveniment sunt primiți cu un mesaj de acest fel:

oprirea ufc

„Din cauza restricțiilor de difuzare, acest videoclip nu este disponibil într-un abonament UFC FIGHT PASS sau ca plata pe viziune în regiunea dvs. Vă rugăm să consultați listele TV locale pentru a vedea informații. "

Acest lucru înseamnă că va trebui să găsiți titularul drepturilor locale al țării dvs., să vă înscrieți și să plătiți lupta (din nou). Acești furnizori locali adesea acordă o experiență mai mică decât UFC.tv, cum ar fi o interfață de utilizator slabă sau o calitate video mai slabă. În Franța, de exemplu, există Kombat, în timp ce în Germania are loc jocurile de luptă. Nu ai auzit niciodată de ei? Nici noi.

O altă problemă a radiodifuzorilor terți este că aceștia nu permit utilizatorilor să urmărească replici la cerere. O luptă care are loc seara în Statele Unite s-ar putea să nu înceapă până la ora 17:00 în Europa, ceea ce nu este exact prima dată. UFC.tv le permite abonaților să urmărească repetițiile în timpul liber, dar deținătorii de drepturi locale au rareori această opțiune.

Cum să ocoliți oprirea UFC cu VPN sau DNS inteligent

Dacă comandați o luptă pe salariu pe care ați plătit-o deja de la o companie despre care nu ați auzit niciodată (și, eventual, într-o limbă pe care nu o înțelegeți), nu vă atrage, avem o soluție mai bună.

Un VPN sau un furnizor inteligent de DNS poate păcăli site-ul UFC.tv să creadă că vă aflați în SUA, ocolind astfel oprirea. Aceste instrumente acționează ca reprezentanți proxy prin care este redirecționat o parte sau tot din traficul dvs. de internet, atribuindu-vă o nouă adresă IP și răsfățând locația dispozitivului dvs..

Vă recomandăm să folosiți un serviciu plătit pentru a beneficia de viteze suficient de rapide și fiabile pentru a transmite video în direct. Nu este gratuit, dar este aproape cu siguranță mai ieftin decât a comanda lupta pe plata pe viziune. Câteva VPN-uri, cum ar fi ExpressVPN, au garanții de returnare a banilor în cazul în care doriți să vă înapoiați banii după ce se termină noaptea de luptă. Pe lângă garanția de returnare a banilor, VPN-ul Express are în prezent 3 luni în plus gratuit, cu planuri de 12 luni.

Procesul de vizionare cu un VPN este simplu:

  1. Înregistrați-vă, descărcați, instalați și conectați-vă la aplicația VPN
  2. Selectați un server din Statele Unite sau oriunde altundeva lupta nu este anulată. Serverele mai apropiate din punct de vedere geografic vor fi mai rapide.
  3. Conectați-vă la server și așteptați stabilirea conexiunii.
  4. Încărcați site-ul sau aplicația UFC.tv, conectați-vă cu datele de acreditare Fight Pass și începeți să urmăriți!

Și pentru un proxy DNS inteligent:

  1. Înscrieți-vă pentru un abonament inteligent DNS, Overplay funcționează bine.
  2. Pe site-ul furnizorului, găsiți adresele IP primare și alternative pentru serverele DNS în locația dorită
  3. Modificați serverele DNS implicite ale dispozitivului pe cele noi, conform instrucțiunilor furnizorului inteligent DNS
  4. Reporniți dispozitivul
  5. Conectați-vă la UFC.tv cu datele de acreditare Fight Pass și începeți să urmăriți!

Procesul funcționează, de asemenea, pentru lupte pay-per-view în streaming live, deși este posibil să fiți nevoit să alegeți o locație a serverului în același loc cu furnizorul de plată pe vizionare. În general, VPN-urile sunt mai simple de configurat, dar proxy-urile DNS inteligente funcționează pe o gamă mai largă de dispozitive.

În mod alternativ, puteți opta pentru vizionarea UFC pe Kodi, deși asigurați-vă că verificați legalitatea conținutului transmis. Multe fluxuri Kodi sunt neoficiale și încalcă legile privind drepturile de autor.

De ce se luptă UFC-ul?

Pentru a spune pur și simplu: lăcomie.

UFC poate câștiga mai mulți bani prin acordarea licenței de conținut către alți furnizori, care revând aceeași emisiune, decât prin vânzarea abonamentelor individuale de tip Fight Pass și comenzi de plată. Fracturarea pieței dintre acești furnizori este mai profitabilă pentru UFC, dar mai rău pentru consumatori.

Atunci când UFC semnează drepturile de difuzare la un radiodifuzor dintr-o altă țară, este de acord că acesta nu va fi dublu. Adică nu va concura cu radiodifuzorul la care tocmai a vândut drepturile. Astfel, oprirea este soluția.

Dacă dorește, UFC ar putea să se abțină de la licențele de conținut geografic și să păstreze pur și simplu toate fluxurile și emisiile sale sub o singură umbrelă. Astfel, WWE, care folosește un model similar, este disponibil în aproape toate țările la același preț, fără restricții de oprire.

„Ufc” de benyupp licențiat conform CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 93 =

Adblock
detector