uKnowKids szülői felügyelet áttekintése

Intro

Az uKnowKids egy szülői felügyeleti csomag, amely egyedülálló megközelítést alkalmaz a gyermekek új paradigmájához a közösségi oldalakon, új megoldást kínálva a növekvő problémákra, amelyekkel a tweedek és a tizenévesek sok szülője szembesül a modern korban..

Ahelyett, hogy ragaszkodna a webszűrés és a tartalom blokkolásának szokásosabb szülői felügyeleti modelljéhez, az uKnowKids pusztán a közösségi hálózatok megfigyeléséről szól, és egyedül a mobil tevékenységek nyomon követésének egyablakos ügyintézéséről szól. De ez a két funkció önmagában elegendő-e a havi előfizetési terv indokolásához?

Olvassa el az uKnowKids szülői felügyelet áttekintésében, hogy megtudja!

Telepítés / Setup

unknowkids telepítés

Mint minden szülői felügyeleti csomag, amely megéri a sóját, az uKnowKids telepítési folyamata ugyanolyan egyszerű volt, mint az almáspite, bár igazságos, hogy soha nem készítettem személyesen almáspitet, így sem az alábbiakat nem tudom megerősíteni, sem tagadni:.

Miután feliratkoztunk feliratkozásunkra, minket átvezettek arra, hogy minden gyermeket egy praktikus oktatóprogram segítségével felvegyenek a hálózatba. Az oktatóanyag nem csak elmagyarázta, hogy mi szükséges a megfigyelő szoftver futtatásához, hanem egy minta-irányítópultot is tartalmaz, amelyen átjuthat, és részletes magyarázatokkal szolgált az irányítópult működéséről és arról, hogy milyen szolgáltatások állnak rendelkezésre a személyes konfiguráció beállításának függvényében..

A mobiltelefon beállításához a gyermek telefonját be kell tartania és ki kell nyitnia, mivel vannak olyan aktiválási kódok és hitelesítő adatok, amelyeket be kell adni a készülékre, mielőtt a felügyelet aktiválódna..

Tervezés / felhasználói élmény

Noha a vásárlási és telepítési folyamat egyes elemei miatt aggódtam, hogy a termék kissé keltetettnek érzi magát, amikor felveszem a versenyt a verseny ellen, meglepődtem, hogy az egyik legbelső és legjobban megtervezett műszerfalra találtam, még akkor is, amikor elmúltunk a beállítás.

A vállalat által „Launchpadnak” nevezett műszerfal az összes különféle közösségi médiahálózat gyűjteményét veszi át, amelyet kiválasztott, és egy szűrhető oldalra masszírozza gyermeke tevékenységeit. Válthat a hét és a harminc napos lépések között, és a bal felső sarokban lévő megfelelő ikonra kattintással kiválaszthatja, hogy melyik közösségi hálózati fiók jelenik meg..

uknowkids műszerfal beállítások

A műszerfal nemcsak gyönyörű volt, de az általa kínált rugalmasság bizonyos szülői felügyeleti kínálatokhoz képest valóban megdöbbentő is volt. Amikor csak a közösségi hálózati tartalom adatait keresi, szűrheti le az összes olyan műveletkategóriát, amelyre gondolhat: Tetszik, Megjegyzés, Üzenetek és minden, ami a közbenső.

Megnézheti a legfrissebb képeket, amelyeket a hírcsatornájukba tettek, azt, hogy mennyi időt töltöttek a közösségi médiában egy 24 órás időtartamon keresztül, ki keresse meg leginkább őket, és még sok minden mást. Az öt csillagdíj nagy része, amelyet az uKnowKids megszerez, annak köszönhető, hogy a szülők mélyen ellenőrzik a gyermekeiket a közösségi média életének beolvasása és katalogizálása során, és mindezt egyetlen, a tömör képen a fő műszerfalról mutatják be..

Ez megkönnyíti a gyors áttekintést a társadalmi életükről egy pillanat alatt, ahelyett, hogy minden részletet kényszerítenének. Természetesen a nosier szülők számára ez a lehetőség is létezik, lehetővé téve, hogy az összes szociális számlájukban egyszerre keressen bizonyos kulcsszavakat vagy megjelölt tevékenységeket, amelyek esetleg elfogadható szélén vannak, vagy sem..

Csak abban az esetben, ha nem biztos benne, hogy manapság esküszik vagy csak szleng a gyerekek számára, az uKnowKids praktikus színes kód- és információgomb-készletet biztosít, amelyek felbukkannak, ha gyanús szavakat vagy kifejezéseket használnak egy közösségi média-fiókban..

Például a saját Facebook-oldalamon a „matematikai szikla” -ról beszéltem az egyik legutóbbi állapotfrissítésem során. A math rock egy olyan zenei műfaj, amely általában lyricless, tehát nem volt oka aggódni, de miért kapta a piros zászlót, a „rock” szó volt, amelyet az uKnowKids adatbázis (ebben az esetben tévesen feltételezhet) potenciálisan egy másik szó a kokainnak.

uknowkids észlelési mód

Az ilyen zászlók az egész szociális hírcsatornában vannak elrendezve, és a használt szó súlyosságától függően különböző színűek (az esküszók vörös-narancssárgára válnak, az esetleges szleng kékké válik, stb.).

A helyén lévő legenda segítségével gyorsan meggörgetheti a megjegyzések, képek vagy üzenetek százaidat egy időben, és ha szeretné, csak a zászlókat keresse meg, ahelyett, hogy magának a tartalomnak az apró, szemcsés részleteibe merülne. Ez megteremti a jó bizalom határát közted és gyermeke között, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy általános érzést érezhessen arról, hogy miként beszélnek egyszerre a barátaival..

Ha lenne egy kis csontom, amelyet itt kellene választanom, akkor a mélyebb közösségi hálózati megfigyelési funkciók betöltési ideje gyorsabb lehet. Igaz, hogy annyira tetszett az irányítópult-élményről, hogy úgy hangzik, hogy itt tényleg csak a szőrszálakat osztom, de az összes, a Comparitech által kiértékelt szoftvert tesztelem az asztali számítógép tetején (i7-7700K 16 GB DDR4-3000MHz RAM-mal) 256 GB-os SSD-n), és amikor a szociális hírcsatorna egy új részén át kellett görgetnünk, böngészője lecsökken egy közeli csomóra, hogy a következő tartalomkészlet betöltődjön.

Jellemzők

Ezen a fajta áron az uKnowKids felkínálja azt, ami könnyen felkerülhet a mai piacon lévő egyik legjobban teljesítő és funkciócsomaggal rendelkező szülői felügyeleti lakosztályra. A prémium tagság (bármilyen eszköz száma) alapvetően a következő szolgáltatásokkal rendelkezik:

Operációs rendszerek: iOS, Android
SMS és hívásfigyelés (Android és iOS)
Helymeghatározás (csak mobil)
Közösségi médiafigyelés (Facebook, Twitter, Instagram)

Mobil

A sok különféle szülői felügyeleti lakosztály számára, amelyeket ebben az évben felülvizsgáltunk, mindegyikük - annak ellenére, hogy számos figyelő funkcióval rendelkezik az Android számára - nagyon ijesztően jelent meg az iOS nyomon követése előtt..

Most ez természetesen nem a szolgáltatók hibája. Eltérően a Google-tól, amely alapvetően lehetővé teszi, hogy bármelyik bináris bináris felhasználó gyökerezzen Android-telefonjának hozzáférésében (a rosszindulatú programok statisztikai adatai nem hazudnak), az iOS híres a zárt hurkú ökoszisztéma miatt, amely megakadályozza, hogy sok alkalmazás képes megfigyelési engedélyeket létrehozni egy iOS eszköz. Ez egy bolondbiztos módszer annak biztosítására, hogy a biztonsági rések száma továbbra is alacsony maradjon a mobil operációs rendszeren, ugyanakkor megnehezíti a harmadik féltől származó alkalmazások gyártóit is, hogy valóban átvegyék a telefon irányítását olyan módon, amellyel a szülőknek szükségük lehet a szülők figyelésére. gyerekek.

uknowkids mobil lehetőségek

De minden szülői felügyeleti csomag számára, amely egyszerűen feltette a karját és beismerte a vereséget, most megtalálható az uKnowKids. Az uKnowKids az első (és eddig csak felülvizsgáltuk) alkalmazást, amely valóban lehetőséget ad arra, hogy figyelemmel kísérje gyermekének iOS-eszközének napi tevékenységeit, ideértve: telefonhívásokat, névjegyeket, szöveges üzeneteket, helyet, készített fényképeket, e-maileket küldött, és így tovább.

A szoftver ezt úgy hajtja végre, hogy összekapcsolja gyermeke iCloud-fiókját az uKnowKids irányítópultjával, így minden alkalommal, amikor eszközük szinkronizálódik a felhővel, minden, amit küld (szöveges naplók, bármi, ami a Notes alkalmazásban meg van írva, e-mailek stb.) Átvizsgálja és naplózza. uKnowKids szállítás alatt. Az uKnowKids akár törli a törölt szövegeket is, csak abban az esetben, ha tinédzser úgy gondolja, hogy kiskapát találtak a rendszerben.

Az iOS ilyen szintű funkcionalitása az uKnowKids-t egyértelmű választássá teszi bármely Apple többségi otthoni házhoz, vagy akár csak az Android szülőkhöz, akiknek pár iOS-gyerekük van a ház körül..

Azt is megemlíteni kell, hogy az iOS és az Android helymeghatározása alapvetően azonos módon működött, és nagymértékben testreszabható volt. A helymeghatározási lehetőségek figyelmeztetnek, ha gyermeke egy bizonyos napszakban elhagyja a térképen egy kijelölt területet, és pontosan beállíthatja, hogy a telefon milyen gyakran jelenjen meg egy új helyen, napi, órás, vagy akár percig.

Közösségi hálózat figyelése

Általában nem vesszük az egész részt, hogy belemerüljenek a szülői felügyeleti csomag által kínált szociális hálózati figyelési funkciókba ... de ha vannak olyanok, akik megérdemelték, akkor az uKnowKids.

A mélység és a szélesség, amellyel az uKnowKids garantálja, hogy minden utolsó információval rendelkezik a gyerek online képeiről, páratlan ebben az iparágban. Ha a szülői felügyelettel kapcsolatos legfontosabb gondod és célja, hogy teljes indexelhető képet kapjon arról, hogy gyermeke hogyan használja a közösségi médiát napi szinten, akkor az uKnowKids a következő program:.

Mindez elég szokásos viteldíjakkal kezdődik: a Facebook, az Instagram és a Twitter-fiókok összekapcsolásával, amelyek alkalmazás engedélyezést használnak annak érdekében, hogy hozzáférjenek gyermeke közösségi média-fiókjának tartalmához. De ahol néhány alkalmazás csak egy pillantást vehet fel online közösségi világába, például a személyesen közzétett állapotfrissítésekkel, az uKnowKids szinte minden frontján túlmutat és túlmutat..

Ez magában foglalja egy részletes jelentés elkészítését minden egyes hozzászólásukról, az elküldött / fogadott üzeneteket, a megkapott / elhagyott megjegyzéseket - a munkákat. Nagyon sok minden olyan tevékenységet, amelybe gyermeke bekerülhet a szociális számláján, itt naplózza és indexeli, és kulcsszó, tevékenységi típus vagy média típus alapján kereshető, hogy segítsen rendezni a zajt és elérni azt, amit keres. gyorsan és hatékonyan.

uknowkids instagram

De várjon, még nem végeztünk. Csak abban az esetben, ha gyermeke tisztában van a fő közösségi hálózati fiókjuk megfigyelésével, és nyilvánosan tisztában tartják azt (egy kompenzációval egy titkos fiókkal az oldalon), az uKnowKids erre is gondolt. A Közösségi szkennelés funkció segítségével beírhat egy homályos paraméterkészletet, például e-mail címeket, neveket vagy akár azt az iskolát, amelybe gyermeke jár, annak érdekében, hogy megkeresse és azonosítsa az esetleges egyéb fiókokat, például a LinkedIn, a Tumblr webhelyeken. , Flickr, Youtube és így tovább.

unknowkids társadalmi vizsgálat

Ha a Social Scan egyezést talál ezen domainek valamelyikével, akkor linkkel látja el a profil megtekintését, bár sajnos a fióktevékenység valós időben történő figyelésének lehetősége jelenleg csak a Facebook, a Twitter és az Instagram korlátozott..

Végül azt is megemlítjük, hogy noha nem tudtuk megszerezni a szolgáltatást igénybe vevő korai meghívást, mielőtt elkészítjük ezt az értékelést, az uKnowKids jelenleg béta tesztel egy olyan funkciót, amely ugyanazokat a nyomon követési és naplózási funkciókat fogja használni, mint a többi a legfontosabb közösségi hálózatokból egy teljesen új mobilalkalmazásba kerül.

A dobban ezek a következők: WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, Kik, Skype, Facetime és még sok más. Technikailag az uKnowKids már megadhatja a Facetime és a Skype hívások elérhetőségi adatait (ki hívta, mennyi ideig, a hívás időtartama stb.), De amint a frissítés megtörténik, lehetséges, hogy valójában pontosan meg tudja látni, hogy milyen tartalmat a gyerekek olyan népszerű alkalmazásokat küldnek vagy fogadnak, mint a Snapchat, amely az iparágban ez volt az első (és egyetlen).

(Megjegyzés: Az uKnowKids-nek még meg kell erősítenie az új alkalmazáskövetési funkciók pontos képességeit / korlátozásait, ezért maradjon velünk a Comparitech frissítéseivel elérhető frissítések.)

Teljesítmény

Mint önmagában a szociális hálózati megfigyelő eszköz, az uKnowKids egyértelműen és kérdés nélkül fej és váll a többi felett. Az a képessége, hogy a közösségi médiaszámlák minden egyes aspektusába bejuthasson, egyik versenytársa sem hallja, így ebből a szempontból a 10/10-t kellett adnunk, és a tetején különösképp felvirágzik..

De természetesen a közösségi média csak egy része a gyermekek online élményének, és nem tennénk átértőként a mi feladatunkat, ha nem említenénk az uKnowKids-önéletrajz egyik nagy, szembeszökő lyukát: az internetes szűrés és a tartalom blokkolása.

A hagyományos szülői felügyeleti lehetőségektől eltérően, amelyek mindegyike egyensúlyt kínál a közösségi hálózatok figyelésében a tényleges webtartalom-blokkoló képességekkel szemben, az uKnowKids inkább az előbbi felé fordul. Ugyanakkor az uKnowKids társadalmi megfigyelésének teljesítménye továbbra is kivételes volt. Annak érdekében, amit a program ígér, minden fronton kiemelkedik, és elsődleges választásnak kell tekinteni, amikor a háztartás közösségi médiahasználatát figyeli..

Árazás

Az uKnowKids árazási modellje érdekesebb, mint néhány más szülői felügyeleti lehetőség, csak abban az esetben, ha az egyik legnagyobb eladási tulajdonságát (iOS csomag) szeretné használni, akkor az opciót előre fizetnie kell.

uknowkids árazási modell

Hadd magyarázzam. Először is, a Premium tagság három szintje kezdődik egy 7 napos ingyenes próbaverzió után: havi, évenkénti és élettartamú. Ez a három terv 10, 100 és 180 dollárba kerül, és magában foglalja a közösségi hálózat összes figyelését és támogatását az összes mobil figyeléshez csak az Androidon.

uknowkids ios árképzés

Az iOS funkcióinak megvásárlásához, függetlenül a vásárolt tervetől, 60 dolláros előleg átalánydíjat kell fizetnie, hogy teljes uKnowKids élményt kapjon. Gyanítom, hogy ez valószínűleg azért van, mert a mai napig az uKnowKids az egyetlen szoftvercsomag, amely ilyen széles körű opciókat kínál az iOS számára, és bár nem magyarázza meg pontosan, hogy képesek voltak kihozni annyi figyelőképességet a egy közismert módon zárt hurkú operációs rendszer, egyértelmű, hogy tudják ennek az értékét, és nem félnek az ajtónál külön díjat fizetni, hogy bejussanak.

Bizonyos családok számára 10 USD / hónap (és 60 USD előre) minimális szintű hozzáférés csak a közösségi hálózatok / mobil megfigyelő funkciókhoz meredeknek tűnik, különösen azoknak, akiknek esetleg külön fizetniük kell egy másik csomagért, hogy megszerezzék a webszűrési képességeket, mint a legtöbb más szoftver. ajánlatok.

Vevőszolgálat

uknowkids ügyfélszolgálati csevegés

Az uKnowKidsnek csak egy lehetősége van e-mailen keresztül kapcsolatba lépni a támogatással, és a vállalat szerint átlagos átfutási idejük körülbelül 12 óra, legfeljebb 24, hogy bármilyen kérdéssel kapcsolatba léphessen Önnel..

Megkeresést küldtünk, és körülbelül 14 órán belül visszajelzést kaptunk, jóval a vállalat által megadott tartományon belül. A kérdésre adandó válasz pontos és pontos volt, és a támogatási képviselőnkkel kapcsolatos korlátozott tapasztalatok alapján képesek voltak hatékonyan segíteni az összes olyan probléma megoldásában, amelyet mind az első kérdésként feltettünk, mind pedig számos további kérdés során..

Következtetés

Persze, annak ellenére, hogy az uKnowKids nem pontosan az, amire számít, amikor meghallja a „szülői felügyeleti szoftver” kifejezést, mivel nincs valódi tartalomszűrő képessége, aminek hiányzik a hagyományos jellemzői, inkább, mint amennyit a közösségi média megfigyelése tesz fel a max.

Az uKnowKids figyelemmel kíséri gyermeke online közösségi média élményének szinte minden egyes aspektusát, miközben lenyűgöző számú iOS-innovációval büszkélkedhet. Valójában arra az előfeltevésre, hogy az uKnowKids mit tett egyedül az iOS rendszeren, azt mondanám, hogy megéri a teljes vételárat, függetlenül attól, hogy mi hiányzik oldalról. Egy másik szülői felügyeleti csomaggal (például a Norton Family-rel, ha már rendelkezik Premier előfizetéssel) együtt használva az uKnowKids több mint elegendő ahhoz, hogy megvédje Önt és családját az internetes rosszindulatú szereplőktől..

Mélyen áttekinthető műszerfallal, szilárd támogató személyzettel és elegendő mobil nyomkövető funkcióval, hogy bármelyik szülő fejét forgassa, az uKnowKids kétségtelenül az egyik legjobb szülői felügyeleti szoftver opció a polcokon ebben az évben..

Látogasson el az UknowKids oldalra

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 64 =

Adblock
detector