Urmăriți Brazilia vs. Belgia online gratis online (sferturile de finală ale Cupei Mondiale)

Cum să vizionezi Brazilia v Belgia online gratuit

Căutați să urmăriți Brazilia vs. Belgia online live și gratuit? În această postare, vom arăta cum puteți transmite în direct acest joc, precum și orice alt meci din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, online gratuit. Vă vom explica, de asemenea, cum puteți utiliza o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru deblocarea și accesarea fluxurilor din alte țări, indiferent dacă sunteți în străinătate sau acasă. Aceasta înseamnă că veți putea urmări acoperirea din Marea Britanie, SUA, Canada, Italia, Spania, Franța, Germania sau orice altă țară din Europa sau din lume.

Brazilia va merge în cap cu Belgia pe 6 iulie, pe Arena Kazan din Rusia. Jocul este programat să înceapă la ora 7:00 BST (11:00 PST / 2PM EST), dar dacă aceste echipe sunt la fel de potrivite pe cât par, așteptați-vă să dureze mai mult de 90 de minute. În mod tradițional, Brazilia este echipa mai impresionantă, dar Belgia este neînvinsă până în prezent, ceea ce înseamnă că meciul ar putea merge în orice fel.

Vestea bună este că nu trebuie să ratezi niciun meci. Cupa Mondială 2018 este difuzată în peste 100 de țări, multe dintre ele având cel puțin o acoperire parțială gratuită. Mai jos, am creat ghiduri specifice fiecărei țări pentru a arăta cum puteți urmări acțiunea de oriunde v-ați afla.

Cum să urmărești sferturile de finală ale Cupei Mondiale online

Cupa Mondială FIFA este un fenomen global, așa că este firesc să existe acoperire în mai multe limbi diferite. În ciuda numărului tot mai mare de surse în limbi străine, vorbitorii de engleză au încă cea mai mare posibilitate de a alege. Am creat un ghid rapid pentru emisiile oficiale din marile țări de limbă engleză de mai jos.

 1. NE: Fox Sports
 2. Canada: TSN, CTV, RDS
 3. REGATUL UNIT: BBC, ITV
 4. Australia: SBS, Optus Sport

Fiți conștienți că fiecare sursă este diferită; unii au licența de a arăta fiecare joc din Cupa Mondială online, în timp ce alții ar putea afișa doar opt. Dacă țara dvs. nu are acoperire completă gratuită, poate doriți să luați în considerare utilizarea unui serviciu premium. Acestea au costuri lunare, dar pot oferi o perioadă de încercare gratuită, fluxuri 4K sau canale sportive suplimentare.

Vezi si: Urmăriți France v Uruguay online

Cel mai bun VPN pentru difuzarea Cupei Mondiale: ExpressVPN

cupa mondială expresvpn

Vă recomandăm să vă protejați cu ExpressVPN atunci când transmiteți Cupa Mondială. Este un VPN fiabil și cu mai multe platforme, care nu compromite viteza sau securitatea. Cu servere în 94 de țări, viteză suficient de rapidă pentru video video HD, și capacitatea de a debloca servicii dificile precum BBC iPlayer, ExpressVPN este perfect pentru cei care doresc să transmită un flux anonim.

Vă puteți înregistra la ExpressVPN în doar câteva minute. Mai întâi, alegeți durata abonamentului (una, șase sau douăsprezece luni). În continuare, efectuați o plată și instalați software-ul. Acest serviciu este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca atunci când urmăriți restul Cupei Mondiale. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți anula în termen de 30 de zile și să vă primiți banii înapoi.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 49% pe ExpressVPN aici. Veți beneficia, de asemenea, de trei luni în plus, iar garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile vă asigură că nu există niciun risc.

Urmărirea sferturilor de finală ale Cupei Mondiale: opțiuni gratuite și plătite

Cum să difuzi Cupa Mondială în Marea Britanie

Steagul britanic - jack jack

Două emisiuni împărtășesc acoperirea Cupei Mondiale în Marea Britanie: ITV și BBC. Deoarece ambele aceste rețele arată jumătate din programul turneului și fiecare are propria platformă de streaming gratuit pentru a urmări, spectatorii britanici pot urmări orice joc al Cupei Mondiale 2018 fie pe BBC iPlayer, fie pe ITV Hub. Puteți viziona, de asemenea, pe TVPlayer.com, un site complet legal care găzduiește fluxuri live atât de BBC1 cât și de ITV.

Brazilia vs. Belgia vor fi afișate pe BBC iPlayer, în timp ce celălalt meci din acea zi, Uruguay vs. Franța, va fi disponibil pe Hub-ul ITV.

Rețineți că legea britanică impune să aveți o licență TV pentru a transmite conținut live așa cum este afișat la TV. Acest lucru nu este întotdeauna imediat evident, deoarece din sursele de mai sus, iPlayer este singura platformă care o menționează. Chiar și atunci, vă cere doar să confirmați că aveți o licență TV, în loc să verificați efectiv.

Urmăriți Cupa Mondială din SUA

Steagul SUA

SUA au un difuzor în limba engleză și una în Spania la Cupa Mondială: Fox Sports și, respectiv, Telemundo Deportes. Ambele servicii vor transmite online Brazilia vs. Belgia (și la fiecare alt meci la Cupa Mondială), cu toate acestea, va trebui să vă autentificați cu detaliile furnizorului de cablu..

Pentru a urmări în spaniolă, vei avea nevoie de un pachet de cablu care să includă Telemundo Deportes și NBC Universo. Fox Sports este puțin mai ușor de accesat, deoarece le permite utilizatorilor să se conecteze fie cu furnizorul lor de cablu, fie cu unul dintre serviciile de streaming de mai jos:

 • DirecTV Acum
 • fuboTV
 • Hulu cu TV live
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV

Dacă sunteți deja înregistrat la oricare dintre aceste servicii, vizionarea din afara SUA este la fel de simplă ca conectarea la unul dintre serverele americane ale VPN. Cu toate acestea, datorită verificărilor de verificare a adresei și a metodelor de plată, este foarte dificil pentru rezidenții care nu sunt americani să se înscrie.

Ai un centru fantastic de home theater? Ați putea prefera să vizionați Cupa Mondială cu Kodi. Nu uitați decât să folosiți suplimentele Fox Sports GO sau NBC Sports Live Extra; Kodi este afectat de aditivi sportivi de calitate scăzută care folosesc surse neoficiale. Cu Cupa Mondială atât de ușor accesibilă, nu există niciun motiv să-ți pierzi timpul cu suplimente dubioase Kodi.

Transmiterea Cupei Mondiale din Canada

steagul canada

Telespectatorii canadieni au o gamă bună de opțiuni pentru a transmite Cupa Mondială, întrucât RDS, TSN și CTV vor arăta toate piesele în direct. Acestea fiind spuse, nu sunt gratuite pentru a urmări: va trebui să vă conectați la detaliile furnizorului de cablu înainte de a putea transmite jocuri complete.

Dacă nu aveți TV prin cablu, puteți accesa totuși acest conținut abonându-vă la RDS sau TSN. Ambele servicii costă 24,99 USD (CAD) pe lună, ceea ce este un pic cam abrupt, având în vedere că mai rămân mai puțin de două săptămâni de la Cupa Mondială. Poate doriți să luați în considerare găsirea unei surse gratuite sau utilizarea unui serviciu premium cu un proces de două săptămâni.

Toate radiodifuzoarele de mai sus au aplicații mobile care vă permit să vizionați meciuri în timp ce sunteți departe de casă. RDS oferă acoperire franceză, în timp ce CTV și TSN sunt în engleză.

Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA din Australia

steagul australiei

Inițial, Optus Sport a fost singura emisiune a Cupei Mondiale din Australia care a prezentat în direct fiecare meci. Cu toate acestea, după o serie de fluxuri problematice, compania a acceptat să partajeze acoperirea sa anterior exclusivă cu SBS. Drept urmare, spectatorii australieni pot prinde Brazilia vs. Belgia și toate programele viitoare ale Cupei Mondiale 2018, gratuit pe Jocul Mondial.

Jocul Mondial este gratuit de urmărit și nici nu trebuie să vă înregistrați. Singura cerință este o adresă IP australiană, pe care o puteți obține cu ușurință folosind o VPN. Dacă ați ratat câteva meciuri sau doriți să retrăiți câteva dintre momentele preferate, această platformă este perfectă, deoarece include reîncărcări complete ale jocurilor jucate anterior.

Cum să urmăriți Brazilia vs. Belgia dintr-o țară concurentă

Brazilia

Steagul Braziliei

Brazilia are doar două surse gratuite pentru vizionarea Cupei Mondiale 2018: RTP și SIC. Din păcate, SIC nu arată Brazilia față de Belgia, deci singura dvs. opțiune gratuită este RTP. Există o problemă și cu acest serviciu: afișează doar opt din cele 64 de meciuri ale turneului, așa că, în timp ce va transmite Brazilia vs. Belgia, nu va fi o sursă de încredere pentru restul Cupei Mondiale.

Dacă doriți să difuzați fiecare joc, va trebui să vă abonați la Fox Sports sau SporTV. Fox Sports poate fi vizualizat fără costuri suplimentare dacă este inclus în pachetul dvs. de cablu, în timp ce pachetele SporTV încep de la 9,99 EUR pe lună.

Toate sursele de mai sus vor arăta Cupa Mondială cu comentarii portugheze.

Belgia

Steagul Belgiei_2

În Belgia, există două emisiuni ale Cupei Mondiale. VRT asigură acoperire în limba franceză regiunii Flandra, în timp ce RTBF va arăta fiecare joc rămas în olandeză în restul țării.

Atât RBTF cât și VRT permit utilizatorilor să urmărească folosind playerul web sau aplicațiile mobile respective (Sporza Voetbal și o aplicație numită pur și simplu RBTF). Cel mai bun dintre toate, ambele servicii sunt gratuite. Acestea fiind spuse, va trebui să creați un cont pentru a urmări RBTF și ambele servicii necesită utilizatorilor să aibă o adresă IP belgiană.

Sferturile de finală ale Cupei Mondiale FIFA: Cum să te uiți din alte țări

Dacă engleza nu este prima ta limbă, nu vă faceți griji. Odată ce sferturile de finală ale Cupei Mondiale vor fi afișate în întreaga lume, există aproape sigur un flux cu comentarii în limba ta maternă. Mai jos, am enumerat câteva surse gratuite de vizionat pentru diferite limbi, dar dacă nu este menționată, puteți găsi difuzoarele din țara dvs. aici.

 1. Arabă: BTV, KAN11, MAKAN 33
 2. Daneză: DR
 3. Germană: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 4. Italiană: Mediaset
 5. Rusă: meci TV, Perviy Kanal, VGTRK
 6. Spaniolă: Mediaset España Cuatro, Mediaset España Telecinco
 7. Bengaleză: BTV

Vă recomandăm cu tărie să vă testați VPN-ul prin difuzarea de video în direct HD înainte de momentul începerii din 6 iunie. Acest lucru vă va permite să identificați orice probleme și să contactați asistența clienților înainte de începerea jocului, dacă este necesar. Amintiți-vă: majoritatea furnizorilor de VPN vor răspunde destul de rapid, dar timpii de răspuns cresc adesea seara și în weekend.  

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a drepturilor de autor, inclusiv transmiterea de videoclipuri din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Imaginea antetului: Brasil x África do Sul de Agência Brasília, licențiată sub CC BY 2.0.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 36

Adblock
detector