Az Identity Guard 2020-as áttekintése

Ha csalás áldozata lett vagy személyes adatainak adatmegsértés következtében szivárogtak be, az azonosító lopások elleni védelem egy bölcs befektetés. Az Identity Guard egyike a sok olyan cégnek, amely ilyen szolgáltatást kínál, ezért kipróbáltam magamnak, hogy kiderüljön, hogyan áll szemben a versennyel.

Az Identity Guard felülvizsgálatához a következőket szerettem volna megtudni:

 • Megéri az Identity Guard az árát??
 • Hogyan segít az Identity Guard megvédeni??
 • Az ID Guard könnyen beállítható és használható?
 • Van-e az ID Guard jó ügyfélszolgálata??
 • Mit fedez a tagsági biztosítás??

Az Identity Guard anyavállalata 1996-ban kezdte meg működését, mint egy hitelfigyelő társaság. Később további termékekre terjesztette ki, beleértve a vírusvédelmet és az aláírás-identitás-lopás elleni védelmet. A 2013-ban elindított Identity Guard a piac egyik legegyszerűbben áttekinthető szolgáltatása volt. Ebben a recenzióban átléptem az ütemét, hogy megnézem, valóban tartja-e a hihetet.

SAVE 33% Ha fontolgatja az Identity Guard feliratkozását, itt 33% -os megtakarítás érhető el. Korlátozott idejű ajánlatként számlázza, bár nem egyértelmű, hogy az üzlet mikor jár le.

Mennyibe kerül az Identity Guard? Milyen tervet kell kapnod??

árazás

Személyi őr összesen hat egyedi tervhez kínál egyéni és családi tagságot, mindegyik háromszintű:

 • Egyéni (egy felnőtt)
  • Érték: 8,99 USD havonta
  • Összesen: 19,99 USD havonta
  • Premier: havonta 24,99 USD
 • Család (minden felnőtt és gyermek egy háztartásban)
  • Érték: 14,99 USD havonta
  • Összesen: 29,99 USD havonta
  • Premier: 34,99 USD havonta

Minden terv a következőket tartalmazza:

 • 1 millió dolláros biztosítási kötvény *
 • Dedikált ügyvezető
 • Személyazonosság és számlafigyelés
 • Magas kockázatú tranzakciós riasztások
 • Hozzáférés a mobilalkalmazáshoz
 • Biztonságos böngészés a böngésző kiterjesztése

Az Teljes - növeli a szint ingyenes hitel pontszám * monitorozás és még néhány figyelmeztetés, beleértve bankszámla átvétele és kérések csekken vagy takarékpénztári számlák megnyitására az Ön adataival együtt. Hogy őszinte legyek, úgy gondolom, hogy ezeknek a személyeknek minden személyazonosság-lopás elleni szolgáltatás részét kell képezniük, ezért szégyen, hogy díjat számítanak fel érte.

OLVASÓ OLDAL: Iratkozzon fel a teljes üzletre, és fizessen csak 19,99 USD / hó

id őr hitelpontszám

Az Miniszterelnök tervezzen cölöpöket további extrákra, beleértve egy teljes három iroda hiteljelentése és a társadalmi betekintés jelentés amely elemzi az adatvédelmi beállításait a népszerű közösségi médiában.

Kipróbáltam a Premier tervet ehhez a felülvizsgálathoz, de Én személy szerint a Total tervvel járnék. Az összes szükséges védelemmel együtt érhető el, és a hitelképességről szóló jelentését bárhol máshova ingyenesen megszerezheti (minden egyes amerikai állampolgár jogosult egy ingyenes hiteljelentésre évente a három nemzeti hitelbeszélgetési ügynökségtől). A társadalmi betekintésről szóló jelentés véleményem szerint nem érheti meg az árkülönbséget az egyén számára, de hasznos lehet, ha gyermekeid vannak, akik aktívak a közösségi médiában.

Tagsági biztosítás: Mit fedez az Identity Guard, ha lopják az igazolványomat??

Minden ID Guard tervhez tartozik 1 millió dollár biztosítás és ellopott pénzeszközök visszatérítése.

Mit jelent ez valójában??

A tőlük valójában ellopott pénz mellett a biztosítás fedezi a személyi identitásának helyreállításával kapcsolatos jogi és adminisztratív költségeket, előzetes jóváhagyás mellett. A magánnyomozók díjai is jóváhagyhatók.

Bejelentheti az elveszett béreket, az utazási költségeket, az idősek gondozását, a házastársi gondozást és a gyermekgondozást, bár ezekre sokkal alacsonyabb határ vonatkozik. Csak 10 000 dollár veszteséget vagy 1000 dollár utazási költségeket követelhetek.

Nincs követelés a követelés benyújtására.

Megfigyelés, riasztások és jelentések

id őr műszerfal

Az Identity Guard sokféle számlát és információt figyel, és viszont figyelmeztet, amikor felismeri a gyanús változásokat. Az online irányítópulton keresztül megtekinthetek bizonyos tevékenységekről rendszeres jelentéseket, amelyek csalást jelezhetnek.

Figyelembe tudom venni a legtöbb dolgot, amelyet az ID Gárda csinál, de nagyon kényelmes, ha az ID Gárda csinálja értem. Ide tartoznak a hitelkártyám és a bankszámlám illetéktelen tranzakciói. Az Identity Guard segítségével korlátlan számú hitelkártyát és több bankszámlát regisztrálhatom a megfigyelés céljából.

id őr fenyegetéssel kapcsolatos kérdések

Más dolgok nem olyan egyszerűek, hogy saját magam nyomon követhessem, és az ID Guard figyelésének valódi értéke pontosan megvilágítja. Például nem rendszeresen ellenőrzem az alábbi információkat:

 • Társadalombiztosítási szám
 • Egészségbiztosítási azonosító szám
 • Befektetési számla
 • Jogosítvány szám
 • Útlevél száma
 • Telefonszám
 • Lakcím

Bármikor, ha adataim felbukkannak az egyik beolvasásában, hitelkezelési alkalmazásában vagy a sötét webben, az ID Guard figyelmezteti, amikor észreveszem..

id őr kockázatkezelési pontszám

Hogyan csinálja ezt? Az Identity Guard nemrégiben összeállt az IBM Watsonnal, hogy a mesterséges intelligenciát beépítsék a megfigyelő rendszerébe. A weboldal kimondja:

„Mi vagyunk az első és egyetlen személyazonosság-lopást figyelő cég, amely az IBM® Watson ™ kognitív számítástechnikát használja az identitáslopások problémáinak megoldására. Az IBM® Watson ™ alkalmazásával a mesterséges intelligenciát, a gépi öntanulást, az ember és a számítógép közötti interakciót, a természetes nyelv feldolgozását és az adatbányászatot tesszük össze a bizonytalanság és a kétértelműség jellemzett összetett személyazonosság-lopás-figyelési problémák megoldása érdekében. Több adatot figyelünk és több információt gyűjtünk a fenyegetésekről, mint valaha, hogy jobb biztonságot biztosítsunk tagjaink számára. ”

Az Identity Guard figyeli a „magas kockázatú tranzakciókat”, ideértve a számlaátvételeket, átutalásokat, adó-visszatérítéseket, fizetésnapi kölcsön-kérelmeket, közüzemi szolgáltatási alkalmazásokat és cellás szolgáltatási alkalmazásokat. Bár az összes terv lefedi ezeket a magas kockázatú tranzakciókat, az Érték terv különösen kizárja a bankszámlák átvételét. Nem vagyok biztos abban, hogy miért nem szerepel ez a nagy kockázatú tranzakciók között, és számomra úgy tűnik, hogy minden személyazonosság-lopás elleni szolgálatnak ellenőriznie kell bankszámláját, ezért csalódott vagyok, hogy az Érték-csomag előfizetői kizártak..

id őr riasztások

A riasztások megkérdezik, hogy ellenőrizzék a tevékenységet, amikor frissülnek a regisztrált fiókomra vonatkozó információk - például a jelszavak és címek -, vagy amikor valaki új fiókokat vagy előfizetéseket próbál megnyitni a nevem alatt. A legtöbb hitelkártya-társaság és bank lehetővé teszi, hogy ingyenesen beállítson tevékenységi riasztásokat fiókjainál, tehát kevesebb az érték, bár nem fogják nyomon követni a tolvajokat, akik új nevet nyitnak a neve alatt.

A riasztásokat e-mailben küldik el, és megjelennek az Identity Guard webhelyének műszerfalán. Az iOS és az Android rendszeren a mobilalkalmazáson keresztül értesítéseket is kaphat.

id őr a szociális média adatvédelme

A Social Insight Report csak azoknak a prémium felhasználóknak érhető el, akik összekapcsolják a Facebook-fiókjukat. Az ID Guard azonban valójában nem figyeli ezeket a fiókokat; csak átnézi a beállításokat, és megmondja, melyiket kell megváltoztatni. Véleményem szerint ez nem éri meg a többletköltségeket, hacsak nem gyerekeid van.

Interfész és beállítás

id őr feliratkozás

Az Identity Guard-fiók létrehozása meglehetősen egyszerű ügy. Először beírja az alapvető személyes adatokat, beleértve a társadalombiztosítási számát. Amint ez befejeződött, megérkezik egy műszerfalra, ahonnan további fiókokat és személyi azonosító számokat adhat hozzá a saját számához Kedvencekhez szükség szerint.

id őr sötét web

Kissé aggasztó, nincs kétlépcsős hitelesítési folyamat vagy e-mail ellenőrzés amikor új eszközről vagy böngészőből jelentkezik be. Tehát ha valaki megtanulja az Identity Guard-fiók jelszavát, akkor rosszabb helyzetbe kerülhet, mintha nem először regisztrált volna. A kétlépcsős azonosításnak az ID Guard elsődleges prioritásának kell lennie.

Identity Guard mobilalkalmazás

id őr android

Az iOS és az Android mobilalkalmazása nagyjából megegyezik a weboldal irányítópultjával, hasonló elrendezéssel, de barátságosabb a mobil felhasználók számára. A kettő között nincs különbség a funkcionalitásban.

Van valamiféle adathalászat elleni védelem, amely megakadályozza az adathalász webhelyekre való belépést, de megkérdőjelezem, hogy ad-e valóban hozzáadott értéket. A telefon alapértelmezett böngészőalkalmazása valószínűleg már ezt megteszi az Ön számára.

Identity Guard böngésző kiterjesztések

id őr króm kiterjesztés

Az Identity Guard Chrome böngészőjének kiterjesztése, a Biztonságos böngészés néhány további adatvédelmi és biztonsági fejlesztést tesz fel a böngészőjében, ideértve a következőket:

 • Adathalászat elleni védelem - megakadályozza, hogy megbotljon az ismert adathalászati ​​helyekre
 • Követési védelem - blokkolja a sütik követését
 • HTTPS védelem - betölti a weboldal HTTPS verzióját, ha rendelkezésre áll
 • Hirdetés-blokkoló - blokkolja a hirdetéseket
 • Flash blokkoló - megakadályozza, hogy a Flash betöltse a weboldalakat

Mindezek a funkciók hasznosak, de többé-kevésbé azonos védelmet kaphat más ingyenes böngészőbővítményekkel is. Sajnos igen csak a Google Chrome számára érhető el most.

id őr https

Az Identity Guard az előfizetők számára hozzáférést biztosított az ID Vault és a ZoneAlarm antivírus nevű jelszókezelőhöz, de már nem tűnik így..

Vevőszolgálat

Annak ellenére, hogy internetes társaság, az Identity Guard nagyban függ a telefonoktól az ügyfelekkel való kommunikációban. Ha elveszíti pénztárcáját, vagy hamis csalásokat észlel, hívja az 1-800 számot. Ha kérdése van a fiókjával kapcsolatban, vagy valamilyen más, nem sürgős kérdésről, hívja az 1-800 számot. A támogatási e-mail cím szintén fel van tüntetve, de az ID Guard megjegyzi, hogy nem fog válaszolni a személyes adatokkal kapcsolatos kérdésekre.

Nem sürgős ügyek esetén az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig reggel 8-tól 11-ig tart. és szombaton reggel 9-től 18-ig. Felgyorsíthatja a folyamatot a telefonon, ha a támogatási képviselőhöz megad egy ellenőrző PIN-kódot, amely megtalálható a Segítség fiókja irányítópultjának szakaszát.

Ha úgy gondolja, hogy csalódott vagy személyazonosságát ellopták, a személyazonosság-helyreállítási ügynökök 24 órán keresztül elérhetők.

Az ügyfélszolgálat hívása elégedett volt. Körülbelül egy percre várakoztak, mielőtt kapcsolatba léptem egy képviselővel, aki előbb több kérdést feltett, hogy igazoljam személyazonosságomat. Az ügyfélszolgálat segítőkész és udvarias volt.

A weboldal támogatási oldala a GYIK-ek és egyéb források megfelelő választékát kínálja, például a biztosítási igények benyújtására és a hitelvitákra.

A webhelyen szereplő hirdetéseken kívül nem érkezett spam vagy promóciós ajánlat az Identity Guard-tól a postaládámban.

A tagság lemondása nagyon egyszerű. Ezt megteheti a webhely fiókoldalán, egy egyszerű gombra kattintással, vagy a telefonon az ID Guard hívásával.

Ítélet

Az Identity Guard egy szilárd és meglehetősen átfogó személyazonosság-lopás-védelmi szolgáltatás, jó biztosítási kötvénnyel. Beállítása könnyű, és egyéni és családi terveket is kínál. Ajánlom a középszintű teljes tervet, amely magában foglal néhány olyan szükségletet, amely nem szerepel az Érték tervben, de nem a felesleges extrakat, amelyeket a Premier tervre ragasztottak..

OLVASÓ OLDAL: Iratkozzon fel a teljes üzletre, és fizetjen csak 13,33 USD-t havonta

Nyilvánosságra hozatal: A Comparitech az olvasót támogatja. Időnként díjat keresünk, ha a webhely linkjein vásárolunk. Ez nem befolyásolja a termékek értékelését, és semmit sem fizet az olvasóinknak. További információ itt olvasható

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =

Adblock
detector