Intelius Identity Protect felülvizsgálat

Az Intelius egy nyilvános nyilvántartási információs szolgáltató cég, amelyet 2003-ban alapítottak Bellevue-ban, Washingtonban. A tőzsdén 2008-ban került nyilvánosságra, majd 2015-ben megvásárolta a HIG Capital. Az Intelius két fő szolgáltatást nyújt: háttér-ellenőrzést és személyazonossági adatok védelmét. Az utóbbira összpontosítunk, az Intelius Identity Protect névre.

Mielőtt elkezdenénk az áttekintést, szükségesnek tartjuk rámutatni az Intelius jó hírnevének néhány hibájára. 2008 és 2010 között az Intelius jogi problémákba ütközött, ideértve a csoportos keresetet is, amelyben a társaságot azzal vádolták, hogy az Adaptive Marketing kapcsolt vállalkozásban az Adaptive Marketing tagjainak feliratkozását és tagsági díjait felveszik az ügyfelek számára. Az Intelius szándékosan megnehezítette az ügyfelek számára a vád megvitatását – állította a szövetségi bíróság, amely a társaságot a fogyasztóvédelmi törvény megsértésével vádolta. Ezenfelül Inteliusot azzal vádolták, hogy magán mobiltelefon-számokat értékesített.

Az Intelius árnyas múltja nem ösztönöz sok bizalmat, mint az ügyfelek magánéletének védelmére szolgáló szolgáltatás, különösen azért, ha az ügyfelek nem tudta megvédeni magától. Ennek ellenére kötelesek tisztességes képet adni a tesztelés során.

Jellemzők és árképzés

intelius id protection 1

Az Intelius Identity Protect csak egyetlen szolgáltatási szintet kínál havi 19,95 dollár (GBP) áron, de a negyedéves és éves előfizetések költsége havi 14 dollárra és 8,25 dollárra csökken. Az éves ár teszi az elérhető legolcsóbb személyazonosság-lopás-védelmi szolgáltatásokat. Ide tartozik a személyazonosság-lopás elleni védelem és néhány hiteljelentési szolgáltatás is.

Érdemes megjegyezni, hogy a tesztidőszak végén, amikor abbahagytam a szolgáltatást, az IdentityProtect 50 százalékos kedvezményt nyújtott nekem a havi árért, az előfizetés lemondásának alternatívájaként..

Az előbbi a legtöbb szokásos védettséget magában foglalja: a társadalombiztosítási számfigyelés, a hitel- és betéti kártya megfigyelés, a bankszámla-védelem, valamint a cím és a telefonszám megfigyelése. A tervhez egy tipikus 1 millió dolláros biztosítás tartozik, amely fedezi a személyazonosság-lopásból származó károkat.

  Személyazonossági statisztikák és tények: 2023 - 2023

Mivel az Intelius háttér-ellenőrző társaság is, szélesebb körű nyilvános nyilvántartási figyelést kínál, mint a legtöbb versenytársa. Ez magában foglalja a rokonok vagy társak nyilvántartásait, címeit, a közeli szexuális bűncselekményekről szóló jelentéseket és egy vagyonjelentést. A fiókomban található ingatlanjelentés azonban elavult, és még mindig tartalmaztak a korábbi háztulajdonos adatait.

A nyilvános nyilvántartások figyelésén kívül a védelem meglehetősen alapvető. Az ügyfelek nem tudják megadni és ellenőrizni járművezetői engedélyüket, egészségbiztosításukat, útleveleiket, fizetésnapi kölcsönöket vagy e-mail címeiket.

A helyreállítási szakértők 24 órán keresztül elérhetők a kártyák törlésében, a rendőrséggel való kapcsolatfelvételben, a csalási viták megoldásában és az általános kérdések megválaszolásában..
intelius id protection 2

Az ügyfelek havonta egy ingyenes hiteljelentést kérhetnek a Transuniontól, az Egyesült Államok három nemzeti hitelminősítő irodájának egyikétől. Ezt a 7 napos ingyenes próbaverzió is tartalmazza. Ha háromszoros hiteljelentést szeretne kapni mindhárom irodától, akkor ez 25 dollárba kerül. 

Az Identity Protect tartalmaz egy fület a levélszemét, a spam és a telemarketinget tartalmazó listák csökkentésére, de ezek alapvetően az önkiszolgáló, a harmadik fél általi kilépési szolgáltatások linkjei. Az Intelius nem fogja megcsinálni érted.

Riasztások és jelentések

intelius id protection 3

Az ügyfelek e-maileket kapnak minden alkalommal, amikor változások történnek a megfigyelt információkban. A riasztásokat a weboldalon a tagportálon archiválják. Ezek tartalmaznak bármilyen vizsgálatot a hiteltörténetében; változások a nyilvántartásban, a negatív információk vagy az általános információk; és új nevet nyitott meg a neved.

Az Identity Protect nem kínál lehetőséget riasztások SMS-ben történő fogadására.

A számlával ingyenesen elérhető hiteljelentéseket havonta egyszer lehívhatja a Transunionból. Ez magában foglal néhány személyes információt, új és meglévő számlákat, egy kétéves fizetési előzményeket, és természetesen a pontszámát.

Hasonlóan a korlátozott védelemhez, a rendelkezésre álló riasztások és jelentések nagyon minimálisak. Nem kaptam egyetlen értesítést a tesztelés során.

Beállítás és interfész

intelius id protection 4

Az Identity Protect fiók létrehozása meglehetősen egyszerű, és többnyire a védelem aktiválását foglalja magában. Szüksége lesz bankszámlaszámokra, betéti és hitelkártyákra, társadalombiztosítási számára, címére és telefonszámára. A folyamatjelző sáv jelzi, ha a mezők bármelyikét üresen hagyta.

  6 általános Paypal-csalás és hogyan lehet elkerülni őket

A 7 napos ingyenes próbaverzió lejártáig nem számolunk fel díjat, de az Intelius a hitelkártyáját rögzíti, hogy megbizonyosodjon arról, hogy aktív-e.

A weboldal tiszta és intuitív, hat lapból áll. A kezdőlap egyszerű áttekintést nyújt arról, hogy mely védelmeket és előnyöket aktiválták. Kreditem tartalmazza a fent ismertetett Transzunioni hiteljelentést. A figyelmeztetések a kapott értesítések kronológiai archívuma. A védelem során aktiválhat további hitelkártyákat, bankszámlákat és egyéb információkat. A nyilvántartások tartalmaznak minden olyan nyilvánosan elérhető információt, amelyre az Intelius képes volt rád szólni, ideértve a bűncselekményeket és a vagyonjelentést. Az erőforrások itt találnak gyakran ismételt kérdéseket, tudásbázist és ajánlásokat.

Az Identity Protect, mint a legtöbb hasonló szolgáltatás, teljesen web alapú. Nincsenek asztali vagy mobil alkalmazások.

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat forródrótja egy tengerentúli ügyfélszolgálathoz kötött, ahol a képviselők válaszoltak a telefonra: “Köszönjük, hogy felhívta az ügyfélszolgálatot.” Soha nem említik az Intelius vagy az Identity Protect szolgáltatást, ami számomra nagyon soknak tűnik, mint ez egy általános ügyfélszolgálati hívás. a központ valószínűleg egynél több cég szerződése. A hívásom mindkét alkalommal megszűnt, amikor felvettem a kapcsolatot.

Mindkét hívásnál szinte azonnal kapcsolatba lépett egy képviselővel, ami jó volt, de onnan a dolgok visszamentek lefelé. Az ellenőrzési folyamat következetlen volt; az egyik képviselő a hitelkártyám utolsó négy számjegyét kérte, míg a másik e-mailt, nevet és irányítószámot kért. Egy elég egyszerű kérdést tettem fel: változtathatom-e az alapértelmezett ingyenes havi hiteljelentést Transunion-ról Experian-re? Egy egyszerű nem lenne elegendő, de több mint öt percre várakoztam, mielőtt a hívás a második kísérletemre esett volna. Nyilvánvalóan nem erre a célzott támogató csoportra van szüksége, hogy kezelje személyazonosságát és a hitel visszaállítását.

A telefon az egyetlen módja annak, hogy kapcsolatba lépjen az Identity Protect-rel, és elérhető a nap 24 órájában. Nincs élő chat vagy jegyküldési rendszer.

  IdentityForce áttekintés 2023

Legalább tudom, hogy a szolgáltatás spam- és hirdetésmentes.

Ítélet

Még ha a havi hiteljelentés is benne van az árban, nehéz megindokolni a korlátozott védelmet és a szörnyű ügyfélszolgálatot. A fogyasztók sokkal többet szerezhetnek bármely más személyazonosság-lopás elleni szolgáltatásból, amelyet eddig áttekintettünk. Ha csak a legolcsóbb opciót akarja a piacon, akkor az éves előfizetés megfelel az Ön igényeinek. Az Intelius Identity Protect-nek azonban komolyan kell lépnie, hogy megkapja ajánlásainkat és árnyékos hírnevét legyőzze.

Látogasson el az Intelius oldalára

About the author

Comments

  1. n információt, amelyet az Intelius figyel, például a hitelkártya- vagy bankszámla-adatokat, a címeket és a telefonszámokat. Az ügyfelek azonban nem kapnak riasztást, ha valaki megpróbálja megnyitni az új bankszámlát vagy hitelkártyát a nevükben. Az Intelius nem nyújt szolgáltatást a személyazonosság-lopás megelőzésére, csak a figyelésre és a helyreállításra. Az ügyfeleknek maguknak kell megtenniük a megelőző lépéseket, például a hitelkártya- és bankszámla-adatok védelmét, a biztonságos jelszavak használatát és a személyazonosság-lopás elleni biztosítás megvásárlását. Beállítás és interfész Az Intelius Identity Protect felülete egyszerű és könnyen használható. Az ügyfelek könnyen hozzáadhatnak vagy eltávolíthatnak figyelt információkat, és beállíthatják a riasztásokat. Az ügyfeleknek azonban nincs lehetőségük testreszabni a figyelt információkat, például a hitelkártya- vagy bankszámla-adatokat. Vevőszolgálat Az Intelius vevőszolgálata elérhető telefonon és e-mailben. Az ügyfeleknek azonban nincs lehetőségük élő chatre vagy online segítségre. Az ügyfélszolgálati képviselők segítőkészek és barátságosak, és segítenek az ügyfeleknek megoldani a problémáikat. Ítélet Az Intelius Identity Protect egy alapvető személyazonosság-lopás-védelmi szolgáltatás, amely figyeli a nyilvános nyilvántartásokat és riasztást küld az információk változásairól. Az árak versenyképesek, és az ügyfélszolgálati képviselők segítőkészek és barátságosak. Azonban az Intelius múltbeli jogi problémái és az alapvető védelmi szolgáltatások hiánya miatt az ügyfeleknek maguknak kell megtenniük a megelőző lépéseket a személyazonosság-lopás ellen.

Comments are closed.